4 gouden tips voor het perfecte BBQ-feestje! 0 103

4 gouden tips perfecte bbq feestje

Knetterend vuur, de geur van kolen en sappig vlees… We gaan al watertanden bij het idee van een barbecuefeestje. Heel veel gezelligheid, lekker veel drank en enorm veel eten. Nu het voorjaar weer is aangebroken, kijken we reikhalzend uit naar het moment dat we het stof weer van onze barbecue kunnen blazen en aan de slag kunnen gaan. Nodig al je vrienden maar alvast uit voor een barbecue aan huis. Wij geven je 4 gouden barbecuetips om jouw feestje te laten slagen. Laat dat mooie weer nu maar komen!

1.         Een goede voorbereiding is het halve werk

Er gaat natuurlijk niets boven een warme zomeravond. Lekker eten, drinken en gezelligheid met vrienden en familie. Toch organiseer je niet  ‘zomaar’ een barbecue. Want, vergis je niet, dit kan best wat stress opleveren. Probeer daarom de dagen daarvoor alvast veel voor te bereiden. Maak alvast een salade en marineer het vlees. Zo hoef je tijdens de barbecue zelf enkel nog het vlees en de vis te grillen. Dat is wel zo makkelijk.

voorbereiding bbq

2.         Barbecueën doe je zo!

Er gaat niets boven een ouderwetse barbecue op kolen. De geur van kolen brengt ons direct in extase en brengt het ‘oergevoel’ bij ons naar boven. Maar weet jij eigenlijk wel hoe je moet grillen op kolen? Gooi je zomaar wat vlees op de grill of lees je jezelf eerst in?

Allereerst moet je ervoor zorgen dat de kolen goed verdeeld zijn. Vaak zien we dat mannen de kolen zorgvuldig en gelijkmatig verdelen. Toch is dat niet altijd slim. Je kan zo de hitte immers niet meer aanpassen. Wat doe je bijvoorbeeld met een stukje vlees dat te snel gaar wordt of juist niet gaar wordt? Door de kolen in zones te verdelen, heb je koelere en warmere zones zodat je het vlees gelijkmatig kan bakken. Aangekoekte vleesresten zijn op deze manier verleden tijd.

3.         Maak de grill regelmatig schoon

Vaak zien we dat de meeste mannen zich de hele avond uitsloven bij de barbecue en de volgende dag pas de grill schoonmaken. Dit levert niet alleen een hels karwei op, maar kan er ook voor zorgen dat alle vlees- en vissoorten hetzelfde gaan smaken. Maak daarom de grill regelmatig tussendoor schoon. Haal even een borstel langs de grill of gebruik aluminiumfolie voor hetzelfde effect. Zo blijven de smaken goed en scheelt het je een hoop schoonmaakwerk de volgende dag.

grill schoonmaken

4.         Kies voor een A-Z BBQ pakket

Barbecue je niet vaak en ben je in het bezit van een barbecue? Vergeet je regelmatig essentiële spullen, waardoor je met een huis vol visite toch nog even langs de winkel moet? Bespaar jezelf dan een hoop stress en kies voor een AZ bbq aan huis. Een compleet verzorgde barbecue met gegarandeerd succes!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Grote kortingsacties: zo vind jij de beste deal! 0 16

Grote kortingsacties- zo vind jij de beste deal!

Er zijn zowel online als in de winkels regelmatig grote kortingsacties te vinden. Vaak zien we deze bijvoorbeeld in het voor- en najaar, maar ook op speciale dagen zoals Black Friday. Dit lijkt dan ook het juiste moment om je slag te slaan. Maar is dat wel zo?

In de praktijk blijken veel acties eigenlijk een beetje tegen te vallen. Consumenten kunnen de verleiding van speciale acties niet weerstaan en vervolgens blijkt de prijs helemaal niet zo ver gezakt te zijn. Gelukkig geldt dit zeker niet voor alle acties. Wanneer je de kortingscodes goed in de gaten houdt en de actiedagen grondig onderzoekt, weet jij het kaf van het koren te onderscheiden en sluit je al snel de beste deal. Wij geven enkele tips!

Vergelijk prijzen

Een paar keer per jaar worden er in vrijwel alle winkels grote sales gehouden. Daarom kan het verstandig zijn om de prijzen van de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Soms willen winkeliers namelijk wel eens een slim trucje toepassen om zo de korting hoger te laten lijken dan hij in werkelijkheid is. Zo berekenen ze vaak een kortingspercentage van de adviesprijs, terwijl ze deze normaal gesproken niet hanteren en hier al onder gaan zitten. Hierdoor lijkt de korting veel gunstiger, terwijl je eigenlijk maar enkele euro’s tot helemaal niets bespaart.

kortingen

Let tevens op de prijshistorie van de winkel. In sommige situaties zien we dat winkeliers hun prijzen in aanloop naar de kortingsactie verhogen en vervolgens op de dag zelf een spectaculaire prijsdaling laten zien. Dit terwijl de waarde van de korting eigenlijk zwaar tegenvalt. Door op de prijshistorie te letten, bespaar jij jezelf een grote teleurstelling.

Let op de online acties

Vaak wacht men tot de acties ook in de winkel gelden, maar weten ze niet dat diezelfde actie online al een tijdje aan de gang is. Let daarom altijd op de acties die online gelden, zodat je producten die snel verkocht worden al gauw op de kop kunt tikken. Anders loop je het risico dat het aanbod in de winkel zeer beperkt is en je uiteindelijk nog misgrijpt. Bovendien zien we dat de acties online vaak gunstiger zijn, omdat je deze ook kunt combineren met andere kortingscodes of de prijzen van andere aanbieders gemakkelijker kunt vergelijken.

Let op de online acties

Sluit je aan bij een community

Iedereen is dol op koopjes! Daarom is het niet gek dat je op veel forums een overzicht van koopjes van dat moment kunt vinden. Hier wisselen online shoppers vaak handige tips uit, waardoor jij altijd weet waar je een specifiek item voor de laagste prijs kunt kopen. Dit lever dan ook een schat aan waardevolle informatie op. Schroom je daarom niet om je aan te sluiten bij een community, maar doe er je voordeel mee. Wanneer je het slim speelt, zal je merken dat je enorm veel geld kunt besparen. Van elektronica en meubels tot kleding en accessoires; werkelijk alles is online voor een mooie prijs te vinden. Als je maar weet waar je moet zoeken. Andere koopjesjagers helpen jou hier graag bij!

Waarom bowlen het ideale bedrijfsuitje is 0 30

Waarom bowlen het ideale bedrijfsuitje is

Bij een bedrijfsuitje hoort inspanning en competitie. Zo ontstaat er sfeer, zeker na afloop. De bal komt aan het rollen als je beweegt, oplet, en een wedstrijdgevoel krijgt. Die competitie kan ook op de werkvloer geen kwaad. Wil je een groepsverband creëren tussen al je collega’s, dan bezoek je hiervoor een gave bowlingbaan. Dat is All American Bowling in Noordwijkerhout. Hier ga je met je collega’s de strijd aan tijdens de Free Bowling Dinner Deal Weekdays.

Actie!

Het is tijd voor actie! Op de bowlingbaan, maar ook op het financiële vlak! Met een gezelschap kun je gratis bowlen! Reserveer vanaf 4 personen in het All American Grill restaurant, dan mag je gratis de baan op. Dat je meteen na het bowlen lekker kunt eten en drinken, is goud waard: zo hou je de sfeer vast. Het restaurant is dan ook populair bij veel bedrijven die een leuk bedrijfsfeestje in Noordwijkerhout zoeken. Vanaf 2 september tot en met april 2020, kun je elke maandag tot en met donderdag gratis bowlen.

Fraai, opzwepend en modern

Het is niet overdreven om te zeggen dat dit de beste bowlingbaan is die je hebt bezocht. Want deze is fraai, opzwepend en modern. De inrichting is hedendaags, met trendy decoratie, en compleet met diverse licht- en geluidseffecten die je in het spel trekken. Pakkend is ook het overzichtelijke digitale scorebord, dat je van tevoren laat instellen met de namen van je spelers en teams.

modern bowlen

Vers en riant eten

De beste afsluiting van je bedrijfsfeestje in Noordwijkerhout is eten op de Amerikaanse manier. Kies uit diverse verse vis- en vleesproducten. Zoals de All American Burger Hamburger, de Texas ribs of fish and chips. Ook kun je kiezen voor diverse plate-grill-deals en zo zelf alles aan tafel grillen! Daarnaast zijn er natuurlijk groenten, sauzen en broodjes. Na afloop doe je je te goed aan het dessertbuffet. Dat is onbeperkt scheppen in ijs, vers fruit, warme kersen, chocolade en slagroom!

Juist voor bedrijven

Bowlingcentrum All American Bowling is de aangewezen bestemming voor bedrijfsuitjes. Je rijdt gemakkelijk naar deze bowling in het Flamingo’s Partycenter. De verschillende speciale bowling-arrangementen zijn zeer voordelig. Tijdens de Free Bowling Dinner Deal Weekdays kun je met minimaal vier personen gratis bowlen. En het restaurant voorziet in de keuze uit wel zes verschillende gerechten.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks