4 tips voor meer succes met Google Adwords 0 272

4 tips voor meer succes met Google Adwords.

Als ondernemer heb je vast wel eens gehoord van Google Adwords, ook wel Google Ads genoemd. Helaas zijn de succesverhalen heel wisselend. Waar het ene bedrijf zeer lovend is over het resultaat dat hij heeft behaald, zegt de ander dat het vrijwel niets heeft opgeleverd. Maar wist je dat dit in de meeste gevallen wel degelijk iets had opgeleverd als er op de juiste manier was geadverteerd? Op gmu.online wordt al gauw duidelijk dat er ontzettend veel mogelijkheden zijn om jouw Google Adwords campagne te laten slagen. Ben jij benieuwd hoe je dan te werk moet gaan? In dit artikel geven we 4 slimme tips voor meer succes met Google Adwords.

1.         Schakel een specialist in

De grootste fout die je als ondernemer kunt maken is denken dat je adverteren via Google Adwords er wel ‘even’ bij doet. Hoe moeilijk kan het immers zijn om een aantal zoekwoorden in te kopen en zo meer traffic naar jouw website te leiden? Een logische beredenering, maar helaas niet juist.

Het is niet voor niets dat steeds meer bedrijven naar een adwords specialist op zoek gaan. Zelf beschik je vaak gewoon niet over voldoende tijd om je nauwkeurig in te lezen. Hierdoor is je reclamecampagne via Adwords, alhoewel eenvoudig en snel opgezet, vaak veel minder effectief. Sterker nog: als je dit op de verkeerde manier aanpakt, kan het ook nog eens heel veel geld kosten. Dit terwijl de campagne verder niets oplevert. Zonde! Daarom is het inschakelen van een specialist zeker geen gek idee.

2.         Bedenk wat je precies wilt en kunt betalen

Adverteren via Google kost geld. Dat is nu eenmaal de realiteit. Er zijn verschillende manieren waarop je deze kosten zoveel mogelijk kunt drukken. Denk bijvoorbeeld aan het gebruik van de juiste zoekwoorden en het creëren van een relevante landingspagina om een mogelijke aankoop te vergroten. Toch zal het altijd om enige investering vragen. Bespreek daarom eerst met een google partner hoeveel je maximaal wilt uitgeven aan de reclamecampagne en wat je hiermee hoopt te bereiken. Zo weet je precies welke kosten je per klik kunt verwachten en welke conversie je moet behalen om jouw doel te bereiken.

Bedenk wat je precies wilt en kunt betalen

3.         Stel verschillende advertenties samen

Verkoop je als ondernemer meerdere producten of verleen je verschillende diensten? Maak dan niet gebruik van een enkele advertentie, maar stel verschillende advertenties samen. Hierdoor geniet je van meer resultaat en worden al jouw diensten en producten op de markt gezet.

Let op: zorg er wel voor dat de advertentie uniek blijft en test iedere advertentie op klikratio. Zeker bij diverse advertenties verlies je al snel het overzicht. Door alles goed in de gaten te houden, verhoog je uiteindelijk de conversie voor jouw website. Een specialist kan deze taak eventueel uit handen nemen.

4.         Denk aan een relevante landingspagina

Veel bedrijven die starten met Google Adwords maken één grote fout: ze denken niet aan het realiseren van een relevante landingspagina. Alhoewel ze de juiste zoekwoorden voor hun producten of diensten uitvoerig hebben bedacht, besteden ze minder aandacht aan de adwords landingspagina. Bedenk echter wel dat een klant direct merkt of een pagina relevant is of niet. Wanneer deze binnen enkele tellen niet ziet waar hij voor gekomen is, zal hij al snel naar een andere website gaan en ben jij een potentiële klant verloren. Zonde!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reizen: Verschil tussen mannen en vrouwen op reis 0 22

Reizen Verschil tussen mannen en vrouwen op reis

We weten allemaal al lang dat er duidelijk verschil is tussen mannen en vrouwen. Soms begrijpen we elkaar dan ook echt niet. Hetzelfde geldt wanneer we op vakantie gaan. Dan wordt alweer snel duidelijk dat we af en toe van verschillende planeten afkomstig lijken te zijn.

De voorbereiding

De voorbereiding begint al ver voordat de reis er is, tenminste voor vrouwen geldt dat vaak. De tickets zijn geboekt en alle overnachtingslocaties goed uitgezocht en gepland. Ook weten ze precies welke bezienswaardigheden ze willen zien tijdens hun verblijf. De reiskoffer staat ook al dagenlang klaar voor vertrek. Vlak voor het vertrek zijn vrouwen vaak nog bezig met het goed verzorgen en achterlaten van de planten en de rest van het huis.

Mannen vinden het wel prima als de vrouw alles uitzoekt. Moeten ze het zelf doen, dan worden de vliegtickets wel geboekt en het eerste hotel, maar daarna is het ook prima om gewoon te gaan kijken wat ze tegenkomen. Dat is in ieder geval zo voor alle bezienswaardigheden in de buurt. De koffer die wordt de avond voor vertrek ingepakt en sommige doen het zelfs diezelfde ochtend pas of ze laten het door de vrouw doen. Voor vertrek is het voor mannen vooral belangrijk dat het huis veilig wordt achtergelaten.

Gadgets en kleding

Bij het inpakken van de tas gebeurt het al snel dat mannen nog ruimte over hebben in hun koffer en vrouwen hun koffer met de grootste moeite dicht kunnen krijgen. Een deel hiervan komt door het aantal setjes kleding die beiden meenemen. Voor een reis van vier weken neemt 47% van de vrouwen tot 7 setjes kleding mee. Voor 28% van de mannen is het 5 setjes. Hoewel mannen vaak gekker zijn om technologie zijn het toch vaak de vrouwen die ze het meeste meenemen op reis. Ze zullen dan ook eerder een kijkje op Contentgirls.nl nemen om te weten te komen welke handige gadgets handig zijn om op reis mee te nemen.

Social media bijhouden

Waar mannen social media helemaal links laten liggen of af en toe een foto zullen posten van een biertje op het strand dat ze drinken is het bij vrouwen wel anders. Vrouwen doen hun best om het perfecte kiekje voor op instagram te verkrijgen, zodat ze een soort van tweede juultje tielemans proberen te worden. Ze willen die perfecte foto waar iedereen jaloers van wordt. Maar de rest van de online wereld zullen ze wel sneller achter zich laten liggen tijdens het reizen.

Thuiskomen

Bij het thuiskomen begint de post-vakantie depressie als snel bij mannen. De koffers blijven dagenlang en misschien wel wekenlang onuitgepakt liggen. Ze kunnen de vakantie niet loslaten en hopen dat de koffer zichzelf uitpakt. Vrouwen kunnen daarentegen de dagelijkse routine wat makkelijker weer oppakken. Ze vinden het zelfs wel leuk om weer terug te zijn en zullen ook alle nieuw gekochte spulletjes en de gemaakte foto’s uitbundig aan de omgeving laten zien.

Mondkapje dragen, hier moet je op letten 0 45

Mondkapje dragen, hier moet je op letten

In de Westerse wereld was het eigenlijk heel lang ongewoon om mondkapjes te dragen. Dit terwijl het in Aziatische landen bij het dagelijks leven hoort. Sinds de uitbraak van het coronavirus is de wereld echter in één klap veranderd. Zelfs de nuchtere Hollanders zijn inmiddels massaal op een mondkapje overgestapt. Sterker nog: sinds 1 juni j.l. geldt zelfs een mondkapjesplicht in het openbaar vervoer. Het kabinet beschouwd dit als de beste oplossing wanneer de 1,5 meter regel niet altijd kan worden nageleefd.

De mondkapjesplicht roept echter veel vragen op. Veel van ons zijn het niet gewend om mondkapjes te dragen. Ook het kopen van een niet-medisch mondkapje is soms lastig. Hoewel het aantal verkooppunten tegenwoordig met de dag lijkt te groeien zijn er veel vragen over het aanbod. Kies je een hip model van een particuliere aanbieder? Of kies je voor mondkapjes kopen via groothandel? En hoe doe je deze vervolgens op de juiste manier om en af? Kortom, waar moet ik op letten bij het kopen en dragen van mondkapjes? Wij gingen op onderzoek uit!

Waar koop ik mondkapjes?

We hoeven jou waarschijnlijk niet meer uit te leggen waar je mondkapjes kunt kopen. Vandaag de dag zie je ze vrijwel in iedere winkel bij de toonbank liggen. Van drogisterijen tot apotheken en supermarkten tot zelfs automaten op de stations. Kortom, aanbod genoeg.

Ook wanneer je de deur er niet voor uit wilt kan je eenvoudig aan een goed mondkapje komen. Er zijn verschillende groothandels die deze online aanbieden. Let er wel goed op dat een mondkapje voor medisch gebruik, de zogenoemde ‘chirurgische maskers, type IIR’ verboden zijn in het openbaar vervoer. Een niet-medisch mondmasker kopen via Nobraa.com is ruimschoots voldoende.

Waar koop ik mondkapjes?

Waar let ik op bij het opzetten van een mondmasker?

Het dragen van een mondkapje is verplicht, maar de kabinet kan niet zien of je het mondmasker ook op de juiste manier gebruikt. Die verantwoordelijkheid ligt bij jou. Wanneer je dit echter niet op de juiste manier aanpakt, zal het mondmasker weinig betekenen bij het voorkomen van een verspreiding van het virus.

Een mondkapje zet je als volgt op:

  1. Begin altijd met het wassen van je handen. Maak hierbij gebruik van desinfecteergel of gebruik kwalitatieve zeep. Raak nooit het masker aan voordat je handen schoon zijn.
  2. Let goed op wat de boven- en onderkant van het mondkapje is. Soms is de bovenkant te herkennen aan een stipje of uitstulping van de neus. Andere keren wordt dit simpelweg aangegeven met een kleine letter.
  3. Druk de bovenkant van het mondkapje goed over de neus, zodat deze helemaal strak zit.
  4. Trek de onderkant van het mondmasker nu aan zodat deze de mond volledig bedekt.
  5. Raak na het opzetten van het mondkapje deze zo min mogelijk aan. Buiten zullen je handen namelijk weer in aanraking komen met bacteriën en die wil je niet terugzien op je mondkapje.

En dan nog een extra tip voor mannen met baardgroei. Voor een optimale werking van het mondkapje is het verstandig om de baard zo kort mogelijk te houden. Een lange baard kan ervoor zorgen dat het mondkapje minder goed aansluit.

Mondkapje afdoen

Er zijn heel veel verschillende soorten niet-medische mondkapjes verkrijgbaar. Er zijn mondkapjes die je langer kunt gebruiken, maar ook soorten die maar voor eenmalig gebruik zijn. Van welk type mondkapje jij ook gebruik maakt, de regels met betrekking tot het afdoen van het mondmasker blijven gelijk.

Voordat je het mondmasker verwijderd is het eerst belangrijk om je handen (opnieuw) te desinfecteren. Je bent langere tijd in een drukke omgeving aanwezig geweest, waardoor de kans dat er bacteriën en vuil op je handen zitten enorm groot is. Zodra je handen schoon zijn pak je de elastiekjes vast en het trek je het masker van je gezicht. Het is belangrijk dat het gezicht niet door de buitenkant van het kapje aangeraakt wordt tijdens deze handeling. Een mondkapje voor eenmalig gebruik kun je vervolgens weggooien.

Geschreven door GMU | Google AdWords campagne

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks