Dit zijn de beste sporten om snel gespierd te worden 0 81

beste sporten gespierd worden

Sporten geeft een positieve boost aan afvallen. Toch zal niet iedere sport even veel resultaat geven. De mate van inspanning en de gebruikte spiergroepen zijn hierbij van belang. Onderstaande sporten zijn geschikt om het calorieverbruik te stimuleren waardoor gewichtsverlies sneller zal plaatsvinden.

Bootcamp

De bootcamp heeft de afgelopen jaren aan populariteit gewonnen. Door een intensieve en afwisselende intervaltraining zal de stofwisseling flink worden gestimuleerd. Een bootcamp kan beginnende sporters wel eens afschrikken omdat ze van denken dat ze het programma niet aankunnen. Een goede instructeur zal hier rekening mee houden en de oefenstof aanpassen aan het niveau van de individuele deelnemers.

Boksen

Boksen is een zeer intensieve training en zo veel meer als alleen bewegen met de armen. De kracht komt uit het gehele lichaam en ook het voetenwerk is van belang. Het gewicht van de bokshandschoen speelt hierbij zeker een rol. Een bokshandschoen weegt tussen de 340 en 567 gram. Deze verschilt tussen vrouw en man en het lichaamsgewicht van de deelnemer.

Zwemmen

Zwemmen is een sport waarbij alle spiergroepen worden aangesproken. Omdat het lichaam minder weegt door de opwaartse druk van het water is zwemmen geschikt voor alle leeftijden. Het beste resultaat zal worden verkregen door een intensieve training in plaats van een recreatief tempo.

Hardlopen

Hardlopen is op zichzelf niet de beste manier om af te vallen. Dit komt doordat het lichaam te weinig weerstand ondervind. Combineer je de training met hardlopen door het mulle zand of heuvels, dan zullen de spieren hier direct op reageren met een stimulerend effect om af te vallen.

hardlopen

intervaltraining

Een intervaltraining is een van de beste manieren om gewicht te verliezen. Je hartslag zal gedurende de training verschillende keer omhoog en omlaag gaan. Dit verhoogt je metabolisme waardoor er extra veel calorieën worden verbrand. Intervaltraining kan op verschillende manieren plaatsvinden zoals op de fiets, of binnen met een crosstrainer of tijdens een spinning.

Crossfit

Crossfit combineert gewichtheffen, atletiek en gymnastiek in een training. Een prima manier om sneller af te vallen. Door de intensiteit van de training is het belangrijk om goede begeleiding te krijgen waardoor de training effectief zal zijn.

Gewichtstraining

Gewichtstraining versnelt de stofwisseling. Door 3 keer per week te sporten met gewichten krijgt je het beste resultaat. Gewichtstraining betekend niet dat je met zware gewichten moet trainen. Lichte gewichtjes in de handen tijdens het oefenen is al voldoende.

Tabata

Tabata is een vrij nieuwe en nog redelijk onbekende oefenvorm. Tijdens deze training oefen je 4 x 20 seconden zeer intensieve, afgewisseld met 10 seconden rust. Een zeer goede methode als er weinig tijd is om te trainen. Voorbeelden van tabata zijn squats, squat jumps en jump ropes.

Touwtje springen

Touwtje springen is een andere manier om in een korte tijd toch actief te trainen. Bovendien kan het bijna altijd en op iedere plaats worden gedaan. Een springtouw is goedkoop en neem je gemakkelijk overal naar toe. Ook bij deze methode is de afwisseling inspanning en ontspanning van belang voor een goede stofwisseling.

Roeien

Roeien is een uitstekende sport om alle spiergroepen te gebruiken. Er zijn weinig mensen die de beschikking hebben over een sportieve roeiboot. De professionele roeiapparaten in de sportschool zijn een prima alternatief en zorgen voor een snelle verbranding. De weerstand bepaal je zelf waardoor je altijd in een prettige slag kan roeien.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Patchkast kopen? 0 19

patchkast kopen

Op zoek naar een patchkast? Bij Patchkast.com beschikken ze over een groot assortiment patchkasten en bijpassende accessoires. Een patchkast is onmisbaar voor iedere onderneming. De kast zorgt er namelijk voor dat servers en andere apparatuur beschermd worden. Het is binnen een organisatie belangrijk dat alles goed geregeld is, een patchkast is dus van groot belang. Wilt u meer lezen over de mogelijkheden van een patchkast kopen? Lees dan nu deze blog.

Patchkasten in verschillende maten

Wensen verschillen en daarom biedt Patchkast.com ook verschillende soorten patchkasten. De hoogte van een patchkast wordt aangegeven in units. Op deze manier is makkelijk te bepalen hoe hoog de kast moet zijn. Het is aan te raden om een kast met meer units aan te schafen met oog op de toekomst. Hierbij beschikken ze ook over verschillende accessoires die je hiermee kan combineren. In het assortiment vindt u onder andere de volgende patchkasten: 19 inch patchkasten, 10 inch patchkasten, mini patchkasten, server relay racks en wand patchkasten. Daarnaast worden er ook allerlei accessoires aangeboden, zodat elke patchkast goed kan functioneren in iedere onderneming.

Patchkast verschillende maten

Profiteer van de voordelen van Patchkast.com

Bent u van plan een patchkast te kopen bij Patchkast.com? Dan zijn er diverse voordelen waarvan u profiteert. Er werken specialisten die u graag adviseren over de verschillende patchkasten en daarbij voor u de beste uitkiezen. Een verkeerde patchkast kopen zal dus niet snel gebeuren. Plaats uw bestelling op werkdagen voor 16:00 en de volgende werkdag zal deze verzonden worden. Om de kwaliteit van de patchkasten te bewaken wordt ieder product gecontroleerd voordat het verzonden wordt.

Koop nu uw patchkast

Wilt u er ook voor zorgen dat het hart van uw organisatie goed klopt? Aarzel dan niet langer en koop een patchkast bij Patchkast.com. Hoe u dit doet? Bekijk snel de website van Patchkast.com en maak een keus uit de verschillende patchkasten. Heeft u hiervoor hulp nodig, dan zullen de specialisten van het Patchkast.com u te woord staan en alle nodige informatie verschaffen, die u nodig heeft om een juiste aankoop te doen. Neem dus snel contact op met Patchkast.com!

Wat is een NLP opleiding? 0 17

Wat is een NLP opleiding?

Heb je vaker gehoord van een NLP opleiding maar weet je eigenlijk niet precies wat het is? NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Hierin worden verschillende opleidingen en trainingen geboden. Communiceren is een belangrijk element in het leven, thuis maar ook op het werk. Niet alleen is communicatie erg belangrijk, maar ook je gehele persoonlijke ontwikkeling, je zelfverzekerdheid en je gedrag. Handig dus om eens een opleiding te volgen met jouw collega’s, zodat jullie gezamenlijk nieuwe successen kunnen behalen.

Een NLP opleiding volgen

Bij NLP-NU kun je een NLP opleiding volgen. Het is belangrijk om vooral een persoonlijke ontwikkeling te maken, die je vervolgens kunt toepassen op zakelijk gebied. Het communiceren met collega’s en klanten is namelijk erg belangrijk. Er wordt veel ingespeeld op de interactie met de groep, waardoor ook de teambuilding wordt versterkt. Je zelfvertrouwen, daadkracht, commitment en resultaten zullen groeien na deze opleiding. Dit wil toch iedereen? Je krijgt bij NLP-NU in ieder geval een persoonlijke benadering, terwijl je in groepen van 10-15 mensen komt. Je kunt er ook zeker van zijn dat je veel zult leren tijdens deze opleiding.Nadat je de opleiding hebt afgerond krijg je een gecertificeerd diploma. Mooi meegenomen toch?

Welke opleidingen zijn er?

Bij NLP-NU kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden. Er zijn namelijk meerdaagse opleidingen beschikbaar. Zo heb je de 6-daagse opleiding, 12-daagse opleiding en 17-daagse opleiding. De 6-daagse opleiding wordt aangeraden als je zakelijk beter wilt presteren en inspireren. Maar wat kun je nou precies zakelijk met deze opleiding? Je kunt mensen sneller inschatten, je leert beter leiding geven, laat mensen boven zichzelf uitstijgen door een betere teamontwikkeling en leer effectief te worden.

Welke opleidingen zijn er?

Neem nu contact op

Weet je niet welke opleiding jij moet kiezen? Neem dan even contact met de specialisten op en zij kunnen je er meer over vertellen. De goede opleiding kiezen is namelijk wel belangrijk.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks