Besparen op de autoverzekering doe je zo 0 47

Besparen op de autoverzekering doe je zo

Iedere automobilist is verplicht om zijn auto te verzekeren. Hierbij geldt dat hij minimaal WA verzekerd moet zijn. Zelf kun je er uiteraard ook nog voor kiezen om de autoverzekering uit te breiden. Of dit noodzakelijk is, hangt af van de waarde van de auto en je eigen specifieke wensen en voorkeuren. Ondanks dat een autoverzekering verplicht is, zien veel mensen er toch wel tegenop om deze af te sluiten. Een autoverzekering kan immers een flinke kostenpost zijn. Gelukkig is besparen op de autoverzekering van Diks zeker mogelijk. In dit artikel geven we een aantal praktische tips om wat meer geld over te houden aan het einde van de maand!

Polisvoorwaarden van je huidige verzekering

Met je autoverzekering bezig zijn is waarschijnlijk niet het leukste wat je je kunt bedenken. Dat snappen we heel goed. Toch kan het verstandig zijn om direct je huidige verzekeraar en polisvoorwaarden onder de loep te nemen. Vaak blijven mensen jarenlang bij dezelfde verzekeraar en hebben ze daardoor helemaal niet door dat ze bij een andere verzekeraar een stuk goedkoper uit zullen zijn.

Maak daarom eenvoudig een vergelijking via een vergelijkingssite en bekijk waar je het voordeligst uit bent. Is dit niet bij je huidige verzekeraar? Zeg de verzekering dan zo snel mogelijk op en stap over indien mogelijk. Zo bespaar je al gauw tientallen euro’s per jaar.

Betaal ieder jaar een groot bedrag

Veel mannen kiezen er standaard voor om maandelijks een premie te betalen. Maar wist je dat je goedkoper uit bent als je dit bedrag slechts één keer per jaar betaalt? Natuurlijk betekent dit wel direct een flinke uitgave, maar op de lange termijn bespaar je hier enorm veel geld mee. Buiten dat je er direct in één keer vanaf ben, krijg je bij veel autoverzekeraars ook nog eens een fikse korting. Daarnaast bespaar je ook nog eens op de administratiekosten die er anders iedere maand bij komen.

Dekkingsgraad autoverzekering

Iedere automobilist komt een keer voor de volgende keuze te staan: ‘hoe hoog moet de dekking van jouw autoverzekering zijn?’ De meeste mensen vinden deze keuze erg lastig en kiezen standaard voor een allrisk verzekering. Maar wist je dat dit lang niet altijd nodig is? Of je nu een bestelautoverzekering of gewone autoverzekering afsluit, je kunt vaak veel besparen door de juiste dekking te kiezen.

Hierbij is vooral de leeftijd en de dagwaarde van jouw auto van belang. Veel mensen betalen onnodig te veel omdat hun auto al te oud is voor de dekking die zij gekozen hebben. Kijk daarom bij je jaarlijkse premiecheck ook of de dekking nog bij jouw auto past.

Over het algemeen geldt dat een nieuwe auto (tot 4 jaar) het liefst zo uitgebreid mogelijk verzekerd moet worden. De meeste mensen kiezen in dit geval voor een allrisk verzekering. Wanneer de auto echter ouder wordt en daardoor ook in waarde inlevert, is een allrisk verzekering niet meer nodig. In dat geval is een WA+ verzekering vaak al voldoende. Bij zeer oude bolides (auto’s van 10 jaar en ouder) is alleen een WA verzekering genoeg.

Let op: er zijn ook situaties waarin een andere dekking nodig is. Dit geldt bijvoorbeeld voor zeldzame auto’s met een hoge dagwaarde.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat zijn geschikte hoeden voor mannen 0 23

Wat zijn geschikte hoeden voor mannen

De hoeden voor mannen zijn nooit echt weggeweest. Toch is het wel zo dat je ze de laatste jaren weer meer ziet dan voorheen. Daardoor is jouw interesse om er één te gaan dragen ook gewekt. Het is dan in ieder geval interessant om eens wat meer te leren over de vele verschillende varianten die er zijn. Aan de hand daarvan kan je dan voor jezelf bepalen wat een geschikt type hoed is om te dragen. Dit kan ervoor zorgen dat je er alleen maar nog beter en aantrekkelijker uit gaat zien. Daarom is het leuk.

Het type als Sinatra

Wanneer je kijkt naar hoeden voor mannen, dan valt het op dat je vaak naar klassieke rolmodellen teruggrijpt om te beschrijven hoe je eruit wil zien. Dat is bijvoorbeeld het geval bij Frank Sinatra. De zanger droeg vaak een specifiek type wat ook wel overeenkwam met de hoed die veel door gangsters uit de twintigste eeuw werd gedragen. Het model waar het over gaat heeft ook een naam. Het gaat namelijk over de fedora. De essentie van het goed dragen van deze hoed is dat je zorgt dat de balans met je gezicht goed in orde blijft.

Sinatra hoed

De vorm van een pet

Er zijn ook hoeden voor mannen die juist een hele andere vorm hebben. Deze liggen veel dichter tegen de pet aan. Het gaat dan om de flat cap. Dit model ken je ook wel uit lang vervlogen tijden. Het lijkt, zoals de naam al zegt, meer op de platte pet. Wat is belangrijk als je kijkt naar deze hoed? In de eerste plaats moet hij zo minimaal mogelijk blijven. Wanneer je te veel stof hebt, dan vormt het al snel om tot een soort koksmuts. Dat is niet waar je naar op zoek bent.

Kiezen voor een echte klassieker

Er is een bepaald type hoed waar je altijd goed mee zit. Het gaat dan om een echte klassieker onder de hoeden voor mannen. Het is natuurlijk de Stetson. De naam is afgeleid van de designer. De hoed kan je bijvoorbeeld kennen uit de serie Mad Men. Daarin werden de verschillende modellen door de hoofdpersonen gedragen. Het is het soort hoed dat echt past bij de heren. Het staat bijvoorbeeld goed bij een pak. Ook past het goed bij een andere trend van dit moment, namelijk de lange regenjas. Dat is ook de moeite waard.

Een alternatief voor de vrije tijd

Wanneer je besluit om vaker hoeden voor mannen te gaan dragen, dan is het belangrijk om ook in je vrije tijd goed voorbereid te zijn. Je kapsel zal immers niet direct de volle aandacht krijgen. Om dit te verhullen, kan je ervoor kiezen om in de vrije uurtjes een baseball cap te gaan dragen. Ook daarmee kan je alle kanten op tegenwoordig. Zeker ook omdat er talloze varianten zijn, van de truckerscap tot en met de echte pet die de honkballers dragen tijdens hun wedstrijden. Alle reden om dit dus even goed uit te zoeken voor jezelf.

Vaders, maak zelf je meubels van steigerhout! 0 37

Vaders, maak zelf je meubels van steigerhout!

Heb je de tijd, dan is het zelf maken van steigerhouten meubels geweldig leuk. Alleen een beetje handigheid en de juiste benodigdheden, en je maakt zelf je professionele kast, bank, tafel, of bureau. Als vader maak je je zoon of dochter extra blij met een eigen handgemaakt meubel. Voor kwalitatief steigerhout en deskundige adviezen kun je terecht bij VanLonden.com. Hier denken ervaren specialisten met je mee, en leveren alles wat je nodig hebt.

Welke steigerhout meubelen maak jij?

Je kunt je hele huis inrichten met de steigerhouten producten van VanLonden.com. Van bedden en banken, tot buitenhaarden en fotolijsten. Allemaal worden deze met de hand gemaakt en met zorg gemonteerd, in eigen werkplaats. De variatie is inspirerend, zeker de moeite waard om te bekijken. Ook je eigen ideeën voor steigerhouten meubelen worden beter dankzij de steigerhoutspecialist. Heb je professioneel advies nodig van een vakman? Neem hiervoor gewoon even contact op!

Welke steigerhout meubelen maak jij?

Kinderbed hoogslaper

Zoek je een nieuw kinderbed? Het ideale kinderbed is: de steigerhouten hoogslaper. VanLonden.com maakt talloze leuke, vrolijke en spannende kinderbedden van steigerhout. Kastelen, wigwams, auto’s, huisjes; je kunt het zo leuk niet bedenken of VanLonden.com makt het voor je. Bekijk bijvoorbeeld de hoogslaper ‘Harry’. Deze is gemaakt voor een kleine kamer, en is zowel kinderbed als bureau en kledingkast met schuifdeur. Drie poten maken dit meubel extra stabiel en ruimtebesparend. Het wandkastje naast het bureau is zeer handig, en de ingebouwde vaste trap geeft extra instapgemak.

Kinderbed voor de middelbare school

Hiernaast heeft VanLonden.com een uitgebreid assortiment aan andere diverse steigerhouten kinderbedden. Voor iedere leeftijd bestaat een geschikt model. Gaat je kind naar de middelbare school, dan is een bed met loungehoek of ruim bureau een beter alternatief.

Echt gebruikt steigerhout

Traditioneel steigerhout ontwikkelt zijn charme pas door de vele jaren. Natuurlijk is dit niet mogelijk voor alle steigerhouten meubelen. Het merendeel van steigerhout is niet langer afkomstig van echte steigers, maar wordt kunstmatig verouderd. Vurenhout wordt dan verkleurd in een chemisch proces, en ook worden er oneffenheden aangebracht. Toch kun je nog altijd aan echt gebruikt steigerhout komen. Dit steigerhout ligt op voorraad bij VanLonden.com en kost €4,- per meter. Tegen een kleine meerprijs wordt het op maat gezaagd.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks