De leukste kerstpakketten voor mannen 0 39

kerstpakketten voor mannen

Het is niet evident om een leuk cadeau voor kerst te vinden, laat staan voor een man. De meeste cadeaus voor mannen hebben al snel drank of snacks om het lijf. Het risico op een verkeerd presentje vermindert echter snel als je meerdere keuzes in één cadeau aanbiedt. Op die manier zit er altijd wel iets leuks tussen voor de man in kwestie. Binnen de kerstpakketten voor mannen heb je gelukkig een ruim aanbod. Hier alvast enkele tips om het ideale pakket voor hem te helpen kiezen:

Kant en klaar

Wanneer je uitkijkt voor een kerstpakket kan je in de eerste plaats al kiezen tussen een kant en klaar stuk of net eentje dat je zelf zou samenstellen. Als je gaat voor een kant en klare versie, ga je doorgaans niet meteen verkeerd kunnen kiezen. De meeste instant kerstpakketten voor mannen bevatten zaken die alle mannen wel leuk vinden. Meestal vind je dan klassieke lekkernijen zoals chips, gedroogd vlees of drank erin terug. Het nadeel van zo’n kant en klaar pakket is dat er geen persoonlijke toets aan gegeven is. Als je het liever persoonlijk aanpakt, dan stel je beter zelf een cadeau samen. Je kan dan vrij stukken toevoegen die specifiek bedoeld zijn voor de gelukkige in kwestie.

Kant en klaar kerstpakket

De metroman

Hoewel men nog steeds bij een kerstpakket voor mannen spontaan denkt aan typische stoere mannelijke onderwerpen, maakt tegenwoordig ook zijn zachtere kant een opmars in de cadeauwinkel. Voor de zogenaamde metroman kan je al snel kerstpakketten vinden of samenstellen boordevol producten speciaal voor de mannelijke lichaamsverzorging. Denk dan aan luxe douchegel, scrubs, heerlijke deodoranten, hydraterende crèmes of een trim set voor baard- en neushaar. Ook als je een extra stoere man in huis hebt, kan je hem misschien via een dergelijk pakket leren kennismaken met een veelvoud aan deze verwennerijen. Elke man verdient het immers om eens goed in de watten gelegd te worden.

Cultuur en geloof

Een extra moeilijkheid als het gaat om het correct uitkiezen van een kerstpakket voor mannen, is als je moet rekening houden met de culturele achtergrond. Hoewel niet alle culturen en geloven Kerstmis vieren, wil je soms toch attent zijn voor die ene leuke persoon met dergelijke achtergrond. Gelukkig zijn er tegenwoordig ook hier oplossingen voor. Er bestaan immers halal kerstpakketten voor mannen. Deze pakketten zijn volledig alcoholvrij, noch bevatten ze varkensvlees. Ja kan dan ook hier weer voor de kant en klare opties gaan of zelf uit een halal-serie de geschikte producten kiezen.

Mate van actie

Bij het uitkiezen van je kerstpakket voor een man kan je ook in je achterhoofd houden wat het beste resultaat voor de uitverkoren man zal zijn. Is het de bedoeling dat hij uitgestrekt op de bank kan liggen knabbelen en te borrelen, zal hij eerder liever een avond rechtstaan achter een grill of zou hij beter een hele dag eens flink zweten op survival? In het eerste geval ga je opnieuw niets mis doen met een klassiek kerstpakket voor mannen, gevuld met een assortiment bieren en chips. In het tweede geval kan je kiezen voor een barbeque-pakket. Een goed barbeque-pakket bevat een kleine grill, onderhoudsproduct, briketten en aangepast servies. Wil je dan liever de gelukkige man eens goed doen zweten, dan kan je een waardebon voor survival of een sportabonnement aan je pakket toevoegen, samen met bijvoorbeeld zweetbandjes, handdoeken of sportsokken.

Kerstpakketten voor mannen kiezen is hoe dan ook geen eenvoudige opdracht, maar zolang je goede bedoelingen er duidelijk uit blijken, geef je zeker en vast het perfecte geschenk.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarom je Goede mannen moet lezen 0 40

Goede mannen

Goede mannen, dat willen we allemaal wel zijn. Tegenwoordig heeft die term echter wel een nieuwe lading gekregen. De roman van Arnon Grunberg die in 2018 verscheen draagt namelijk deze titel. Dit spreekt je natuurlijk direct al aan. De vraag is alleen wat je ervan kan leren. Door het boek hier te bespreken, is het goed mogelijk om eens duidelijk te maken waarom ook jij het moet lezen. Er zijn namelijk allerlei lessen uit te leren. En door de stijl van de auteur is het nog leuk om te lezen ook. Dat weegt natuurlijk ook mee.

Niets is wat het lijkt

Wat vooral goed is om te leren uit de roman Goede mannen is dat niets is wat het lijkt. Zo draagt de hoofdpersoon een Poolse naam. Met als gevolg dat hij dan ook door iedereen met zijn bijnaam De Pool wordt aangesproken. Sterker nog, zo noemt hij zichzelf ook. Hij is echter gewoon een Nederlander. Zijn vader was weliswaar Pools, mij hij is gewoon in Nederland geboren. Zoals hij ook brandweerman van beroep is, maar eigenlijk nooit een brand te zien krijgt. Is dit niet wat velen in hun beroep tegenkomen tegenwoordig op de werkvloer?

Omgaan met pech

Zoals altijd het geval is in de romans van Grunberg speelt pech ook In Goede mannen weer een belangrijke rol. Dit is iets waar de auteur dan ook in belangrijke mate mee bezig is. Het is namelijk in de pech waarin grote schoonheid te ontdekken is volgens de schrijver. Alleen wanneer er een bepaalde mate van in een verhaal is waar te nemen, kan het een succes zijn. Bovendien is het ook belangrijk dat aan de pech niet te ontkomen is, zelfs niet wanneer de hoofdpersoon dat wil probeert. Ook in dit verhaal is dat weer aan de orde.

Wie je bent als man

Wat vooral aantrekkelijk is om te leren uit Goede mannen is dat het een spiegel is. Wanneer je goed kijkt naar de diepere boodschap, dan leer je iets over wie je bent als man en waarom je doet wat je doet. Menselijk gedrag zegt namelijk heel veel in allerlei situaties. Ook in dit geval is dat sterk aan de orde. Door het boek te lezen zal je dingen herkennen die je op een bepaalde manier op je eigen situatie kan betrekken. Dat maakt het dus ook zo aantrekkelijk om het mee te nemen.

De tijd nemen voor het boek

Goede mannen is niet een boek wat je zomaar even doorwerkt. Omdat je een druk leven hebt, denk je misschien dat het niks voor jou is om ermee aan de slag te gaan. Het is echter wel aan te raden om er de tijd voor te nemen en eens lekker te gaan lezen. Je zal merken dat je er echt beter uit komt. Bovendien is het je natuurlijk allang bekend dat alle succesvolle mannen veel lezen. Daarom alleen als is het de hoogste tijd dat jij er ook aan begint. Je zal er direct plezier in hebben.

 

 

Wat zijn geschikte hoeden voor mannen 0 37

Wat zijn geschikte hoeden voor mannen

De hoeden voor mannen zijn nooit echt weggeweest. Toch is het wel zo dat je ze de laatste jaren weer meer ziet dan voorheen. Daardoor is jouw interesse om er één te gaan dragen ook gewekt. Het is dan in ieder geval interessant om eens wat meer te leren over de vele verschillende varianten die er zijn. Aan de hand daarvan kan je dan voor jezelf bepalen wat een geschikt type hoed is om te dragen. Dit kan ervoor zorgen dat je er alleen maar nog beter en aantrekkelijker uit gaat zien. Daarom is het leuk.

Het type als Sinatra

Wanneer je kijkt naar hoeden voor mannen, dan valt het op dat je vaak naar klassieke rolmodellen teruggrijpt om te beschrijven hoe je eruit wil zien. Dat is bijvoorbeeld het geval bij Frank Sinatra. De zanger droeg vaak een specifiek type wat ook wel overeenkwam met de hoed die veel door gangsters uit de twintigste eeuw werd gedragen. Het model waar het over gaat heeft ook een naam. Het gaat namelijk over de fedora. De essentie van het goed dragen van deze hoed is dat je zorgt dat de balans met je gezicht goed in orde blijft.

Sinatra hoed

De vorm van een pet

Er zijn ook hoeden voor mannen die juist een hele andere vorm hebben. Deze liggen veel dichter tegen de pet aan. Het gaat dan om de flat cap. Dit model ken je ook wel uit lang vervlogen tijden. Het lijkt, zoals de naam al zegt, meer op de platte pet. Wat is belangrijk als je kijkt naar deze hoed? In de eerste plaats moet hij zo minimaal mogelijk blijven. Wanneer je te veel stof hebt, dan vormt het al snel om tot een soort koksmuts. Dat is niet waar je naar op zoek bent.

Kiezen voor een echte klassieker

Er is een bepaald type hoed waar je altijd goed mee zit. Het gaat dan om een echte klassieker onder de hoeden voor mannen. Het is natuurlijk de Stetson. De naam is afgeleid van de designer. De hoed kan je bijvoorbeeld kennen uit de serie Mad Men. Daarin werden de verschillende modellen door de hoofdpersonen gedragen. Het is het soort hoed dat echt past bij de heren. Het staat bijvoorbeeld goed bij een pak. Ook past het goed bij een andere trend van dit moment, namelijk de lange regenjas. Dat is ook de moeite waard.

Een alternatief voor de vrije tijd

Wanneer je besluit om vaker hoeden voor mannen te gaan dragen, dan is het belangrijk om ook in je vrije tijd goed voorbereid te zijn. Je kapsel zal immers niet direct de volle aandacht krijgen. Om dit te verhullen, kan je ervoor kiezen om in de vrije uurtjes een baseball cap te gaan dragen. Ook daarmee kan je alle kanten op tegenwoordig. Zeker ook omdat er talloze varianten zijn, van de truckerscap tot en met de echte pet die de honkballers dragen tijdens hun wedstrijden. Alle reden om dit dus even goed uit te zoeken voor jezelf.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks