De finishing touch voor jouw hippe design auto ligt onder je voeten 0 324

automatten

Je auto is je trots, toch? Zeker wanneer je na jaren rondrijden in auto’s die overlopen van degelijkheid eindelijk die hippe Mini Cooper of Fiat 500 of luxe Lexus hebt weten te bemachtigen. Daar ben je zuinig op. Dus maak je trouw je ritjes naar de wasstraat en zet je jouw bolide regelmatig liefdevol in de wax. Maar wanneer is de laatste keer dat je onder je voeten hebt gekeken?

Hoe voorzichtig je ook bent, je loopt altijd wel vocht, steentjes of andere viezigheid mee je auto in. De vloermatten hebben daardoor heel wat te verduren. Ze slijten, maar na verloop van tijd zijn ze ook niet meer goed schoon te krijgen. Gelukkig bestel je automatten voor je Lexus, Mini Cooper, Fiat of waar jij ook in rijdt, gewoon eenvoudig online.

Het belang van de juiste mattenset

“Een automat is toch een automat?” denk je nu misschien, maar het belang van een goed passende mattenset mag niet onderschat worden. Fiat 500 automatten hebben bijvoorbeeld een heel andere pasvorm dan matten voor de Mini Cooper. Daarnaast verschillende bevestigingspunten vaak behoorlijk bij verschillende auto’s. Zowel die punten als de pasvorm zelf kunnen zelfs bij auto’s van hetzelfde model, maar met een ander bouwjaar, behoorlijk afwijken.

Bespaar jezelf dus onnodige frustraties en gedoe bij het monteren van je nieuwe matten. Bij een online aanbieder als Mijnautomatten.nl bestel je op basis van het bouwjaar of kenteken van jouw auto, een mattenset met een gegarandeerd optimale pasvorm. Dat komt doordat deze aanbieder iedere order op maat verwerkt met een computergestuurde snijmachine. Zo krijg je gegarandeerd een mattenset die perfect past in jouw Fiat 500 of Mini Cooper. Kun je snel weer met een gerust hart de weg op zonder bang te hoeven zijn dat de mat onder je voeten gaat schuiven en zonder onnodig veel tijd of frustraties te verspillen aan de montage.

The finishing touch is in the details

Gewoon een mattenset die goed past is voor jouw trots op wielen natuurlijk niet voldoende. Je wilt wel iets onder je voeten hebben dat qua stijl en uitstraling past bij jou en je auto, iets waar je bovendien weer lange tijd mee voort kunt. Kies daarom voor een kwalitatief goede tapijtsoort in plaats van rubber matten. Rubber heeft namelijk als nadeel dat het snel glad wordt van nattigheid en dat vuil er op blijft liggen.

Bij Mijnautomatten.nl heb je bijvoorbeeld de keuze uit drie hoogwaardige tapijtsoorten, altijd afkomstig van kwalitatief uitstekende leveranciers in Nederland. Met naaldvilt geef je de vloer van jouw auto een stoere, ruwe uitstraling. Meer klasse voeg je toe met een mat van velours classic of velours premium. Goed om te weten is daarnaast nog dat velours classic ook te verkrijgen is in blauw of rood, zodat je jouw mattenset nog beter kunt matchen bij de stijl van je auto.

Dus weet jij al waar je voortaan op in wilt stappen? Gun jouw auto dan ook een nieuwe mattenset. In een paar klikken heb je jouw ideale vloermatten besteld en begint de productie. Doorgaans heb je jouw matten dan al binnen drie dagen in huis en kun je die oude exemplaren eindelijk vervangen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 tips voor een hogere Google Ranking  0 59

Google marketing

Hoger in Google komen lijkt wel een dagelijks gevecht te zijn. Hoe hard je soms ook je best doet en hoe zeer je ook vindt dat je die eerste plek in Google wel hebt verdiend, toch staat daar toch één van jouw grootste concurrenten te pronken. Wat heeft zijn bedrijf wat jij niet hebt? Maak je geen zorgen! Vaak heeft het in dit geval weinig te maken met de kwaliteit van het bedrijf (hoewel dit uiteraard ook mogelijk is), maar alles met de marketingstrategieën die tot op heden zijn toegepast. Grote kans dat jouw concurrent gebruik maakt van een goede online marketeer en daarmee zijn of haar Google Ranking binnen mum van tijd heeft verhoogd. 

Dat is natuurlijk stiekem goed nieuws voor jou, want dat betekent dus ook dat jij veel kunt doen om je concurrent te verslaan. Online marketing is immers hét sleutelwoord. Daarom volgen hier 3 tips om jouw Google Ranking te verbeteren en zo een hogere positie binnen Google te behalen. 

Schakel een online marketeer in 

Allereerst is het belangrijk om te beseffen dat online marketing zeer complex is. De digitale markt verandert bijna constant. Door al die nieuwe, innovatieve ontwikkelingen zien we dan ook dat bepaalde marketingstrategieën al na enkele maanden tot slechts een jaar weer achterhaald zijn. Dit is als ondernemer bijna niet bij te benen. Dat zou betekenen dat je 24/7 alle nieuwtjes in de gaten moet houden en dáárnaast ook nog eens je bedrijf moet runnen. Dat is bijna niet te doen. Het is daarom slimmer om een online marketeer in te schakelen. Deze houdt zich constant bezig met de nieuwste ontwikkelingen, weet een plan op maat te stellen voor jouw bedrijf en helpt je in de zoektocht naar de juiste aanpak om hoger in Google te eindigen. 

Maak gebruik van long-tail zoekwoorden 

Zoekwoorden gebruiken in relevante content of bij het plaatsen van interne links is heel belangrijk voor een betere vindbaarheid van jouw website. Dan moet je echter wel weten welke zoekwoorden je het beste kunt gebruiken. Wij adviseren om hierbij altijd te gaan voor zogenaamde long-tail zoekwoorden. 

Long-tail zoekwoorden hebben een lager zoekvolume. Dat betekent dat ze minder vaak gezocht worden door de consument, maar leveren daarentegen wel veel meer op. Stel, je verkoopt auto’s en je gebruikt een zoekwoord als ‘auto kopen’, dan beschik je direct over heel veel concurrentie. Er zijn immers heel veel aanbieders die auto’s verkopen. De kans is klein dat je dan daadwerkelijk met dit zoekwoord weet te scoren. Daarom kun je beter voor zoekwoorden kiezen die iets relevanter zijn voor jouw site en bovendien direct een groot deel van de concurrentie uitschakelen. Denk bijvoorbeeld aan ‘auto kopen Friesland’. Een marketeer kan je helpen bij het bepalen van de juiste zoekwoorden. Ook handig voor google ads.

Content marketing 

Content marketing is onmisbaar voor een hogere positie binnen Google. Hierbij kun je denken aan geschreven teksten, maar ook het gebruik van social media kanalen en het plaatsen van video’s. Hierbij is het tegenwoordig echter wel belang dat er ook daadwerkelijk relevante content wordt geplaatst. Je kunt niet meer zomaar een artikel plaatsen om simpelweg hogerop in Google te komen, maar de consument moet hier écht iets aan hebben. Google analyseert tegenwoordig hoe bezoekers reageren op jouw landingspagina’s. Klikken ze direct terug nadat ze hier op terecht zijn gekomen? Dan zal Google de kwaliteitsscore van die pagina aanpassen en zak je verder weg in de ranking. Hoe relevanter, hoe beter dus! 

Opvallende trends in de Corona periode 0 59

Opvallende trends in de Corona periode

De Corona crisis houdt de wereld flink in zijn grip. Om het virus niet om zich heen te laten grijpen zijn er door de meeste regeringen strenge regels ingesteld. Ook het Nederlandse kabinet onder leiding van Premier Rutte heeft Nederland strenge maatregelen opgelegd. Veel Nederlanders hebben lange tijd thuis gezeten om zo zichzelf en anderen te beschermen. Gelukkig is er inmiddels licht aan het eind van de tunnel. De groep kwetsbare Nederlanders heeft zich kunnen laten inenten. Hierdoor heeft het kabinet de maatregelen iets kunnen versoepelen. Welke trends hebben we zien ontstaan tijdens deze moeilijke periode? Hoe heeft Nederland zich door de Corona crisis heen geknokt?

Heel Holland bakt en Hollands Next Masterchef in de praktijk

Vanwege de Corona maatregelen mochten restaurants en andere horeca gelegenheden hun deuren niet openen. Hierdoor was Nederland gedwongen thuis te eten. De grote winnaar van deze maatregel was Thuisbezorgd. Deze dienst zorgde ervoor dat het eten via bezorgers van eetgelegenheden naar huizen werd gebracht. Ook het thuis koken werd opeens erg populair. Webshops die etenswaren aanbieden en thuisbezorg diensten als AH-delivery en Picknick hebben hierdoor een mooie stijging doorgemaakt tijdens de corona periode. Kwamen al die vrijdag en zondag avonden op de bank kijkend naar Masterchef en Heel Holland bakt opeens goed van pas!

Thuis werken en aan het huis werken

Door Corona werden werkgevers gedwongen hun werknemers thuis te laten werken. Opeens bleek dat meetings via Teams prima vanuit huis gedaan konden worden. Werkgevers bleken erg vrijgevig wanneer het ging over thuiswerkvergoedingen en het creëren van een ergonomische thuiswerkplek. Tel daarbij op dat de reistijd van huis naar werk en andersom kwam te vervallen en het thuis werken was al snel erg populair. Vanwege het vervallen van de reistijd hadden veel mensen opeens tijd over. Omdat men thuis zat zag men ook wat er allemaal aan het huis mankeerde en wat al lang niet was opgepakt. De doe-het-zelvers gingen aan de slag en opeens was heel Nederland tuinman, dakdekker of klusjesman.

Toch liever een ander huis?

De Nederlandse huizenmarkt kwam door de corona maatregelen ook in beweging. Hoewel de huizenmarkt nog altijd krap is zagen we de zoekterm ‘Makelaar Rotterdam’ weer stijgen in Google Trends. Veel buitenlandse studenten of werknemers zijn in de Corona periode naar hun thuisland gegaan. Dit bracht wat ruimte op de huur markt. Veel starters konden extra sparen door de lagere uitgaven. Hierdoor konden zij toch de nieuwbouwhuizen die vrij kwamen te staan kopen.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks