De voordelen van een telefoonhoesje 0 389

De voordelen van een telefoonhoesje

Tegenwoordig is bijna iedereen wel in het bezit van een smartphone. We kunnen bijna niet meer zonder. De smartphone hoort bij je standaard uitrusting wanneer je op pad gaat. Naast sleutels en je portemonnee is dit het ding wat je nooit vergeet. En als je hem een keer vergeet, voel je je de hele dag ‘incompleet’. We hoeven dan ook niet onder stoelen en banken te schuiven dat een smartphone een kostbaar bezit is. Iets wat men graag wilt beschermen. Daarnaast is het ook nog eens een vrij kwetsbaar toestel. Zeker in tegenstelling tot oude mobiele telefoons. Ze raken snel beschadigd, om over het glazen schermpje nog maar te zwijgen. Een telefoonhoesje is dan ook zeker geen overbodige luxe.

Hoewel de meeste mensen het vanzelfsprekend vinden om een telefoonhoesje aan te schaffen, zijn er ook nog genoeg mensen die het gokken om geen hoesje te gebruiken. Twijfel jij nog steeds om een Samsung Galaxy M30s hoesje voor jouw nieuwe Samsung te kopen? Wij zetten de voordelen van het gebruik van telefoonhoesjes op een rijtje. En geloof ons, dat zijn er heel wat!

Persoonlijke uitstraling

Er zijn nog steeds veel mensen die bang zijn dat een telefoonhoesje de uitstraling van hun telefoon negatief beïnvloed. Het ziet er toch helemaal niet mooi uit? Als je dit denkt, heb je het goed mis. Telefoonhoesjes zijn tegenwoordig namelijk in alle soorten en maten verkrijgbaar. Je kunt ze zelfs geheel naar eigen wens samenstellen. Hierdoor is er voor ieder wat wils te vinden. Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek het hoesje wat bij jou past. Doordat er zoveel keus is, kun je het hoesje helemaal afstemmen op je eigen persoonlijke voorkeuren. Hierdoor geniet het hoesje van een geweldige persoonlijke uitstraling.

Persoonlijke uitstraling hoesje

 

Krassen voorkomen

Een smartphone beschadigt helaas zeer snel. Zelfs bij het op een tafel plaatsen kunnen er al krassen ontstaan. De buitenkant van het toestel is nou eenmaal zeer kwetsbaar. Daar kunnen we niet omheen. Een goed hoesje is dan ook noodzaak om dit te voorkomen. Bovendien heeft een hoesje van Smartphonehoesjes.nl ook nog een voordeel voor de lange termijn. Wanneer je de telefoon altijd met een hoesje hebt beschermd, zal deze er na enkele jaren (als het goed is) nog steeds zo goed als nieuw uitzien. Hierdoor zal deze langer zijn waarde behouden en dat is een fijn idee wanneer je het toestel ooit wilt verkopen. Zeker bij een iPhone levert dit bijvoorbeeld nog heel wat op.

Voorkom schade

Doordat je de smartphone dagelijks gebruikt, is de kans groot dat je deze een keer flink laat vallen. Dit kun je bijna niet voorkomen. Hij glipt een keer tussen je vingers, de kinderen gaan er mee aan de haal of hij valt simpelweg uit je broekzak. De kans op schade is dan groot. Met een beetje mazzel blijft het bij enkele krassen op het scherm, maar in sommige gevallen zorgt het zelfs voor inwendige schade. Natuurlijk is dit wel te repareren, maar wel voor een prijs waar meestal niet zo gelukkig van wordt. Een leuk hoesje kopen is dan stukken voordeliger.

Handige extra’s

Veel hoesjes bieden tegenwoordig ook nog handige extra’s. Denk aan hoesjes die je rechtop kunt zetten. Zo hoef je de telefoon niet meer continu in je handen te houden bij het kijken van filmpjes. Hoe handig is dat? Of kies voor smartphonehoesjes met extra opbergruimte voor je pinpas en/of rijbewijs. Zo hoef je niet iedere keer je portemonnee mee te nemen, maar is enkel je telefoon voldoende!

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Hoe laat ik mijn bedrijfswebsite opvallen? Vier tips om klanten aan te trekken 0 64

bedrijfswebsite opvallen

Na lang wikken en wegen, heb je besloten om je eigen pad te kiezen en dat het ondernemerschap helemaal voor jou is. Je start je eigen bedrijf. Maar… hoe kom je nu aan klanten? De belangrijkste manier om tegenwoordig klanten aan te trekken is via het internet. Een opvallende bedrijfswebsite is daarbij essentieel. Hoe zorg je ervoor dat jouw website eruit springt? En dat klanten terug bij jou blijven komen? Met deze vier tips maak je alvast een goede start.

Tip #1: Maak je website overzichtelijk

Er is geen betere bedrijfswebsite dan eentje waarbij je in één oogopslag ziet welke producten en diensten het aanbiedt. Je belandt op de homepagina en je ziet gelijk een heel productenoverzicht met korte beschrijvingen erbij. Helemaal een bonus als er ook plaatjes bij staan. Goede visuals die de tekst ondersteunen zorgen er namelijk voor dat wat jij aanbiedt nog beter hangen in het geheugen van een websitebezoeker blijft hangen. Een goed voorbeeld van zo’n website is Scatters Casino Promotions. Als je daar op de homepagina uitkomt, heb je gelijk een goed overzicht van alle soorten promoties die zij aanbieden. Doordat er ook goed gebruik wordt gemaakt van ondersteunende visuals, blijven de verschillende promoties goed in het geheugen hangen.

Tip #2: Bied originele content aan

De meesten van je toekomstige klanten zullen je website via Google vinden. Hoe kom je nu zo hoog mogelijk in de ranglijst van deze zoekmachine? Originele content. De huidige Googlezoekmachine waardeert originele content en al helemaal als je vaker over eenzelfde onderwerp uit je eigen branche schrijft of blogt. Bedenk bijvoorbeeld wat voor een vragen klanten over jouw producten of diensten kunnen hebben. Gebruik deze vragen voor blog posts en andere nieuwsartikelen op je website en grote kans dat Google dit oppikt en jouw website hoog op de ranglijst neerzet. In een vorige blog post van Mannencenter, werden al wat andere tips voor het maken van content gedeeld.

Tip #3: Geef klanten een reden om terug te blijven komen

Het is gelukt, de eerste websitebezoekers stromen binnen! Maar… hoe laat je ze nu terug komen? Want hoe vaker een bezoeker jouw website bezoekt, des de groter de kans dat hij of zij ook daadwerkelijk iets koopt. Een goede manier om dit te doen is door promoties of aanbiedingen op een specifieke dag aan te bieden. Zoals bijvoorbeeld de free spins Wednesdays promotie van Scatters. Deze promotie geldt alleen op woensdagen, waardoor klanten sneller geneigd zijn op woensdagen terug te komen naar de website.

Tip #4: Vertel een verhaal

Hoe maak je jouw website nu zo memorabel dat bezoekers het niet alleen zullen onthouden, maar ook anderen erover zullen vertellen? Door het vertellen van een verhaal. Mensen zijn van nature geneigd om goede verhalen te onthouden en door te vertellen. Wat is het verhaal achter jouw bedrijf? Vertel dit op een creatieve manier op jouw website en deze zal er echt uitspringen. Een heel goed voorbeeld van een website waarbij het verhaal centraal staat is Nomadic Tribe. Met video’s, foto’s en teksten aan het begin van de website vertellen zij eerst hun verhaal voordat ze onderaan hun homepagina hun product aanbieden.

 

Printen vanaf mobiele telefoon 0 54

Printen vanaf mobiele telefoon

Elke dag weer worden overal ter wereld miljoenen foto’s genomen met mobiele telefoons. We plaatsen de foto’s op social media of sturen ze door naar vrienden. Heel vaak worden de foto’s van de mobiele telefoon niet afgedrukt maar bewaard op het geheugenkaartje om uiteindelijk te verdwijnen. Hartstikke zonde want je geniet zoveel meer van een uitgeprinte foto. Ook foto’s vanaf je mobiele telefoon kun je eenvoudig en in hoge kwaliteit zelf afdrukken. We vertellen je graag hoe je dat doet.

Kwaliteit foto’s sterk verbeterd:

De kwaliteit van de foto’s die je kunt maken met je smartphone is sterk verbeterd. Qua aantal megapixels hoeft een smartphone vandaag de dag niet meer onder te doen voor een professionele camera. Neem eenvoudig panorama foto’s of macrofoto’s met je mobiel. Wanneer je de foto’s in originele afmeting bewaard is de kwaliteit prima voor een prachtige afdruk. Alleen hoe krijg je nou snel die foto vanaf je mobiel naar de printer zonder allerlei omslachtige handelingen. Wanneer je beschikt over een wifi printer kun je foto’s vanaf je smartphone direct versturen naar de wifi printer. Zonder kabeltjes of gedoe. Je kunt hiervoor gebruik maken van de gratis app HP smart wanneer je een HP printer hebt, maar ook andere printers hebben inmiddels apps om snel foto’s af te drukken vanaf de smartphone.

Kleurenprinter of fotoprinter:

Voor veel mensen is een kleurenprinter of een fotoprinter hetzelfde apparaat. Niets is echter minder waar. Een fotoprinter is speciaal ontwikkeld voor het afdrukken van foto’s en heeft daarom meer dan de 4 standaard cartridges die een kleurenprinter heeft. Vaak is fotozwart als extra cartridge toegevoegd of een cartridge met lichte tinten geel, magenta of cyaan. Op deze manier print je jouw foto’s op de hoogst mogelijke kwaliteit. Daarbij moeten we nog wel even aantekenen dat niet alleen de printer verantwoordelijk is voor de kwaliteit. Ook het gebruikte fotopapier heeft een hoge invloed op het uiteindelijke eindresultaat. Hoe zwaarder het fotopapier des te beter de kwaliteit en levensduur van de foto’s is. Je kunt kiezen voor mat, glossy of hoogglans fotopapier

Print abonnement:

Wanneer je vaak foto’s en andere zaken print kan het voordelig zijn om een print abonnement af te sluiten. Op die manier kun je elke maand een bepaald aantal prints maken tegen een vaste lage prijs. HP instant ink is een prima voorbeeld van zo’n print abonnement. Je printer bestelt vanaf nu zelf inkt of een toner zodat je nooit meer zonder zit op een moment dat je wilt printen. Handig toch?

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks