Besparen op de aanschaf van een keuken 0 74

Besparen op de aanschaf van een keuken

De aanschaf van een nieuwe keuken is vaak de duurste uitgave die je in een huis zal doen. Dit heeft meerdere reden. Vooral het meubilair en de keukenapparatuur kunnen de prijs snel omhoog helpen. Hierdoor is het vaak lastig om binnen je budget te blijven. Keukenapparatuur zoals ovens, koelkasten en vriezers kunnen eigenlijk niet ontbreken in de keuken. Hier valt dan ook weinig op te besparen. Tenminste, dat denken de meeste mensen. Toch hoeft dit niet zo te zijn. Er zijn meerdere manieren om jouw budget niet te laten ontsporen. Ook bij de aanschaf van nieuw keukenapparatuur. Sta jij binnenkort voor de aanschaf van een nieuwe keuken? Met de volgende tips blijf jij zeker binnen je budget!

Bouwpakket keuken

Het klinkt misschien gek, maar ook voor keukens zijn er mooie bouwpakketten verkrijgbaar. Misschien ben je gewend dat een monteur een nieuwe keuken komt installeren, maar dit hoeft natuurlijk niet. In een aantal bekende winkels kun je eenvoudig bouwpakketten aanschaffen die een prachtige keuken kunnen vormen. Vaak ben je aanzienlijk minder geld kwijt, omdat je al het montagewerk zelf doet. Dit is tegelijkertijd ook wel het grootste nadeel van deze bespaartip. Je moet immers wel over enige kennis en ervaring beschikken om de keuken goed te installeren. Denk hierbij niet alleen aan het in elkaar zetten van de keuken, maar ook aan het omleggen van leidingen, het plaatsen van apparatuur, enzovoorts.

Bouwpakket keuken

Kies niet voor ruimtebesparende meubelen

Doordat de Nederlandse woningen doorgaans steeds kleiner worden, zien we ook dat de vraag naar ruimtebesparende meubelen toeneemt. Zo ook in de keuken. Toch kan je meestal beter voor grote meubels kiezen. Dit klinkt misschien tegenstrijdig, maar plaatsbesparend meubilair wordt door de groeiende vraag juist duurder verkocht. Bovendien kun je ook in een kleine keuken vaak groot meubilair kwijt. Het is maar net hoe je de opstelling maakt. Probeer daarom goed te puzzelen met de maten en kies indien mogelijk voor grotere meubels. Dan ben je doorgaans veel minder geld kwijt.

Budget keukenapparatuur

Vaak schiet de prijs van een keuken direct omhoog als alle keukenapparatuur hierbij berekend wordt. Toch is het ook niet mogelijk om enkele essentials uit de keuken te laten. Daarom is het belangrijk om verder te kijken en speciaal budget keukenapparatuur op de kop te tikken. Als je goed vergelijkt, kan je voor mooie prijzen kwalitatief keukenapparatuur aanschaffen. Zo vind je bij Budgetplan een gigantisch assortiment van inbouw keukenapparatuur. Niet alleen in verschillende stijlen, maten en merken, maar ook in diverse prijssegmenten. Zo is er altijd wel keukenapparatuur te vinden dat binnen jouw budget past.

goedkope oven

Kies voor eenvoudige vormen

Tegenwoordig zien we enorm veel organische vormen in de huidige woontrends terug. Ook in de keuken zijn er afwijkende vormen verkrijgbaar. Natuurlijk brengt dit een geweldige sfeer in de keuken, maar je betaalt vaak wel direct een meerprijs voor een bepaalde vorm. Als je kiest voor een simpele rechthoekige keuken, ben je vele malen goedkoper uit dan als je voor complexe vormen kiest. Doe hier je voordeel mee!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zo organiseer je een BBQ-feest voor echte mannen 0 9

Zo organiseer je een BBQ-feest voor echte mannen

Binnenkort iets te vieren met je vrienden of collega’s? Organiseer dan een BBQ in je tuin. Iedereen houdt van een lekkere barbecue en tegenwoordig zijn er steeds meer opties voor culinair barbecueën. Imponeer je vrienden en familie bijvoorbeeld met zelfgemaakte pulled pork of chicken, of serveer gezonde snacks en lekkere IPA’s. Een barbecue organiseer je zelf heel eenvoudig met de juiste voorbereiding, of je besteedt je feestje uit aan een cateraar. Met een toffe loungeset in voor in de tuin en de juiste ingrediënten creëer je de perfecte avond uit bij jou thuis. Ook leuk als er een spannende voetbalwedstrijd aankomt die je samen wilt kijken. Daarvoor zet je een beamer met groot scherm in je thuis en regel je alles wat je nodig hebt voor een lekkere barbecue. Hieronder geven we je wat tips zodat je in een handomdraai zelf je barbecuefeest organiseert.

Wat heb je nodig?

Voor een gezellige barbecue heb je allereerst een goede locatie nodig. Je eigen achtertuin is ideaal, maar een binnentuin op je werk kan ook een prima plek voor een barbecue zijn. Kies bijvoorbeeld een mooie loungeset voor in de tuin en creëer daar omheen voldoende zitplekken. Statafels zijn ideaal als aanvulling op de loungeset voor in de tuin. Je beschikt dan over voldoende plaats voor mensen die willen relaxen en eten. Daarnaast heb je uiteraard een goede barbecue nodig. Huur of koop bijvoorbeeld een Green Egg, of schakel een cateraar in die gespecialiseerd is op het gebied van barbecues. Je cateraar kan ook op locatie een barbecue afleveren en het vlees bereiden, zodat je zelf niets hoeft te doen. Je hebt op die manier alle tijd voor je vrienden en familie. Een tent of overkapping is handig als er regen wordt voorspeld. Zo organiseer je ook een barbecue in de herfst of in de winter. Een winterbarbecue kan prima, vooral als je zorgt voor heaters of een kampvuurtje naast de loungeset voor in de tuin. Ten slotte kun je je tuin aankleden met lampen en fakkels. Dat is vooral leuk als je familie en collega’s uitnodigt voor een feestelijke barbecue.

bbq

Speciaalbier

Bijna alles wat van de barbecue komt gaat uitstekend samen met een speciaalbiertje. We noemden al even de IPA, maar eigenlijk is elk soort speciaalbier prima voor tijdens een barbecue. Je maakt extra indruk met speciaalbier van een lokale brouwerij. Daarvan zijn er inmiddels honderden in Nederland. Verras je gasten dus met craft beer uit jouw omgeving! Daar geniet je zelf ook heerlijk van, bijvoorbeeld op je loungeset voor in de tuin. Naast bier kun je natuurlijk ook lekkere whisky en wijn op tafel zetten.

Op de gezonde toer

De kans is groot dat jij samen met je vrienden regelmatig in de sportschool te vinden bent. Je wilt al je harde werk natuurlijk niet tenietdoen door één avond barbecueën. Gelukkig zijn er tegenwoordig allerlei opties voor een gezonde barbecue. Serveer bijvoorbeeld vis, of eiwitrijke salades en fruit. Geniet zonder zorgen van een heerlijke avond barbecueën.

3 tips voor bedrijfskleding in de bouw 0 11

bedrijfskleding in de bouw

De meeste bedrijven maken gebruik van bedrijfskleding. Waar deze in sommige sectors vooral dienen om een statement te maken of op te vallen, is dat in de bouw wel anders. Hier heeft werkkleding als voornaamste prioriteit om de veiligheid van de werknemer te verhogen. Maar waar let je op als je bedrijfskleding in de bouw wilt aanschaffen?

Materiaal dat tegen een stootje kan, maar tegelijkertijd ook nog eens zeer comfortabel is.  Kleding die ook nog eens tegen alle weersomstandigheden opgewassen is, of er nu een buitje onderweg is of het hard waait. Kortom: een outfit die de werknemer tegen alle invloeden op de bouw beschermt. Dat is waar werkkleding in de bouw aan moet voldoen. Maar hoe weet je dat je de juiste outfit samenstelt? In dit artikel geven we 3 tips.

1.         Duurzame materialen

Er is ontzettend veel verschillende soorten bedrijfskleding op de markt verkrijgbaar. Zeker als je voor kleding in de bouwsector gaat kijken, beschik je over enorm veel keus. Dit betekent echter niet dat alle werkkleding even functioneel of kwalitatief is. Zo zijn er veel kwaliteitsverschillen mogelijk. Daarom adviseren wij om voor duurzame materialen te kiezen. Duurzame materialen kunnen goed tegen een stootje en beschikken daardoor over een veel langere levensduur. Hierdoor draag je niet alleen je steentje bij aan het milieu, want je hoeft het milieu immers niet onnodig te belasten als je na een jaar weer nieuwe kleding nodig hebt, maar verhoog je ook nog eens de veiligheid op de werkvloer.

2. Meer comfort op de werkvloer

Wil je van een nóg langere levensduur profiteren? Bedenk dan goed welke delen van de outfit extra snel slijten tijdens jouw werkzaamheden. Zit je bijvoorbeeld regelmatig op je knieën om werkzaamheden te verrichten? Dan zal dit gebied ook sneller slijten. Kies daarom voor extra versteviging op het kniegedeelte, zodat de broek over een langere levensduur beschikt. Denk natuurlijk ook aan het comfort. Een broek waar kniebeschermers in geplaatst kunnen worden, zijn bijvoorbeeld het overwegen waard als je veel tijd op je knieën doorbrengt. Comfort boven alles!

meer comfort op de werkvloer

3.         Blijf zichtbaar voor omstanders

Veilig werken is van essentieel belang op de bouwplaats. Wanneer mens en machine samenwerken is het noodzakelijk dat iedereen goed zichtbaar is én blijft. Nu de dagen weer korter worden, komt het waarschijnlijk steeds vaker voor dat je in het donker aan het werk bent. In dat geval is zichtbaarheidskleding verplicht. Niet alleen voor je eigen veiligheid, maar ook voor het resterende personeel en omstanders. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een veiligheidshesje te dragen, maar dit is meestal minder comfortabel dan het dragen van kwalitatieve bedrijfskleding. Zeker als je structureel in het donker werkt, kan het verstandig zijn om voor werkkleding te kiezen waar dit standaard in geïntegreerd is.

Niet alleen op het gebied van comfort is zichtbaarheidskleding een aanrader, maar ook op het gebied van veiligheid. Waar een veiligheidshesje incidenteel nog wel eens vergeten kan worden, zal bedrijfskleding altijd aanwezig zijn. Ook de werkgever profiteert dus van speciale zichtbaarheidskleding.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks