Besparen op de autoverzekering doe je zo 0 11

Besparen op de autoverzekering doe je zo

Iedere automobilist is verplicht om zijn auto te verzekeren. Hierbij geldt dat hij minimaal WA verzekerd moet zijn. Zelf kun je er uiteraard ook nog voor kiezen om de autoverzekering uit te breiden. Of dit noodzakelijk is, hangt af van de waarde van de auto en je eigen specifieke wensen en voorkeuren. Ondanks dat een autoverzekering verplicht is, zien veel mensen er toch wel tegenop om deze af te sluiten. Een autoverzekering kan immers een flinke kostenpost zijn. Gelukkig is besparen op de autoverzekering van Diks zeker mogelijk. In dit artikel geven we een aantal praktische tips om wat meer geld over te houden aan het einde van de maand!

Polisvoorwaarden van je huidige verzekering

Met je autoverzekering bezig zijn is waarschijnlijk niet het leukste wat je je kunt bedenken. Dat snappen we heel goed. Toch kan het verstandig zijn om direct je huidige verzekeraar en polisvoorwaarden onder de loep te nemen. Vaak blijven mensen jarenlang bij dezelfde verzekeraar en hebben ze daardoor helemaal niet door dat ze bij een andere verzekeraar een stuk goedkoper uit zullen zijn.

Maak daarom eenvoudig een vergelijking via een vergelijkingssite en bekijk waar je het voordeligst uit bent. Is dit niet bij je huidige verzekeraar? Zeg de verzekering dan zo snel mogelijk op en stap over indien mogelijk. Zo bespaar je al gauw tientallen euro’s per jaar.

Betaal ieder jaar een groot bedrag

Veel mannen kiezen er standaard voor om maandelijks een premie te betalen. Maar wist je dat je goedkoper uit bent als je dit bedrag slechts één keer per jaar betaalt? Natuurlijk betekent dit wel direct een flinke uitgave, maar op de lange termijn bespaar je hier enorm veel geld mee. Buiten dat je er direct in één keer vanaf ben, krijg je bij veel autoverzekeraars ook nog eens een fikse korting. Daarnaast bespaar je ook nog eens op de administratiekosten die er anders iedere maand bij komen.

Dekkingsgraad autoverzekering

Iedere automobilist komt een keer voor de volgende keuze te staan: ‘hoe hoog moet de dekking van jouw autoverzekering zijn?’ De meeste mensen vinden deze keuze erg lastig en kiezen standaard voor een allrisk verzekering. Maar wist je dat dit lang niet altijd nodig is? Of je nu een bestelautoverzekering of gewone autoverzekering afsluit, je kunt vaak veel besparen door de juiste dekking te kiezen.

Hierbij is vooral de leeftijd en de dagwaarde van jouw auto van belang. Veel mensen betalen onnodig te veel omdat hun auto al te oud is voor de dekking die zij gekozen hebben. Kijk daarom bij je jaarlijkse premiecheck ook of de dekking nog bij jouw auto past.

Over het algemeen geldt dat een nieuwe auto (tot 4 jaar) het liefst zo uitgebreid mogelijk verzekerd moet worden. De meeste mensen kiezen in dit geval voor een allrisk verzekering. Wanneer de auto echter ouder wordt en daardoor ook in waarde inlevert, is een allrisk verzekering niet meer nodig. In dat geval is een WA+ verzekering vaak al voldoende. Bij zeer oude bolides (auto’s van 10 jaar en ouder) is alleen een WA verzekering genoeg.

Let op: er zijn ook situaties waarin een andere dekking nodig is. Dit geldt bijvoorbeeld voor zeldzame auto’s met een hoge dagwaarde.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 tips voor bedrijfskleding in de bouw 0 11

bedrijfskleding in de bouw

De meeste bedrijven maken gebruik van bedrijfskleding. Waar deze in sommige sectors vooral dienen om een statement te maken of op te vallen, is dat in de bouw wel anders. Hier heeft werkkleding als voornaamste prioriteit om de veiligheid van de werknemer te verhogen. Maar waar let je op als je bedrijfskleding in de bouw wilt aanschaffen?

Materiaal dat tegen een stootje kan, maar tegelijkertijd ook nog eens zeer comfortabel is.  Kleding die ook nog eens tegen alle weersomstandigheden opgewassen is, of er nu een buitje onderweg is of het hard waait. Kortom: een outfit die de werknemer tegen alle invloeden op de bouw beschermt. Dat is waar werkkleding in de bouw aan moet voldoen. Maar hoe weet je dat je de juiste outfit samenstelt? In dit artikel geven we 3 tips.

1.         Duurzame materialen

Er is ontzettend veel verschillende soorten bedrijfskleding op de markt verkrijgbaar. Zeker als je voor kleding in de bouwsector gaat kijken, beschik je over enorm veel keus. Dit betekent echter niet dat alle werkkleding even functioneel of kwalitatief is. Zo zijn er veel kwaliteitsverschillen mogelijk. Daarom adviseren wij om voor duurzame materialen te kiezen. Duurzame materialen kunnen goed tegen een stootje en beschikken daardoor over een veel langere levensduur. Hierdoor draag je niet alleen je steentje bij aan het milieu, want je hoeft het milieu immers niet onnodig te belasten als je na een jaar weer nieuwe kleding nodig hebt, maar verhoog je ook nog eens de veiligheid op de werkvloer.

2. Meer comfort op de werkvloer

Wil je van een nóg langere levensduur profiteren? Bedenk dan goed welke delen van de outfit extra snel slijten tijdens jouw werkzaamheden. Zit je bijvoorbeeld regelmatig op je knieën om werkzaamheden te verrichten? Dan zal dit gebied ook sneller slijten. Kies daarom voor extra versteviging op het kniegedeelte, zodat de broek over een langere levensduur beschikt. Denk natuurlijk ook aan het comfort. Een broek waar kniebeschermers in geplaatst kunnen worden, zijn bijvoorbeeld het overwegen waard als je veel tijd op je knieën doorbrengt. Comfort boven alles!

meer comfort op de werkvloer

3.         Blijf zichtbaar voor omstanders

Veilig werken is van essentieel belang op de bouwplaats. Wanneer mens en machine samenwerken is het noodzakelijk dat iedereen goed zichtbaar is én blijft. Nu de dagen weer korter worden, komt het waarschijnlijk steeds vaker voor dat je in het donker aan het werk bent. In dat geval is zichtbaarheidskleding verplicht. Niet alleen voor je eigen veiligheid, maar ook voor het resterende personeel en omstanders. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een veiligheidshesje te dragen, maar dit is meestal minder comfortabel dan het dragen van kwalitatieve bedrijfskleding. Zeker als je structureel in het donker werkt, kan het verstandig zijn om voor werkkleding te kiezen waar dit standaard in geïntegreerd is.

Niet alleen op het gebied van comfort is zichtbaarheidskleding een aanrader, maar ook op het gebied van veiligheid. Waar een veiligheidshesje incidenteel nog wel eens vergeten kan worden, zal bedrijfskleding altijd aanwezig zijn. Ook de werkgever profiteert dus van speciale zichtbaarheidskleding.

Kledingtips voor mannen: zo loop jij er goed verzorgd bij deze winter! 0 13

Kledingtips voor mannen

September viel en het leek plotsklaps alsof de zomer voorgoed voorbij was. De afgelopen zomer hebben we van een aantal prachtige weken genoten, maar voor nu lijkt dat mooie weer echt over te zijn. Dat betekent dan ook dat half Nederland weer hun wintergarderobe van boven haalt en zich weer in lange mouwen en truien verstoppen. Goed nieuws voor de mannen die hun bierbuikje er nog niet afgetraind hadden en reikhalzend uitkeken naar het moment dat ze weer wat meer bedekkende kleding mochten dragen, maar slecht nieuws voor de mannen die nog helemaal niet over een wintergarderobe hadden nagedacht. Voor hun is het immers hoog tijd om te shoppen. En laten we eerlijk wezen: niet iedere man wordt daar even gelukkig van. Wil jij er deze winter goed verzorgd bij lopen? Maar heb je geen zin in urenlang shoppen? Dan is dat gelukkig niet meer nodig. Dankzij de komst van online webshops is de juiste kleding zo gekocht. Volg snel de onderstaande kledingtips voor mannen!

Kledingadvies voor mannen met een rond bovenlichaam

Beschik jij over een rond bovenlichaam, maar is de rest van je lichaam slank? Dan is het vaak lastig om de juiste outfit samen te stellen. Je merkt immers al snel dat je voor bepaalde delen van je lichaam een andere maat nodig hebt dan voor andere gebieden. Dit kan de zoektocht enorm lastig maken. Gelukkig zijn er verschillende manieren om het voor jou iets eenvoudiger te maken.

Allereerst is het belangrijk dat je voor bovenkleding kiest die soepel over de buik valt. Je wil immers niet jouw ‘probleemzone’ benadrukken. Kies bij voorkeur voor een kwalitatief overhemd van Gaznawi met verticale strepen, zodat je de lengte in jouw bovenlichaam benadrukt. Je kunt er ook voor kiezen om een extra colbert te dragen. Dit ziet er niet alleen heel chique uit, maar kan ook het buikje wat verbloemen. Vind je een overhemd heel mooi staan, maar vind je het niet prettig dat deze al snel spant om jouw bovenlichaam? Kies er dan voor om deze losjes over een T-shirt heen te dragen. Dit zit er niet alleen heel casual uit, maar geeft je ook een geweldige uitstraling.

Gaznawi overhemd mannen (1)

Rechte lichaamsbouw

Mannen met een rechte lichaamsbouw merken vaak op dat ze weinig ‘figuur’ hebben. De schouders en de heupen zitten op één lijn en de benen zijn zeer slank. Hierdoor kom je al snel slungelig en/of mager over. Daarom is het belangrijk om meer gedetailleerde kleding uit te kiezen, waardoor je jouw atletische uitstraling kunt benadrukken. Door de juiste keuzes te maken, kun je ervoor zorgen dat je lichaam veel meer ‘power’ krijgt.

Mannen met een rechte lichaamsbouw hebben baat bij een colbert met schoudervulling, getailleerde kleding en broeken met een rechte of smalle pasvorm. Laat te wijde kleding links liggen.

Atletische bouw

Ben jij één van de gelukkigen met een atletische bouw? Dan mag jouw lichaamsbouw zeker gezien worden in je kleding. Kies daarom gerust voor getailleerde kleding en experimenteer met kleuren en prints om meer op te vallen.

Het nadeel van een atletische bouw is dat het vaak lastig is om kleding te vinden die goed bij de schouders en armen zitten. Kies daarom voor de vesten van Canadian Peek. Als je bovenlichaam goed past, heb je de juiste outfit al snel gevonden.

Canadian Peek vest

Lukt het je maar niet om de juiste wintergarderobe aan te schaffen? Vraag dan gerust om advies aan de klantenservice van Italian Style. Zij kunnen jou gericht advies geven, zodat je zeker weet dat je de juiste keuze maakt.     

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks