De 4 beste telefoons op dit moment 0 57

De 4 beste telefoons op dit moment

Sta je op het punt om je oude telefoon te vervangen door een nieuw toestel? Dit kan best nog wel een lastige klus zijn, omdat we tegenwoordig een enorme keuze hebben aan allerlei soorten merken en modellen smartphones. Ook wij zien soms door de bomen het bos niet meer, laat staan als je er niet onwijs veel verstand van hebt. Om jou te helpen om een keuze te maken in het ruime assortiment smartphones, hebben we onze 4 favoriete telefoons op een rijtje gezet.

1.   iPhone 8

Wij zijn een groot fan van iPhones en zeker van de iPhone 8. Waarom? Gekeken naar de looks van het toestel heeft de telefoon een super strak ontwerp gekregen. De iPhone 8 is maar 7,3 millimeter dun en weegt 148 gram. Daarbij is de telefoon gemaakt van aluminium en glas, waardoor het toestel een kwalitatief hoog uiterlijk heeft. Tevens is de smartphone supersnel in gebruik dankzij de A11-chip. Hierdoor kun je binnen no-time al jouw favoriete apps opstarten zonder haperingen. Doordat het toestel al even geleden uitgebracht is, is het ook niet meer een van de duurste smartphones. Zeker niet als je voor een refurbished iPhone 8 gaat, want die kun je al vanaf €375,- aanschaffen met 24 maanden garantie.

2.   iPhone 11 Pro

Als je toch liever voor een toestel gaat dat nog niet zo heel lang op de markt is, kunnen wij zeker de iPhone 11 Pro aanraden. Dit toestel heeft een 5.8 inch OLED-scherm en heeft maar liefst drie 12 megapixel camera’s, waarmee je echt prachtige foto’s kunt maken! Dit toestel is echt het oogappeltje van Apple. De batterijduur zal je verbazen, want je kunt er zo’n 12,5 uur mee doen. Daarbij wordt het toestel met een snellader geleverd, waarmee je binnen een half uur weer 50% batterij hebt.

3.   Huawei P30 Pro

Als je voor dit toestel kiest, dan heb je gegarandeerd een smartphone die de beste foto’s maakt. Het toestel heeft een Leica Quad camera, waarmee je de mooiste plaatjes mee vast kunt leggen. Daarbij heeft het toestel een uitstekend design met dubbel gebogen 3D-glas en net als de iPhone 11 Pro heeft ook dit toestel een OLED-beeldscherm. Ook over de batterijduur van deze smartphone mogen we zeker niet klagen. Met een accucapaciteit van 4.200mAh gaat dit toestel zo’n 14 uur mee!

4.   Samsung Galaxy S10

Uit de Samsung S-serie is inmiddels de 10e generatie een feit. Dit toestel heeft een 6.1 inch QHD+-scherm en een 10 megapixel selfie camera. Het toestel is aan de achterkant voorzien van 3 camera’s; tweemaal een 12 megapixel camera én een 16 megapixel camera. Met de Ultra-wide camera kun je zeker indruk maken met jouw foto’s, omdat je de omgeving kunt vastleggen zoals je deze ziet. Tevens is het nu ook mogelijk om andere apparaten op te laden door middel van jouw smartphone. Ideaal dus als de telefoon van jouw vriendin leeg is.

 

 

 

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarom kiezen we steeds vaker voor led- verlichting 0 8

Waarom kiezen we steeds vaker voor led- verlichting

Het is alweer 100 jaar geleden dat de gloeilamp werd uitgevonden. De gloeilamp was de uitvinding om donkere plaatsen te voorzien van licht. In de huidige tijd volgen technologische ontwikkelingen elkaar in snel tempo op en zo ook op het gebied van verlichting. Op dit moment kiezen steeds meer particulieren en bedrijven voor led- verlichting. Waarom? Dat gaan we je vertellen in dit artikel!

Betekenis van led

Het woordje ‘led’ staat voor ‘Light Emitting Diode’ oftewel lichtgevende diode. Led- lampen zijn energiezuinig en produceren evenveel licht als de traditionele gloeilamp.  Daarnaast bevatten led- lampen ook geen giftige stoffen. Ook niet onbelangrijk aangezien we allemaal steeds meer milieubewuster zijn gaan leveren. Kortom het is een nieuwe generatie lamp welke nu en in de toekomst een belangrijke plaats gaat innemen in de samenleving.

Groen karakter

Het lage energieverbruik hebben we in het vorige hoofdstuk al genoemd. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar natuurlijk ook voor uw eigen portemonnee. Ken je dat moment nog dat je een gloeilamp wilde vervangen voor een nieuwe? Vaak moest je eerst even wachten totdat de gloeilamp was afgekoeld om je handen niet te branden. Ook dat is met de komst van led- verlichting verleden tijd. Het vervangen van een led- lamp hoeft ook minder vaak te gebeuren, omdat deze langer mee gaat. Daarnaast zorgt minder hitte ook voor minder opwarming van de aarde.

Zakelijke markt

Met een led- lamp kun je meer dan 70% besparen ten opzichte van traditionele verlichting. Ook zijn led- lampen minder fel en daardoor kunnen werknemers zich beter focussen op de werkvloer. Deze fikse besparing op de energiekosten is voor veel bedrijven de hoofdreden om de traditionele verlichting te vervangen voor led- lampen. Natuurlijk is de aanschaf van led- lampen niet heel goedkoop. Maar deze investering verdien in de toekomst gegarandeerd terug. Een andere reden waarom bedrijven kiezen voor led- verlichting is om een bijdrage te leveren aan de gestelde klimaatdoelen vanuit de overheid.

Dimbare led- verlichting

Veel particulieren maken gebruik van dimmers om de verlichting minder fel te laten schijnen. Dit kom je vaak tegen in hal of woonkamer. Ben je voornemens om over te stappen op led- verlichting? Dan is het aan te raden om de oude licht dimmer te vervangen voor een led- dimmer. Waarom? Omdat de oude dimmers die gebruikt worden bij gloeilampen vaak niet geschikt zijn voor led- lampen. Tot slot is het belangrijk om vooraf informatie over te winnen of een led- lamp wel dimbaar is. Dat is namelijk niet altijd het geval.

De APK is er niet voor niets 0 23

De APK is er niet voor niets

Als je van te voren zou weten welk onderdeel van jouw auto vervangen zou moeten worden om meer kosten te voorkomen dan zou je veel geld kunnen besparen. Helaas werkt het zo niet! Je hebt in de meeste gevallen geen flauwe notie wanneer er iets kapot zal gaan bij jouw auto. Bij een APK wordt gekeken of de auto aan wettelijke veiligheids- en milieueisen voldoet en of er onderdelen (bijna) kapot zijn. Voorkom dat je auto tijdens de APK wordt afgekeurd en kijk hem vooraf zelf na. Vaak zijn het kleine dingen waarop de auto wordt afgekeurd zoals een niet werkend achterlicht of slechte ruitenwisserbladen. Het RDW heeft een APK keuringsschema waarop precies te zien is wanneer een auto gekeurd moet worden. 

Hoe kun je besparen op onderhoudskosten van je auto?

Wanneer je denkt te bezuinigen op het overslaan van een onderhoudsbeurt van je auto kom je bedrogen uit. Een goed onderhouden auto (met ingevuld onderhoudsboekje) brengt meer op bij de verkoop dan een auto met achterstallig onderhoud. Daarnaast is goed onderhoud ook een nodig om de veiligheid te garanderen. Veel onderhoud kun je zelf verrichten zoals bijvoorbeeld zelf de olie controleren en bijvullen. De bandenspanning en de verlichting kun je ook makkelijk zelf controleren en wanneer deze in orde zijn verhoogt dat ook de veiligheid. Deze kleine gebreken kun je makkelijk zelf vervangen. Bij reservedelenstore.nl auto onderdelen vind je meer dan 1 miljoen merk gerelateerde onderdelen. Door gebruik te maken van merk gerelateerde onderdelen weet je zeker dat jouw onderdelen de juiste kwaliteit hebben.

Mogelijkheden voor eigen reparatie van auto’s beperkt

Auto’s worden door alle nieuwe techniek steeds minder geschikt om zelf te repareren. Dit komt door alle nieuwe elektronica en omdat de motoren van steeds meer automerken zijn voorzien van sensoren en elektronische aansturing. Toch zijn er nog onderdelen van een auto die jezelf probleemloos kunt repareren ook al hangt dit sterk af van jouw eigen technische kennis. Heeft jouw auto nog traditionele gloeilampen als verlichting dan kun je hiervan eenvoudig zelf de lampen vervangen. Dit geldt ook voor het vervangen van ruitenwisserbladen, bougies en de accu. Wanneer je deze onderdelen besteld via reservedelenstore.nl dan bespaar je veel geld. Daarnaast spaar je ook een bezoek aan de garage uit. Helaas zul je voor problemen met de auto-elektronica, het koelsysteem, de airco, de motor en de versnelling altijd naar een garage moeten. Dit kun je bij de huidige auto’s niet meer zelf herstellen.

Beter uit met merk gerelateerde onderdelen

Wanneer je zelf onderdelen gaat vervangen gebruik dan alleen merk gerelateerde onderdelen. Deze zijn het meest geschikt voor jouw auto en voldoen aan alle kwaliteitsnormen en eisen. Merk gerelateerde onderdelen kun je eenvoudig bestellen via reservedelenstore.nl. Hier vind je voor elk merk auto de juiste onderdelen.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks