4 tips voor het perfecte trouwpak 0 292

Je gaat binnenkort je trouwpak kopen. Ontzettend spannend natuurlijk! De grote dag komt steeds dichterbij en de zenuwen bekruipen je inmiddels wel. Zeker nu je aanstaande vrouw al haar trouwjurk heeft gevonden. Jij kunt eigenlijk niet meer achterblijven. Maar waar moet je eigenlijk op letten bij het kopen van een trouwpak? In dit artikel geven we 4 tips om het perfecte trouwpak voor je grote dag te vinden.

1.         Begin op tijd met oriënteren

Wacht niet tot het laatste moment voordat je op zoek gaat naar een geschikt trouwpak. De kans is dan groot dat de spanning stijgt. Dat is niet bevorderlijk voor je relatie of de sfeer in de weken voorafgaand aan de bruiloft. Voorkom dit daarom door je zoektocht op tijd te starten. Bekijk online alvast welke winkels je wilt bezoeken en plan eventueel een afspraak in met de eigenaar. Zo weet je zeker dat je goed geholpen gaat worden bij binnenkomst. Over het algemeen geldt dat mannen ongeveer 6 weken voor de bruiloft hun pak besteld moeten hebben. Bedenk ook dat deze soms aangepast moet worden, dat kost allemaal extra tijd. Koop het trouwpak liever te vroeg dan te laat.

2.         Geniet van jouw trouwpak experience

Mannen vinden winkelen over het algemeen helemaal niks. Het kopen van een trouwpak is echter hele andere koek. Dit is het pak waarin jij je ja-woord gaat zeggen, waarin je leven begint met jouw bruid. De trouwpak experience mag dan ook leuk zijn! Nodig je vrienden en naaste familie uit om samen met jou op zoek te gaan. Geniet van deze dag, dit maak je immers maar één keer in je leven mee.

4 tips voor het perfecte trouwpak

3.         Ga naar een speciaalzaak voor bruidsmode

Natuurlijk is het ook van groot belang om naar de juiste winkel te gaan. Een trouwpak kopen is immers niet zomaar iets. Je wilt voldoende keuze hebben, advies krijgen indien nodig en klantvriendelijk te woord worden gestaan. Maak een afspraak bij een winkel die gespecialiseerd is in bruidsmode. Vind je het niet fijn om steeds gestoord te worden door geroezemoes uit de winkel? Vraag dan of het mogelijk is om in alle rust te kunnen winkelen. In veel bruidsmodewinkels is het mogelijk om als enige in de winkel te zoeken naar jouw perfecte bruidspak, mits je natuurlijk van tevoren een afspraak maakt.

4.         Kleuren met elkaar afstemmen

Anno 2019 zijn er nog maar weinig etiquette als het gaat om de bruidsmode van de man. Al blijft het een feit dat wit niet handig is. Als een vrouw wit draagt, kunnen de kleuren elkaar flets maken en dat is natuurlijk niet de bedoeling. Bovendien is het leuk als de kleuren een beetje op elkaar afgestemd zijn. Weet jij nog niet hoe de jurk van jouw aanstaande bruid eruitziet? Vraag dan om een stof staaltje van de jurk. Zo kan je, zonder de jurk gezien te hebben, toch de kleuren goed op elkaar afstemmen. Een trouwpakspecialist kan jou hierbij helpen.

trouwpak kopen

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat zijn geschikte hoeden voor mannen 0 23

Wat zijn geschikte hoeden voor mannen

De hoeden voor mannen zijn nooit echt weggeweest. Toch is het wel zo dat je ze de laatste jaren weer meer ziet dan voorheen. Daardoor is jouw interesse om er één te gaan dragen ook gewekt. Het is dan in ieder geval interessant om eens wat meer te leren over de vele verschillende varianten die er zijn. Aan de hand daarvan kan je dan voor jezelf bepalen wat een geschikt type hoed is om te dragen. Dit kan ervoor zorgen dat je er alleen maar nog beter en aantrekkelijker uit gaat zien. Daarom is het leuk.

Het type als Sinatra

Wanneer je kijkt naar hoeden voor mannen, dan valt het op dat je vaak naar klassieke rolmodellen teruggrijpt om te beschrijven hoe je eruit wil zien. Dat is bijvoorbeeld het geval bij Frank Sinatra. De zanger droeg vaak een specifiek type wat ook wel overeenkwam met de hoed die veel door gangsters uit de twintigste eeuw werd gedragen. Het model waar het over gaat heeft ook een naam. Het gaat namelijk over de fedora. De essentie van het goed dragen van deze hoed is dat je zorgt dat de balans met je gezicht goed in orde blijft.

Sinatra hoed

De vorm van een pet

Er zijn ook hoeden voor mannen die juist een hele andere vorm hebben. Deze liggen veel dichter tegen de pet aan. Het gaat dan om de flat cap. Dit model ken je ook wel uit lang vervlogen tijden. Het lijkt, zoals de naam al zegt, meer op de platte pet. Wat is belangrijk als je kijkt naar deze hoed? In de eerste plaats moet hij zo minimaal mogelijk blijven. Wanneer je te veel stof hebt, dan vormt het al snel om tot een soort koksmuts. Dat is niet waar je naar op zoek bent.

Kiezen voor een echte klassieker

Er is een bepaald type hoed waar je altijd goed mee zit. Het gaat dan om een echte klassieker onder de hoeden voor mannen. Het is natuurlijk de Stetson. De naam is afgeleid van de designer. De hoed kan je bijvoorbeeld kennen uit de serie Mad Men. Daarin werden de verschillende modellen door de hoofdpersonen gedragen. Het is het soort hoed dat echt past bij de heren. Het staat bijvoorbeeld goed bij een pak. Ook past het goed bij een andere trend van dit moment, namelijk de lange regenjas. Dat is ook de moeite waard.

Een alternatief voor de vrije tijd

Wanneer je besluit om vaker hoeden voor mannen te gaan dragen, dan is het belangrijk om ook in je vrije tijd goed voorbereid te zijn. Je kapsel zal immers niet direct de volle aandacht krijgen. Om dit te verhullen, kan je ervoor kiezen om in de vrije uurtjes een baseball cap te gaan dragen. Ook daarmee kan je alle kanten op tegenwoordig. Zeker ook omdat er talloze varianten zijn, van de truckerscap tot en met de echte pet die de honkballers dragen tijdens hun wedstrijden. Alle reden om dit dus even goed uit te zoeken voor jezelf.

Vaders, maak zelf je meubels van steigerhout! 0 37

Vaders, maak zelf je meubels van steigerhout!

Heb je de tijd, dan is het zelf maken van steigerhouten meubels geweldig leuk. Alleen een beetje handigheid en de juiste benodigdheden, en je maakt zelf je professionele kast, bank, tafel, of bureau. Als vader maak je je zoon of dochter extra blij met een eigen handgemaakt meubel. Voor kwalitatief steigerhout en deskundige adviezen kun je terecht bij VanLonden.com. Hier denken ervaren specialisten met je mee, en leveren alles wat je nodig hebt.

Welke steigerhout meubelen maak jij?

Je kunt je hele huis inrichten met de steigerhouten producten van VanLonden.com. Van bedden en banken, tot buitenhaarden en fotolijsten. Allemaal worden deze met de hand gemaakt en met zorg gemonteerd, in eigen werkplaats. De variatie is inspirerend, zeker de moeite waard om te bekijken. Ook je eigen ideeën voor steigerhouten meubelen worden beter dankzij de steigerhoutspecialist. Heb je professioneel advies nodig van een vakman? Neem hiervoor gewoon even contact op!

Welke steigerhout meubelen maak jij?

Kinderbed hoogslaper

Zoek je een nieuw kinderbed? Het ideale kinderbed is: de steigerhouten hoogslaper. VanLonden.com maakt talloze leuke, vrolijke en spannende kinderbedden van steigerhout. Kastelen, wigwams, auto’s, huisjes; je kunt het zo leuk niet bedenken of VanLonden.com makt het voor je. Bekijk bijvoorbeeld de hoogslaper ‘Harry’. Deze is gemaakt voor een kleine kamer, en is zowel kinderbed als bureau en kledingkast met schuifdeur. Drie poten maken dit meubel extra stabiel en ruimtebesparend. Het wandkastje naast het bureau is zeer handig, en de ingebouwde vaste trap geeft extra instapgemak.

Kinderbed voor de middelbare school

Hiernaast heeft VanLonden.com een uitgebreid assortiment aan andere diverse steigerhouten kinderbedden. Voor iedere leeftijd bestaat een geschikt model. Gaat je kind naar de middelbare school, dan is een bed met loungehoek of ruim bureau een beter alternatief.

Echt gebruikt steigerhout

Traditioneel steigerhout ontwikkelt zijn charme pas door de vele jaren. Natuurlijk is dit niet mogelijk voor alle steigerhouten meubelen. Het merendeel van steigerhout is niet langer afkomstig van echte steigers, maar wordt kunstmatig verouderd. Vurenhout wordt dan verkleurd in een chemisch proces, en ook worden er oneffenheden aangebracht. Toch kun je nog altijd aan echt gebruikt steigerhout komen. Dit steigerhout ligt op voorraad bij VanLonden.com en kost €4,- per meter. Tegen een kleine meerprijs wordt het op maat gezaagd.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks