3 grootste voordelen van motorrijden met een bobber 0 214

Motor

Ben jij al tijden aan het twijfelen om te beginnen met motorrijden? Wil je je rijbewijs halen of heb je deze misschien al? Of ben je inmiddels zelfs al op zoek naar een eigen motorfiets? Dan wil je natuurlijk wel zeker weten of dit het waard is. Motorrijden is een fijne hobby, maar tegelijkertijd ook relatief duur. Daarom moet je wel zeker weten of dit wat voor jou is. Twijfel jij of je überhaupt moet gaan motorrijden of juist of je een bobber aan moet schaffen? Dan helpen wij jou graag op weg en zetten we de grootste voordelen op een rijtje.

1.     Een bobber is relatief gemakkelijk te realiseren

Het grootste voordeel van een bobber ten opzichte van een chopper of andere motorfietsen is dat deze relatief gemakkelijk te realiseren is. Toch zijn maar weinig bekend met de ware definitie van een bobber. Van een chopper hebben we allemaal gehoord. De meeste mensen denken bij die term direct aan de geliefde hd sportster. Wanneer we spreken van een bobber, dan kijkt men je echter vragend aan.

Zowel een bobber als een chopper behoren niet tot originele motorfietsen. Ze zijn op verschillende niveaus aangepast door de gebruiker. Een chopper maakt enorme veranderingen door. Mede omdat ook het gehele frame en de voorvork wordt aangepast. Bij een bobber is dit niet het geval. Deze motorfiets behoudt zijn frame, maar wordt gestript van vrijwel alle zichtbare motoronderdelen. Hierdoor ziet de bobber er zeer minimalistisch, stoer en robuust uit. Bovendien kan je hierdoor meer snelheid behalen. Iets waardoor de bobber met name in de Tweede Wereldoorlog veel werd gebruikt. Met een kawasaki vulcan 900 geniet je binnen mum van tijd van hoge snelheid en een boost van adrenaline.

2.     Meer mogelijk dan je denkt

Veel mensen zijn bang dat de motor één of twee keer wordt gebruikt voor een plezierritje en vervolgens in de garage terecht komt. Niets is echter minder waar. Met een motor is namelijk meer mogelijk dan je denkt. Je kunt heel Nederland ontdekken op de motor. Het is niet enkel een vervoersmiddel met als voornaamste doel van A naar B reizen. Nee, motorrijden is echt een manier van leven en een pure hobby. Bovendien zal je na je eerste motorritje al merken dat het zeer verslavend werkt. De kans is dan ook klein dat de motor met mooi weer in de garage staat te versloffen.

Wist je dat veel mensen zelfs op motorvakantie gaan? Zeker anno 2021 is dit natuurlijk een geweldige manier van (coronaproof) reizen. Heerlijk genieten van de ultieme vrijheid, je geen zorgen hoeven te maken over enige beperkingen en volop genieten. Bovendien leer je zo ook nog eens minimalistisch pakken. Want dat is uiteraard het enige nadeel van een motorvakantie: het gebrek aan opbergruimte. Gelukkig ben je zelfs met een bobber of een chopper in staat om op vakantie te gaan. Kwalitatieve zadeltassen motor lossen het probleem al snel op.

3.     Motorrijden is gewoon leuk!

Dit is natuurlijk de voornaamste reden om te beginnen met motorrijden. Er is vrijwel geen enkel voertuig waar je zomaar voor de plezier op of in stapt. Motorrijden is een ervaring op zich. Wanneer je op motorvakantie gaat, dan draait het niet zo zeer om de bestemming. Het gaat om de rit zelf.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Organiseer jij een evenement? Dan moet je deze items hebben! 0 56

Organiseer jij een evenement

Als na de lockdown alle winkels en evenementen weer opengaan en gaan beginnen, wil jij erbij zijn. Heb je bijvoorbeeld een winkel of organiseer je een evenement, dan moet je producten hebben die tot de verbeelding spreken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan een hekwerkbanner, vlaggen en spandoeken. Iedereen gaat in deze periode natuurlijk weer open en dit is dan ook het uitgelezen moment om je te onderscheiden van de concurrentie! Je onderscheiden kan je op verschillende manieren doen, dit kan zowel online als offline. Een goede balans hierin vinden is ideaal, maar er wordt verwacht dat de offline communicatie beter aan zal slaan bij de klant. Na het lange binnen zitten en niet kunnen winkelen, wil men weer fysiek kunnen winkelen en daadwerkelijk advertenties kunnen zien en voelen. Hier moet je op inspelen!

Hoe speel je hierop in?

Dat is eenvoudig, je moet adverteren met producten die niet iedereen gebruikt. Neem bijvoorbeeld een hekwerkbanner, dit wordt normaal gesproken gebruikt als dranghek- of bouwhekdoek. Het zijn grote doeken, waar veel informatie op gezet kan worden, zo kun je groot jouw logo erop zetten en kun je laten zien waar jouw winkel zit. Doordat de doeken in verschillende materialen komen, kun je zelf kiezen waar je hem wil neerzetten. Het materiaal meshdoek bijvoorbeeld is uitermate geschikt om buiten in de wind te zetten, vanwege de gaatjes in het doek die de wind doorlaten. Wil je liever een duurzaam doen? Dan kan dat ook, het ProPes materiaal is 100% recyclebaar.

En wat moet ik gebruiken voor binnen?

Binnen kun je natuurlijk ook verschillende producten gebruiken om klanten mee aan te spreken. Denk bijvoorbeeld aan roll up banners, dit zijn de ideale advertentie producten. Roll up banners kun je in verschillende formaten laten bedrukken met mooie beelden voor in de winkel. Naast mooie beelden kun je natuurlijk ook tekst erop drukken met bijvoorbeeld waar de rij begint. Je hoeft de banner alleen maar uit te rollen en hij staat. Wil je de print extra op laten vallen? Dan kun je er een aantal spots bij bestellen.

Met deze producten kun je jouw winkel of evenement extra op laten vallen en ervoor zorgen dat niemand het mist! Wij wensen je veel succes met de (her)opening van jouw zaak of eventlocatie.

Dit mag er sowieso niet ontbreken bij een bbq 0 90

Dit mag er sowieso niet ontbreken bij een bbq

Het is weer voorjaar en we kijken allemaal reikhalzend uit naar de eerste mooie dagen. Heerlijk uren in de tuin doorbrengen en natuurlijk de dag beëindigen met een fantastische bbq. Er is gewoon niets gezelligers dan na een warme dag, genietend van de laatste zonnestralen, ook nog met het hele gezin of familie en vrienden (wanneer corona dit weer toelaat) te genieten van een heerlijk stukje vlees, vis of groente van de grill. Langzaam lijken de weersvoorspellingen de komende tijd weer een beetje beter te worden en hopen we toch echt op de omslag naar mooi zomers weer. Ben jij alvast voorbereid op de eerste dag dat er weer gebarbecued kan worden? Nee? Dan wordt het hoog tijd om hier verandering in te brengen. Want met de goede voorbereidingen weet jij die eerste dag direct de heerlijkste bbq gerechten op tafel te zetten. Dit mag in elk geval niet ontbreken!

Heerlijk vlees

Vlees hoort bij de barbecue. Mits je niet vegetarisch bent kunt je dus helemaal losgaan met het uitzoeken van verschillende vleessoorten. Natuurlijk kan je standaard gemarineerde lappen vlees bij de supermarkt halen, maar het is nog lekkerder (en stiekem ook leuker) om dit geheel zelf te doen. Breng daarom op de dag zelf een bezoekje aan de slager en koop een aantal vleessoorten. Groot voordeel van een bezoekje aan de slager is dat ze je vaak ook enkele tips kunnen geven hoe je het vlees het beste kunt marineren.

Hou er rekening mee dat het marineren van vlees de nodige tijd in beslag neemt. Doe daarom óf de dag van tevoren boodschappen of doe dit in de vroege ochtend, zodat je het vlees daarna direct in de marinade kunt zetten. Vaak heeft het vlees namelijk wel minimaal twaalf uur nodig om alle smaken in zich op te nemen.

Naast vlees kun je natuurlijk ook kiezen voor een aantal visgerechten. Zorg er wel voor dat je vis altijd in aluminiumfolie bakt, anders loop je het risico dat ze aanbakken op de grill of dat al het andere eten naar vis gaat smaken. Ook handig van aluminiumfolie is dat je hier zeer gemakkelijk allemaal extra smaakmakers in toe kunt voegen, zodat de vis dit goed in zich op kan nemen.

Zelfgemaakte drankjes

Natuurlijk zeg je op een warme dag bij de barbecue geen nee tegen een heerlijk koel biertje, maar het is nóg leuker om een aantal zelfgemaakte drankjes samen te stellen. Zoek daarom gerust wat recepten op om heerlijke cocktails te maken. Vaak heb je de meeste dranksoorten al gewoon in huis en kun je deze dus binnen mum van tijd op tafel hebben staan. Maak gerust een grote hoeveelheid, want een cocktail gaat er bij iedereen wel in.

Zijn er ook kinderen bij de barbecue aanwezig? Maak dan ook een 0% alcohol cocktail, zodat zij lekker mee kunnen proosten!

Salades

Een huzarensalade of aardappelsalade uit de supermarkt gaat er altijd wel in. Maar deze salades zijn wel enorm zwaar en leveren de nodige extra calorieën. Om voor iets meer balans te zorgen, kun je er dus beter voor kiezen om zelf een wat gezondere en luchtigere salade te bereiden. Dat smaakt overheerlijk bij alle sterke smaken van vlees, vis en groente. En het is ook nog eens fijn om te eten als je zit te wachten tot je stukje vlees klaar is.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks