3 redenen waarom een eigen paard goed is voor kinderen 0 458

3 redenen waarom een eigen paard goed is voor kinderen

Smeekt jouw kind je al maanden om een eigen paard? En hebben jullie stiekem ook altijd wel de wens gehad om iets te doen met de lap grond om jullie huis? Dan ben je misschien langzaam aan het zwichten voor het idee. Toch is daar ook de logische beredenering van een vader in hart en nieren: wat als mijn kind er na enkele maanden op is uitgekeken? Dan zit je vast aan die geheel nieuw gebouwde stal en paard.

Dat je je hier niet druk over hoeft te maken blijkt wel uit gesprekken met mensen die bekend zijn met online ruitersport Nedlandic. Paardrijden is namelijk iets wat altijd leuk blijft. Als je kind er nu al dol op is, dan is de kans klein dat dit ooit minder zal worden. Tijdens het paardrijden word je continu uitgedaagd en zal je kind tevens een goede band opbouwen met het paard. Daardoor is het een goede investering. Iets waar je kind tot aan het verlaten van jullie woning plezier van zal hebben. Nog niet overtuigd? Wij geven 3 redenen waarom een eigen paard alleen maar goed is voor kinderen.

1.    Verantwoordelijkheidsgevoel

Het is heel goed voor kinderen om op te groeien met dieren. De zorg voor dieren en de tijd die het kost zorgt ook voor een beter verantwoordelijkheidsgevoel. Wanneer je nooit leert dat bepaalde acties consequenties hebben en wat er gebeurt als een dier niet goed wordt verzorgd, dan zal dit in de toekomst ook niet goed gaan. Het is voor kinderen heel belangrijk om kleine verantwoordelijkheden zelf te dragen. Betrek hem of haar bijvoorbeeld bij hoofruif paard kopen. Dit klinkt misschien simpel, maar is essentieel voor de gezondheid van het paard. Bespreek tevens wie het paard iedere dag voert en verzorgd. Maak eventueel een schema en geef daarop de bijbehorende taken aan. Zo is het voor je kind duidelijk wat er verwacht wordt.

2.    Uitlaatklep

Het is voor sommige kinderen heel lastig om hun gevoelens bloot te geven. Soms kunnen ze er niet gemakkelijk over praten. Er zijn ook kinderen die het lastig vinden om aansluiting te vinden bij hun leeftijdsgenootjes. Dat kan heel eenzaam zijn. Een eigen paard is voor deze kindjes de perfecte oplossing. Paarden worden al heel lang gebruikt bij verschillende therapieën omdat ze mensen naadloos aanvoelen. Hoe een paard op je reageert, zegt heel veel over hoe jij je voelt. Dit geldt ook voor je kind. Hierdoor is het wellicht makkelijker om zijn of haar gevoelens bloot te geven en hierover te praten. Daarnaast kan paardrijden ook een uitlaatklep zijn na een vervelende of vermoeiende dag.

Uitlaatklep

3.    Controle krijgen over het lichaam

Met een eigen paard beschikt je kind over veel meer mogelijkheden om vaker paard te gaan rijden. En dit levert talloze voordelen op voor het lichaam. Tijdens het paardrijden train je enorm veel spieren en leer je tevens dat iedere beweging effect heeft op het dier. Daardoor leer je meer controle te krijgen over het lichaam en wordt de houding tevens rechter. Dit helpt jonge kinderen om rechter te lopen, alle spieren te gebruiken en te beseffen welk effect het lichaam op een dier kan hebben. Is het even spannend om een paard hindernis te nemen? Even diep ademhalen kan het lichaam al tot rust brengen. En dat is waardevolle informatie voor de meeste kinderen!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 tips voor een hogere Google Ranking  0 59

Google marketing

Hoger in Google komen lijkt wel een dagelijks gevecht te zijn. Hoe hard je soms ook je best doet en hoe zeer je ook vindt dat je die eerste plek in Google wel hebt verdiend, toch staat daar toch één van jouw grootste concurrenten te pronken. Wat heeft zijn bedrijf wat jij niet hebt? Maak je geen zorgen! Vaak heeft het in dit geval weinig te maken met de kwaliteit van het bedrijf (hoewel dit uiteraard ook mogelijk is), maar alles met de marketingstrategieën die tot op heden zijn toegepast. Grote kans dat jouw concurrent gebruik maakt van een goede online marketeer en daarmee zijn of haar Google Ranking binnen mum van tijd heeft verhoogd. 

Dat is natuurlijk stiekem goed nieuws voor jou, want dat betekent dus ook dat jij veel kunt doen om je concurrent te verslaan. Online marketing is immers hét sleutelwoord. Daarom volgen hier 3 tips om jouw Google Ranking te verbeteren en zo een hogere positie binnen Google te behalen. 

Schakel een online marketeer in 

Allereerst is het belangrijk om te beseffen dat online marketing zeer complex is. De digitale markt verandert bijna constant. Door al die nieuwe, innovatieve ontwikkelingen zien we dan ook dat bepaalde marketingstrategieën al na enkele maanden tot slechts een jaar weer achterhaald zijn. Dit is als ondernemer bijna niet bij te benen. Dat zou betekenen dat je 24/7 alle nieuwtjes in de gaten moet houden en dáárnaast ook nog eens je bedrijf moet runnen. Dat is bijna niet te doen. Het is daarom slimmer om een online marketeer in te schakelen. Deze houdt zich constant bezig met de nieuwste ontwikkelingen, weet een plan op maat te stellen voor jouw bedrijf en helpt je in de zoektocht naar de juiste aanpak om hoger in Google te eindigen. 

Maak gebruik van long-tail zoekwoorden 

Zoekwoorden gebruiken in relevante content of bij het plaatsen van interne links is heel belangrijk voor een betere vindbaarheid van jouw website. Dan moet je echter wel weten welke zoekwoorden je het beste kunt gebruiken. Wij adviseren om hierbij altijd te gaan voor zogenaamde long-tail zoekwoorden. 

Long-tail zoekwoorden hebben een lager zoekvolume. Dat betekent dat ze minder vaak gezocht worden door de consument, maar leveren daarentegen wel veel meer op. Stel, je verkoopt auto’s en je gebruikt een zoekwoord als ‘auto kopen’, dan beschik je direct over heel veel concurrentie. Er zijn immers heel veel aanbieders die auto’s verkopen. De kans is klein dat je dan daadwerkelijk met dit zoekwoord weet te scoren. Daarom kun je beter voor zoekwoorden kiezen die iets relevanter zijn voor jouw site en bovendien direct een groot deel van de concurrentie uitschakelen. Denk bijvoorbeeld aan ‘auto kopen Friesland’. Een marketeer kan je helpen bij het bepalen van de juiste zoekwoorden. Ook handig voor google ads.

Content marketing 

Content marketing is onmisbaar voor een hogere positie binnen Google. Hierbij kun je denken aan geschreven teksten, maar ook het gebruik van social media kanalen en het plaatsen van video’s. Hierbij is het tegenwoordig echter wel belang dat er ook daadwerkelijk relevante content wordt geplaatst. Je kunt niet meer zomaar een artikel plaatsen om simpelweg hogerop in Google te komen, maar de consument moet hier écht iets aan hebben. Google analyseert tegenwoordig hoe bezoekers reageren op jouw landingspagina’s. Klikken ze direct terug nadat ze hier op terecht zijn gekomen? Dan zal Google de kwaliteitsscore van die pagina aanpassen en zak je verder weg in de ranking. Hoe relevanter, hoe beter dus! 

Opvallende trends in de Corona periode 0 58

Opvallende trends in de Corona periode

De Corona crisis houdt de wereld flink in zijn grip. Om het virus niet om zich heen te laten grijpen zijn er door de meeste regeringen strenge regels ingesteld. Ook het Nederlandse kabinet onder leiding van Premier Rutte heeft Nederland strenge maatregelen opgelegd. Veel Nederlanders hebben lange tijd thuis gezeten om zo zichzelf en anderen te beschermen. Gelukkig is er inmiddels licht aan het eind van de tunnel. De groep kwetsbare Nederlanders heeft zich kunnen laten inenten. Hierdoor heeft het kabinet de maatregelen iets kunnen versoepelen. Welke trends hebben we zien ontstaan tijdens deze moeilijke periode? Hoe heeft Nederland zich door de Corona crisis heen geknokt?

Heel Holland bakt en Hollands Next Masterchef in de praktijk

Vanwege de Corona maatregelen mochten restaurants en andere horeca gelegenheden hun deuren niet openen. Hierdoor was Nederland gedwongen thuis te eten. De grote winnaar van deze maatregel was Thuisbezorgd. Deze dienst zorgde ervoor dat het eten via bezorgers van eetgelegenheden naar huizen werd gebracht. Ook het thuis koken werd opeens erg populair. Webshops die etenswaren aanbieden en thuisbezorg diensten als AH-delivery en Picknick hebben hierdoor een mooie stijging doorgemaakt tijdens de corona periode. Kwamen al die vrijdag en zondag avonden op de bank kijkend naar Masterchef en Heel Holland bakt opeens goed van pas!

Thuis werken en aan het huis werken

Door Corona werden werkgevers gedwongen hun werknemers thuis te laten werken. Opeens bleek dat meetings via Teams prima vanuit huis gedaan konden worden. Werkgevers bleken erg vrijgevig wanneer het ging over thuiswerkvergoedingen en het creëren van een ergonomische thuiswerkplek. Tel daarbij op dat de reistijd van huis naar werk en andersom kwam te vervallen en het thuis werken was al snel erg populair. Vanwege het vervallen van de reistijd hadden veel mensen opeens tijd over. Omdat men thuis zat zag men ook wat er allemaal aan het huis mankeerde en wat al lang niet was opgepakt. De doe-het-zelvers gingen aan de slag en opeens was heel Nederland tuinman, dakdekker of klusjesman.

Toch liever een ander huis?

De Nederlandse huizenmarkt kwam door de corona maatregelen ook in beweging. Hoewel de huizenmarkt nog altijd krap is zagen we de zoekterm ‘Makelaar Rotterdam’ weer stijgen in Google Trends. Veel buitenlandse studenten of werknemers zijn in de Corona periode naar hun thuisland gegaan. Dit bracht wat ruimte op de huur markt. Veel starters konden extra sparen door de lagere uitgaven. Hierdoor konden zij toch de nieuwbouwhuizen die vrij kwamen te staan kopen.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks