3 tips voor de ultieme betonlook in huis! 0 392

3 tips voor de ultieme betonlook in huis!

In heel veel woontrends wordt tegenwoordig gebruik gemaakt van beton. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de populaire industriële woonstijl. Het grootste voordeel van de betonlook is dat deze bij heel veel verschillende stijlen past. Of je nu geniet van een Scandinavisch interieur of een moderne woonstijl, werkelijk alles is mogelijk! Beton kan eigenlijk altijd. Ben jij toe aan een stoere uitstraling in jouw woning? Maar heb je geen idee hoe je de betonlook in eigen huis kunt realiseren? In dit artikel geven we 3 tips voor de betonlook in huis!

1.    De voordelen van betonlook verf

Verreweg de eenvoudigste manier voor het creëren van de betonlook is het gebruik van betonlook verf bij homeofconcrete.com. Dit is een zeer dikke verf wat door vrijwel iedereen zelf op de muur aangebracht kan worden. Je kunt de verf op verschillende manieren aanbrengen. Door de verf weinig uit te strijken, zorg je voor een drukkere en ruwere uitstraling. Wil je juist een wat doffere uitstraling? Kies dan voor wat extra veegeffect. Betonlook verf is voor vrijwel alle muren in huis te gebruiken. Houd er wel rekening mee dat als je betonlook verf op waterbasis gebruikt, deze minder geschikt is voor vochtige ruimtes.

De voordelen van betonlook verf

Het grootste voordeel van betonlook verf is dat deze gemakkelijk zelf aan te brengen is. Bovendien kost het relatief weinig in vergelijking met andere opties. Een goede manier om snel en eenvoudig over de betonlook in huis te beschikken.

2.    Beton cire in de badkamer

Ben je op zoek naar een manier om de betonlook in de badkamer te verwerken? Dan kun je het beste voor speciaal stucwerk kiezen. Dit wordt ook wel beton cire genoemd. Wanneer je kiest voor badkamer beton cire van homeofconcrete weet je zeker dat de muren mooi zullen blijven. Het stucwerk is waterafstotend en beschikt daardoor over een zeer lange levensduur, zelfs in de badkamer.

Daarnaast is beton cire in heel veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Zo kun je de stijl van jouw badkamer dus geheel naar eigen hand zetten. Houd er wel rekening mee dat het aanbrengen van beton cire om wat extra expertise vraagt. Wanneer je niet gewend bent om zelf te stuken, adviseren wij dan ook om dit aan een vakman over te laten. Zo weet je zeker dat het resultaat geheel naar wens zal zijn.

Hoewel beton cire over het algemeen de duurste optie is, beschikt deze wel over een zeer lange levensduur. Je hebt er dus ook veel langer plezier van, waardoor je op de lange termijn wellicht juist geld bespaart.

3.    Behang

Het is tegenwoordig ook mogelijk om behang in betonlook aan te schaffen. Het grote voordeel hiervan is dat je direct weet hoe het resultaat eruit komt te zien. Bovendien worden de patronen steeds echter, waardoor ze bijna niet meer van het echt zijn te onderscheiden. Helaas is behangen niet voor iedereen weggelegd. Het kan soms best lastig zijn om alle banen op de juiste manier te plaatsen. Hierdoor kan het resultaat soms minder naar wens zijn. Wil je liever een gemakkelijkere optie toepassen? Kies dan voor betonlook verf of Chalk Paint. Dit is eenvoudig aan te brengen en kan bijna niet verkeerd gaan.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 tips voor een hogere Google Ranking  0 58

Google marketing

Hoger in Google komen lijkt wel een dagelijks gevecht te zijn. Hoe hard je soms ook je best doet en hoe zeer je ook vindt dat je die eerste plek in Google wel hebt verdiend, toch staat daar toch één van jouw grootste concurrenten te pronken. Wat heeft zijn bedrijf wat jij niet hebt? Maak je geen zorgen! Vaak heeft het in dit geval weinig te maken met de kwaliteit van het bedrijf (hoewel dit uiteraard ook mogelijk is), maar alles met de marketingstrategieën die tot op heden zijn toegepast. Grote kans dat jouw concurrent gebruik maakt van een goede online marketeer en daarmee zijn of haar Google Ranking binnen mum van tijd heeft verhoogd. 

Dat is natuurlijk stiekem goed nieuws voor jou, want dat betekent dus ook dat jij veel kunt doen om je concurrent te verslaan. Online marketing is immers hét sleutelwoord. Daarom volgen hier 3 tips om jouw Google Ranking te verbeteren en zo een hogere positie binnen Google te behalen. 

Schakel een online marketeer in 

Allereerst is het belangrijk om te beseffen dat online marketing zeer complex is. De digitale markt verandert bijna constant. Door al die nieuwe, innovatieve ontwikkelingen zien we dan ook dat bepaalde marketingstrategieën al na enkele maanden tot slechts een jaar weer achterhaald zijn. Dit is als ondernemer bijna niet bij te benen. Dat zou betekenen dat je 24/7 alle nieuwtjes in de gaten moet houden en dáárnaast ook nog eens je bedrijf moet runnen. Dat is bijna niet te doen. Het is daarom slimmer om een online marketeer in te schakelen. Deze houdt zich constant bezig met de nieuwste ontwikkelingen, weet een plan op maat te stellen voor jouw bedrijf en helpt je in de zoektocht naar de juiste aanpak om hoger in Google te eindigen. 

Maak gebruik van long-tail zoekwoorden 

Zoekwoorden gebruiken in relevante content of bij het plaatsen van interne links is heel belangrijk voor een betere vindbaarheid van jouw website. Dan moet je echter wel weten welke zoekwoorden je het beste kunt gebruiken. Wij adviseren om hierbij altijd te gaan voor zogenaamde long-tail zoekwoorden. 

Long-tail zoekwoorden hebben een lager zoekvolume. Dat betekent dat ze minder vaak gezocht worden door de consument, maar leveren daarentegen wel veel meer op. Stel, je verkoopt auto’s en je gebruikt een zoekwoord als ‘auto kopen’, dan beschik je direct over heel veel concurrentie. Er zijn immers heel veel aanbieders die auto’s verkopen. De kans is klein dat je dan daadwerkelijk met dit zoekwoord weet te scoren. Daarom kun je beter voor zoekwoorden kiezen die iets relevanter zijn voor jouw site en bovendien direct een groot deel van de concurrentie uitschakelen. Denk bijvoorbeeld aan ‘auto kopen Friesland’. Een marketeer kan je helpen bij het bepalen van de juiste zoekwoorden. Ook handig voor google ads.

Content marketing 

Content marketing is onmisbaar voor een hogere positie binnen Google. Hierbij kun je denken aan geschreven teksten, maar ook het gebruik van social media kanalen en het plaatsen van video’s. Hierbij is het tegenwoordig echter wel belang dat er ook daadwerkelijk relevante content wordt geplaatst. Je kunt niet meer zomaar een artikel plaatsen om simpelweg hogerop in Google te komen, maar de consument moet hier écht iets aan hebben. Google analyseert tegenwoordig hoe bezoekers reageren op jouw landingspagina’s. Klikken ze direct terug nadat ze hier op terecht zijn gekomen? Dan zal Google de kwaliteitsscore van die pagina aanpassen en zak je verder weg in de ranking. Hoe relevanter, hoe beter dus! 

Opvallende trends in de Corona periode 0 58

Opvallende trends in de Corona periode

De Corona crisis houdt de wereld flink in zijn grip. Om het virus niet om zich heen te laten grijpen zijn er door de meeste regeringen strenge regels ingesteld. Ook het Nederlandse kabinet onder leiding van Premier Rutte heeft Nederland strenge maatregelen opgelegd. Veel Nederlanders hebben lange tijd thuis gezeten om zo zichzelf en anderen te beschermen. Gelukkig is er inmiddels licht aan het eind van de tunnel. De groep kwetsbare Nederlanders heeft zich kunnen laten inenten. Hierdoor heeft het kabinet de maatregelen iets kunnen versoepelen. Welke trends hebben we zien ontstaan tijdens deze moeilijke periode? Hoe heeft Nederland zich door de Corona crisis heen geknokt?

Heel Holland bakt en Hollands Next Masterchef in de praktijk

Vanwege de Corona maatregelen mochten restaurants en andere horeca gelegenheden hun deuren niet openen. Hierdoor was Nederland gedwongen thuis te eten. De grote winnaar van deze maatregel was Thuisbezorgd. Deze dienst zorgde ervoor dat het eten via bezorgers van eetgelegenheden naar huizen werd gebracht. Ook het thuis koken werd opeens erg populair. Webshops die etenswaren aanbieden en thuisbezorg diensten als AH-delivery en Picknick hebben hierdoor een mooie stijging doorgemaakt tijdens de corona periode. Kwamen al die vrijdag en zondag avonden op de bank kijkend naar Masterchef en Heel Holland bakt opeens goed van pas!

Thuis werken en aan het huis werken

Door Corona werden werkgevers gedwongen hun werknemers thuis te laten werken. Opeens bleek dat meetings via Teams prima vanuit huis gedaan konden worden. Werkgevers bleken erg vrijgevig wanneer het ging over thuiswerkvergoedingen en het creëren van een ergonomische thuiswerkplek. Tel daarbij op dat de reistijd van huis naar werk en andersom kwam te vervallen en het thuis werken was al snel erg populair. Vanwege het vervallen van de reistijd hadden veel mensen opeens tijd over. Omdat men thuis zat zag men ook wat er allemaal aan het huis mankeerde en wat al lang niet was opgepakt. De doe-het-zelvers gingen aan de slag en opeens was heel Nederland tuinman, dakdekker of klusjesman.

Toch liever een ander huis?

De Nederlandse huizenmarkt kwam door de corona maatregelen ook in beweging. Hoewel de huizenmarkt nog altijd krap is zagen we de zoekterm ‘Makelaar Rotterdam’ weer stijgen in Google Trends. Veel buitenlandse studenten of werknemers zijn in de Corona periode naar hun thuisland gegaan. Dit bracht wat ruimte op de huur markt. Veel starters konden extra sparen door de lagere uitgaven. Hierdoor konden zij toch de nieuwbouwhuizen die vrij kwamen te staan kopen.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks