4 tips voor meer succes met Google Adwords 0 54

4 tips voor meer succes met Google Adwords.

Als ondernemer heb je vast wel eens gehoord van Google Adwords, ook wel Google Ads genoemd. Helaas zijn de succesverhalen heel wisselend. Waar het ene bedrijf zeer lovend is over het resultaat dat hij heeft behaald, zegt de ander dat het vrijwel niets heeft opgeleverd. Maar wist je dat dit in de meeste gevallen wel degelijk iets had opgeleverd als er op de juiste manier was geadverteerd? Op gmu.online wordt al gauw duidelijk dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn om jouw Google Adwords campagne te laten slagen. Ben jij benieuwd hoe je dan te werk moet gaan? In dit artikel geven we 4 slimme tips voor meer succes met Google Adwords.

1.         Schakel een specialist in

De grootste fout die je als ondernemer kunt maken is denken dat je adverteren via Google Adwords er wel ‘even’ bij doet. Hoe moeilijk kan het immers zijn om een aantal zoekwoorden in te kopen en zo meer traffic naar jouw website te leiden? Een logische beredenering, maar helaas niet juist.

Het is niet voor niets dat steeds meer bedrijven naar een adwords specialist op zoek gaan. Zelf beschik je vaak gewoon niet over voldoende tijd om je nauwkeurig in te lezen. Hierdoor is je reclamecampagne via Adwords, alhoewel eenvoudig en snel opgezet, vaak veel minder effectief. Sterker nog: als je dit op de verkeerde manier aanpakt, kan het ook nog eens heel veel geld kosten. Dit terwijl de campagne verder niets oplevert. Zonde! Daarom is het inschakelen van een specialist zeker geen gek idee.

2.         Bedenk wat je precies wilt en kunt betalen

Adverteren via Google kost geld. Dat is nu eenmaal de realiteit. Er zijn verschillende manieren waarop je deze kosten zoveel mogelijk kunt drukken. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van de juiste zoekwoorden en het creëren van een relevante landingspagina om een mogelijke aankoop te vergroten. Toch zal het altijd om enige investering vragen. Bespreek daarom eerst met een google partner hoeveel je maximaal wilt uitgeven aan de reclamecampagne en wat je hiermee hoopt te bereiken. Zo weet je precies welke kosten je per klik kunt verwachten en welke conversie je moet behalen om jouw doel te bereiken.

Bedenk wat je precies wilt en kunt betalen

3.         Stel verschillende advertenties samen

Verkoop je als ondernemer meerdere producten of verleen je verschillende diensten? Maak dan niet gebruik van een enkele advertentie, maar stel verschillende advertenties samen. Hierdoor geniet je van meer resultaat en worden al jouw diensten en producten op de markt gezet.

Let op: zorg er wel voor dat de advertentie uniek blijft en test iedere advertentie op klikratio. Zeker bij diverse advertenties verlies je al snel het overzicht. Door alles goed in de gaten te houden, verhoog je uiteindelijk de conversie voor jouw website. Een specialist kan deze taak eventueel uit handen nemen.

4.         Denk aan een relevante landingspagina

Veel bedrijven die starten met Google Adwords maken één grote fout: ze denken niet aan het realiseren van een relevante landingspagina. Alhoewel ze de juiste zoekwoorden voor hun producten of diensten uitvoerig hebben bedacht, besteden ze minder aandacht aan de adwords landingspagina. Bedenk echter wel dat een klant direct merkt of een pagina relevant is of niet. Wanneer deze binnen enkele tellen niet ziet waar hij voor gekomen is, zal hij al snel naar een andere website gaan en ben jij een potentiële klant verloren. Zonde!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat zijn geschikte hoeden voor mannen 0 23

Wat zijn geschikte hoeden voor mannen

De hoeden voor mannen zijn nooit echt weggeweest. Toch is het wel zo dat je ze de laatste jaren weer meer ziet dan voorheen. Daardoor is jouw interesse om er één te gaan dragen ook gewekt. Het is dan in ieder geval interessant om eens wat meer te leren over de vele verschillende varianten die er zijn. Aan de hand daarvan kan je dan voor jezelf bepalen wat een geschikt type hoed is om te dragen. Dit kan ervoor zorgen dat je er alleen maar nog beter en aantrekkelijker uit gaat zien. Daarom is het leuk.

Het type als Sinatra

Wanneer je kijkt naar hoeden voor mannen, dan valt het op dat je vaak naar klassieke rolmodellen teruggrijpt om te beschrijven hoe je eruit wil zien. Dat is bijvoorbeeld het geval bij Frank Sinatra. De zanger droeg vaak een specifiek type wat ook wel overeenkwam met de hoed die veel door gangsters uit de twintigste eeuw werd gedragen. Het model waar het over gaat heeft ook een naam. Het gaat namelijk over de fedora. De essentie van het goed dragen van deze hoed is dat je zorgt dat de balans met je gezicht goed in orde blijft.

Sinatra hoed

De vorm van een pet

Er zijn ook hoeden voor mannen die juist een hele andere vorm hebben. Deze liggen veel dichter tegen de pet aan. Het gaat dan om de flat cap. Dit model ken je ook wel uit lang vervlogen tijden. Het lijkt, zoals de naam al zegt, meer op de platte pet. Wat is belangrijk als je kijkt naar deze hoed? In de eerste plaats moet hij zo minimaal mogelijk blijven. Wanneer je te veel stof hebt, dan vormt het al snel om tot een soort koksmuts. Dat is niet waar je naar op zoek bent.

Kiezen voor een echte klassieker

Er is een bepaald type hoed waar je altijd goed mee zit. Het gaat dan om een echte klassieker onder de hoeden voor mannen. Het is natuurlijk de Stetson. De naam is afgeleid van de designer. De hoed kan je bijvoorbeeld kennen uit de serie Mad Men. Daarin werden de verschillende modellen door de hoofdpersonen gedragen. Het is het soort hoed dat echt past bij de heren. Het staat bijvoorbeeld goed bij een pak. Ook past het goed bij een andere trend van dit moment, namelijk de lange regenjas. Dat is ook de moeite waard.

Een alternatief voor de vrije tijd

Wanneer je besluit om vaker hoeden voor mannen te gaan dragen, dan is het belangrijk om ook in je vrije tijd goed voorbereid te zijn. Je kapsel zal immers niet direct de volle aandacht krijgen. Om dit te verhullen, kan je ervoor kiezen om in de vrije uurtjes een baseball cap te gaan dragen. Ook daarmee kan je alle kanten op tegenwoordig. Zeker ook omdat er talloze varianten zijn, van de truckerscap tot en met de echte pet die de honkballers dragen tijdens hun wedstrijden. Alle reden om dit dus even goed uit te zoeken voor jezelf.

Vaders, maak zelf je meubels van steigerhout! 0 37

Vaders, maak zelf je meubels van steigerhout!

Heb je de tijd, dan is het zelf maken van steigerhouten meubels geweldig leuk. Alleen een beetje handigheid en de juiste benodigdheden, en je maakt zelf je professionele kast, bank, tafel, of bureau. Als vader maak je je zoon of dochter extra blij met een eigen handgemaakt meubel. Voor kwalitatief steigerhout en deskundige adviezen kun je terecht bij VanLonden.com. Hier denken ervaren specialisten met je mee, en leveren alles wat je nodig hebt.

Welke steigerhout meubelen maak jij?

Je kunt je hele huis inrichten met de steigerhouten producten van VanLonden.com. Van bedden en banken, tot buitenhaarden en fotolijsten. Allemaal worden deze met de hand gemaakt en met zorg gemonteerd, in eigen werkplaats. De variatie is inspirerend, zeker de moeite waard om te bekijken. Ook je eigen ideeën voor steigerhouten meubelen worden beter dankzij de steigerhoutspecialist. Heb je professioneel advies nodig van een vakman? Neem hiervoor gewoon even contact op!

Welke steigerhout meubelen maak jij?

Kinderbed hoogslaper

Zoek je een nieuw kinderbed? Het ideale kinderbed is: de steigerhouten hoogslaper. VanLonden.com maakt talloze leuke, vrolijke en spannende kinderbedden van steigerhout. Kastelen, wigwams, auto’s, huisjes; je kunt het zo leuk niet bedenken of VanLonden.com makt het voor je. Bekijk bijvoorbeeld de hoogslaper ‘Harry’. Deze is gemaakt voor een kleine kamer, en is zowel kinderbed als bureau en kledingkast met schuifdeur. Drie poten maken dit meubel extra stabiel en ruimtebesparend. Het wandkastje naast het bureau is zeer handig, en de ingebouwde vaste trap geeft extra instapgemak.

Kinderbed voor de middelbare school

Hiernaast heeft VanLonden.com een uitgebreid assortiment aan andere diverse steigerhouten kinderbedden. Voor iedere leeftijd bestaat een geschikt model. Gaat je kind naar de middelbare school, dan is een bed met loungehoek of ruim bureau een beter alternatief.

Echt gebruikt steigerhout

Traditioneel steigerhout ontwikkelt zijn charme pas door de vele jaren. Natuurlijk is dit niet mogelijk voor alle steigerhouten meubelen. Het merendeel van steigerhout is niet langer afkomstig van echte steigers, maar wordt kunstmatig verouderd. Vurenhout wordt dan verkleurd in een chemisch proces, en ook worden er oneffenheden aangebracht. Toch kun je nog altijd aan echt gebruikt steigerhout komen. Dit steigerhout ligt op voorraad bij VanLonden.com en kost €4,- per meter. Tegen een kleine meerprijs wordt het op maat gezaagd.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks