Deze tips zijn geslaagd voor een leuk mannenuitje 0 818

Mud race

Heb jij zo’n leuke vriendengroep waarbij jullie eens in de zoveel tijd een leuk uitje plannen? Echt een mannending waarbij jullie even niet hoeven na te denken over andere zaken dan alleen man zijn en lol maken. Helaas, hoe vaker deze uitjes terug komen hoe minder inspiratie er is voor weer een waanzinnige dag. Tot nu! Lees deze tips voor een geslaagde mannendag en het volgende uitstapje kan alvast geboekt worden.

Tip nummer 1: avondje op stap

Zijn jullie wel klaar met een hele nacht doorhalen in een afgelegen discotheek, maar vinden jullie het wel leuk om een avond met elkaar op stap te gaan? Dan is de beste tip voor jullie: speel roulette live of kies voor live Netent spellen spelen! Ga van tevoren met zijn allen gezellig een hapje eten en breng daarna een bezoekje aan het casino. Wie van jullie heeft geluk in de liefde en wie in het spel?

Tip nummer 1: avondje op stap

Tip 2: show the muscles

Zijn jullie een beetje sportief of pretenderen jullie in eider geval van wel? Dan is een sportieve dag waarbij de spierballen kunnen worden vergeleken een leuk uitje? Wat dacht je van een Mud race of een clinic kickboksen? Wie van de mannen gaat deze dag met een trots gevoel naar huis en wie moet zich even over zijn gekrenkte trots zetten?

Tip 3: wie is de snelste?

Misschien geen vernieuwende tip, maar wel eentje die altijd zorgt voor een paar uur heel veel plezier. Karten is altijd een mannending en de trots komt omhoog zodra er op het gaspedaal wordt gedrukt. Is dit voor jullie vriendengroep iets te soft? Ga dan een racen op een echt circuit. Gegarandeerd plezier en menig mannenhart gaat hier echt harder van kloppen.

Karten

Tip 4: een jongensdroom die uitkomt

Droomde jij vroeger al over mooie dikke auto’s? Hoe sneller hoe beter met een mooi geluid? Dan is dit zeker een trip om met de jongens te doen. Maak een rit in de auto van je dromen. Of het nu een Ferrari is of een ongelooflijk mooie Maserati, jullie jongensdroom is na deze dag vervuld.

Tip 5: een ouderwets gezellige avond

Zijn jullie niet echt van het uitgaan, maar wel van een avond ouderwets gezellig? Huur dan voor een paar uur een bowlingbaan af. Gewoon een ouderwets gezellig spel waarbij er altijd wel eentje in jullie vriendengroep uitblinkt in het spel. Tegenwoordig hebben veel bowlingbanen een arrangement met eten. Leuk om van tevoren doen! Hebben jullie na afloop nog energie over? Dan is een drankje in de kroeg op de hoek altijd leuk.

Tip 6: maak van een dag een weekend

Een dag is zo voorbij en waarom niet langer de tijd nemen om leuke herinneringen te maken met elkaar? Plan daarom in plaats van een dag of een avond eens een keer een weekendje. Leuk om dit ieder jaar te herhalen waarbij er steeds een andere plaats in Nederland wordt bezocht. Zo is Maastricht echt een aanrader om een weekendje te bezoeken, maar ook Amsterdam of Rotterdam doen het altijd goed. Hebben jullie echt iets groots te vieren? Kies er van voor om het weekend tripje in het buitenland plaats te laten vinden. Ibiza, Barcelona of Lissabon zijn echte steden die een vriendengroep kan gebruiken!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Ga je een echte mannen hobbykamer inrichten? 4 tips 0 90

Ga je een echte mannen hobbykamer inrichten? 4 tips

We hebben steeds meer de behoefte aan een ruimte in huis om lekker even op jezelf te zijn zonder gestoord te worden door vrouwlief of de kinderen. In ons drukke leven jongleren we werk en thuis en lopen we over van verplichtingen. En in al die drukte vergeet je gewoonweg om tijd voor jezelf vrij te maken. 

Iedereen heeft baat bij een plek waar je tot rust kunt komen en omringd wordt door de dingen die je leuk vindt. Echt jouw plek.

Nu kun je voor een echte “mancave” gaan compleet met bierbrouwerij of een complete game room met speciale gamestoelen en een gigantische flatscreen tv, maar je kunt ook voor een echte hobbyruimte gaan waar je lekker ongestoord kunt klussen. 

Wil je ook een kamer voor jezelf inrichten, een echte hobbykamer voor mannen? Met deze vier eenvoudige stappen tover je een doorsnee kamer om tot jouw eigen plek.

1. Waar ga je jouw hobbykamer voor gebruiken?

Elk goed project begint met een goed plan, en dat geldt dus ook voor jouw hobbykamer. Bedenk wat voor hobbykamer je het liefste zou willen hebben, wat je er gaat doen en met welke spullen je jezelf wilt omringen. Wil je bijvoorbeeld een echte mancave en hou je van bier dan wil je misschien een bar inbouwen met een tap, een echte brouwketel neerzetten om je eigen bier te maken en een speciale koelkast om je bier te lageren en op temperatuur te houden. Maak een lijst met de dingen die je graag in je hobbykamer zou willen hebben en teken een plattegrond om te zien of het allemaal past voordat je naar de winkel rent.

2. Inrichten van je hobbykamer met bergruimte

Ga je voor een echte hobbykamer waar je dingen gaat maken, dan heb je meestal veel bergruimte nodig. Hou je bijvoorbeeld van modelbouw, dan heb je al snel dozen vol met modelbouwprojecten, verf, penselen, een airbrush en allerlei klein gereedschap. Om te zorgen dat al deze spullen niet overal gaan rondslingeren en je werkplek prettig en overzichtelijk te houden is het handig om voor veel opbergruimte te zorgen. Hou in je plan daarom al rekening met kasten, en dozen of kisten waar je kleinere onderdelen in kwijt kunt. Met genoeg kleinere containers die je weer kunt stapelen kun je ook in een hele kleine hobbyruimte toch veel spullen kwijt. 

3. Zorg voor passende verlichting in je hobbykamer

Bij een hobbykamer hoort goede verlichting. Als je aan het hobbyen bent moet je goed kunnen zien wat je aan het doen bent. Hang bijvoorbeeld LED tl verlichting op boven je werktafel en koop een goede bureaulamp of spotjes om gericht je werkstuk te kunnen belichten. Ga je voor een mancave of een gameroom dan zoek je het misschien meer in passende sfeerverlichting. 

4. Haal het maximale uit een kleine hobbykamer

Heb je maar een kleine ruimte die je kunt inrichten als hobbykamer, probeer dan de ruimte optimaal te benutten. Kijk of je wat opbergruimte betreft de hoogte in kunt. Hang bijvoorbeeld bakken aan de muur met een handig kliksysteem voor klein gereedschap of materiaal, en kijk of je de werktafel opklapbaar kunt maken zodat je meer ruimte kunt creëren als je dat nodig hebt.

 

 

Zo kun jij jouw bedrijf nog meer en beter promoten 0 120

Zo kun jij jouw bedrijf nog meer en beter promoten

Anno 2023 is het belangrijk om je als bedrijf te kunnen onderscheiden. Aangezien er in veel sectoren veel bedrijven werkzaam zijn, is het lastig om jouw bedrijf meer te laten zien aan de buitenwereld op een dusdanige manier dat jouw netwerk, klantenkring en naamsbekendheid vergroot wordt. Toch is dit ontzettend belangrijk voor het succes van jouw bedrijf. Daarom komen er in deze blog een aantal tips naar voren om jouw bedrijf nog meer te promoten!

Kies voor het delen van persoonlijke verhalen

Veel consumenten zijn benieuwd naar de mensen achter een bedrijf. Wanneer er weinig te vinden is over de medewerkers en de achtergrond, is het lastig om in te kunnen schatten wat voor soort bedrijf het is, wat voor cultuur er heerst en of het bij deze klant wel of niet past. Daarnaast toont het ook een stukje menselijkheid. Iets wat sommige consumenten nogal missen bij grootschalige bedrijven. Hierdoor kun jij als bedrijf juist in onderscheiden. Naast het publiceren van deze informatie op de eigen website kun je ook kiezen voor social media kanalen zoals LinkedIn, Instagram en Facebook. Kies vooral ook voor een kanaal dat past bij jouw doelgroep.

Wees fysiek aanwezig

Door fysiek op evenementen aanwezig te zijn, laat je als personen binnen bedrijf een indruk achter. Dit kan door evenementen die over het vakgebied en binnen de sector bij te wonen maar dit kan ook bij andere evenementen. Dit geldt bijvoorbeeld voor bijeenkomsten over de invulling of toekomst van de locatie waar jouw bedrijf zich bevindt of vrijwilligerswerk projecten. Juist door hier jouw gezicht – als onderdeel van het bedrijf zijnde – te laten zien, draag je bij aan een goed imago. Een stuk aanwezigheid, het tonen van initiatief en gesprekken aangaan is bevorderlijk voor het opbouwen van jouw netwerk.

Fysieke producten

Naast aanwezigheid en het delen van persoonlijke verhalen, doen fysieke producten het vaak ook heel goed. Kies ervoor om het logo van jouw bedrijf te laten zien op stickers, tasjes posters, pennen maar ook bijvoorbeeld door waterflessen te bedrukken. Dit kan ingezet worden tijdens promotie events, beurzen maar ook voor (nieuwe) werknemers. Juist omdat een waterfles een alledaags en veelgebruikt object is, zal deze vaak en op veel plekken te zien zijn. Dit vergroot alleen maar jouw naamsbekendheid!

Werk samen met externen

Een andere manier om jouw bedrijf in de spotlights te zetten, kan door samenwerkingen aan te gaan met andere bedrijven of personen. Denk bijvoorbeeld aan bloggers of een marketingbureau. Wanneer zij jouw naam en/of logo op de eigen kanalen plaatsen, is dit dus ook zichtbaar voor hun klanten. Hiermee vergroot jij jouw bereik als bedrijf zijnde door externen. Dit kan ook door referenties in de vorm van social media posts.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks