Besparen op de aanschaf van een keuken 0 185

Besparen op de aanschaf van een keuken

De aanschaf van een nieuwe keuken is vaak de duurste uitgave die je in een huis zal doen. Dit heeft meerdere reden. Vooral het meubilair en de keukenapparatuur kunnen de prijs snel omhoog helpen. Hierdoor is het vaak lastig om binnen je budget te blijven. Keukenapparatuur zoals ovens, koelkasten en vriezers kunnen eigenlijk niet ontbreken in de keuken. Hier valt dan ook weinig op te besparen. Tenminste, dat denken de meeste mensen. Toch hoeft dit niet zo te zijn. Er zijn meerdere manieren om jouw budget niet te laten ontsporen. Ook bij de aanschaf van nieuw keukenapparatuur. Sta jij binnenkort voor de aanschaf van een nieuwe keuken? Met de volgende tips blijf jij zeker binnen je budget!

Bouwpakket keuken

Het klinkt misschien gek, maar ook voor keukens zijn er mooie bouwpakketten verkrijgbaar. Misschien ben je gewend dat een monteur een nieuwe keuken komt installeren, maar dit hoeft natuurlijk niet. In een aantal bekende winkels kun je eenvoudig bouwpakketten aanschaffen die een prachtige keuken kunnen vormen. Vaak ben je aanzienlijk minder geld kwijt, omdat je al het montagewerk zelf doet. Dit is tegelijkertijd ook wel het grootste nadeel van deze bespaartip. Je moet immers wel over enige kennis en ervaring beschikken om de keuken goed te installeren. Denk hierbij niet alleen aan het in elkaar zetten van de keuken, maar ook aan het omleggen van leidingen, het plaatsen van apparatuur, enzovoorts.

Bouwpakket keuken

Kies niet voor ruimtebesparende meubelen

Doordat de Nederlandse woningen doorgaans steeds kleiner worden, zien we ook dat de vraag naar ruimtebesparende meubelen toeneemt. Zo ook in de keuken. Toch kan je meestal beter voor grote meubels kiezen. Dit klinkt misschien tegenstrijdig, maar plaatsbesparend meubilair wordt door de groeiende vraag juist duurder verkocht. Bovendien kun je ook in een kleine keuken vaak groot meubilair kwijt. Het is maar net hoe je de opstelling maakt. Probeer daarom goed te puzzelen met de maten en kies indien mogelijk voor grotere meubels. Dan ben je doorgaans veel minder geld kwijt.

Budget keukenapparatuur

Vaak schiet de prijs van een keuken direct omhoog als alle keukenapparatuur hierbij berekend wordt. Toch is het ook niet mogelijk om enkele essentials uit de keuken te laten. Daarom is het belangrijk om verder te kijken en speciaal budget keukenapparatuur op de kop te tikken. Als je goed vergelijkt, kan je voor mooie prijzen kwalitatief keukenapparatuur aanschaffen. Zo vind je bij Budgetplan een gigantisch assortiment van inbouw keukenapparatuur. Niet alleen in verschillende stijlen, maten en merken, maar ook in diverse prijssegmenten. Zo is er altijd wel keukenapparatuur te vinden dat binnen jouw budget past.

goedkope oven

Kies voor eenvoudige vormen

Tegenwoordig zien we enorm veel organische vormen in de huidige woontrends terug. Ook in de keuken zijn er afwijkende vormen verkrijgbaar. Natuurlijk brengt dit een geweldige sfeer in de keuken, maar je betaalt vaak wel direct een meerprijs voor een bepaalde vorm. Als je kiest voor een simpele rechthoekige keuken, ben je vele malen goedkoper uit dan als je voor complexe vormen kiest. Doe hier je voordeel mee!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reizen: Verschil tussen mannen en vrouwen op reis 0 22

Reizen Verschil tussen mannen en vrouwen op reis

We weten allemaal al lang dat er duidelijk verschil is tussen mannen en vrouwen. Soms begrijpen we elkaar dan ook echt niet. Hetzelfde geldt wanneer we op vakantie gaan. Dan wordt alweer snel duidelijk dat we af en toe van verschillende planeten afkomstig lijken te zijn.

De voorbereiding

De voorbereiding begint al ver voordat de reis er is, tenminste voor vrouwen geldt dat vaak. De tickets zijn geboekt en alle overnachtingslocaties goed uitgezocht en gepland. Ook weten ze precies welke bezienswaardigheden ze willen zien tijdens hun verblijf. De reiskoffer staat ook al dagenlang klaar voor vertrek. Vlak voor het vertrek zijn vrouwen vaak nog bezig met het goed verzorgen en achterlaten van de planten en de rest van het huis.

Mannen vinden het wel prima als de vrouw alles uitzoekt. Moeten ze het zelf doen, dan worden de vliegtickets wel geboekt en het eerste hotel, maar daarna is het ook prima om gewoon te gaan kijken wat ze tegenkomen. Dat is in ieder geval zo voor alle bezienswaardigheden in de buurt. De koffer die wordt de avond voor vertrek ingepakt en sommige doen het zelfs diezelfde ochtend pas of ze laten het door de vrouw doen. Voor vertrek is het voor mannen vooral belangrijk dat het huis veilig wordt achtergelaten.

Gadgets en kleding

Bij het inpakken van de tas gebeurt het al snel dat mannen nog ruimte over hebben in hun koffer en vrouwen hun koffer met de grootste moeite dicht kunnen krijgen. Een deel hiervan komt door het aantal setjes kleding die beiden meenemen. Voor een reis van vier weken neemt 47% van de vrouwen tot 7 setjes kleding mee. Voor 28% van de mannen is het 5 setjes. Hoewel mannen vaak gekker zijn om technologie zijn het toch vaak de vrouwen die ze het meeste meenemen op reis. Ze zullen dan ook eerder een kijkje op Contentgirls.nl nemen om te weten te komen welke handige gadgets handig zijn om op reis mee te nemen.

Social media bijhouden

Waar mannen social media helemaal links laten liggen of af en toe een foto zullen posten van een biertje op het strand dat ze drinken is het bij vrouwen wel anders. Vrouwen doen hun best om het perfecte kiekje voor op instagram te verkrijgen, zodat ze een soort van tweede juultje tielemans proberen te worden. Ze willen die perfecte foto waar iedereen jaloers van wordt. Maar de rest van de online wereld zullen ze wel sneller achter zich laten liggen tijdens het reizen.

Thuiskomen

Bij het thuiskomen begint de post-vakantie depressie als snel bij mannen. De koffers blijven dagenlang en misschien wel wekenlang onuitgepakt liggen. Ze kunnen de vakantie niet loslaten en hopen dat de koffer zichzelf uitpakt. Vrouwen kunnen daarentegen de dagelijkse routine wat makkelijker weer oppakken. Ze vinden het zelfs wel leuk om weer terug te zijn en zullen ook alle nieuw gekochte spulletjes en de gemaakte foto’s uitbundig aan de omgeving laten zien.

Mondkapje dragen, hier moet je op letten 0 45

Mondkapje dragen, hier moet je op letten

In de Westerse wereld was het eigenlijk heel lang ongewoon om mondkapjes te dragen. Dit terwijl het in Aziatische landen bij het dagelijks leven hoort. Sinds de uitbraak van het coronavirus is de wereld echter in één klap veranderd. Zelfs de nuchtere Hollanders zijn inmiddels massaal op een mondkapje overgestapt. Sterker nog: sinds 1 juni j.l. geldt zelfs een mondkapjesplicht in het openbaar vervoer. Het kabinet beschouwd dit als de beste oplossing wanneer de 1,5 meter regel niet altijd kan worden nageleefd.

De mondkapjesplicht roept echter veel vragen op. Veel van ons zijn het niet gewend om mondkapjes te dragen. Ook het kopen van een niet-medisch mondkapje is soms lastig. Hoewel het aantal verkooppunten tegenwoordig met de dag lijkt te groeien zijn er veel vragen over het aanbod. Kies je een hip model van een particuliere aanbieder? Of kies je voor mondkapjes kopen via groothandel? En hoe doe je deze vervolgens op de juiste manier om en af? Kortom, waar moet ik op letten bij het kopen en dragen van mondkapjes? Wij gingen op onderzoek uit!

Waar koop ik mondkapjes?

We hoeven jou waarschijnlijk niet meer uit te leggen waar je mondkapjes kunt kopen. Vandaag de dag zie je ze vrijwel in iedere winkel bij de toonbank liggen. Van drogisterijen tot apotheken en supermarkten tot zelfs automaten op de stations. Kortom, aanbod genoeg.

Ook wanneer je de deur er niet voor uit wilt kan je eenvoudig aan een goed mondkapje komen. Er zijn verschillende groothandels die deze online aanbieden. Let er wel goed op dat een mondkapje voor medisch gebruik, de zogenoemde ‘chirurgische maskers, type IIR’ verboden zijn in het openbaar vervoer. Een niet-medisch mondmasker kopen via Nobraa.com is ruimschoots voldoende.

Waar koop ik mondkapjes?

Waar let ik op bij het opzetten van een mondmasker?

Het dragen van een mondkapje is verplicht, maar de kabinet kan niet zien of je het mondmasker ook op de juiste manier gebruikt. Die verantwoordelijkheid ligt bij jou. Wanneer je dit echter niet op de juiste manier aanpakt, zal het mondmasker weinig betekenen bij het voorkomen van een verspreiding van het virus.

Een mondkapje zet je als volgt op:

  1. Begin altijd met het wassen van je handen. Maak hierbij gebruik van desinfecteergel of gebruik kwalitatieve zeep. Raak nooit het masker aan voordat je handen schoon zijn.
  2. Let goed op wat de boven- en onderkant van het mondkapje is. Soms is de bovenkant te herkennen aan een stipje of uitstulping van de neus. Andere keren wordt dit simpelweg aangegeven met een kleine letter.
  3. Druk de bovenkant van het mondkapje goed over de neus, zodat deze helemaal strak zit.
  4. Trek de onderkant van het mondmasker nu aan zodat deze de mond volledig bedekt.
  5. Raak na het opzetten van het mondkapje deze zo min mogelijk aan. Buiten zullen je handen namelijk weer in aanraking komen met bacteriën en die wil je niet terugzien op je mondkapje.

En dan nog een extra tip voor mannen met baardgroei. Voor een optimale werking van het mondkapje is het verstandig om de baard zo kort mogelijk te houden. Een lange baard kan ervoor zorgen dat het mondkapje minder goed aansluit.

Mondkapje afdoen

Er zijn heel veel verschillende soorten niet-medische mondkapjes verkrijgbaar. Er zijn mondkapjes die je langer kunt gebruiken, maar ook soorten die maar voor eenmalig gebruik zijn. Van welk type mondkapje jij ook gebruik maakt, de regels met betrekking tot het afdoen van het mondmasker blijven gelijk.

Voordat je het mondmasker verwijderd is het eerst belangrijk om je handen (opnieuw) te desinfecteren. Je bent langere tijd in een drukke omgeving aanwezig geweest, waardoor de kans dat er bacteriën en vuil op je handen zitten enorm groot is. Zodra je handen schoon zijn pak je de elastiekjes vast en het trek je het masker van je gezicht. Het is belangrijk dat het gezicht niet door de buitenkant van het kapje aangeraakt wordt tijdens deze handeling. Een mondkapje voor eenmalig gebruik kun je vervolgens weggooien.

Geschreven door GMU | Google AdWords campagne

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks