Ben jij de man die klusjes in huis doet? 0 114

Ben jij de man die klusjes in huis doet

Ach, de rolverdeling in huis… in veel gezinnen blijft dit toch een discussiepunt. Waar het in het ene gezin perfect verdeeld is en de man precies hetzelfde doet als de vrouw, zien we bij het andere gezin dat er van de vrouw nog steeds alles verwacht wordt. Gek eigenlijk, want zelfs wij mannen zien dat de tijden veranderen. Vroeger was het heel normaal dat de vrouw alle klussen in huis deed en de man voor brood op de plank zorgde. Anno 2019 zien we dat zowel mannen als vrouwen kostwinnaar zijn. De taken in het huishouden moeten dan ook goed verdeeld worden.

Grappig is wel dat de ‘echte’ klussen zoals het ophangen van een lamp, het repareren van een leiding of het maken van een meubelstuk nog altijd vaak aan mannen wordt overgelaten. Ben jij de man die klusjes in huis doet en ligt al het gereedschap van Mastertools te pronken in jouw gereedschapskist? Bekijk dan eens of dit anders kan. Ben jij van mening dat een man alle ‘mannelijke’ klusjes in huis moet doen of moeten deze rollen ook anders verdeeld worden?

Goede rolverdeling

Al sinds oudsher verwachten mensen dat mannen de fysieke klussen doen en vrouwen het schoonmaak- en opruimwerk voor hun rekening nemen. Bovendien zijn zij het meest verantwoordelijk voor de opvoeding en verzorging van de kinderen. De afgelopen jaren is hier wel wat verandering in opgetreden. Zo hebben steeds meer mannen een zogenaamde ‘papadag’ waarbij zij verantwoordelijk zijn voor het huishouden en de verzorging van de kinderen. Ook zien we steeds vaker dat vrouwen de kostwinnaar zijn en mannen juist vaker het werk in huis op zich nemen.

rolverdeling

Maar hoe zit het met de echte ‘mannen klusjes’. Alle kluswerkzaamheden in en om het huis worden meestal nog steeds gedaan door de man. Hoe goed de vrouwenemancipatie ook in de Nederlandse gezinnen mag zijn. Is dit een goede rolverdeling of mag hier wel iets aan veranderd worden? Naar onze mening heeft dit vooral te maken met de sterke eigenschappen van zowel de man als vrouw.

Ben jij goed in klussen in en om het huis? En heeft jouw partner twee linkerhanden? Dan is de keuze natuurlijk snel gemaakt. Daarbij maakt het niet uit of de vrouw of de man beter in klussen is. Blijf allebei in je kracht staan. Ben jij goed in koken en zij in het ophangen van schilderijen? Dan is de beslissing snel gemaakt, toch?

Juiste gereedschap

Wie de klus ook doet, je partner of jij; goed gereedschap heb je altijd nodig om de klussen goed uit te voeren. Daarom is het belangrijk dat je eens flink investeert in de aanschaf van fijn gereedschap. Denk aan tools die je eigenlijk voor iedere klus wel nodig hebt, zoals een boormachine of hamer. Dit is gereedschap dat altijd wel van pas komt. Met het juiste gereedschap maak je iedere klus een stuk eenvoudiger en is het resultaat ook meer naar wens. Vraag eventueel gereedschap voor je verjaardag, Vaderdag of andere speciale dagen. Zo kan je binnen korte tijd heel wat kwalitatief gereedschap verzamelen. En je vrouw? Die mag dit gereedschap vast ook wel eens uitproberen, nietwaar?

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Grote kortingsacties: zo vind jij de beste deal! 0 16

Grote kortingsacties- zo vind jij de beste deal!

Er zijn zowel online als in de winkels regelmatig grote kortingsacties te vinden. Vaak zien we deze bijvoorbeeld in het voor- en najaar, maar ook op speciale dagen zoals Black Friday. Dit lijkt dan ook het juiste moment om je slag te slaan. Maar is dat wel zo?

In de praktijk blijken veel acties eigenlijk een beetje tegen te vallen. Consumenten kunnen de verleiding van speciale acties niet weerstaan en vervolgens blijkt de prijs helemaal niet zo ver gezakt te zijn. Gelukkig geldt dit zeker niet voor alle acties. Wanneer je de kortingscodes goed in de gaten houdt en de actiedagen grondig onderzoekt, weet jij het kaf van het koren te onderscheiden en sluit je al snel de beste deal. Wij geven enkele tips!

Vergelijk prijzen

Een paar keer per jaar worden er in vrijwel alle winkels grote sales gehouden. Daarom kan het verstandig zijn om de prijzen van de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Soms willen winkeliers namelijk wel eens een slim trucje toepassen om zo de korting hoger te laten lijken dan hij in werkelijkheid is. Zo berekenen ze vaak een kortingspercentage van de adviesprijs, terwijl ze deze normaal gesproken niet hanteren en hier al onder gaan zitten. Hierdoor lijkt de korting veel gunstiger, terwijl je eigenlijk maar enkele euro’s tot helemaal niets bespaart.

kortingen

Let tevens op de prijshistorie van de winkel. In sommige situaties zien we dat winkeliers hun prijzen in aanloop naar de kortingsactie verhogen en vervolgens op de dag zelf een spectaculaire prijsdaling laten zien. Dit terwijl de waarde van de korting eigenlijk zwaar tegenvalt. Door op de prijshistorie te letten, bespaar jij jezelf een grote teleurstelling.

Let op de online acties

Vaak wacht men tot de acties ook in de winkel gelden, maar weten ze niet dat diezelfde actie online al een tijdje aan de gang is. Let daarom altijd op de acties die online gelden, zodat je producten die snel verkocht worden al gauw op de kop kunt tikken. Anders loop je het risico dat het aanbod in de winkel zeer beperkt is en je uiteindelijk nog misgrijpt. Bovendien zien we dat de acties online vaak gunstiger zijn, omdat je deze ook kunt combineren met andere kortingscodes of de prijzen van andere aanbieders gemakkelijker kunt vergelijken.

Let op de online acties

Sluit je aan bij een community

Iedereen is dol op koopjes! Daarom is het niet gek dat je op veel forums een overzicht van koopjes van dat moment kunt vinden. Hier wisselen online shoppers vaak handige tips uit, waardoor jij altijd weet waar je een specifiek item voor de laagste prijs kunt kopen. Dit lever dan ook een schat aan waardevolle informatie op. Schroom je daarom niet om je aan te sluiten bij een community, maar doe er je voordeel mee. Wanneer je het slim speelt, zal je merken dat je enorm veel geld kunt besparen. Van elektronica en meubels tot kleding en accessoires; werkelijk alles is online voor een mooie prijs te vinden. Als je maar weet waar je moet zoeken. Andere koopjesjagers helpen jou hier graag bij!

Waarom bowlen het ideale bedrijfsuitje is 0 31

Waarom bowlen het ideale bedrijfsuitje is

Bij een bedrijfsuitje hoort inspanning en competitie. Zo ontstaat er sfeer, zeker na afloop. De bal komt aan het rollen als je beweegt, oplet, en een wedstrijdgevoel krijgt. Die competitie kan ook op de werkvloer geen kwaad. Wil je een groepsverband creëren tussen al je collega’s, dan bezoek je hiervoor een gave bowlingbaan. Dat is All American Bowling in Noordwijkerhout. Hier ga je met je collega’s de strijd aan tijdens de Free Bowling Dinner Deal Weekdays.

Actie!

Het is tijd voor actie! Op de bowlingbaan, maar ook op het financiële vlak! Met een gezelschap kun je gratis bowlen! Reserveer vanaf 4 personen in het All American Grill restaurant, dan mag je gratis de baan op. Dat je meteen na het bowlen lekker kunt eten en drinken, is goud waard: zo hou je de sfeer vast. Het restaurant is dan ook populair bij veel bedrijven die een leuk bedrijfsfeestje in Noordwijkerhout zoeken. Vanaf 2 september tot en met april 2020, kun je elke maandag tot en met donderdag gratis bowlen.

Fraai, opzwepend en modern

Het is niet overdreven om te zeggen dat dit de beste bowlingbaan is die je hebt bezocht. Want deze is fraai, opzwepend en modern. De inrichting is hedendaags, met trendy decoratie, en compleet met diverse licht- en geluidseffecten die je in het spel trekken. Pakkend is ook het overzichtelijke digitale scorebord, dat je van tevoren laat instellen met de namen van je spelers en teams.

modern bowlen

Vers en riant eten

De beste afsluiting van je bedrijfsfeestje in Noordwijkerhout is eten op de Amerikaanse manier. Kies uit diverse verse vis- en vleesproducten. Zoals de All American Burger Hamburger, de Texas ribs of fish and chips. Ook kun je kiezen voor diverse plate-grill-deals en zo zelf alles aan tafel grillen! Daarnaast zijn er natuurlijk groenten, sauzen en broodjes. Na afloop doe je je te goed aan het dessertbuffet. Dat is onbeperkt scheppen in ijs, vers fruit, warme kersen, chocolade en slagroom!

Juist voor bedrijven

Bowlingcentrum All American Bowling is de aangewezen bestemming voor bedrijfsuitjes. Je rijdt gemakkelijk naar deze bowling in het Flamingo’s Partycenter. De verschillende speciale bowling-arrangementen zijn zeer voordelig. Tijdens de Free Bowling Dinner Deal Weekdays kun je met minimaal vier personen gratis bowlen. En het restaurant voorziet in de keuze uit wel zes verschillende gerechten.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks