Besparen op de aanschaf van een keuken 0 85

Besparen op de aanschaf van een keuken

De aanschaf van een nieuwe keuken is vaak de duurste uitgave die je in een huis zal doen. Dit heeft meerdere reden. Vooral het meubilair en de keukenapparatuur kunnen de prijs snel omhoog helpen. Hierdoor is het vaak lastig om binnen je budget te blijven. Keukenapparatuur zoals ovens, koelkasten en vriezers kunnen eigenlijk niet ontbreken in de keuken. Hier valt dan ook weinig op te besparen. Tenminste, dat denken de meeste mensen. Toch hoeft dit niet zo te zijn. Er zijn meerdere manieren om jouw budget niet te laten ontsporen. Ook bij de aanschaf van nieuw keukenapparatuur. Sta jij binnenkort voor de aanschaf van een nieuwe keuken? Met de volgende tips blijf jij zeker binnen je budget!

Bouwpakket keuken

Het klinkt misschien gek, maar ook voor keukens zijn er mooie bouwpakketten verkrijgbaar. Misschien ben je gewend dat een monteur een nieuwe keuken komt installeren, maar dit hoeft natuurlijk niet. In een aantal bekende winkels kun je eenvoudig bouwpakketten aanschaffen die een prachtige keuken kunnen vormen. Vaak ben je aanzienlijk minder geld kwijt, omdat je al het montagewerk zelf doet. Dit is tegelijkertijd ook wel het grootste nadeel van deze bespaartip. Je moet immers wel over enige kennis en ervaring beschikken om de keuken goed te installeren. Denk hierbij niet alleen aan het in elkaar zetten van de keuken, maar ook aan het omleggen van leidingen, het plaatsen van apparatuur, enzovoorts.

Bouwpakket keuken

Kies niet voor ruimtebesparende meubelen

Doordat de Nederlandse woningen doorgaans steeds kleiner worden, zien we ook dat de vraag naar ruimtebesparende meubelen toeneemt. Zo ook in de keuken. Toch kan je meestal beter voor grote meubels kiezen. Dit klinkt misschien tegenstrijdig, maar plaatsbesparend meubilair wordt door de groeiende vraag juist duurder verkocht. Bovendien kun je ook in een kleine keuken vaak groot meubilair kwijt. Het is maar net hoe je de opstelling maakt. Probeer daarom goed te puzzelen met de maten en kies indien mogelijk voor grotere meubels. Dan ben je doorgaans veel minder geld kwijt.

Budget keukenapparatuur

Vaak schiet de prijs van een keuken direct omhoog als alle keukenapparatuur hierbij berekend wordt. Toch is het ook niet mogelijk om enkele essentials uit de keuken te laten. Daarom is het belangrijk om verder te kijken en speciaal budget keukenapparatuur op de kop te tikken. Als je goed vergelijkt, kan je voor mooie prijzen kwalitatief keukenapparatuur aanschaffen. Zo vind je bij Budgetplan een gigantisch assortiment van inbouw keukenapparatuur. Niet alleen in verschillende stijlen, maten en merken, maar ook in diverse prijssegmenten. Zo is er altijd wel keukenapparatuur te vinden dat binnen jouw budget past.

goedkope oven

Kies voor eenvoudige vormen

Tegenwoordig zien we enorm veel organische vormen in de huidige woontrends terug. Ook in de keuken zijn er afwijkende vormen verkrijgbaar. Natuurlijk brengt dit een geweldige sfeer in de keuken, maar je betaalt vaak wel direct een meerprijs voor een bepaalde vorm. Als je kiest voor een simpele rechthoekige keuken, ben je vele malen goedkoper uit dan als je voor complexe vormen kiest. Doe hier je voordeel mee!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat zijn geschikte hoeden voor mannen 0 23

Wat zijn geschikte hoeden voor mannen

De hoeden voor mannen zijn nooit echt weggeweest. Toch is het wel zo dat je ze de laatste jaren weer meer ziet dan voorheen. Daardoor is jouw interesse om er één te gaan dragen ook gewekt. Het is dan in ieder geval interessant om eens wat meer te leren over de vele verschillende varianten die er zijn. Aan de hand daarvan kan je dan voor jezelf bepalen wat een geschikt type hoed is om te dragen. Dit kan ervoor zorgen dat je er alleen maar nog beter en aantrekkelijker uit gaat zien. Daarom is het leuk.

Het type als Sinatra

Wanneer je kijkt naar hoeden voor mannen, dan valt het op dat je vaak naar klassieke rolmodellen teruggrijpt om te beschrijven hoe je eruit wil zien. Dat is bijvoorbeeld het geval bij Frank Sinatra. De zanger droeg vaak een specifiek type wat ook wel overeenkwam met de hoed die veel door gangsters uit de twintigste eeuw werd gedragen. Het model waar het over gaat heeft ook een naam. Het gaat namelijk over de fedora. De essentie van het goed dragen van deze hoed is dat je zorgt dat de balans met je gezicht goed in orde blijft.

Sinatra hoed

De vorm van een pet

Er zijn ook hoeden voor mannen die juist een hele andere vorm hebben. Deze liggen veel dichter tegen de pet aan. Het gaat dan om de flat cap. Dit model ken je ook wel uit lang vervlogen tijden. Het lijkt, zoals de naam al zegt, meer op de platte pet. Wat is belangrijk als je kijkt naar deze hoed? In de eerste plaats moet hij zo minimaal mogelijk blijven. Wanneer je te veel stof hebt, dan vormt het al snel om tot een soort koksmuts. Dat is niet waar je naar op zoek bent.

Kiezen voor een echte klassieker

Er is een bepaald type hoed waar je altijd goed mee zit. Het gaat dan om een echte klassieker onder de hoeden voor mannen. Het is natuurlijk de Stetson. De naam is afgeleid van de designer. De hoed kan je bijvoorbeeld kennen uit de serie Mad Men. Daarin werden de verschillende modellen door de hoofdpersonen gedragen. Het is het soort hoed dat echt past bij de heren. Het staat bijvoorbeeld goed bij een pak. Ook past het goed bij een andere trend van dit moment, namelijk de lange regenjas. Dat is ook de moeite waard.

Een alternatief voor de vrije tijd

Wanneer je besluit om vaker hoeden voor mannen te gaan dragen, dan is het belangrijk om ook in je vrije tijd goed voorbereid te zijn. Je kapsel zal immers niet direct de volle aandacht krijgen. Om dit te verhullen, kan je ervoor kiezen om in de vrije uurtjes een baseball cap te gaan dragen. Ook daarmee kan je alle kanten op tegenwoordig. Zeker ook omdat er talloze varianten zijn, van de truckerscap tot en met de echte pet die de honkballers dragen tijdens hun wedstrijden. Alle reden om dit dus even goed uit te zoeken voor jezelf.

Vaders, maak zelf je meubels van steigerhout! 0 37

Vaders, maak zelf je meubels van steigerhout!

Heb je de tijd, dan is het zelf maken van steigerhouten meubels geweldig leuk. Alleen een beetje handigheid en de juiste benodigdheden, en je maakt zelf je professionele kast, bank, tafel, of bureau. Als vader maak je je zoon of dochter extra blij met een eigen handgemaakt meubel. Voor kwalitatief steigerhout en deskundige adviezen kun je terecht bij VanLonden.com. Hier denken ervaren specialisten met je mee, en leveren alles wat je nodig hebt.

Welke steigerhout meubelen maak jij?

Je kunt je hele huis inrichten met de steigerhouten producten van VanLonden.com. Van bedden en banken, tot buitenhaarden en fotolijsten. Allemaal worden deze met de hand gemaakt en met zorg gemonteerd, in eigen werkplaats. De variatie is inspirerend, zeker de moeite waard om te bekijken. Ook je eigen ideeën voor steigerhouten meubelen worden beter dankzij de steigerhoutspecialist. Heb je professioneel advies nodig van een vakman? Neem hiervoor gewoon even contact op!

Welke steigerhout meubelen maak jij?

Kinderbed hoogslaper

Zoek je een nieuw kinderbed? Het ideale kinderbed is: de steigerhouten hoogslaper. VanLonden.com maakt talloze leuke, vrolijke en spannende kinderbedden van steigerhout. Kastelen, wigwams, auto’s, huisjes; je kunt het zo leuk niet bedenken of VanLonden.com makt het voor je. Bekijk bijvoorbeeld de hoogslaper ‘Harry’. Deze is gemaakt voor een kleine kamer, en is zowel kinderbed als bureau en kledingkast met schuifdeur. Drie poten maken dit meubel extra stabiel en ruimtebesparend. Het wandkastje naast het bureau is zeer handig, en de ingebouwde vaste trap geeft extra instapgemak.

Kinderbed voor de middelbare school

Hiernaast heeft VanLonden.com een uitgebreid assortiment aan andere diverse steigerhouten kinderbedden. Voor iedere leeftijd bestaat een geschikt model. Gaat je kind naar de middelbare school, dan is een bed met loungehoek of ruim bureau een beter alternatief.

Echt gebruikt steigerhout

Traditioneel steigerhout ontwikkelt zijn charme pas door de vele jaren. Natuurlijk is dit niet mogelijk voor alle steigerhouten meubelen. Het merendeel van steigerhout is niet langer afkomstig van echte steigers, maar wordt kunstmatig verouderd. Vurenhout wordt dan verkleurd in een chemisch proces, en ook worden er oneffenheden aangebracht. Toch kun je nog altijd aan echt gebruikt steigerhout komen. Dit steigerhout ligt op voorraad bij VanLonden.com en kost €4,- per meter. Tegen een kleine meerprijs wordt het op maat gezaagd.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks