De 5 mooiste elektrische auto’s van 2020 0 115

Mercedes EQA

 Op een gegeven moment moeten we er helaas allemaal aan geloven en moeten we overstappen op een elektrische auto. De laatste jaren wordt er flink in deze techniek geïnvesteerd met als resultaat dat er flink wat mooie exemplaren verschijnen. De vijf mooiste auto’s van 2020 hebben wij voor je op een rijtje gezet. Handig als je nog twijfelt om dit jaar toch de overstap naar een elektrische auto te maken.

MG ZS wordt het betaalbare instapmodel

Ben je geen zakelijke rijder die voordelig kan overstappen op elektrisch? Dan is de keuze in auto’s helaas nog beperkt. Maar in 2020 lijkt hier eindelijk verandering in te komen. Het Chinese automerk MG komt met de ZS die vanaf € 29.900 verkrijgbaar is voor de niet zakelijke rijder. Deze SUV is in 8,5 seconden van 0 tot 100 en rijdt 263 kilometer op een tank. Een groot pluspunt is dat er een snellader van 50 kW bijgeleverd wordt. Hiermee kan je in 40 minuten de batterij tot 80 procent opladen. Een volledige laadbeurt zonder snellader duurt 7,5 uur. Medio 2020 wordt de release in Nederland verwacht en dit kan weleens een grote hit worden vooral vanwege de vraagprijs.

MG ZS

Volkswagen ID.3 wordt de nieuwe golf

Volkswagen wil liefhebbers van de golf en kever een nieuwe keuze op het gebied van elektrische auto’s bieden. Dit doen ze met de ID.3 die al vanaf € 30.000 op de markt gaat komen. Volgens Volkswagen slaan ze hiermee een nieuwe weg in. De Volkswagen groep waaronder ook Skoda, Audi en Seat behoort beweert de komende jaren meerdere elektrische modellen op de markt te gaan brengen. In 2020 zetten ze de eerste stap met een betaalbare elektrische Volkswagen met de ID.3. De auto ziet er sportief uit en heeft drie batterijversies. Het instapmodel komt met een 45 kW accu met een bereik van 330 kilometer. De tweede is 58 kW met een bereik van 420 kilometer. De derde is een 77 kW batterij met een bereik van 550 kilometer. De auto heeft een vermogen van 170 pk.

volkswagen ID.3

Mini gaat elektrisch met de Mini Electric

Zelfs de Mini mag natuurlijk niet achterblijven en komt met de Mini Electric uit met een accu van 33 kWh. Het bereik van de accu ligt op 232 kilometer. In 7,3 seconden kan de kleine mini van 0 tot 100. Dankzij de snellader kan je de accu binnen 30 minuten weer op 80% geladen krijgen. Vanaf maart 2020 moet deze schattige auto leverbaar zijn bij de mini dealer. Je kan hem wel alvast bestellen vanaf € 34.900.

Mini Electric

Mercedes EQA is een absoluut plaatje om te zien

Natuurlijk blijven ook de premiummerken niet achter in 2020 met nieuwe elektrische auto’s. Eén van de mooiste auto’s in 2020 is de Mercedes EQA. Het zal de grote rivaal worden voor de huidige Volkswagen ID.3. Het bereik met de accu ligt op 400 km, maar er zijn verschillende accu pakketten beschikbaar. Het prijskaartje ligt vanaf € 40.000.

Mercedes EQA

Volvo XC40 P8Recharge komt nog net in 2020 uit

Volvo begint in het najaar met de eerste elektrische volvo’s uit de geschiedenis. De auto heeft de kenmerkende SUV stijl van Volvo alleen dit keer volledig elektrisch. Het prijskaartje ligt op vanaf € 59.900. Volgens de Volvo dealer zou de auto straks 400 km op een volle accu kunnen rijden. Daarnaast sprint de auto in slechts 4,9 seconden van 0 naar 100. Een extra pluspunt voor de liefhebbers is dat deze Volvo zonder problemen een caravan tot 1.500 kg kan trekken.

Ben je van plan om in 2020 een nieuwe elektrische auto aan te schaffen? Je auto verzekeren is dan ook belangrijk. Vergeet niet om eerst eens de premie van je autoverzekering te checken bij een nieuwe auto. Het kan zijn dat je elektrische auto fors in premie gaat stijgen vergeleken met je huidige auto.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een geslaagd evenement organiseren: dé 3 cruciale onderdelen 0 7

celebration-colorful-colourful-cupcakes-587741

Een evenement organiseren brengt altijd veel stress met zich mee. Vooral als je het nog niet heel vaak hebt gedaan. De onzekerheid zorgt ervoor dat er af en toe dingen vergeten worden. Dat is vaak geen probleem maar toch is het handig om een draaiboek klaar te hebben liggen. Zo kan je altijd nog even terugkijken hoe de zaken geregeld waren. Dit artikel omschrijft vijf tips die kunnen helpen bij een evenement. Vooral de onderdelen van het evenement die niet vergeten mogen worden.

Draaiboek

Het werd in de inleiding al even besproken: het draaiboek. Een onmisbaar deel van je evenementenorganisatie. Zonder draaiboek staat alles een beetje op losse pootjes en is de basis ver te zoeken. Organiseer je evenement op een SMART manier. SMART staat voor Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch, Tijdgebonden. Als je begint bij de eerste stap gaat het over het stellen van doelen. Belangrijk is om dat zo nauwkeurig mogelijk te definiëren. Stel precies wat je wilt bereiken. Hoe specifieker, hoe groter de kans dat het lukt. Vervolgens maak je de doelen meetbaar. Een voorbeeld: ‘Ik wil 400 deelnemers, waarvan minimaal 200 zich inschrijven voor de volgende bijeenkomst’. De doelen moeten wel haalbaar zijn. Dat wil niet zeggen dat het geen uitdaging mag zijn. De relevantie mag ook niet onbesproken blijven. Zijn de doelstellingen wel relevant voor je evenement? Daar moet je goed over nadenken. Als laatste is ‘tijdsgebonden’ aan de beurt, oftewel, de planning. Dé sleutel voor een geslaagd evenement.

Evenementenlocatie

Dit moet top zijn: de evenementenlocatie. Ga kijken bij verschillende locaties en voel daarbij aan wat bij jouw evenement past. Dat kan soms best lastig zijn. Ga eens langs bij Mereveld in Utrecht. Prachtige locatie voor allerlei gelegenheden en evenementen. Je zult de sfeer heel prettig vinden. Liever een andere evenementenlocatie kan natuurlijk ook. Misschien iets intiemer, nóg groter of misschien denkt u zelfs aan een evenement in het buitenland. Alles is mogelijk maar verdiep je in de juiste locatie. Als de locatie is gekozen gaat het onderdeel uitmaken van de fundatie van je evenement. Het kan dus maar beter goed zijn.

Cateraar

Over fundatie van een evenement gesproken: de catering! Niets is zo onmisbaar als goed voedsel op jouw evenement. Er is een grote verscheidenheid aan bedrijven die de catering voor evenementen regelen. Een mooie voorbeeld van een goede catering is Cateraar Amsterdam. Laten we kijken naar de belangrijkste overwegingen voor catering en evenementenplanning om je te helpen met zoeken. Het begint bij een formaat. Het cateringbedrijf moet  de gasten allemaal tevreden zien te houden. Het formaat van het bedrijf moet daarom passen bij dat van het evenement. Ook de locatie speelt een rol en het budget van de organisatie. Sommige locaties hebben trouwens zelf al catering waarmee ze het liefste werken. Super handig!

Twee accessoire musthaves voor mannen 0 7

Twee accessoire musthaves voor mannen

Je koopt regelmatig een bosje bloemen of lekker geurtje voor je vrouw. Waarom? Omdat ze dat in jouw ogen gewoon verdiend. Maar hoe zit het dan met jezelf? Jij mag jezelf toch ook weleens kietelen omdat je dat gewoon verdient? Wij mannen hebben vaak alles al en dat maakt het lastig voor vrouwen om iets terug te geven. Daarom hebben we voor jou een aantal musthaves op een rijtje gezet voor mannen. Mannen musthaves waar je nooit genoeg van kan hebben.

Een mooi horloge is altijd goed

Bijna elke man draagt vrijwel dagelijks een horloge om zijn pols. De meeste mannen hebben niet één, maar meerdere horloges in de kast liggen. Een horloge voor op het werk, vrije tijd of een speciale voor bijzondere gelegenheden. Je hebt ze in verschillende merken, soorten en maten. Een horloge met stalen band en steeds vaker zelfs met plastic of houten bandje. Kortom herenhorloges zijn altijd leuk om te kopen of te krijgen.

Smartwatch steeds populairder

Alweer een aantal jaar geleden kwam Apple met de allereerste smartwatch. In eerste instantie waren de mogelijkheden beperkt. Maar tegenwoordig kunnen we er steeds meer mee doen. De smartwatch wordt gebruikt tijdens het sporten en is ook heel handig om handsfree te bellen. Contactloos betalen in de supermarkt? Ook dat kan tegenwoordig heel eenvoudig met je smartwatch!

In de huidige tijd zijn ze er in verschillende soorten en maten. Naast de bekende merken als Apple en Samsung verkopen smartwatches. Let wel op dat de Apple Watch alleen geschikt is voor mannen met een iPhone.

Ook andere bekende horlogemerken richten zich massaal op het verkopen van smartwatches. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bekende horlogemerken als Fossil en Armani. Let wel op de bij de aanschaf van dit soort smartwatches. Deze zijn namelijk vaak het meest geschikt voor mannen met een Android Smartphone. Mannen met een iPhone kunnen het beste kiezen voor de Apple Watch.

Mannen en teenslippers

Tegenwoordig dragen ook mannen in de hete zomermaanden teenslippers. Ook dat is een echte musthave voor mannen geworden. Het is dan ook goed om minimaal één paar teenslippers in je kast te hebben liggen. Welk merk het meest populair is? Dat zijn natuurlijk de Havaianas teenslippers. Elke man heeft wel een paar teenslippers van dit merk in zijn kast liggen. Je hebt ze in verschillende prints en stoere kleuren voor zowel mannen als vrouwen.

De teenslippers van dit merk worden overal ter wereld verkocht. Op vakantie kom je het merk tegen op elke boulevard en zelfs in de supermarkt. Het nadeel van deze populaire accessoire is dat er veel namaakproducten worden verkocht.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks