5 Rookmachine tips voor een langere levensduur 0 70

rookmachine led

Wanneer je een top feest geeft of een optreden verzorgt wil je dat alles klopt. Om zo’n feest extra te laten slagen is een goede rookmachine dan ook een must. Want wat is nu een lichtshow zonder rook? Zomaar een apparaat neerzetten en niet weten wat je doet en wat je eruit kunt halen, is wat je wilt voorkomen. Daarom hebben we vijf tips voor je op een rij gezet. Zodat je weet wat je het beste wel en niet kunt doen om de levensduur van het apparaat te verlengen en alles eruit te halen wat er in zit.

rookmachine

#1: Opstarten & Afbreken

Wat je wel moet doen: Omdat een rookmachine erg kwetsbaar is, dien je logischerwijs voorzichtig om te gaan met het apparaat. Zorg dat je bij het opstarten het apparaat een half uur op laat warmen. Ongeacht of de indicator aangeeft dat de juiste temperatuur bereikt is.
Wat je niet moet doen: Het apparaat opbergen als het nog warm is. Als je weet dat je het niet meer nodig hebt, blaas het apparaat voor de laatste keer helemaal leeg en laat het afkoelen. Net zoals bij het opstarten is een half uur een goede indicatie.

#2: Dat ruikt lekker

Wat je wel moet doen: Je publiek in hogere sferen brengen door een lekker geurtje. Helemaal doen! Maar 1 druppel geur vloeistof is meer dan voldoende.
Wat je niet moet doen: Weet je nog toen je de eerste keer op stap ging en ongeveer je hele fles aftershave gebruikte om maar lekker te ruiken? Ja? Mooi, dan weet je dat je dat dus nooit meer moet doen. Zo ook niet met de geur vloeistof in een rookmachine. Let wel dat je dit beter niet te vaak kan doen gezien de levensduur van je apparaat. Koop liever een tweedehands model wat je hier specifiek voor gebruikt.

#3: Wees niet eigenwijs

Wat je wel moet doen: Niet eigenwijs zijn en gewoon de vloeistof van de fabrikant gebruiken. De apparaten zijn afgesteld op de een bepaald type vloeistof.
Wat je niet moet doen: Wel eigenwijs zijn en andere vloeistof gebruiken. Dit kan namelijk leiden tot gevaarlijke situaties. Bijvoorbeeld door hete druppels die uit de outputnozzle gespoten worden. Of je rook kan gaan stinken en deze hoort bijna geurloos te zijn. Ga ook niet zelf aan de hobby omdat je denkt dat je zelf wel een vloeistof kan “brouwen” voor je apparaat.

#4: Ga voor gedestilleerd

Wat je wel moet doen: Gedestilleerd water gebruiken wanneer je apparaat een verstopping heeft. Dit kun je eventueel aanlengen met een beetje natuurazijn. Gedestilleerd water bevat geen kalk. Hierdoor voorkom je kalkafzetting aan de binnenkant van je vloeistofcircuit.
Wat je niet moet doen: Kort maar krachtig, geen kraanwater gebruiken. Gedestilleerd water koop je bij je bouwmarkt of je kunt aan je vrouw vragen of ze het meeneemt vanuit de drogist.

#5: Uit gefeest voor een poosje?

Wat je wel moet doen: Als je het wel een poosje gehad hebt met de feestjes en je apparaat gaat een langere tijd in je garage een welverdiende “rustperiode” tegemoet, maak je het leeg. Haal het slangetje uit de tank en spuit het systeem leeg tot er geen rook meer uit komt. Je wilt namelijk niet dat je vloeistof gaat klonteren of af gaat zetten tegen de binnenkant. Dit verstopt de hele boel en negen van de tien keer is het dan einde oefening.
Wat je niet moet doen: Lui zijn en denken, ik maak het later wel schoon. Meteen even doen en daarna kun je met de benen omhoog.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Patchkast kopen? 0 19

patchkast kopen

Op zoek naar een patchkast? Bij Patchkast.com beschikken ze over een groot assortiment patchkasten en bijpassende accessoires. Een patchkast is onmisbaar voor iedere onderneming. De kast zorgt er namelijk voor dat servers en andere apparatuur beschermd worden. Het is binnen een organisatie belangrijk dat alles goed geregeld is, een patchkast is dus van groot belang. Wilt u meer lezen over de mogelijkheden van een patchkast kopen? Lees dan nu deze blog.

Patchkasten in verschillende maten

Wensen verschillen en daarom biedt Patchkast.com ook verschillende soorten patchkasten. De hoogte van een patchkast wordt aangegeven in units. Op deze manier is makkelijk te bepalen hoe hoog de kast moet zijn. Het is aan te raden om een kast met meer units aan te schafen met oog op de toekomst. Hierbij beschikken ze ook over verschillende accessoires die je hiermee kan combineren. In het assortiment vindt u onder andere de volgende patchkasten: 19 inch patchkasten, 10 inch patchkasten, mini patchkasten, server relay racks en wand patchkasten. Daarnaast worden er ook allerlei accessoires aangeboden, zodat elke patchkast goed kan functioneren in iedere onderneming.

Patchkast verschillende maten

Profiteer van de voordelen van Patchkast.com

Bent u van plan een patchkast te kopen bij Patchkast.com? Dan zijn er diverse voordelen waarvan u profiteert. Er werken specialisten die u graag adviseren over de verschillende patchkasten en daarbij voor u de beste uitkiezen. Een verkeerde patchkast kopen zal dus niet snel gebeuren. Plaats uw bestelling op werkdagen voor 16:00 en de volgende werkdag zal deze verzonden worden. Om de kwaliteit van de patchkasten te bewaken wordt ieder product gecontroleerd voordat het verzonden wordt.

Koop nu uw patchkast

Wilt u er ook voor zorgen dat het hart van uw organisatie goed klopt? Aarzel dan niet langer en koop een patchkast bij Patchkast.com. Hoe u dit doet? Bekijk snel de website van Patchkast.com en maak een keus uit de verschillende patchkasten. Heeft u hiervoor hulp nodig, dan zullen de specialisten van het Patchkast.com u te woord staan en alle nodige informatie verschaffen, die u nodig heeft om een juiste aankoop te doen. Neem dus snel contact op met Patchkast.com!

Wat is een NLP opleiding? 0 18

Wat is een NLP opleiding?

Heb je vaker gehoord van een NLP opleiding maar weet je eigenlijk niet precies wat het is? NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Hierin worden verschillende opleidingen en trainingen geboden. Communiceren is een belangrijk element in het leven, thuis maar ook op het werk. Niet alleen is communicatie erg belangrijk, maar ook je gehele persoonlijke ontwikkeling, je zelfverzekerdheid en je gedrag. Handig dus om eens een opleiding te volgen met jouw collega’s, zodat jullie gezamenlijk nieuwe successen kunnen behalen.

Een NLP opleiding volgen

Bij NLP-NU kun je een NLP opleiding volgen. Het is belangrijk om vooral een persoonlijke ontwikkeling te maken, die je vervolgens kunt toepassen op zakelijk gebied. Het communiceren met collega’s en klanten is namelijk erg belangrijk. Er wordt veel ingespeeld op de interactie met de groep, waardoor ook de teambuilding wordt versterkt. Je zelfvertrouwen, daadkracht, commitment en resultaten zullen groeien na deze opleiding. Dit wil toch iedereen? Je krijgt bij NLP-NU in ieder geval een persoonlijke benadering, terwijl je in groepen van 10-15 mensen komt. Je kunt er ook zeker van zijn dat je veel zult leren tijdens deze opleiding.Nadat je de opleiding hebt afgerond krijg je een gecertificeerd diploma. Mooi meegenomen toch?

Welke opleidingen zijn er?

Bij NLP-NU kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden. Er zijn namelijk meerdaagse opleidingen beschikbaar. Zo heb je de 6-daagse opleiding, 12-daagse opleiding en 17-daagse opleiding. De 6-daagse opleiding wordt aangeraden als je zakelijk beter wilt presteren en inspireren. Maar wat kun je nou precies zakelijk met deze opleiding? Je kunt mensen sneller inschatten, je leert beter leiding geven, laat mensen boven zichzelf uitstijgen door een betere teamontwikkeling en leer effectief te worden.

Welke opleidingen zijn er?

Neem nu contact op

Weet je niet welke opleiding jij moet kiezen? Neem dan even contact met de specialisten op en zij kunnen je er meer over vertellen. De goede opleiding kiezen is namelijk wel belangrijk.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks