De finishing touch voor jouw hippe design auto ligt onder je voeten 0 260

automatten

Je auto is je trots, toch? Zeker wanneer je na jaren rondrijden in auto’s die overlopen van degelijkheid eindelijk die hippe Mini Cooper of Fiat 500 of luxe Lexus hebt weten te bemachtigen. Daar ben je zuinig op. Dus maak je trouw je ritjes naar de wasstraat en zet je jouw bolide regelmatig liefdevol in de wax. Maar wanneer is de laatste keer dat je onder je voeten hebt gekeken?

Hoe voorzichtig je ook bent, je loopt altijd wel vocht, steentjes of andere viezigheid mee je auto in. De vloermatten hebben daardoor heel wat te verduren. Ze slijten, maar na verloop van tijd zijn ze ook niet meer goed schoon te krijgen. Gelukkig bestel je automatten voor je Lexus, Mini Cooper, Fiat of waar jij ook in rijdt, gewoon eenvoudig online.

Het belang van de juiste mattenset

“Een automat is toch een automat?” denk je nu misschien, maar het belang van een goed passende mattenset mag niet onderschat worden. Fiat 500 automatten hebben bijvoorbeeld een heel andere pasvorm dan matten voor de Mini Cooper. Daarnaast verschillende bevestigingspunten vaak behoorlijk bij verschillende auto’s. Zowel die punten als de pasvorm zelf kunnen zelfs bij auto’s van hetzelfde model, maar met een ander bouwjaar, behoorlijk afwijken.

Bespaar jezelf dus onnodige frustraties en gedoe bij het monteren van je nieuwe matten. Bij een online aanbieder als Mijnautomatten.nl bestel je op basis van het bouwjaar of kenteken van jouw auto, een mattenset met een gegarandeerd optimale pasvorm. Dat komt doordat deze aanbieder iedere order op maat verwerkt met een computergestuurde snijmachine. Zo krijg je gegarandeerd een mattenset die perfect past in jouw Fiat 500 of Mini Cooper. Kun je snel weer met een gerust hart de weg op zonder bang te hoeven zijn dat de mat onder je voeten gaat schuiven en zonder onnodig veel tijd of frustraties te verspillen aan de montage.

The finishing touch is in the details

Gewoon een mattenset die goed past is voor jouw trots op wielen natuurlijk niet voldoende. Je wilt wel iets onder je voeten hebben dat qua stijl en uitstraling past bij jou en je auto, iets waar je bovendien weer lange tijd mee voort kunt. Kies daarom voor een kwalitatief goede tapijtsoort in plaats van rubber matten. Rubber heeft namelijk als nadeel dat het snel glad wordt van nattigheid en dat vuil er op blijft liggen.

Bij Mijnautomatten.nl heb je bijvoorbeeld de keuze uit drie hoogwaardige tapijtsoorten, altijd afkomstig van kwalitatief uitstekende leveranciers in Nederland. Met naaldvilt geef je de vloer van jouw auto een stoere, ruwe uitstraling. Meer klasse voeg je toe met een mat van velours classic of velours premium. Goed om te weten is daarnaast nog dat velours classic ook te verkrijgen is in blauw of rood, zodat je jouw mattenset nog beter kunt matchen bij de stijl van je auto.

Dus weet jij al waar je voortaan op in wilt stappen? Gun jouw auto dan ook een nieuwe mattenset. In een paar klikken heb je jouw ideale vloermatten besteld en begint de productie. Doorgaans heb je jouw matten dan al binnen drie dagen in huis en kun je die oude exemplaren eindelijk vervangen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe laat ik mijn bedrijfswebsite opvallen? Vier tips om klanten aan te trekken 0 64

bedrijfswebsite opvallen

Na lang wikken en wegen, heb je besloten om je eigen pad te kiezen en dat het ondernemerschap helemaal voor jou is. Je start je eigen bedrijf. Maar… hoe kom je nu aan klanten? De belangrijkste manier om tegenwoordig klanten aan te trekken is via het internet. Een opvallende bedrijfswebsite is daarbij essentieel. Hoe zorg je ervoor dat jouw website eruit springt? En dat klanten terug bij jou blijven komen? Met deze vier tips maak je alvast een goede start.

Tip #1: Maak je website overzichtelijk

Er is geen betere bedrijfswebsite dan eentje waarbij je in één oogopslag ziet welke producten en diensten het aanbiedt. Je belandt op de homepagina en je ziet gelijk een heel productenoverzicht met korte beschrijvingen erbij. Helemaal een bonus als er ook plaatjes bij staan. Goede visuals die de tekst ondersteunen zorgen er namelijk voor dat wat jij aanbiedt nog beter hangen in het geheugen van een websitebezoeker blijft hangen. Een goed voorbeeld van zo’n website is Scatters Casino Promotions. Als je daar op de homepagina uitkomt, heb je gelijk een goed overzicht van alle soorten promoties die zij aanbieden. Doordat er ook goed gebruik wordt gemaakt van ondersteunende visuals, blijven de verschillende promoties goed in het geheugen hangen.

Tip #2: Bied originele content aan

De meesten van je toekomstige klanten zullen je website via Google vinden. Hoe kom je nu zo hoog mogelijk in de ranglijst van deze zoekmachine? Originele content. De huidige Googlezoekmachine waardeert originele content en al helemaal als je vaker over eenzelfde onderwerp uit je eigen branche schrijft of blogt. Bedenk bijvoorbeeld wat voor een vragen klanten over jouw producten of diensten kunnen hebben. Gebruik deze vragen voor blog posts en andere nieuwsartikelen op je website en grote kans dat Google dit oppikt en jouw website hoog op de ranglijst neerzet. In een vorige blog post van Mannencenter, werden al wat andere tips voor het maken van content gedeeld.

Tip #3: Geef klanten een reden om terug te blijven komen

Het is gelukt, de eerste websitebezoekers stromen binnen! Maar… hoe laat je ze nu terug komen? Want hoe vaker een bezoeker jouw website bezoekt, des de groter de kans dat hij of zij ook daadwerkelijk iets koopt. Een goede manier om dit te doen is door promoties of aanbiedingen op een specifieke dag aan te bieden. Zoals bijvoorbeeld de free spins Wednesdays promotie van Scatters. Deze promotie geldt alleen op woensdagen, waardoor klanten sneller geneigd zijn op woensdagen terug te komen naar de website.

Tip #4: Vertel een verhaal

Hoe maak je jouw website nu zo memorabel dat bezoekers het niet alleen zullen onthouden, maar ook anderen erover zullen vertellen? Door het vertellen van een verhaal. Mensen zijn van nature geneigd om goede verhalen te onthouden en door te vertellen. Wat is het verhaal achter jouw bedrijf? Vertel dit op een creatieve manier op jouw website en deze zal er echt uitspringen. Een heel goed voorbeeld van een website waarbij het verhaal centraal staat is Nomadic Tribe. Met video’s, foto’s en teksten aan het begin van de website vertellen zij eerst hun verhaal voordat ze onderaan hun homepagina hun product aanbieden.

 

Printen vanaf mobiele telefoon 0 54

Printen vanaf mobiele telefoon

Elke dag weer worden overal ter wereld miljoenen foto’s genomen met mobiele telefoons. We plaatsen de foto’s op social media of sturen ze door naar vrienden. Heel vaak worden de foto’s van de mobiele telefoon niet afgedrukt maar bewaard op het geheugenkaartje om uiteindelijk te verdwijnen. Hartstikke zonde want je geniet zoveel meer van een uitgeprinte foto. Ook foto’s vanaf je mobiele telefoon kun je eenvoudig en in hoge kwaliteit zelf afdrukken. We vertellen je graag hoe je dat doet.

Kwaliteit foto’s sterk verbeterd:

De kwaliteit van de foto’s die je kunt maken met je smartphone is sterk verbeterd. Qua aantal megapixels hoeft een smartphone vandaag de dag niet meer onder te doen voor een professionele camera. Neem eenvoudig panorama foto’s of macrofoto’s met je mobiel. Wanneer je de foto’s in originele afmeting bewaard is de kwaliteit prima voor een prachtige afdruk. Alleen hoe krijg je nou snel die foto vanaf je mobiel naar de printer zonder allerlei omslachtige handelingen. Wanneer je beschikt over een wifi printer kun je foto’s vanaf je smartphone direct versturen naar de wifi printer. Zonder kabeltjes of gedoe. Je kunt hiervoor gebruik maken van de gratis app HP smart wanneer je een HP printer hebt, maar ook andere printers hebben inmiddels apps om snel foto’s af te drukken vanaf de smartphone.

Kleurenprinter of fotoprinter:

Voor veel mensen is een kleurenprinter of een fotoprinter hetzelfde apparaat. Niets is echter minder waar. Een fotoprinter is speciaal ontwikkeld voor het afdrukken van foto’s en heeft daarom meer dan de 4 standaard cartridges die een kleurenprinter heeft. Vaak is fotozwart als extra cartridge toegevoegd of een cartridge met lichte tinten geel, magenta of cyaan. Op deze manier print je jouw foto’s op de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarbij moeten we nog wel even aantekenen dat niet alleen de printer verantwoordelijk is voor de kwaliteit. Ook het gebruikte fotopapier heeft een hoge invloed op het uiteindelijke eindresultaat. Hoe zwaarder het fotopapier des te beter de kwaliteit en levensduur van de foto’s is. Je kunt kiezen voor mat, glossy of hoogglans fotopapier

Print abonnement:

Wanneer je vaak foto’s en andere zaken print kan het voordelig zijn om een print abonnement af te sluiten. Op die manier kun je elke maand een bepaald aantal prints maken tegen een vaste lage prijs. HP instant ink is een prima voorbeeld van zo’n print abonnement. Je printer bestelt vanaf nu zelf inkt of een toner zodat je nooit meer zonder zit op een moment dat je wilt printen. Handig toch?

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks