Deze tips zijn geslaagd voor een leuk mannenuitje 0 91

Mud race

Heb jij zo’n leuke vriendengroep waarbij jullie eens in de zoveel tijd een leuk uitje plannen? Echt een mannending waarbij jullie even niet hoeven na te denken over andere zaken dan alleen man zijn en lol maken. Helaas, hoe vaker deze uitjes terug komen hoe minder inspiratie er is voor weer een waanzinnige dag. Tot nu! Lees deze tips voor een geslaagde mannendag en het volgende uitstapje kan alvast geboekt worden.

Tip nummer 1: avondje op stap

Zijn jullie wel klaar met een hele nacht doorhalen in een afgelegen discotheek, maar vinden jullie het wel leuk om een avond met elkaar op stap te gaan? Dan is de beste tip voor jullie: speel roulette live of kies voor live Netent spellen spelen! Ga van tevoren met zijn allen gezellig een hapje eten en breng daarna een bezoekje aan het casino. Wie van jullie heeft geluk in de liefde en wie in het spel?

Tip nummer 1: avondje op stap

Tip 2: show the muscles

Zijn jullie een beetje sportief of pretenderen jullie in eider geval van wel? Dan is een sportieve dag waarbij de spierballen kunnen worden vergeleken een leuk uitje? Wat dacht je van een Mud race of een clinic kickboksen? Wie van de mannen gaat deze dag met een trots gevoel naar huis en wie moet zich even over zijn gekrenkte trots zetten?

Tip 3: wie is de snelste?

Misschien geen vernieuwende tip, maar wel eentje die altijd zorgt voor een paar uur heel veel plezier. Karten is altijd een mannending en de trots komt omhoog zodra er op het gaspedaal wordt gedrukt. Is dit voor jullie vriendengroep iets te soft? Ga dan een racen op een echt circuit. Gegarandeerd plezier en menig mannenhart gaat hier echt harder van kloppen.

Karten

Tip 4: een jongensdroom die uitkomt

Droomde jij vroeger al over mooie dikke auto’s? Hoe sneller hoe beter met een mooi geluid? Dan is dit zeker een trip om met de jongens te doen. Maak een rit in de auto van je dromen. Of het nu een Ferrari is of een ongelooflijk mooie Maserati, jullie jongensdroom is na deze dag vervuld.

Tip 5: een ouderwets gezellige avond

Zijn jullie niet echt van het uitgaan, maar wel van een avond ouderwets gezellig? Huur dan voor een paar uur een bowlingbaan af. Gewoon een ouderwets gezellig spel waarbij er altijd wel eentje in jullie vriendengroep uitblinkt in het spel. Tegenwoordig hebben veel bowlingbanen een arrangement met eten. Leuk om van tevoren doen! Hebben jullie na afloop nog energie over? Dan is een drankje in de kroeg op de hoek altijd leuk.

Tip 6: maak van een dag een weekend

Een dag is zo voorbij en waarom niet langer de tijd nemen om leuke herinneringen te maken met elkaar? Plan daarom in plaats van een dag of een avond eens een keer een weekendje. Leuk om dit ieder jaar te herhalen waarbij er steeds een andere plaats in Nederland wordt bezocht. Zo is Maastricht echt een aanrader om een weekendje te bezoeken, maar ook Amsterdam of Rotterdam doen het altijd goed. Hebben jullie echt iets groots te vieren? Kies er van voor om het weekend tripje in het buitenland plaats te laten vinden. Ibiza, Barcelona of Lissabon zijn echte steden die een vriendengroep kan gebruiken!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waar je aan moet denken bij het kopen van motoraccessoires 0 24

Waar je aan moet denken bij het kopen van motoraccessoires

Je hebt pas je motorrijbewijs gehaald en je wilt zo snel mogelijk gaan motorrijden. Eerst wil je zeker weten of je alle spullen in huis hebt die belangrijk zijn om bij je te hebben wanneer je op pad gaat. De juiste accessoires bevorderen het motorrijden voor zowel jou als rijder als voor je motor. Wat heb je nu precies nodig?

Veiligheid

Veiligheid staat voorop. Dit heb je tijdens je rij examen al geleerd. Om ervoor te zorgen dat je veilig motor kan rijden is het belangrijk een stevig motorpak, handschoenen en een helm te hebben. Rij nooit in een korte broek of T-shirt, maar doe een lange broek en een stevige jack aan. Daarnaast moet je ervoor zorgen dat je handschoenen goed passen en dat je winter- en zomerhandschoenen hebt. Een stevige, veilige helm kopen is ook erg belangrijk. Voor helmen bestaan er Europese normen en buiten dat, is het belangrijk dat je helm goed past. Hierbij hoef je niet alleen te letten op het design of de kleuren, maar vooral of de helm niet knelt en er goede geluidisolatie is.

Onderhoud

Voor een groot deel kun je zelf je motor onderhouden. Onderhoud is belangrijk zodat je lang en veilig onderweg kunt zijn. Allereerst dien je regelmatig de vitale onderdelen van je motor te controleren. Hierbij kun je denken aan voldoende lucht in je banden, alle verlichting wat naar behoren werkt en of je ketting op spanning is. Naast vitale onderdelen is het ook belangrijk bewegende delen regelmatig te controleren. Zet je motor op de middenstandaard en laat je achterwiel ronddraaien. Dit kan je doen door je voorrem in te knijpen en te trappen op je achterrem. Overige onderdelen die vaak vervangen moeten worden zijn lucht- en oliefilters, koelvloeistof, remvoeringen en de accu.

Onderweg

Voordat je de weg op gaat, is het belangrijk de juiste accessoires mee te nemen. Een motorband reparatieset wanneer er onderweg iets stukgaat en je dit zelf kunt repareren. Een keycord waar je al je sleutels aan kunt hangen zodat je sleutelbos niet knelt in je zak en je dit snel kunt pakken. Een extra paar handschoenen en een helmmuts die je altijd in je motor kunt laten. Op sommige dagen lijkt het warmer dan het daadwerkelijk is. Zorg ervoor dat je altijd een slot hebt in je motor zodat je de motor veilig op straat kunt parkeren.

Heb je zelf nog handige tips? Deel ze hieronder!

Online zaden bestellen om je groene vingers te prikkelen 0 21

Online zaden bestellen om je groene vingers te prikkelen

Met het begin van de lente staan wij Nederlanders altijd te trappelen om weer lekker in de tuin aan de slag te gaan. Lekker met je handen in de aarde en de tuin klaarmaken voor een zomer vol barbecues, late avonden met vrienden of gewoon relaxen met een koud biertje. Bij die barbecue zorg jij als man met groene vingers natuurlijk voor je eigen groente. Toch?

Wat te kweken?

Allereerst is het natuurlijk belangrijk om te bepalen wat je precies wilt gaan kweken.

Zo is de start van het voorjaar de perfecte tijd om bijvoorbeeld radijs, knoflook, veldsla, wortels en spinazie in te zaaien. Op zoek naar iets meer exotisch om de gasten bij die barbecue straks te verbazen? Wanneer je kiest voor het online bestellen van zaad heb je de keuze uit honderden verschillende soorten zaden om niet alleen groenten maar ook kruiden en bloemen te kweken.

Daarmee zorg je dus niet alleen voor verse groente maar ook voor een kleurige achtertuin en lekkere kruiden voor andere gerechten.

Gezonde groenten

En het zelf zaaien van groenten heeft meer voordelen. Het kweken van gewassen in de frisse buitenlucht is leuk en het geeft voldoening om de groenten op te zien groeien. Daarnaast is het natuurlijk een gezonde bezigheid, al dat zaaien en spitten.

Maar misschien wel het belangrijkste argument is dat eigen gekweekte en onbespoten groenten smaakvoller en gezonder zijn dan die uit de winkel.

En we hadden het al over de variatie. Welke supermarkt of groenteman heeft er ruim tweehonderd soorten groenten op voorraad? Online heb je de keuze uit heel veel mooie en lekkere groenten die in de winkel vaak lastig te krijgen of erg duur zijn.

Altijd een bloemetje op tafel

Sommige mannen brengen zo nu en dan een bloemetje mee voor hun vrouw. Maar jij, jij gaat nog een stapje verder. Jij kweekt je bloemen gewoon zelf in de eigen achtertuin. Zo kan je geliefde er nog veel langer van genieten dan van dat in alle haast mee gegriste boeketje dat staat te verleppen op de keukentafel. Bovendien is het een veel persoonlijker gebaar.

De keuze in bloemzaad is enorm groot. Ook weer veel groter dan bij de gemiddelde bloemist, supermarkt of bij het benzinestation. Zo kun je dus net dat stapje extra zetten. Zaai nu alvast de lievelingsbloemen van je wederhelft in, dan heb je over een paar weken een prachtig attente verrassing. Van petunia tot leeuwenbek en van goudsbloem tot asters: je vindt het in het online aanbod van allezadenkopen.nl

Verse kruiden

Vergeet tenslotte ook de keukenprins in jezelf niet tot bloei te laten komen. Want ook heel veel kruidensoorten kun je prima zelf kweken. Dat kan zowel in potten als in de volle grond en ze nemen maar weinig ruimte in. Steeds meer mensen kiezen zelfs voor een klein, verticaal kruidentuintje aan de keukenmuur: simpelweg een paar losse potjes aan haken boven het aanrecht. Dat is wel zo handig want zo zijn de kruiden tijdens het koken altijd binnen handbereik.

Basilicum, peper en bieslook mogen zeker niet ontbreken. Ook soorten als kamille, kervel en koriander zijn klassiekers in de keuken. En ook hier geldt weer, niets verslaat vers!

Enthousiast geworden? Dan word je er vast nóg enthousiaster van als je hoort dat online zaden bestellen ook nog eens erg snel kan. Bestel je vóór 12.00 uur? Dan kunnen je zaden al de volgende werkdag de grond in. Succes!

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks