3 grootste voordelen van motorrijden met een bobber 0 561

Motor

Ben jij al tijden aan het twijfelen om te beginnen met motorrijden? Wil je je rijbewijs halen of heb je deze misschien al? Of ben je inmiddels zelfs al op zoek naar een eigen motorfiets? Dan wil je natuurlijk wel zeker weten of dit het waard is. Motorrijden is een fijne hobby, maar tegelijkertijd ook relatief duur. Daarom moet je wel zeker weten of dit wat voor jou is. Twijfel jij of je überhaupt moet gaan motorrijden of juist of je een bobber aan moet schaffen? Dan helpen wij jou graag op weg en zetten we de grootste voordelen op een rijtje.

1.     Een bobber is relatief gemakkelijk te realiseren

Het grootste voordeel van een bobber ten opzichte van een chopper of andere motorfietsen is dat deze relatief gemakkelijk te realiseren is. Toch zijn maar weinig bekend met de ware definitie van een bobber. Van een chopper hebben we allemaal gehoord. De meeste mensen denken bij die term direct aan de geliefde hd sportster. Wanneer we spreken van een bobber, dan kijkt men je echter vragend aan.

Zowel een bobber als een chopper behoren niet tot originele motorfietsen. Ze zijn op verschillende niveaus aangepast door de gebruiker. Een chopper maakt enorme veranderingen door. Mede omdat ook het gehele frame en de voorvork wordt aangepast. Bij een bobber is dit niet het geval. Deze motorfiets behoudt zijn frame, maar wordt gestript van vrijwel alle zichtbare motoronderdelen. Hierdoor ziet de bobber er zeer minimalistisch, stoer en robuust uit. Bovendien kan je hierdoor meer snelheid behalen. Iets waardoor de bobber met name in de Tweede Wereldoorlog veel werd gebruikt. Met een kawasaki vulcan 900 geniet je binnen mum van tijd van hoge snelheid en een boost van adrenaline.

2.     Meer mogelijk dan je denkt

Veel mensen zijn bang dat de motor één of twee keer wordt gebruikt voor een plezierritje en vervolgens in de garage terecht komt. Niets is echter minder waar. Met een motor is namelijk meer mogelijk dan je denkt. Je kunt heel Nederland ontdekken op de motor. Het is niet enkel een vervoersmiddel met als voornaamste doel van A naar B reizen. Nee, motorrijden is echt een manier van leven en een pure hobby. Bovendien zal je na je eerste motorritje al merken dat het zeer verslavend werkt. De kans is dan ook klein dat de motor met mooi weer in de garage staat te versloffen.

Wist je dat veel mensen zelfs op motorvakantie gaan? Zeker anno 2021 is dit natuurlijk een geweldige manier van (coronaproof) reizen. Heerlijk genieten van de ultieme vrijheid, je geen zorgen hoeven te maken over enige beperkingen en volop genieten. Bovendien leer je zo ook nog eens minimalistisch pakken. Want dat is uiteraard het enige nadeel van een motorvakantie: het gebrek aan opbergruimte. Gelukkig ben je zelfs met een bobber of een chopper in staat om op vakantie te gaan. Kwalitatieve zadeltassen motor lossen het probleem al snel op.

3.     Motorrijden is gewoon leuk!

Dit is natuurlijk de voornaamste reden om te beginnen met motorrijden. Er is vrijwel geen enkel voertuig waar je zomaar voor de plezier op of in stapt. Motorrijden is een ervaring op zich. Wanneer je op motorvakantie gaat, dan draait het niet zo zeer om de bestemming. Het gaat om de rit zelf.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met welk materiaal maak je een onderhoudsvrije trap? 0 64

onderhoudsvrije trap

Is jouw trap van hout of beton? Dan ben je ook bekend met het onderhoud die dit soort trappen nodig hebben. Een trap wordt dagelijks meerdere keren bewandeld. Hierdoor slijt de trap. Traptreden worden op den duur gladder en er kunnen beschadigingen zoals krassen in komen. Hierdoor kunnen onveilige situaties ontstaan. Is jouw trap toe aan een renovatie? En wil je hem direct zo opknappen zodat je er nog jaren mee vooruit kan met zo min mogelijk onderhoud? In dit artikel lees je welke mogelijkheden je hebt voor een onderhoudsvrije traprenovatie.

Kras- en slijtvaste materialen

Voor het maken van een onderhoudsvrije trap worden overzettreden over de bestaande treden geplaatst. Er zijn verschillende materialen die je daarvoor kunt kiezen. Voor een onderhoudsvrije trap kies je materialen zoals HPL, vinyl of PVC. Deze materialen zijn sterk en slijtvast, en ze beschadigen niet of nauwelijks als je erover loopt. Daarnaast is trapbekleding van dit materiaal eenvoudig schoon te maken. Perfect voor jouw traprenovatie!

Traprenovatie met PVC, vinyl en HPL

Er zijn verschillende soorten kunststof overzettreden, die allemaal unieke eigenschappen hebben. Een PVC traprenovatie is een uitvoering waarbij je de nieuwe treden in elk model kan kiezen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een hout- of betonlook, ideaal als je deze uitstraling mooi vindt en tegelijkertijd een duurzame trap wilt. Dankzij de naadloze afwerking ziet het er strak uit en krijgt stof geen kans tussen de treden. Een ander aan te bevelen materiaal is HPL. Deze trapbekleding heeft een oersterke antislip-toplaag die voor extra veiligheid zorgt. Ook vinyl is een fijn materiaal voor een traprenovatie. Het voordeel hiervan is dat vinyl een geluiddempende eigenschap heeft. Ook dit type overzettreden is in allerlei kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar.

PVC traprenovatie

Overtreffende trap

Een traprenovatie kan binnen een dag gerealiseerd zijn, of je nu een open of een dichte trap in huis hebt. Naast het plaatsen van onderhoudsvrije overzettreden kun je jouw trap verfraaien door bijvoorbeeld LED-verlichting te plaatsen onder de treden. Die zorgen voor een mooie afwerking en maken het een blikvanger in je woning. Laat je informeren over de mogelijkheden en kies voor een trap waar je nog jaren plezier van hebt. Het renoveren van een trap kan een flinke klus zijn. Als je binnen één dag een gerenoveerde trap wilt schakel je voor zo’n karwei een expert in.

 

 

 

3 tips voor een hogere Google Ranking  0 59

Google marketing

Hoger in Google komen lijkt wel een dagelijks gevecht te zijn. Hoe hard je soms ook je best doet en hoe zeer je ook vindt dat je die eerste plek in Google wel hebt verdiend, toch staat daar toch één van jouw grootste concurrenten te pronken. Wat heeft zijn bedrijf wat jij niet hebt? Maak je geen zorgen! Vaak heeft het in dit geval weinig te maken met de kwaliteit van het bedrijf (hoewel dit uiteraard ook mogelijk is), maar alles met de marketingstrategieën die tot op heden zijn toegepast. Grote kans dat jouw concurrent gebruik maakt van een goede online marketeer en daarmee zijn of haar Google Ranking binnen mum van tijd heeft verhoogd. 

Dat is natuurlijk stiekem goed nieuws voor jou, want dat betekent dus ook dat jij veel kunt doen om je concurrent te verslaan. Online marketing is immers hét sleutelwoord. Daarom volgen hier 3 tips om jouw Google Ranking te verbeteren en zo een hogere positie binnen Google te behalen. 

Schakel een online marketeer in 

Allereerst is het belangrijk om te beseffen dat online marketing zeer complex is. De digitale markt verandert bijna constant. Door al die nieuwe, innovatieve ontwikkelingen zien we dan ook dat bepaalde marketingstrategieën al na enkele maanden tot slechts een jaar weer achterhaald zijn. Dit is als ondernemer bijna niet bij te benen. Dat zou betekenen dat je 24/7 alle nieuwtjes in de gaten moet houden en dáárnaast ook nog eens je bedrijf moet runnen. Dat is bijna niet te doen. Het is daarom slimmer om een online marketeer in te schakelen. Deze houdt zich constant bezig met de nieuwste ontwikkelingen, weet een plan op maat te stellen voor jouw bedrijf en helpt je in de zoektocht naar de juiste aanpak om hoger in Google te eindigen. 

Maak gebruik van long-tail zoekwoorden 

Zoekwoorden gebruiken in relevante content of bij het plaatsen van interne links is heel belangrijk voor een betere vindbaarheid van jouw website. Dan moet je echter wel weten welke zoekwoorden je het beste kunt gebruiken. Wij adviseren om hierbij altijd te gaan voor zogenaamde long-tail zoekwoorden. 

Long-tail zoekwoorden hebben een lager zoekvolume. Dat betekent dat ze minder vaak gezocht worden door de consument, maar leveren daarentegen wel veel meer op. Stel, je verkoopt auto’s en je gebruikt een zoekwoord als ‘auto kopen’, dan beschik je direct over heel veel concurrentie. Er zijn immers heel veel aanbieders die auto’s verkopen. De kans is klein dat je dan daadwerkelijk met dit zoekwoord weet te scoren. Daarom kun je beter voor zoekwoorden kiezen die iets relevanter zijn voor jouw site en bovendien direct een groot deel van de concurrentie uitschakelen. Denk bijvoorbeeld aan ‘auto kopen Friesland’. Een marketeer kan je helpen bij het bepalen van de juiste zoekwoorden. Ook handig voor google ads.

Content marketing 

Content marketing is onmisbaar voor een hogere positie binnen Google. Hierbij kun je denken aan geschreven teksten, maar ook het gebruik van social media kanalen en het plaatsen van video’s. Hierbij is het tegenwoordig echter wel belang dat er ook daadwerkelijk relevante content wordt geplaatst. Je kunt niet meer zomaar een artikel plaatsen om simpelweg hogerop in Google te komen, maar de consument moet hier écht iets aan hebben. Google analyseert tegenwoordig hoe bezoekers reageren op jouw landingspagina’s. Klikken ze direct terug nadat ze hier op terecht zijn gekomen? Dan zal Google de kwaliteitsscore van die pagina aanpassen en zak je verder weg in de ranking. Hoe relevanter, hoe beter dus! 

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks