De 4 beste telefoons op dit moment 0 698

De 4 beste telefoons op dit moment

Sta je op het punt om je oude telefoon te vervangen door een nieuw toestel? Dit kan best nog wel een lastige klus zijn, omdat we tegenwoordig een enorme keuze hebben aan allerlei soorten merken en modellen smartphones. Ook wij zien soms door de bomen het bos niet meer, laat staan als je er niet onwijs veel verstand van hebt. Om jou te helpen om een keuze te maken in het ruime assortiment smartphones, hebben we onze 4 favoriete telefoons op een rijtje gezet.

1.   iPhone 8

Wij zijn een groot fan van iPhones en zeker van de iPhone 8. Waarom? Gekeken naar de looks van het toestel heeft de telefoon een super strak ontwerp gekregen. De iPhone 8 is maar 7,3 millimeter dun en weegt 148 gram. Daarbij is de telefoon gemaakt van aluminium en glas, waardoor het toestel een kwalitatief hoog uiterlijk heeft. Tevens is de smartphone supersnel in gebruik dankzij de A11-chip. Hierdoor kun je binnen no-time al jouw favoriete apps opstarten zonder haperingen. Doordat het toestel al even geleden uitgebracht is, is het ook niet meer een van de duurste smartphones. Zeker niet als je voor een refurbished iPhone 8 gaat, want die kun je al vanaf €375,- aanschaffen met 24 maanden garantie.

2.   iPhone 11 Pro

Als je toch liever voor een toestel gaat dat nog niet zo heel lang op de markt is, kunnen wij zeker de iPhone 11 Pro aanraden. Dit toestel heeft een 5.8 inch OLED-scherm en heeft maar liefst drie 12 megapixel camera’s, waarmee je echt prachtige foto’s kunt maken! Dit toestel is echt het oogappeltje van Apple. De batterijduur zal je verbazen, want je kunt er zo’n 12,5 uur mee doen. Daarbij wordt het toestel met een snellader geleverd, waarmee je binnen een half uur weer 50% batterij hebt.

3.   Huawei P30 Pro

Als je voor dit toestel kiest, dan heb je gegarandeerd een smartphone die de beste foto’s maakt. Het toestel heeft een Leica Quad camera, waarmee je de mooiste plaatjes mee vast kunt leggen. Daarbij heeft het toestel een uitstekend design met dubbel gebogen 3D-glas en net als de iPhone 11 Pro heeft ook dit toestel een OLED-beeldscherm. Ook over de batterijduur van deze smartphone mogen we zeker niet klagen. Met een accucapaciteit van 4.200mAh gaat dit toestel zo’n 14 uur mee!

4.   Samsung Galaxy S10

Uit de Samsung S-serie is inmiddels de 10e generatie een feit. Dit toestel heeft een 6.1 inch QHD+-scherm en een 10 megapixel selfie camera. Het toestel is aan de achterkant voorzien van 3 camera’s; tweemaal een 12 megapixel camera én een 16 megapixel camera. Met de Ultra-wide camera kun je zeker indruk maken met jouw foto’s, omdat je de omgeving kunt vastleggen zoals je deze ziet. Tevens is het nu ook mogelijk om andere apparaten op te laden door middel van jouw smartphone. Ideaal dus als de telefoon van jouw vriendin leeg is.

 

 

 

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 tips voor een hogere Google Ranking  0 59

Google marketing

Hoger in Google komen lijkt wel een dagelijks gevecht te zijn. Hoe hard je soms ook je best doet en hoe zeer je ook vindt dat je die eerste plek in Google wel hebt verdiend, toch staat daar toch één van jouw grootste concurrenten te pronken. Wat heeft zijn bedrijf wat jij niet hebt? Maak je geen zorgen! Vaak heeft het in dit geval weinig te maken met de kwaliteit van het bedrijf (hoewel dit uiteraard ook mogelijk is), maar alles met de marketingstrategieën die tot op heden zijn toegepast. Grote kans dat jouw concurrent gebruik maakt van een goede online marketeer en daarmee zijn of haar Google Ranking binnen mum van tijd heeft verhoogd. 

Dat is natuurlijk stiekem goed nieuws voor jou, want dat betekent dus ook dat jij veel kunt doen om je concurrent te verslaan. Online marketing is immers hét sleutelwoord. Daarom volgen hier 3 tips om jouw Google Ranking te verbeteren en zo een hogere positie binnen Google te behalen. 

Schakel een online marketeer in 

Allereerst is het belangrijk om te beseffen dat online marketing zeer complex is. De digitale markt verandert bijna constant. Door al die nieuwe, innovatieve ontwikkelingen zien we dan ook dat bepaalde marketingstrategieën al na enkele maanden tot slechts een jaar weer achterhaald zijn. Dit is als ondernemer bijna niet bij te benen. Dat zou betekenen dat je 24/7 alle nieuwtjes in de gaten moet houden en dáárnaast ook nog eens je bedrijf moet runnen. Dat is bijna niet te doen. Het is daarom slimmer om een online marketeer in te schakelen. Deze houdt zich constant bezig met de nieuwste ontwikkelingen, weet een plan op maat te stellen voor jouw bedrijf en helpt je in de zoektocht naar de juiste aanpak om hoger in Google te eindigen. 

Maak gebruik van long-tail zoekwoorden 

Zoekwoorden gebruiken in relevante content of bij het plaatsen van interne links is heel belangrijk voor een betere vindbaarheid van jouw website. Dan moet je echter wel weten welke zoekwoorden je het beste kunt gebruiken. Wij adviseren om hierbij altijd te gaan voor zogenaamde long-tail zoekwoorden. 

Long-tail zoekwoorden hebben een lager zoekvolume. Dat betekent dat ze minder vaak gezocht worden door de consument, maar leveren daarentegen wel veel meer op. Stel, je verkoopt auto’s en je gebruikt een zoekwoord als ‘auto kopen’, dan beschik je direct over heel veel concurrentie. Er zijn immers heel veel aanbieders die auto’s verkopen. De kans is klein dat je dan daadwerkelijk met dit zoekwoord weet te scoren. Daarom kun je beter voor zoekwoorden kiezen die iets relevanter zijn voor jouw site en bovendien direct een groot deel van de concurrentie uitschakelen. Denk bijvoorbeeld aan ‘auto kopen Friesland’. Een marketeer kan je helpen bij het bepalen van de juiste zoekwoorden. Ook handig voor google ads.

Content marketing 

Content marketing is onmisbaar voor een hogere positie binnen Google. Hierbij kun je denken aan geschreven teksten, maar ook het gebruik van social media kanalen en het plaatsen van video’s. Hierbij is het tegenwoordig echter wel belang dat er ook daadwerkelijk relevante content wordt geplaatst. Je kunt niet meer zomaar een artikel plaatsen om simpelweg hogerop in Google te komen, maar de consument moet hier écht iets aan hebben. Google analyseert tegenwoordig hoe bezoekers reageren op jouw landingspagina’s. Klikken ze direct terug nadat ze hier op terecht zijn gekomen? Dan zal Google de kwaliteitsscore van die pagina aanpassen en zak je verder weg in de ranking. Hoe relevanter, hoe beter dus! 

Opvallende trends in de Corona periode 0 58

Opvallende trends in de Corona periode

De Corona crisis houdt de wereld flink in zijn grip. Om het virus niet om zich heen te laten grijpen zijn er door de meeste regeringen strenge regels ingesteld. Ook het Nederlandse kabinet onder leiding van Premier Rutte heeft Nederland strenge maatregelen opgelegd. Veel Nederlanders hebben lange tijd thuis gezeten om zo zichzelf en anderen te beschermen. Gelukkig is er inmiddels licht aan het eind van de tunnel. De groep kwetsbare Nederlanders heeft zich kunnen laten inenten. Hierdoor heeft het kabinet de maatregelen iets kunnen versoepelen. Welke trends hebben we zien ontstaan tijdens deze moeilijke periode? Hoe heeft Nederland zich door de Corona crisis heen geknokt?

Heel Holland bakt en Hollands Next Masterchef in de praktijk

Vanwege de Corona maatregelen mochten restaurants en andere horeca gelegenheden hun deuren niet openen. Hierdoor was Nederland gedwongen thuis te eten. De grote winnaar van deze maatregel was Thuisbezorgd. Deze dienst zorgde ervoor dat het eten via bezorgers van eetgelegenheden naar huizen werd gebracht. Ook het thuis koken werd opeens erg populair. Webshops die etenswaren aanbieden en thuisbezorg diensten als AH-delivery en Picknick hebben hierdoor een mooie stijging doorgemaakt tijdens de corona periode. Kwamen al die vrijdag en zondag avonden op de bank kijkend naar Masterchef en Heel Holland bakt opeens goed van pas!

Thuis werken en aan het huis werken

Door Corona werden werkgevers gedwongen hun werknemers thuis te laten werken. Opeens bleek dat meetings via Teams prima vanuit huis gedaan konden worden. Werkgevers bleken erg vrijgevig wanneer het ging over thuiswerkvergoedingen en het creëren van een ergonomische thuiswerkplek. Tel daarbij op dat de reistijd van huis naar werk en andersom kwam te vervallen en het thuis werken was al snel erg populair. Vanwege het vervallen van de reistijd hadden veel mensen opeens tijd over. Omdat men thuis zat zag men ook wat er allemaal aan het huis mankeerde en wat al lang niet was opgepakt. De doe-het-zelvers gingen aan de slag en opeens was heel Nederland tuinman, dakdekker of klusjesman.

Toch liever een ander huis?

De Nederlandse huizenmarkt kwam door de corona maatregelen ook in beweging. Hoewel de huizenmarkt nog altijd krap is zagen we de zoekterm ‘Makelaar Rotterdam’ weer stijgen in Google Trends. Veel buitenlandse studenten of werknemers zijn in de Corona periode naar hun thuisland gegaan. Dit bracht wat ruimte op de huur markt. Veel starters konden extra sparen door de lagere uitgaven. Hierdoor konden zij toch de nieuwbouwhuizen die vrij kwamen te staan kopen.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks