Belangrijke beschermmiddelen in de bouw 0 29

Belangrijke beschermmiddelen in de bouw

Veiligheid is een groot issue voor Zzp’ers, inhuur- en vast personeel. Elk jaar gebeuren er in de bouwsector vaak ongelukken, wat te danken is aan de afwezigheid of het gewoon niet dragen van persoonlijke beschermingsmiddelen, ook wel Pbm’s genaamd. Persoonlijke beschermingsmiddelen zijn er in de vorm van beschermende kleding en attributen die de werknemers tijdens hun werk beschermt tegen gezondheids- of veiligheidsrisico’s. Het doel is om blootstelling van werknemers aan gevaren te verminderen wanneer technische en administratieve controles niet haalbaar of effectief zijn om deze risico’s tot aanvaardbare niveaus te verminderen.

Deze gevaren risico’s kunnen van alles zijn, van harde werkgeluiden, tot vallend puin en alles daaromheen. Pbm’s, omvat spullen zoals veiligheidshelm, oogbescherming, veiligheidsschoenen, goed zichtbare kleding, valbescherming en ademhalings- beschermingsmiddelen. Bowork is de supplier als het gaat om persoonlijke bescherming. Het is niet alleen belangrijk om de werknemers te beschermen, maar ook om de werkgever te beschermen tegen ongewenste juridische claims. Vaak is het dragen van Pbm’s ook een vereiste om op de bouwplaats te werken, als een werknemer niet de juiste uitrusting bij zich of aan heeft, kan deze er gerust vanuit gaan dat de toegang geweigerd wordt. Het is net zo belangrijk als het verplicht in bezit zijn van VCA ‒ zonder Pbm’s en VCA geen werk.

De werkgever heeft ook zijn verantwoordelijkheid tegenover zijn werknemers.

Afhankelijk welke branche moeten werkgevers hun werknemers basis beschermende kleding verstrekken. Dit is men verplicht om hun veiligheid in de werkomgeving te garanderen. Hoewel veel werknemers bepaalde werkkleding ongemakkelijk vinden om te dragen, het belemmert ze vaak in hun werk, is het toch een overheids- kwestie die moet worden nagestreefd. Want wat heeft een werknemer aan een veiligheidshelm als deze hem tijdens het werk naast zich neerlegt? Omdat hij hem lastig of te warm op zijn hoofd vindt tijdens het werken?

Werkgevers zijn daarom ook verplicht om de juiste training en informatie te geven in het veilig werken. Er zullen altijd werknemers zijn die in dit opzicht tegengas geven, omdat ze vinden dat ze belemmerd worden tijdens hun werk. Het is aan de werkgever ze duidelijk te maken dat dit een wettelijke vereiste is, die nageleefd moet worden voor de werkgever en de veiligheid van de werknemers. Bowork, dat comfort en veiligheid hoog in het vaandel heeft, timmert al meer dan 25 jaar aan de weg als top leverancier van persoonlijke beschermingsmiddelen.

De werkgever heeft ook zijn verantwoordelijkheid tegenover zijn werknemers

De noodzaak van Pbm’s.

Het is ook aan de werkgever om zijn personeel erop te attenderen dat ze de beschermmiddelen verplicht dragen. Hoe vaak hoor je niet dat een werknemer, door even vlug te gaan slijpen met een haakse slijpschijf zonder veiligheidsbril, een staalsplinter oploopt in zijn oog. Dit allemaal onder het mom van even vlug. Met als gevolg naar de oogarts om de splinter eruit te laten frezen, wat geen pretje is. Dan loopt dit nog goed af, in het slechtste geval is de werknemer zijn oog kwijt. Hetzelfde geldt voor het blootstaan aan harde werkgeluiden, bij het niet dragen van bescherming zul je de beschadiging niet direct merken. Dit gaat namelijk sluipend en wanneer het merkbaar is, ben je te laat.

Deze beschadiging is niet terug te draaien. Steigerbouwers die wel in een tuigje lopen, maar niet inhaken, omdat dat het het werk belemmerd. Een valpartij hierdoor is meestal einde verhaal. Daarom zijn Pbm’s absoluut nodig voor het ondersteunen van de veiligheid van werknemers of zelfs bezoekers op de werkplek. Ook bezoekers zul je moet voorzien van beschermingsmiddelen, als ze bijvoorbeeld een excursie op een cursusdag hebben op een fabriek of bouwput. Alle schoenen, werkkleding en beschermingsmiddelen van Bowork hebben een CE-markering. Het gebruik van persoonlijke beschermingsmiddelen en het correct dragen ervan is van vitaal belang om onnodig letsel op de werkplek te voorkomen!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Grote kortingsacties: zo vind jij de beste deal! 0 16

Grote kortingsacties- zo vind jij de beste deal!

Er zijn zowel online als in de winkels regelmatig grote kortingsacties te vinden. Vaak zien we deze bijvoorbeeld in het voor- en najaar, maar ook op speciale dagen zoals Black Friday. Dit lijkt dan ook het juiste moment om je slag te slaan. Maar is dat wel zo?

In de praktijk blijken veel acties eigenlijk een beetje tegen te vallen. Consumenten kunnen de verleiding van speciale acties niet weerstaan en vervolgens blijkt de prijs helemaal niet zo ver gezakt te zijn. Gelukkig geldt dit zeker niet voor alle acties. Wanneer je de kortingscodes goed in de gaten houdt en de actiedagen grondig onderzoekt, weet jij het kaf van het koren te onderscheiden en sluit je al snel de beste deal. Wij geven enkele tips!

Vergelijk prijzen

Een paar keer per jaar worden er in vrijwel alle winkels grote sales gehouden. Daarom kan het verstandig zijn om de prijzen van de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Soms willen winkeliers namelijk wel eens een slim trucje toepassen om zo de korting hoger te laten lijken dan hij in werkelijkheid is. Zo berekenen ze vaak een kortingspercentage van de adviesprijs, terwijl ze deze normaal gesproken niet hanteren en hier al onder gaan zitten. Hierdoor lijkt de korting veel gunstiger, terwijl je eigenlijk maar enkele euro’s tot helemaal niets bespaart.

kortingen

Let tevens op de prijshistorie van de winkel. In sommige situaties zien we dat winkeliers hun prijzen in aanloop naar de kortingsactie verhogen en vervolgens op de dag zelf een spectaculaire prijsdaling laten zien. Dit terwijl de waarde van de korting eigenlijk zwaar tegenvalt. Door op de prijshistorie te letten, bespaar jij jezelf een grote teleurstelling.

Let op de online acties

Vaak wacht men tot de acties ook in de winkel gelden, maar weten ze niet dat diezelfde actie online al een tijdje aan de gang is. Let daarom altijd op de acties die online gelden, zodat je producten die snel verkocht worden al gauw op de kop kunt tikken. Anders loop je het risico dat het aanbod in de winkel zeer beperkt is en je uiteindelijk nog misgrijpt. Bovendien zien we dat de acties online vaak gunstiger zijn, omdat je deze ook kunt combineren met andere kortingscodes of de prijzen van andere aanbieders gemakkelijker kunt vergelijken.

Let op de online acties

Sluit je aan bij een community

Iedereen is dol op koopjes! Daarom is het niet gek dat je op veel forums een overzicht van koopjes van dat moment kunt vinden. Hier wisselen online shoppers vaak handige tips uit, waardoor jij altijd weet waar je een specifiek item voor de laagste prijs kunt kopen. Dit lever dan ook een schat aan waardevolle informatie op. Schroom je daarom niet om je aan te sluiten bij een community, maar doe er je voordeel mee. Wanneer je het slim speelt, zal je merken dat je enorm veel geld kunt besparen. Van elektronica en meubels tot kleding en accessoires; werkelijk alles is online voor een mooie prijs te vinden. Als je maar weet waar je moet zoeken. Andere koopjesjagers helpen jou hier graag bij!

Waarom bowlen het ideale bedrijfsuitje is 0 31

Waarom bowlen het ideale bedrijfsuitje is

Bij een bedrijfsuitje hoort inspanning en competitie. Zo ontstaat er sfeer, zeker na afloop. De bal komt aan het rollen als je beweegt, oplet, en een wedstrijdgevoel krijgt. Die competitie kan ook op de werkvloer geen kwaad. Wil je een groepsverband creëren tussen al je collega’s, dan bezoek je hiervoor een gave bowlingbaan. Dat is All American Bowling in Noordwijkerhout. Hier ga je met je collega’s de strijd aan tijdens de Free Bowling Dinner Deal Weekdays.

Actie!

Het is tijd voor actie! Op de bowlingbaan, maar ook op het financiële vlak! Met een gezelschap kun je gratis bowlen! Reserveer vanaf 4 personen in het All American Grill restaurant, dan mag je gratis de baan op. Dat je meteen na het bowlen lekker kunt eten en drinken, is goud waard: zo hou je de sfeer vast. Het restaurant is dan ook populair bij veel bedrijven die een leuk bedrijfsfeestje in Noordwijkerhout zoeken. Vanaf 2 september tot en met april 2020, kun je elke maandag tot en met donderdag gratis bowlen.

Fraai, opzwepend en modern

Het is niet overdreven om te zeggen dat dit de beste bowlingbaan is die je hebt bezocht. Want deze is fraai, opzwepend en modern. De inrichting is hedendaags, met trendy decoratie, en compleet met diverse licht- en geluidseffecten die je in het spel trekken. Pakkend is ook het overzichtelijke digitale scorebord, dat je van tevoren laat instellen met de namen van je spelers en teams.

modern bowlen

Vers en riant eten

De beste afsluiting van je bedrijfsfeestje in Noordwijkerhout is eten op de Amerikaanse manier. Kies uit diverse verse vis- en vleesproducten. Zoals de All American Burger Hamburger, de Texas ribs of fish and chips. Ook kun je kiezen voor diverse plate-grill-deals en zo zelf alles aan tafel grillen! Daarnaast zijn er natuurlijk groenten, sauzen en broodjes. Na afloop doe je je te goed aan het dessertbuffet. Dat is onbeperkt scheppen in ijs, vers fruit, warme kersen, chocolade en slagroom!

Juist voor bedrijven

Bowlingcentrum All American Bowling is de aangewezen bestemming voor bedrijfsuitjes. Je rijdt gemakkelijk naar deze bowling in het Flamingo’s Partycenter. De verschillende speciale bowling-arrangementen zijn zeer voordelig. Tijdens de Free Bowling Dinner Deal Weekdays kun je met minimaal vier personen gratis bowlen. En het restaurant voorziet in de keuze uit wel zes verschillende gerechten.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks