De top 5 aantrekkelijke vrouwelijke celebs 0 913

De top 5 aantrekkelijke vrouwelijke celebs

We herkennen het vast allemaal wel dat we tijdens het kijken van een film of serie overspoeld worden met aantrekkelijke vrouwen. In elke film en serie speelt minstens wel 1 bloedmooie vrouw. Met perfect haar, een gezonde huid, mooie ogen en een perfect lichaam stralen deze vrouwen in de film. Misschien hebben ze het van nature meegekregen of misschien komt het door de juiste verzorging van producten zoals Vichy. We delen de top 5 van aantrekkelijke vrouwelijke celebs graag met je.

Amanda Seyfried

Met haar blonde haren en haar bambi-ogen heeft ze een zachtaardige en verleidelijke uitstraling. Iedereen kent haar in ieder geval van de film mamma mia. Daarnaast speelt ze ook nog in talloze andere films. Altijd weer straalt ze in haar rol.

Megan Fox

Een vrouw waar elke man waarschijnlijk wel een keer over heeft gedroomd, is toch wel Megan Fox. Met een mooie combinatie van bruin haar en blauwe ogen zorgt zij ervoor dat ze in elke rol de sterren van de hemel acteert. Wat opvallend is, is dat ze ook altijd ‘de charmante en verleidelijke vrouw’ speelt in een serie of film.

Kate Wenslet

Als het aankomt op uitstraling, wint Kate Wenslet hier (naast haar oscar) toch wel de hoofdprijs. We kennen haar allemaal natuurlijk van de film Titanic, maar ze heeft in haar carrière ontzettend veel rollen mogen vervullen. Het is een geweldig mooie vrouw die een eerlijke en vriendelijke uitstraling heeft. Samen met deze twee aspecten en haar mooie lach heeft ze een jaloersmakende en vooral ook natuurlijke uitstraling.

Margot Robbie

In 2013 maakte de wereld kennis met de prachtige Australische actrice Margot Robbie. In de film The Wolf of Wall Street, waarin ze de vrouw speelt van Jordan Belfort, gespeeld door Leonardo DiCaprio, spat ze van het scherm. Ze mag altijd verschillende sexy rollen vervullen. En, dat is zo gek ook niet met die blik uit haar ogen.

Angelina Jolie

En last but not least, mag Angelina Jolie ook niet ontbreken in dit rijtje. Met haar vurige persoonlijkheid in Wanted en Mr & Mrs Smith voegt Angelina nog meer toe dan alleen wat leuks om naar te kijken in de films waar ze in voorkomt. Kijken naar de prachtige actrice is iets wat wij de hele dag wel zouden kunnen doen. Bovendien onthult ze haar geheim tot haar stralende en strakke huid, namelijk de verzorgingsproducten van Vichy Normaderm. Iets wat meteen door jouw vrouw kan worden ingeslagen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Slimme integraties: haal het meeste uit uw video deurbel! 0 628

Slimme integraties: haal het meeste uit uw video deurbe

Heb je al een video deurbel geïnstalleerd thuis? Dan ben je vast al onder de indruk van de verbeterde beveiliging en het gemak dat deze slimme apparaten bieden. Maar wist je dat jouw video deurbel nog veel meer kan doen als je deze integreert met andere smart home-apparaten en -systemen? In deze blogpost nemen we je mee op ontdekkingstocht langs enkele slimme integraties die jouw video deurbel nog functioneler en leuker maken!

Koppel je video deurbel aan slimme verlichting

Stel eens voor: het is laat op de avond en iemand belt aan. In plaats van in het donker te tasten, gaan je slimme lampen automatisch aan zodra de video deurbel beweging detecteert. Zo zorg je voor extra veiligheid en gemak. Merken zoals Philips Hue en LIFX bieden naadloze integratiemogelijkheden met veel populaire video deurbellen, zoals de video deurbel zonder abonnement.

Verbind je video deurbel met een slim slot

Een andere handige koppeling is die tussen de video deurbel en uw slimme slot. Zo kun je bijvoorbeeld de Eufy deurbel verbinden met slimme sloten zoals Nuki of August. Wanneer je via de app ziet wie er voor de deur staat, kun je met een druk op de knop de deur ontgrendelen. Ideaal voor als je gasten verwacht of een pakketje wilt laten afleveren!

Integreer je video deurbel met een smart home-assistent

Heb je een Google Home of Amazon Echo? Koppel deze aan je video deurbel en ontvang meldingen via je slimme luidsprekers! Vraag de assistent wie er voor de deur staat, of bekijk de live videostream op een compatibel scherm. Deze slimme integratie maakt je leven net een beetje gemakkelijker en leuker.

Creëer automatiseringen met IFTTT

IFTTT (If This Then That) is een krachtige service waarmee u allerlei slimme apparaten en services aan elkaar kunt koppelen. Zo kun je jouw video deurbel verbinden met tal van andere apparaten en acties automatiseren. Denk bijvoorbeeld aan het starten van een opname op je beveiligingscamera’s zodra de video deurbel beweging detecteert. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Versterk je beveiliging met een slim alarmsysteem

Wil je nog een stap verder gaan? Integreer de video deurbel met een slim alarmsysteem zoals SimpliSafe of Ring Alarm. Zo kunt je je hele huis beschermen en houdt je alles in de gaten via één gebruiksvriendelijke app. Je video deurbel vormt dan de perfecte aanvulling op de algehele beveiliging.

BPM calculator: wat het is en hoe het werkt? 0 552

BPM calculator wat het is en hoe het werkt

Als autobezitter ben je vast bekend met de term BPM, maar wat betekent het precies? En hoe bereken je de BPM voor jouw auto? Gelukkig is er de BPM calculator, een handige tool waarmee je snel en eenvoudig de BPM voor jouw auto kunt berekenen. We leggen uit wat de BPM is, hoe het werkt en hoe je de BPM calculator kunt gebruiken.

Wat is de BPM?

BPM staat voor Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen en is een belasting die je betaalt bij de aanschaf van een nieuwe of geïmporteerde auto. De hoogte van de BPM is afhankelijk van verschillende factoren, zoals de CO2-uitstoot, de cataloguswaarde en het bouwjaar van de auto.

Hoe werkt de BPM?

De hoogte van de BPM wordt berekend aan de hand van een aantal factoren. Allereerst wordt gekeken naar de CO2-uitstoot van de auto. Hoe hoger de CO2-uitstoot, hoe hoger de BPM. Daarnaast wordt gekeken naar de cataloguswaarde van de auto. Dit is de waarde van de auto zoals deze in de prijslijst van de fabrikant staat vermeld. Hoe hoger de cataloguswaarde, hoe hoger de BPM.

Verder speelt het bouwjaar van de auto een rol. Hoe ouder de auto, hoe lager de BPM. Dit komt omdat de afschrijving van de auto ook wordt meegenomen in de berekening van de BPM. Ten slotte is de brandstofsoort van de auto van invloed op de hoogte van de BPM. Voor auto’s die op diesel of LPG rijden gelden andere tarieven dan voor auto’s die op benzine rijden.

Hoe bereken je de BPM?

Het berekenen van de BPM is een ingewikkelde berekening die je waarschijnlijk niet zomaar zelf kunt maken. Gelukkig zijn er verschillende tools beschikbaar waarmee je snel en eenvoudig de BPM voor jouw auto kunt berekenen. Een van deze tools is de BPM calculator.

Hoe gebruik je de BPM calculator?

Het gebruik van de BPM calculator is heel eenvoudig. Je vult de gegevens van jouw auto in, zoals het merk, het model, het bouwjaar en de brandstofsoort. Vervolgens geeft de calculator aan hoeveel BPM je moet betalen voor jouw auto. Let op: dit is een indicatie van de te betalen BPM en geen exacte berekening. De exacte BPM wordt namelijk berekend door de Belastingdienst.

Wanneer gebruik je de BPM calculator?

Je gebruikt de BPM calculator wanneer je een nieuwe auto wilt kopen of wanneer je een auto wilt importeren uit het buitenland. Bij de aanschaf van een nieuwe auto betaal je namelijk BPM, en bij de import van een auto moet je ook BPM betalen. Het is daarom belangrijk om te weten hoeveel BPM je moet betalen voordat je de auto koopt of importeert.

BPM heeft invloed op totale kosten

Het is belangrijk om de BPM te berekenen omdat dit invloed kan hebben op de totale kosten van de auto. De hoogte van de BPM kan namelijk flink verschillen per auto en het kan lonen om verschillende auto’s met elkaar te vergelijken op basis van de BPM. Door gebruik te maken van een BPM calculator kun je een betere inschatting maken van de totale kosten van de auto en zo een weloverwogen keuze maken bij de aanschaf van een nieuwe auto.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks