De voordelen van een telefoonhoesje 0 959

De voordelen van een telefoonhoesje

Tegenwoordig is bijna iedereen wel in het bezit van een smartphone. We kunnen bijna niet meer zonder. De smartphone hoort bij je standaard uitrusting wanneer je op pad gaat. Naast sleutels en je portemonnee is dit het ding wat je nooit vergeet. En als je hem een keer vergeet, voel je je de hele dag ‘incompleet’. We hoeven dan ook niet onder stoelen en banken te schuiven dat een smartphone een kostbaar bezit is. Iets wat men graag wilt beschermen. Daarnaast is het ook nog eens een vrij kwetsbaar toestel. Zeker in tegenstelling tot oude mobiele telefoons. Ze raken snel beschadigd, om over het glazen schermpje nog maar te zwijgen. Een telefoonhoesje is dan ook zeker geen overbodige luxe.

Hoewel de meeste mensen het vanzelfsprekend vinden om een telefoonhoesje aan te schaffen, zijn er ook nog genoeg mensen die het gokken om geen hoesje te gebruiken. Twijfel jij nog steeds om een Samsung Galaxy M30s hoesje voor jouw nieuwe Samsung te kopen? Wij zetten de voordelen van het gebruik van telefoonhoesjes op een rijtje. En geloof ons, dat zijn er heel wat!

Persoonlijke uitstraling

Er zijn nog steeds veel mensen die bang zijn dat een telefoonhoesje de uitstraling van hun telefoon negatief beïnvloed. Het ziet er toch helemaal niet mooi uit? Als je dit denkt, heb je het goed mis. Telefoonhoesjes zijn tegenwoordig namelijk in alle soorten en maten verkrijgbaar. Je kunt ze zelfs geheel naar eigen wens samenstellen. Hierdoor is er voor ieder wat wils te vinden. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek het hoesje wat bij jou past. Doordat er zoveel keus is, kun je het hoesje helemaal afstemmen op je eigen persoonlijke voorkeuren. Hierdoor geniet het hoesje van een geweldige persoonlijke uitstraling.

Persoonlijke uitstraling hoesje

 

Krassen voorkomen

Een smartphone beschadigt helaas zeer snel. Zelfs bij het op een tafel plaatsen kunnen er al krassen ontstaan. De buitenkant van het toestel is nou eenmaal zeer kwetsbaar. Daar kunnen we niet omheen. Een goed hoesje is dan ook noodzaak om dit te voorkomen. Bovendien heeft een hoesje van Smartphonehoesjes.nl ook nog een voordeel voor de lange termijn. Wanneer je de telefoon altijd met een hoesje hebt beschermd, zal deze er na enkele jaren (als het goed is) nog steeds zo goed als nieuw uitzien. Hierdoor zal deze langer zijn waarde behouden en dat is een fijn idee wanneer je het toestel ooit wilt verkopen. Zeker bij een iPhone levert dit bijvoorbeeld nog heel wat op.

Voorkom schade

Doordat je de smartphone dagelijks gebruikt, is de kans groot dat je deze een keer flink laat vallen. Dit kun je bijna niet voorkomen. Hij glipt een keer tussen je vingers, de kinderen gaan er mee aan de haal of hij valt simpelweg uit je broekzak. De kans op schade is dan groot. Met een beetje mazzel blijft het bij enkele krassen op het scherm, maar in sommige gevallen zorgt het zelfs voor inwendige schade. Natuurlijk is dit wel te repareren, maar wel voor een prijs waar meestal niet zo gelukkig van wordt. Een leuk hoesje kopen is dan stukken voordeliger.

Handige extra’s

Veel hoesjes bieden tegenwoordig ook nog handige extra’s. Denk aan hoesjes die je rechtop kunt zetten. Zo hoef je de telefoon niet meer continu in je handen te houden bij het kijken van filmpjes. Hoe handig is dat? Of kies voor smartphonehoesjes met extra opbergruimte voor je pinpas en/of rijbewijs. Zo hoef je niet iedere keer je portemonnee mee te nemen, maar is enkel je telefoon voldoende!

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Drugs op festivals blijven een groot probleem 0 226

Drugs op festivals blijven een groot probleem

We zitten weer volop in het festivalseizoen. Heerlijk nu na twee jaar weer alles kan en mag. Voor met name jongeren een prachtige tijd waar ze te lang niet van konden genieten. Helaas heeft dit ook weer voor een groei in het aantal druggerelateerde slachtoffers gezorgd. Ook de hoeveelheid mensen met een drugsverslaving neemt weer toe.

Drugs op festivals is al jaren een groot probleem. Hoewel het illegaal is, is er maar weinig toezicht op te houden. Ook zijn er veel schimmige partijen beschikbaar op festivals. Mensen die verkeerde drugs verkopen. Het komt geregeld voor dat jongeren in het ziekenhuis belanden door de drugs die zij hebben genomen. Om over de gevolgen op de lange termijn nog maar te zwijgen. Deskundigen buigen al jaren hun hoofd over dit probleem. Want hoe los je iets op wat zo diepgeworteld is in de festivalcultuur?

Schreeuw om landelijke richtlijnen

Hoewel we allemaal weten dat de drugs op festivals illegaal te noemen is, zijn er eigenlijk maar weinig landelijke richtlijnen waar festivals aan moeten voldoen. Er zijn geen standaard preventieve maatregelen die uitgevoerd moeten worden om een vergunning te krijgen. Volgens experts zou dit echter wel eens de oplossing kunnen zijn.

Als preventiemedewerkers samen met de organisatoren in overleg gaan en standaard bij ieder festival maatregelen doorvoeren, dan kan dit verschil maken. Zo pik je de verkopers van drugs er al snel uit en pak je ook die mensen eruit die ‘gewoon’ drugs op zak hebben. Op die manier maak je een festivalbezoek veiliger en zorg je er voor dat er minder gelegenheidsuitjes zijn waarbij drugs vaak wordt genomen.

Op de lange termijn kan dit zelfs schelen in de hoeveelheid mensen die zich jaarlijks aanmelden in een afkickkliniek. Afkicken drugs: het is ongelooflijk lastig. Vaak is hier professionele hulp bij. Veel mensen geloven dat ze het bij die ‘ene keer’ kunnen houden op een festival. De grootste verslavingen beginnen echter vaak op zulke plekken. Als je deze bron aan kunt pakken, zou dat al veel verslavingen kunnen voorkomen en festivals opnieuw een veiligere plek kunnen maken.

Jongeren mogen geen strafblad krijgen bij drugsbezit

Al jaren beschikken we over een ogenschijnlijke tegenstrijdige strafregel. Hierbij is het verboden om drugs te verkopen, maar mag je wel onder invloed zijn. Toch is dit een regel die, volgens preventie-experts, niet aangepast hoeft te worden. Het is juist voor jongeren van belang dat zij met eventuele problemen kunnen komen.

Bedenk maar eens wat er gebeurt als een jongere onder invloed van drugs totaal niet lekker wordt. Deze jongere verkeert dan in een groot gezondheidsgevaar. Als er echter een strafblad staat op het onder invloed zijn van drugs, dan kan dit genoeg reden zijn voor deze jongere om zich niet bij de dokter, het ziekenhuis of simpelweg de EHBO-post van het festival te melden. Dit kan tot zeer gevaarlijke situaties leiden. Daarom is het belangrijk dat iedereen onder invloed van drugs ergens terecht kan. Zo kan er vroegtijdig worden ingegrepen en voorkom je gezondheidsproblemen op de lange termijn.  

Het voorkomen van conflicten rondom re-integratie 0 206

Het voorkomen van conflicten rondom re-integratie

Je krijgt vroeg of laat te maken met (ziekte)verzuim onder personeelsleden als je ondernemer bent of aan het hoofd staat van een organisatie. De meesten van hen gaan binnen enkele weken weer aan het werk, maar helaas komt het ook vaak voor dat een zieke werknemer langer uit de roulatie blijft. Je bent in dat geval verplicht om samen met de werknemer in kwestie te zorgen voor een effectief re-integratietraject. Er zijn twee manieren om de medewerker te laten terugkeren op de werkvloer: eerste spoor re-integratie en tweede spoor re-integratie. Bij eerste spoor re-integratie gaat de werknemer bij de huidige werkgever aan de slag en krijgt die eventueel een aangepaste of een nieuwe functie. In het geval van re-integratie tweede spoor wordt de medewerker begeleid bij het zoeken van passend werk bij een andere werkgever.

Ben jij ook werkgever en heb je vragen over re-integratie? Vraag jij je bijvoorbeeld af of je de juiste stappen zet? De experts van een re-integratiebureau in Rotterdam of een andere plaats kunnen je bijstaan in re-integratietrajecten bij arbeidsongeschiktheid en het voeren van bezwaar en beroep bij arbeidsongeschiktheid. Ook hebben zij een antwoord op al je vraagstukken als je eigenrisicodrager voor de Ziektewet bent.

Voorkom juridische geschillen

Soms ontstaan er rondom re-integratietrajecten conflicten, waaronder onenigheid over de exacte betekenis van de term passende werkzaamheden. Ook verdeeldheid in het kader van re-integratie is aan de orde van de dag, bijvoorbeeld over het aantal re-integratie-uren. In bepaalde situaties zijn er meningsverschillen over het functioneren. Verder komt het geregeld voor dat werkgevers er een dubbele agenda op nahouden, omdat ze graag van de zieke werknemer af willen. Maar hoe het ook zij, doe je er als werkgever verstandig aan je uitgebreid te laten informeren en begeleiden. Dan ben je goed voorbereid en voorkom je juridische geschillen als er onverhoopt toch een conflict ontstaat.

Een slepend juridisch proces wil je immers koste wat het kost voorkomen. Daarom is het cruciaal om onzekerheden en onduidelijkheden samen met de werknemer te bespreken en op een zo goed mogelijke voet te blijven. Proberen elkaars belangen te begrijpen en elkaar te respecteren, is daarbij een helpende factor.

Oplossingen bij ongewenste omgangsvormen

Slachtoffers van ongewenste omgangsvormen zouden terecht moeten kunnen bij een externe vertrouwenspersoon. Hoewel iedere werkgever zijn werknemers een veilige werkomgeving hoort te bieden, kan er toch sprake van grensoverschrijdend gedrag of misstanden die de veiligheid op de werkvloer schaden. Dit kan uiteindelijk leiden tot (langdurige) uitval. Werknemers die worden geconfronteerd met ongewenst gedrag kun je na een incident laten begeleiden door een gecertificeerde, externe vertrouwenspersoon. Werknemers die zich geïntimideerd, gediscrimineerd of gepest voelen, hebben hier baat bij. De externe vertrouwenspersoon helpt slachtoffers van ongewenste omgangsvormen in een gegarandeerd vertrouwelijke setting en zoekt samen met hen naar constructieve oplossingen.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks