De ultieme guide voor het gebruiken van seks toys 0 172

De ultieme guide voor het gebruiken van seks toys

Er zijn miljoenen, verschillende soorten seksspeeltjes die jou meer plezier kunnen geven (of juist meer kunnen helpen!) tijdens een nachtje onder de lakens. En hoewel het zeer prettig is dat er zo’n groot, gevarieerd aanbod is, kan het vaak lastig zijn om de juiste speeltje te vinden voor jou en je partner(s). Welke is de juiste voor jou? En hoe kun je sex toys het best gebruiken om het maximale eruit te halen?

Seks speeltjes in het algemeen

Er zijn een aantal categorieën van seksspeeltjes: speeltjes gericht op de clitoris, speeltjes gericht op het binnenste van de vagina, cock ringen, toys speciaal voor blow jobs en speeltjes specifiek voor anale seks. Er zijn zelfs ook nog subcategorieën, bijvoorbeeld butt plugs binnen anale toys. Het leukste aan seksspeeltjes is ook nog dat mensen steeds creatiever worden met het gebruiken van deze producten, waardoor er ook steeds nieuwe soorten speeltjes uitgevonden worden.

Het is echter natuurlijk best begrijpelijk als je een beetje overweldigd bent door het uitgebreide aanbod. In deze blog begeleiden we in de wereld van seksspeeltjes en geven we je een een overzicht van de meest populaire seks toys per categorie, welke speeltje het beste is van de categorie zodat je niet per ongeluk een tarzan vibrator koopt terwijl dat wellicht niet is wat je wilt.

Categorie 1: vibratoren

Een veelvoorkomende soort vibrator is de bullet. Dit soort vibrators zijn er in alle vormen, maten en kleuren: je kunt dus zelf bepalen hoe groot je deze wilt, afhankelijk van jouw voorkeuren! Over het algemeen zijn deze producten draadloos. Sommige worden opgeladen door het gebruik van batterijen en andere door oplaadkabels.

Vibrators zijn de beste producten voor beginners, omdat ze zeer toegankelijk zijn. Daarnaast zijn ze makkelijk te gebruiken. Ga je een vibrator kopen? Hou dan in je hoofd dat het voornaamste doel van dit product is om de clitoris te stimuleren.

vibratoren

Categorie 2: cock ringen

Cock ringen zijn vaak gemaakt van silicoon, waardoor ze erg uitrekbaar zijn over de penis. Dit zorgt ervoor dat je een stijve blijft behouden en dat je daarnaast nog harder wordt, doordat de stroming van bloed tegengehouden wordt. Sommige hebben zelfs een vibrerende functie, waardoor jij en je partner nog meer gestimuleerd worden tijdens seks!

Cock ringen zijn dus het beste voor penetrerende seks. Daarnaast stimuleren ze de clitors nog meer tijdens seks en het geeft meer pit tijdens het hebben van een stijve. Dit soort producten raden we echter niet aan voor blow jobs of hand jobs, omdat het geen voordelen zal toevoegen. Het is ook niet geschikt als een clitoris gerichte vibrator: het is dan beter om een echte vibrator te kopen.

Categorie 3: blow job sleeves

Blow job sleeves zijn de beste producten tijdens het masturberen van de penis. Dit wordt gedaan door verschillende structuren van het product. Deze texturen zorgen ervoor dat de penis gestimuleerd wordt door verschillende sensaties, naast je handen of mond. Het wordt geadviseerd om dit product te gebruiken met glijmiddel.

 

Dit product is echter niet geschikt om de clitoris te stimuleren en voor tijdens penetrerende seks. Het zal namelijk geen plezier opleveren voor je partner, omdat er teveel materiaal in de weg zou zitten tussen jullie twee.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 tips voor een hogere Google Ranking  0 58

Google marketing

Hoger in Google komen lijkt wel een dagelijks gevecht te zijn. Hoe hard je soms ook je best doet en hoe zeer je ook vindt dat je die eerste plek in Google wel hebt verdiend, toch staat daar toch één van jouw grootste concurrenten te pronken. Wat heeft zijn bedrijf wat jij niet hebt? Maak je geen zorgen! Vaak heeft het in dit geval weinig te maken met de kwaliteit van het bedrijf (hoewel dit uiteraard ook mogelijk is), maar alles met de marketingstrategieën die tot op heden zijn toegepast. Grote kans dat jouw concurrent gebruik maakt van een goede online marketeer en daarmee zijn of haar Google Ranking binnen mum van tijd heeft verhoogd. 

Dat is natuurlijk stiekem goed nieuws voor jou, want dat betekent dus ook dat jij veel kunt doen om je concurrent te verslaan. Online marketing is immers hét sleutelwoord. Daarom volgen hier 3 tips om jouw Google Ranking te verbeteren en zo een hogere positie binnen Google te behalen. 

Schakel een online marketeer in 

Allereerst is het belangrijk om te beseffen dat online marketing zeer complex is. De digitale markt verandert bijna constant. Door al die nieuwe, innovatieve ontwikkelingen zien we dan ook dat bepaalde marketingstrategieën al na enkele maanden tot slechts een jaar weer achterhaald zijn. Dit is als ondernemer bijna niet bij te benen. Dat zou betekenen dat je 24/7 alle nieuwtjes in de gaten moet houden en dáárnaast ook nog eens je bedrijf moet runnen. Dat is bijna niet te doen. Het is daarom slimmer om een online marketeer in te schakelen. Deze houdt zich constant bezig met de nieuwste ontwikkelingen, weet een plan op maat te stellen voor jouw bedrijf en helpt je in de zoektocht naar de juiste aanpak om hoger in Google te eindigen. 

Maak gebruik van long-tail zoekwoorden 

Zoekwoorden gebruiken in relevante content of bij het plaatsen van interne links is heel belangrijk voor een betere vindbaarheid van jouw website. Dan moet je echter wel weten welke zoekwoorden je het beste kunt gebruiken. Wij adviseren om hierbij altijd te gaan voor zogenaamde long-tail zoekwoorden. 

Long-tail zoekwoorden hebben een lager zoekvolume. Dat betekent dat ze minder vaak gezocht worden door de consument, maar leveren daarentegen wel veel meer op. Stel, je verkoopt auto’s en je gebruikt een zoekwoord als ‘auto kopen’, dan beschik je direct over heel veel concurrentie. Er zijn immers heel veel aanbieders die auto’s verkopen. De kans is klein dat je dan daadwerkelijk met dit zoekwoord weet te scoren. Daarom kun je beter voor zoekwoorden kiezen die iets relevanter zijn voor jouw site en bovendien direct een groot deel van de concurrentie uitschakelen. Denk bijvoorbeeld aan ‘auto kopen Friesland’. Een marketeer kan je helpen bij het bepalen van de juiste zoekwoorden. Ook handig voor google ads.

Content marketing 

Content marketing is onmisbaar voor een hogere positie binnen Google. Hierbij kun je denken aan geschreven teksten, maar ook het gebruik van social media kanalen en het plaatsen van video’s. Hierbij is het tegenwoordig echter wel belang dat er ook daadwerkelijk relevante content wordt geplaatst. Je kunt niet meer zomaar een artikel plaatsen om simpelweg hogerop in Google te komen, maar de consument moet hier écht iets aan hebben. Google analyseert tegenwoordig hoe bezoekers reageren op jouw landingspagina’s. Klikken ze direct terug nadat ze hier op terecht zijn gekomen? Dan zal Google de kwaliteitsscore van die pagina aanpassen en zak je verder weg in de ranking. Hoe relevanter, hoe beter dus! 

Opvallende trends in de Corona periode 0 58

Opvallende trends in de Corona periode

De Corona crisis houdt de wereld flink in zijn grip. Om het virus niet om zich heen te laten grijpen zijn er door de meeste regeringen strenge regels ingesteld. Ook het Nederlandse kabinet onder leiding van Premier Rutte heeft Nederland strenge maatregelen opgelegd. Veel Nederlanders hebben lange tijd thuis gezeten om zo zichzelf en anderen te beschermen. Gelukkig is er inmiddels licht aan het eind van de tunnel. De groep kwetsbare Nederlanders heeft zich kunnen laten inenten. Hierdoor heeft het kabinet de maatregelen iets kunnen versoepelen. Welke trends hebben we zien ontstaan tijdens deze moeilijke periode? Hoe heeft Nederland zich door de Corona crisis heen geknokt?

Heel Holland bakt en Hollands Next Masterchef in de praktijk

Vanwege de Corona maatregelen mochten restaurants en andere horeca gelegenheden hun deuren niet openen. Hierdoor was Nederland gedwongen thuis te eten. De grote winnaar van deze maatregel was Thuisbezorgd. Deze dienst zorgde ervoor dat het eten via bezorgers van eetgelegenheden naar huizen werd gebracht. Ook het thuis koken werd opeens erg populair. Webshops die etenswaren aanbieden en thuisbezorg diensten als AH-delivery en Picknick hebben hierdoor een mooie stijging doorgemaakt tijdens de corona periode. Kwamen al die vrijdag en zondag avonden op de bank kijkend naar Masterchef en Heel Holland bakt opeens goed van pas!

Thuis werken en aan het huis werken

Door Corona werden werkgevers gedwongen hun werknemers thuis te laten werken. Opeens bleek dat meetings via Teams prima vanuit huis gedaan konden worden. Werkgevers bleken erg vrijgevig wanneer het ging over thuiswerkvergoedingen en het creëren van een ergonomische thuiswerkplek. Tel daarbij op dat de reistijd van huis naar werk en andersom kwam te vervallen en het thuis werken was al snel erg populair. Vanwege het vervallen van de reistijd hadden veel mensen opeens tijd over. Omdat men thuis zat zag men ook wat er allemaal aan het huis mankeerde en wat al lang niet was opgepakt. De doe-het-zelvers gingen aan de slag en opeens was heel Nederland tuinman, dakdekker of klusjesman.

Toch liever een ander huis?

De Nederlandse huizenmarkt kwam door de corona maatregelen ook in beweging. Hoewel de huizenmarkt nog altijd krap is zagen we de zoekterm ‘Makelaar Rotterdam’ weer stijgen in Google Trends. Veel buitenlandse studenten of werknemers zijn in de Corona periode naar hun thuisland gegaan. Dit bracht wat ruimte op de huur markt. Veel starters konden extra sparen door de lagere uitgaven. Hierdoor konden zij toch de nieuwbouwhuizen die vrij kwamen te staan kopen.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks