Daten als 50 plusser: wel of niet doen? 0 24

Daten als 50 plusser: wel of niet doen?

Plotseling zie je een kleurrijke advertentie voor dating 50+. Je aandacht is direct getrokken, maar je durft hier eigenlijk niet voor uit te komen. Of je nu al jarenlang vrijgezel bent of pas sinds kort uit een lange relatie bent gestapt, het is niet gek als je de liefde van een partner mist. Niet alleen de liefdesrelatie, maar ook het hebben van een maatje. Iemand waar je, zodra je eindelijk weer thuis bent, alles over je dag aan kunt vertellen. Toch snappen we ook dat iemand die 50 plus is sneller reserves heeft. Doordat je over heel wat levenservaring beschikt en misschien zelfs wel een rugzakje met je mee draagt, zal het niet makkelijk worden om onbevangen een relatie in te stappen. Hierdoor zal het moeilijker worden om de juiste match te vinden. Is daten als 50 plusser dan nog wel zo verstandig? Dat lees je in dit artikel.

Keer de liefde niet je rug toe

Laten we één ding duidelijk maken: iedereen verdient liefde. Het maakt hierbij niet uit hoe oud je bent. Hoe vaak lees je wel niet in de krant dat mensen van tachtig nog met elkaar in het huwelijksbootje stappen? Waarom niet? Liefde maakt geen onderscheid tussen leeftijden. Zodra je verliefd bent, hoef je je rug echt niet naar die persoon te keren omdat je bang bent dat dit op jouw leeftijd niet meer mogelijk is.

Wist je dat zelfs meer dan de helft van de mensen die zich in de online datingwereld begeven 50 plus zijn? Er zijn dan ook heel veel datingsites die specifiek voor deze doelgroep zijn ingericht. Zo geniet je op plusmatch van alle mogelijkheid om een maatje voor het leven te vinden.

Daten als 50 plusser? Gewoon doen!

Keer de liefde niet je rug toe

Stel je open voor een ander

Daten hoeft als 50 plusser helemaal niet zo moeilijk te zijn. Waarschijnlijk weet je heel goed hoe de digitale wereld werkt en heb je binnen mum van tijd een prachtig profiel opgezet. Al snel lopen de reacties binnen en kan het spannende avontuur beginnen. Helaas is het voor deze leeftijdscategorie vaak wel moeilijker om zich open te stellen.

Door de jaren heen heb je veel te vaak teleurstellingen ervaren. Misschien zelfs wel de liefde afgezworen. Iemand in je leven toelaten, lijkt dan misschien wel een vrijkaartje om je pijn te kunnen doen. Bedenk echter ook dat niet iedereen hetzelfde is en de liefde ook een heel mooi iets kan zijn. Zodra je de stap neemt om je bij een datingsite in te schrijven, adviseren wij dan ook om er met de volle 100% voor te gaan. Als je weet dat je je nog niet volledig open kan stellen voor de ander, is het eerst belangrijk om ervaringen uit het verleden een plekje te geven. Pas dan kan je je echt in het 50 plus dating avontuur begeven.

Laat je vooroordelen dan ook achter je en stap volledig blanco het avontuur binnen. Wie weet waar deze stap je zal brengen. Misschien wel een geweldige date of zelfs een partner voor het leven!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Grote kortingsacties: zo vind jij de beste deal! 0 16

Grote kortingsacties- zo vind jij de beste deal!

Er zijn zowel online als in de winkels regelmatig grote kortingsacties te vinden. Vaak zien we deze bijvoorbeeld in het voor- en najaar, maar ook op speciale dagen zoals Black Friday. Dit lijkt dan ook het juiste moment om je slag te slaan. Maar is dat wel zo?

In de praktijk blijken veel acties eigenlijk een beetje tegen te vallen. Consumenten kunnen de verleiding van speciale acties niet weerstaan en vervolgens blijkt de prijs helemaal niet zo ver gezakt te zijn. Gelukkig geldt dit zeker niet voor alle acties. Wanneer je de kortingscodes goed in de gaten houdt en de actiedagen grondig onderzoekt, weet jij het kaf van het koren te onderscheiden en sluit je al snel de beste deal. Wij geven enkele tips!

Vergelijk prijzen

Een paar keer per jaar worden er in vrijwel alle winkels grote sales gehouden. Daarom kan het verstandig zijn om de prijzen van de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Soms willen winkeliers namelijk wel eens een slim trucje toepassen om zo de korting hoger te laten lijken dan hij in werkelijkheid is. Zo berekenen ze vaak een kortingspercentage van de adviesprijs, terwijl ze deze normaal gesproken niet hanteren en hier al onder gaan zitten. Hierdoor lijkt de korting veel gunstiger, terwijl je eigenlijk maar enkele euro’s tot helemaal niets bespaart.

kortingen

Let tevens op de prijshistorie van de winkel. In sommige situaties zien we dat winkeliers hun prijzen in aanloop naar de kortingsactie verhogen en vervolgens op de dag zelf een spectaculaire prijsdaling laten zien. Dit terwijl de waarde van de korting eigenlijk zwaar tegenvalt. Door op de prijshistorie te letten, bespaar jij jezelf een grote teleurstelling.

Let op de online acties

Vaak wacht men tot de acties ook in de winkel gelden, maar weten ze niet dat diezelfde actie online al een tijdje aan de gang is. Let daarom altijd op de acties die online gelden, zodat je producten die snel verkocht worden al gauw op de kop kunt tikken. Anders loop je het risico dat het aanbod in de winkel zeer beperkt is en je uiteindelijk nog misgrijpt. Bovendien zien we dat de acties online vaak gunstiger zijn, omdat je deze ook kunt combineren met andere kortingscodes of de prijzen van andere aanbieders gemakkelijker kunt vergelijken.

Let op de online acties

Sluit je aan bij een community

Iedereen is dol op koopjes! Daarom is het niet gek dat je op veel forums een overzicht van koopjes van dat moment kunt vinden. Hier wisselen online shoppers vaak handige tips uit, waardoor jij altijd weet waar je een specifiek item voor de laagste prijs kunt kopen. Dit lever dan ook een schat aan waardevolle informatie op. Schroom je daarom niet om je aan te sluiten bij een community, maar doe er je voordeel mee. Wanneer je het slim speelt, zal je merken dat je enorm veel geld kunt besparen. Van elektronica en meubels tot kleding en accessoires; werkelijk alles is online voor een mooie prijs te vinden. Als je maar weet waar je moet zoeken. Andere koopjesjagers helpen jou hier graag bij!

Waarom bowlen het ideale bedrijfsuitje is 0 31

Waarom bowlen het ideale bedrijfsuitje is

Bij een bedrijfsuitje hoort inspanning en competitie. Zo ontstaat er sfeer, zeker na afloop. De bal komt aan het rollen als je beweegt, oplet, en een wedstrijdgevoel krijgt. Die competitie kan ook op de werkvloer geen kwaad. Wil je een groepsverband creëren tussen al je collega’s, dan bezoek je hiervoor een gave bowlingbaan. Dat is All American Bowling in Noordwijkerhout. Hier ga je met je collega’s de strijd aan tijdens de Free Bowling Dinner Deal Weekdays.

Actie!

Het is tijd voor actie! Op de bowlingbaan, maar ook op het financiële vlak! Met een gezelschap kun je gratis bowlen! Reserveer vanaf 4 personen in het All American Grill restaurant, dan mag je gratis de baan op. Dat je meteen na het bowlen lekker kunt eten en drinken, is goud waard: zo hou je de sfeer vast. Het restaurant is dan ook populair bij veel bedrijven die een leuk bedrijfsfeestje in Noordwijkerhout zoeken. Vanaf 2 september tot en met april 2020, kun je elke maandag tot en met donderdag gratis bowlen.

Fraai, opzwepend en modern

Het is niet overdreven om te zeggen dat dit de beste bowlingbaan is die je hebt bezocht. Want deze is fraai, opzwepend en modern. De inrichting is hedendaags, met trendy decoratie, en compleet met diverse licht- en geluidseffecten die je in het spel trekken. Pakkend is ook het overzichtelijke digitale scorebord, dat je van tevoren laat instellen met de namen van je spelers en teams.

modern bowlen

Vers en riant eten

De beste afsluiting van je bedrijfsfeestje in Noordwijkerhout is eten op de Amerikaanse manier. Kies uit diverse verse vis- en vleesproducten. Zoals de All American Burger Hamburger, de Texas ribs of fish and chips. Ook kun je kiezen voor diverse plate-grill-deals en zo zelf alles aan tafel grillen! Daarnaast zijn er natuurlijk groenten, sauzen en broodjes. Na afloop doe je je te goed aan het dessertbuffet. Dat is onbeperkt scheppen in ijs, vers fruit, warme kersen, chocolade en slagroom!

Juist voor bedrijven

Bowlingcentrum All American Bowling is de aangewezen bestemming voor bedrijfsuitjes. Je rijdt gemakkelijk naar deze bowling in het Flamingo’s Partycenter. De verschillende speciale bowling-arrangementen zijn zeer voordelig. Tijdens de Free Bowling Dinner Deal Weekdays kun je met minimaal vier personen gratis bowlen. En het restaurant voorziet in de keuze uit wel zes verschillende gerechten.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks