Deze tips zijn geslaagd voor een leuk mannenuitje 0 616

Mud race

Heb jij zo’n leuke vriendengroep waarbij jullie eens in de zoveel tijd een leuk uitje plannen? Echt een mannending waarbij jullie even niet hoeven na te denken over andere zaken dan alleen man zijn en lol maken. Helaas, hoe vaker deze uitjes terug komen hoe minder inspiratie er is voor weer een waanzinnige dag. Tot nu! Lees deze tips voor een geslaagde mannendag en het volgende uitstapje kan alvast geboekt worden.

Tip nummer 1: avondje op stap

Zijn jullie wel klaar met een hele nacht doorhalen in een afgelegen discotheek, maar vinden jullie het wel leuk om een avond met elkaar op stap te gaan? Dan is de beste tip voor jullie: speel roulette live of kies voor live Netent spellen spelen! Ga van tevoren met zijn allen gezellig een hapje eten en breng daarna een bezoekje aan het casino. Wie van jullie heeft geluk in de liefde en wie in het spel?

Tip nummer 1: avondje op stap

Tip 2: show the muscles

Zijn jullie een beetje sportief of pretenderen jullie in eider geval van wel? Dan is een sportieve dag waarbij de spierballen kunnen worden vergeleken een leuk uitje? Wat dacht je van een Mud race of een clinic kickboksen? Wie van de mannen gaat deze dag met een trots gevoel naar huis en wie moet zich even over zijn gekrenkte trots zetten?

Tip 3: wie is de snelste?

Misschien geen vernieuwende tip, maar wel eentje die altijd zorgt voor een paar uur heel veel plezier. Karten is altijd een mannending en de trots komt omhoog zodra er op het gaspedaal wordt gedrukt. Is dit voor jullie vriendengroep iets te soft? Ga dan een racen op een echt circuit. Gegarandeerd plezier en menig mannenhart gaat hier echt harder van kloppen.

Karten

Tip 4: een jongensdroom die uitkomt

Droomde jij vroeger al over mooie dikke auto’s? Hoe sneller hoe beter met een mooi geluid? Dan is dit zeker een trip om met de jongens te doen. Maak een rit in de auto van je dromen. Of het nu een Ferrari is of een ongelooflijk mooie Maserati, jullie jongensdroom is na deze dag vervuld.

Tip 5: een ouderwets gezellige avond

Zijn jullie niet echt van het uitgaan, maar wel van een avond ouderwets gezellig? Huur dan voor een paar uur een bowlingbaan af. Gewoon een ouderwets gezellig spel waarbij er altijd wel eentje in jullie vriendengroep uitblinkt in het spel. Tegenwoordig hebben veel bowlingbanen een arrangement met eten. Leuk om van tevoren doen! Hebben jullie na afloop nog energie over? Dan is een drankje in de kroeg op de hoek altijd leuk.

Tip 6: maak van een dag een weekend

Een dag is zo voorbij en waarom niet langer de tijd nemen om leuke herinneringen te maken met elkaar? Plan daarom in plaats van een dag of een avond eens een keer een weekendje. Leuk om dit ieder jaar te herhalen waarbij er steeds een andere plaats in Nederland wordt bezocht. Zo is Maastricht echt een aanrader om een weekendje te bezoeken, maar ook Amsterdam of Rotterdam doen het altijd goed. Hebben jullie echt iets groots te vieren? Kies er van voor om het weekend tripje in het buitenland plaats te laten vinden. Ibiza, Barcelona of Lissabon zijn echte steden die een vriendengroep kan gebruiken!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De lekkerste koffie voor mannen 0 154

De lekkerste koffie voor mannen

Ontzettend veel mensen drinken dagelijks koffie en dit is niet voor niets het geval. Koffie is erg lekker en je krijgt er ook nog eens extra energie van. Sterker nog, veel mensen die iedere ochtend een bakje koffie drinken kunnen de dag niet meer zonder beginnen. Ben jij ook zo’n koffieliefhebber en vraag jij je af hoe je de lekkerste koffie kunt zetten? Dan is het zeker een goed idee om dit artikel door te nemen. Wij gaan je namelijk een aantal handige tips geven. Zo gaan we het onder andere hebben over verschillende bonen, maar ook over koffiemachine reinigingstabletten

Zorg voor een goed apparaat

Wil jij er als man zijnde alles aan doen om de lekkerste koffie te zetten? Dan is het absoluut aan te raden om je goed te verdiepen in de verschillende koffiezetapparaten die er in de huidige markt te vinden zijn. Bepaal bijvoorbeeld goed of je bonen, pads of cups het lekkerste vindt. Hier zijn verschillende apparaten voor, koop pas zo’n apparaat als je de verschillende soorten koffie getest hebt. Je moet er toch niet aan denken dat je een apparaat voor bonen koopt en je er vervolgens achter komt dat je koffie uit pads lekkerder vindt? Verder is het ook belangrijk om verschillende merken met elkaar te vergelijken. Lees je in en ga op zoek naar reviews. Zo kom je er al snel achter welke apparaten goed zijn en welke niet.

De juiste bonen

Niet alleen het koffiezetapparaat is belangrijk. Dit geldt natuurlijk ook voor de koffie die in het apparaat gaat. Kies je bijvoorbeeld voor een apparaat voor bonen, dan zal je ook moeten bepalen welke bonen het lekkerste zijn. Test verschillende varianten en bepaal vervolgens welke bonen je het lekkerste vindt. Hou jij bijvoorbeeld van koffiebonen met een chocoladesmaak of ben jij iemand die het liefste klassieke koffie drinkt? Feit is in ieder geval dat er tal van mogelijkheden zijn waar jij gebruik van zou kunnen maken.

Ook het onderhoud is zeer belangrijk

Naast al het bovenstaande is het van groot belang dat je ervoor zorgt dat je je koffiezetapparaat goed onderhoud. Kies er daarom voor om koffiemachine reinigingstabletten te kopen. Sterker nog, wanneer je ervoor wilt zorgen dat je apparaat in goede staat blijft verkeren is dit noodzakelijk. Mocht jij op zoek zijn naar goede koffiemachine reinigingstabletten, dan zijn er op het internet tal van mogelijkheden. Ga op zoek naar de tabletten die geschikt zijn voor jouw apparaat en zorg ervoor dat je een goede aankoop doet! Mocht je het belangrijk vinden om advies te krijgen over de tabletten, dan zou je er ook voor kunnen kiezen om een bezoek te brengen aan een fysieke winkel. De expert in de winkel kan jou dan perfect verder helpen!

Tijd om te genieten!

Heb jij alle bovenstaande stappen doorlopen? Dan is het tijd om te genieten van een heerlijke kop koffie. Drink jij koffie met melk en/of suiker? Vergeet dan niet om dit aan te schaffen. Het zou zonde zijn als je dit vergeet. 

Hoe maak je je tuin klaar voor zomer 2022? 0 158

Hoe maak je je tuin klaar voor zomer 2022

De zomer komt er (gelukkig) weer aan. De dagen duren lang en het blijft buiten nog lang goed te vertoeven. Dan wil je natuurlijk wel dat je (achter)tuin ready is om volop van te genieten. Schaduw van bomen kan deze pret alleen wel bederven. Het verwijderen van bomen is een perfect klusje voor een hovenier. Nu wil je misschien wel weten hoe het proces in elkaar zit, welke tools er gebruikt gaan worden en de nazorg die je kunt verwachten.

Stap 1: Bedenk welke boom écht weg moet

Een boom in de tuin heeft absoluut voordelen. In de zomer kan een boom in de tuin voor een aangenamer klimaat zorgen en beschutting tegen de warmte. Bedenk eerst voor jezelf of die mooie boom wel écht weg moet. Bomen die dicht bij je woning staan zorgen ervoor dat het binnen minder snel warm wordt en zo hoeft de airco minder hard te draaien. Staat de boom wat verder weg, of juist in de weg? Dan heeft het meer zin om die weg te halen. Laat bij twijfel jezelf adviseren door de hovenier in kwestie over de verschillende opties.

Stap 2: Zorg dat het werkgebied goed te bereiken is

In elke achtertuin staat wel iets. Een tuinmeubel, struiken of speelgoed van de kinderen. Niet zo handig als die in de weg staan. Maak de hovenier het zo makkelijk mogelijk. Hovenieren werken vaak met wat grotere machines, vaak hebben ze alle tools zelf in huis.

Toch komt het voor bij beginnende ondernemers dat ze de klant vragen om bijvoorbeeld een verreiker te huren. Dit is een machine wat gebruikt wordt gebruikt om zware dingen te tillen. Eigenlijk net als een hijskraan, alleen is een verreiker een stuk wendbaarder. Ideaal om in te zetten in een achtertuin.

Stap 3: Alles netjes afwerken

Met het verwijderen van de boom ben je er nog niet. Wil je die ruimte gebruiken om iets neer te zetten met een fundering of bestrating? Dan is het wellicht goed om een stobbenfrees te huren. Net als de verreiker is de stobbenfrees, of stronkenfrees voor onze zuiderlingen, is een machine perfect voor het gebruik in de tuin. De stobbenfrees is ontwikkeld om de overgebleven stronk te verwijderen uit de grond. Het zelf bedienen is een optie, maar als je de mogelijkheid hebt om het de hovenier te laten doen raden we dit wel aan. Het is een gevaarlijke machine die enige kennis nodig heeft om veilig te bedienen. Ook gehoor en gezichtsbescherming is geen overbodige luxe.

Stap 4: De finishing touches

De boom en stronk zijn verwijderd. Nu heb je alle ruimte (of je vriend/in) om het een heerlijk zomerstekje van te maken. Goede verlichting kan al de juiste sfeer creëren. Zeker in de avonden als de zon weg is, is dit een aanrader. Een leuk kussentje hier en een bloemetje daar en je bent er weer helemaal klaar voor.

 

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks