4 tips voor het perfecte trouwpak 0 226

Je gaat binnenkort je trouwpak kopen. Ontzettend spannend natuurlijk! De grote dag komt steeds dichterbij en de zenuwen bekruipen je inmiddels wel. Zeker nu je aanstaande vrouw al haar trouwjurk heeft gevonden. Jij kunt eigenlijk niet meer achterblijven. Maar waar moet je eigenlijk op letten bij het kopen van een trouwpak? In dit artikel geven we 4 tips om het perfecte trouwpak voor je grote dag te vinden.

1.         Begin op tijd met oriënteren

Wacht niet tot het laatste moment voordat je op zoek gaat naar een geschikt trouwpak. De kans is dan groot dat de spanning stijgt. Dat is niet bevorderlijk voor je relatie of de sfeer in de weken voorafgaand aan de bruiloft. Voorkom dit daarom door je zoektocht op tijd te starten. Bekijk online alvast welke winkels je wilt bezoeken en plan eventueel een afspraak in met de eigenaar. Zo weet je zeker dat je goed geholpen gaat worden bij binnenkomst. Over het algemeen geldt dat mannen ongeveer 6 weken voor de bruiloft hun pak besteld moeten hebben. Bedenk ook dat deze soms aangepast moet worden, dat kost allemaal extra tijd. Koop het trouwpak liever te vroeg dan te laat.

2.         Geniet van jouw trouwpak experience

Mannen vinden winkelen over het algemeen helemaal niks. Het kopen van een trouwpak is echter hele andere koek. Dit is het pak waarin jij je ja-woord gaat zeggen, waarin je leven begint met jouw bruid. De trouwpak experience mag dan ook leuk zijn! Nodig je vrienden en naaste familie uit om samen met jou op zoek te gaan. Geniet van deze dag, dit maak je immers maar één keer in je leven mee.

4 tips voor het perfecte trouwpak

3.         Ga naar een speciaalzaak voor bruidsmode

Natuurlijk is het ook van groot belang om naar de juiste winkel te gaan. Een trouwpak kopen is immers niet zomaar iets. Je wilt voldoende keuze hebben, advies krijgen indien nodig en klantvriendelijk te woord worden gestaan. Maak een afspraak bij een winkel die gespecialiseerd is in bruidsmode. Vind je het niet fijn om steeds gestoord te worden door geroezemoes uit de winkel? Vraag dan of het mogelijk is om in alle rust te kunnen winkelen. In veel bruidsmodewinkels is het mogelijk om als enige in de winkel te zoeken naar jouw perfecte bruidspak, mits je natuurlijk van tevoren een afspraak maakt.

4.         Kleuren met elkaar afstemmen

Anno 2019 zijn er nog maar weinig etiquette als het gaat om de bruidsmode van de man. Al blijft het een feit dat wit niet handig is. Als een vrouw wit draagt, kunnen de kleuren elkaar flets maken en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Bovendien is het leuk als de kleuren een beetje op elkaar afgestemd zijn. Weet jij nog niet hoe de jurk van jouw aanstaande bruid eruitziet? Vraag dan om een stof staaltje van de jurk. Zo kan je, zonder de jurk gezien te hebben, toch de kleuren goed op elkaar afstemmen. Een trouwpakspecialist kan jou hierbij helpen.

trouwpak kopen

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zo organiseer je een BBQ-feest voor echte mannen 0 9

Zo organiseer je een BBQ-feest voor echte mannen

Binnenkort iets te vieren met je vrienden of collega’s? Organiseer dan een BBQ in je tuin. Iedereen houdt van een lekkere barbecue en tegenwoordig zijn er steeds meer opties voor culinair barbecueën. Imponeer je vrienden en familie bijvoorbeeld met zelfgemaakte pulled pork of chicken, of serveer gezonde snacks en lekkere IPA’s. Een barbecue organiseer je zelf heel eenvoudig met de juiste voorbereiding, of je besteedt je feestje uit aan een cateraar. Met een toffe loungeset in voor in de tuin en de juiste ingrediënten creëer je de perfecte avond uit bij jou thuis. Ook leuk als er een spannende voetbalwedstrijd aankomt die je samen wilt kijken. Daarvoor zet je een beamer met groot scherm in je thuis en regel je alles wat je nodig hebt voor een lekkere barbecue. Hieronder geven we je wat tips zodat je in een handomdraai zelf je barbecuefeest organiseert.

Wat heb je nodig?

Voor een gezellige barbecue heb je allereerst een goede locatie nodig. Je eigen achtertuin is ideaal, maar een binnentuin op je werk kan ook een prima plek voor een barbecue zijn. Kies bijvoorbeeld een mooie loungeset voor in de tuin en creëer daar omheen voldoende zitplekken. Statafels zijn ideaal als aanvulling op de loungeset voor in de tuin. Je beschikt dan over voldoende plaats voor mensen die willen relaxen en eten. Daarnaast heb je uiteraard een goede barbecue nodig. Huur of koop bijvoorbeeld een Green Egg, of schakel een cateraar in die gespecialiseerd is op het gebied van barbecues. Je cateraar kan ook op locatie een barbecue afleveren en het vlees bereiden, zodat je zelf niets hoeft te doen. Je hebt op die manier alle tijd voor je vrienden en familie. Een tent of overkapping is handig als er regen wordt voorspeld. Zo organiseer je ook een barbecue in de herfst of in de winter. Een winterbarbecue kan prima, vooral als je zorgt voor heaters of een kampvuurtje naast de loungeset voor in de tuin. Ten slotte kun je je tuin aankleden met lampen en fakkels. Dat is vooral leuk als je familie en collega’s uitnodigt voor een feestelijke barbecue.

bbq

Speciaalbier

Bijna alles wat van de barbecue komt gaat uitstekend samen met een speciaalbiertje. We noemden al even de IPA, maar eigenlijk is elk soort speciaalbier prima voor tijdens een barbecue. Je maakt extra indruk met speciaalbier van een lokale brouwerij. Daarvan zijn er inmiddels honderden in Nederland. Verras je gasten dus met craft beer uit jouw omgeving! Daar geniet je zelf ook heerlijk van, bijvoorbeeld op je loungeset voor in de tuin. Naast bier kun je natuurlijk ook lekkere whisky en wijn op tafel zetten.

Op de gezonde toer

De kans is groot dat jij samen met je vrienden regelmatig in de sportschool te vinden bent. Je wilt al je harde werk natuurlijk niet tenietdoen door één avond barbecueën. Gelukkig zijn er tegenwoordig allerlei opties voor een gezonde barbecue. Serveer bijvoorbeeld vis, of eiwitrijke salades en fruit. Geniet zonder zorgen van een heerlijke avond barbecueën.

3 tips voor bedrijfskleding in de bouw 0 11

bedrijfskleding in de bouw

De meeste bedrijven maken gebruik van bedrijfskleding. Waar deze in sommige sectors vooral dienen om een statement te maken of op te vallen, is dat in de bouw wel anders. Hier heeft werkkleding als voornaamste prioriteit om de veiligheid van de werknemer te verhogen. Maar waar let je op als je bedrijfskleding in de bouw wilt aanschaffen?

Materiaal dat tegen een stootje kan, maar tegelijkertijd ook nog eens zeer comfortabel is.  Kleding die ook nog eens tegen alle weersomstandigheden opgewassen is, of er nu een buitje onderweg is of het hard waait. Kortom: een outfit die de werknemer tegen alle invloeden op de bouw beschermt. Dat is waar werkkleding in de bouw aan moet voldoen. Maar hoe weet je dat je de juiste outfit samenstelt? In dit artikel geven we 3 tips.

1.         Duurzame materialen

Er is ontzettend veel verschillende soorten bedrijfskleding op de markt verkrijgbaar. Zeker als je voor kleding in de bouwsector gaat kijken, beschik je over enorm veel keus. Dit betekent echter niet dat alle werkkleding even functioneel of kwalitatief is. Zo zijn er veel kwaliteitsverschillen mogelijk. Daarom adviseren wij om voor duurzame materialen te kiezen. Duurzame materialen kunnen goed tegen een stootje en beschikken daardoor over een veel langere levensduur. Hierdoor draag je niet alleen je steentje bij aan het milieu, want je hoeft het milieu immers niet onnodig te belasten als je na een jaar weer nieuwe kleding nodig hebt, maar verhoog je ook nog eens de veiligheid op de werkvloer.

2. Meer comfort op de werkvloer

Wil je van een nóg langere levensduur profiteren? Bedenk dan goed welke delen van de outfit extra snel slijten tijdens jouw werkzaamheden. Zit je bijvoorbeeld regelmatig op je knieën om werkzaamheden te verrichten? Dan zal dit gebied ook sneller slijten. Kies daarom voor extra versteviging op het kniegedeelte, zodat de broek over een langere levensduur beschikt. Denk natuurlijk ook aan het comfort. Een broek waar kniebeschermers in geplaatst kunnen worden, zijn bijvoorbeeld het overwegen waard als je veel tijd op je knieën doorbrengt. Comfort boven alles!

meer comfort op de werkvloer

3.         Blijf zichtbaar voor omstanders

Veilig werken is van essentieel belang op de bouwplaats. Wanneer mens en machine samenwerken is het noodzakelijk dat iedereen goed zichtbaar is én blijft. Nu de dagen weer korter worden, komt het waarschijnlijk steeds vaker voor dat je in het donker aan het werk bent. In dat geval is zichtbaarheidskleding verplicht. Niet alleen voor je eigen veiligheid, maar ook voor het resterende personeel en omstanders. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een veiligheidshesje te dragen, maar dit is meestal minder comfortabel dan het dragen van kwalitatieve bedrijfskleding. Zeker als je structureel in het donker werkt, kan het verstandig zijn om voor werkkleding te kiezen waar dit standaard in geïntegreerd is.

Niet alleen op het gebied van comfort is zichtbaarheidskleding een aanrader, maar ook op het gebied van veiligheid. Waar een veiligheidshesje incidenteel nog wel eens vergeten kan worden, zal bedrijfskleding altijd aanwezig zijn. Ook de werkgever profiteert dus van speciale zichtbaarheidskleding.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks