De ultieme guide voor het gebruiken van seks toys 0 868

De ultieme guide voor het gebruiken van seks toys

Er zijn miljoenen, verschillende soorten seksspeeltjes die jou meer plezier kunnen geven (of juist meer kunnen helpen!) tijdens een nachtje onder de lakens. En hoewel het zeer prettig is dat er zo’n groot, gevarieerd aanbod is, kan het vaak lastig zijn om de juiste speeltje te vinden voor jou en je partner(s). Welke is de juiste voor jou? En hoe kun je sex toys het best gebruiken om het maximale eruit te halen?

Seks speeltjes in het algemeen

Er zijn een aantal categorieën van seksspeeltjes: speeltjes gericht op de clitoris, speeltjes gericht op het binnenste van de vagina, cock ringen, toys speciaal voor blow jobs en speeltjes specifiek voor anale seks. Er zijn zelfs ook nog subcategorieën, bijvoorbeeld butt plugs binnen anale toys. Het leukste aan seksspeeltjes is ook nog dat mensen steeds creatiever worden met het gebruiken van deze producten, waardoor er ook steeds nieuwe soorten speeltjes uitgevonden worden.

Het is echter natuurlijk best begrijpelijk als je een beetje overweldigd bent door het uitgebreide aanbod. In deze blog begeleiden we in de wereld van seksspeeltjes en geven we je een een overzicht van de meest populaire seks toys per categorie, welke speeltje het beste is van de categorie zodat je niet per ongeluk een tarzan vibrator koopt terwijl dat wellicht niet is wat je wilt.

Categorie 1: vibratoren

Een veelvoorkomende soort vibrator is de bullet. Dit soort vibrators zijn er in alle vormen, maten en kleuren: je kunt dus zelf bepalen hoe groot je deze wilt, afhankelijk van jouw voorkeuren! Over het algemeen zijn deze producten draadloos. Sommige worden opgeladen door het gebruik van batterijen en andere door oplaadkabels.

Vibrators zijn de beste producten voor beginners, omdat ze zeer toegankelijk zijn. Daarnaast zijn ze makkelijk te gebruiken. Ga je een vibrator kopen? Hou dan in je hoofd dat het voornaamste doel van dit product is om de clitoris te stimuleren.

vibratoren

Categorie 2: cock ringen

Cock ringen zijn vaak gemaakt van silicoon, waardoor ze erg uitrekbaar zijn over de penis. Dit zorgt ervoor dat je een stijve blijft behouden en dat je daarnaast nog harder wordt, doordat de stroming van bloed tegengehouden wordt. Sommige hebben zelfs een vibrerende functie, waardoor jij en je partner nog meer gestimuleerd worden tijdens seks!

Cock ringen zijn dus het beste voor penetrerende seks. Daarnaast stimuleren ze de clitors nog meer tijdens seks en het geeft meer pit tijdens het hebben van een stijve. Dit soort producten raden we echter niet aan voor blow jobs of hand jobs, omdat het geen voordelen zal toevoegen. Het is ook niet geschikt als een clitoris gerichte vibrator: het is dan beter om een echte vibrator te kopen.

Categorie 3: blow job sleeves

Blow job sleeves zijn de beste producten tijdens het masturberen van de penis. Dit wordt gedaan door verschillende structuren van het product. Deze texturen zorgen ervoor dat de penis gestimuleerd wordt door verschillende sensaties, naast je handen of mond. Het wordt geadviseerd om dit product te gebruiken met glijmiddel.

 

Dit product is echter niet geschikt om de clitoris te stimuleren en voor tijdens penetrerende seks. Het zal namelijk geen plezier opleveren voor je partner, omdat er teveel materiaal in de weg zou zitten tussen jullie twee.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga je een echte mannen hobbykamer inrichten? 4 tips 0 89

Ga je een echte mannen hobbykamer inrichten? 4 tips

We hebben steeds meer de behoefte aan een ruimte in huis om lekker even op jezelf te zijn zonder gestoord te worden door vrouwlief of de kinderen. In ons drukke leven jongleren we werk en thuis en lopen we over van verplichtingen. En in al die drukte vergeet je gewoonweg om tijd voor jezelf vrij te maken. 

Iedereen heeft baat bij een plek waar je tot rust kunt komen en omringd wordt door de dingen die je leuk vindt. Echt jouw plek.

Nu kun je voor een echte “mancave” gaan compleet met bierbrouwerij of een complete game room met speciale gamestoelen en een gigantische flatscreen tv, maar je kunt ook voor een echte hobbyruimte gaan waar je lekker ongestoord kunt klussen. 

Wil je ook een kamer voor jezelf inrichten, een echte hobbykamer voor mannen? Met deze vier eenvoudige stappen tover je een doorsnee kamer om tot jouw eigen plek.

1. Waar ga je jouw hobbykamer voor gebruiken?

Elk goed project begint met een goed plan, en dat geldt dus ook voor jouw hobbykamer. Bedenk wat voor hobbykamer je het liefste zou willen hebben, wat je er gaat doen en met welke spullen je jezelf wilt omringen. Wil je bijvoorbeeld een echte mancave en hou je van bier dan wil je misschien een bar inbouwen met een tap, een echte brouwketel neerzetten om je eigen bier te maken en een speciale koelkast om je bier te lageren en op temperatuur te houden. Maak een lijst met de dingen die je graag in je hobbykamer zou willen hebben en teken een plattegrond om te zien of het allemaal past voordat je naar de winkel rent.

2. Inrichten van je hobbykamer met bergruimte

Ga je voor een echte hobbykamer waar je dingen gaat maken, dan heb je meestal veel bergruimte nodig. Hou je bijvoorbeeld van modelbouw, dan heb je al snel dozen vol met modelbouwprojecten, verf, penselen, een airbrush en allerlei klein gereedschap. Om te zorgen dat al deze spullen niet overal gaan rondslingeren en je werkplek prettig en overzichtelijk te houden is het handig om voor veel opbergruimte te zorgen. Hou in je plan daarom al rekening met kasten, en dozen of kisten waar je kleinere onderdelen in kwijt kunt. Met genoeg kleinere containers die je weer kunt stapelen kun je ook in een hele kleine hobbyruimte toch veel spullen kwijt. 

3. Zorg voor passende verlichting in je hobbykamer

Bij een hobbykamer hoort goede verlichting. Als je aan het hobbyen bent moet je goed kunnen zien wat je aan het doen bent. Hang bijvoorbeeld LED tl verlichting op boven je werktafel en koop een goede bureaulamp of spotjes om gericht je werkstuk te kunnen belichten. Ga je voor een mancave of een gameroom dan zoek je het misschien meer in passende sfeerverlichting. 

4. Haal het maximale uit een kleine hobbykamer

Heb je maar een kleine ruimte die je kunt inrichten als hobbykamer, probeer dan de ruimte optimaal te benutten. Kijk of je wat opbergruimte betreft de hoogte in kunt. Hang bijvoorbeeld bakken aan de muur met een handig kliksysteem voor klein gereedschap of materiaal, en kijk of je de werktafel opklapbaar kunt maken zodat je meer ruimte kunt creëren als je dat nodig hebt.

 

 

Zo kun jij jouw bedrijf nog meer en beter promoten 0 120

Zo kun jij jouw bedrijf nog meer en beter promoten

Anno 2023 is het belangrijk om je als bedrijf te kunnen onderscheiden. Aangezien er in veel sectoren veel bedrijven werkzaam zijn, is het lastig om jouw bedrijf meer te laten zien aan de buitenwereld op een dusdanige manier dat jouw netwerk, klantenkring en naamsbekendheid vergroot wordt. Toch is dit ontzettend belangrijk voor het succes van jouw bedrijf. Daarom komen er in deze blog een aantal tips naar voren om jouw bedrijf nog meer te promoten!

Kies voor het delen van persoonlijke verhalen

Veel consumenten zijn benieuwd naar de mensen achter een bedrijf. Wanneer er weinig te vinden is over de medewerkers en de achtergrond, is het lastig om in te kunnen schatten wat voor soort bedrijf het is, wat voor cultuur er heerst en of het bij deze klant wel of niet past. Daarnaast toont het ook een stukje menselijkheid. Iets wat sommige consumenten nogal missen bij grootschalige bedrijven. Hierdoor kun jij als bedrijf juist in onderscheiden. Naast het publiceren van deze informatie op de eigen website kun je ook kiezen voor social media kanalen zoals LinkedIn, Instagram en Facebook. Kies vooral ook voor een kanaal dat past bij jouw doelgroep.

Wees fysiek aanwezig

Door fysiek op evenementen aanwezig te zijn, laat je als personen binnen bedrijf een indruk achter. Dit kan door evenementen die over het vakgebied en binnen de sector bij te wonen maar dit kan ook bij andere evenementen. Dit geldt bijvoorbeeld voor bijeenkomsten over de invulling of toekomst van de locatie waar jouw bedrijf zich bevindt of vrijwilligerswerk projecten. Juist door hier jouw gezicht – als onderdeel van het bedrijf zijnde – te laten zien, draag je bij aan een goed imago. Een stuk aanwezigheid, het tonen van initiatief en gesprekken aangaan is bevorderlijk voor het opbouwen van jouw netwerk.

Fysieke producten

Naast aanwezigheid en het delen van persoonlijke verhalen, doen fysieke producten het vaak ook heel goed. Kies ervoor om het logo van jouw bedrijf te laten zien op stickers, tasjes posters, pennen maar ook bijvoorbeeld door waterflessen te bedrukken. Dit kan ingezet worden tijdens promotie events, beurzen maar ook voor (nieuwe) werknemers. Juist omdat een waterfles een alledaags en veelgebruikt object is, zal deze vaak en op veel plekken te zien zijn. Dit vergroot alleen maar jouw naamsbekendheid!

Werk samen met externen

Een andere manier om jouw bedrijf in de spotlights te zetten, kan door samenwerkingen aan te gaan met andere bedrijven of personen. Denk bijvoorbeeld aan bloggers of een marketingbureau. Wanneer zij jouw naam en/of logo op de eigen kanalen plaatsen, is dit dus ook zichtbaar voor hun klanten. Hiermee vergroot jij jouw bereik als bedrijf zijnde door externen. Dit kan ook door referenties in de vorm van social media posts.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks