Deze tips zijn geslaagd voor een leuk mannenuitje 0 29

Mud race

Heb jij zo’n leuke vriendengroep waarbij jullie eens in de zoveel tijd een leuk uitje plannen? Echt een mannending waarbij jullie even niet hoeven na te denken over andere zaken dan alleen man zijn en lol maken. Helaas, hoe vaker deze uitjes terug komen hoe minder inspiratie er is voor weer een waanzinnige dag. Tot nu! Lees deze tips voor een geslaagde mannendag en het volgende uitstapje kan alvast geboekt worden.

Tip nummer 1: avondje op stap

Zijn jullie wel klaar met een hele nacht doorhalen in een afgelegen discotheek, maar vinden jullie het wel leuk om een avond met elkaar op stap te gaan? Dan is de beste tip voor jullie: speel roulette live of kies voor live Netent spellen spelen! Ga van tevoren met zijn allen gezellig een hapje eten en breng daarna een bezoekje aan het casino. Wie van jullie heeft geluk in de liefde en wie in het spel?

Tip nummer 1: avondje op stap

Tip 2: show the muscles

Zijn jullie een beetje sportief of pretenderen jullie in eider geval van wel? Dan is een sportieve dag waarbij de spierballen kunnen worden vergeleken een leuk uitje? Wat dacht je van een Mud race of een clinic kickboksen? Wie van de mannen gaat deze dag met een trots gevoel naar huis en wie moet zich even over zijn gekrenkte trots zetten?

Tip 3: wie is de snelste?

Misschien geen vernieuwende tip, maar wel eentje die altijd zorgt voor een paar uur heel veel plezier. Karten is altijd een mannending en de trots komt omhoog zodra er op het gaspedaal wordt gedrukt. Is dit voor jullie vriendengroep iets te soft? Ga dan een racen op een echt circuit. Gegarandeerd plezier en menig mannenhart gaat hier echt harder van kloppen.

Karten

Tip 4: een jongensdroom die uitkomt

Droomde jij vroeger al over mooie dikke auto’s? Hoe sneller hoe beter met een mooi geluid? Dan is dit zeker een trip om met de jongens te doen. Maak een rit in de auto van je dromen. Of het nu een Ferrari is of een ongelooflijk mooie Maserati, jullie jongensdroom is na deze dag vervuld.

Tip 5: een ouderwets gezellige avond

Zijn jullie niet echt van het uitgaan, maar wel van een avond ouderwets gezellig? Huur dan voor een paar uur een bowlingbaan af. Gewoon een ouderwets gezellig spel waarbij er altijd wel eentje in jullie vriendengroep uitblinkt in het spel. Tegenwoordig hebben veel bowlingbanen een arrangement met eten. Leuk om van tevoren doen! Hebben jullie na afloop nog energie over? Dan is een drankje in de kroeg op de hoek altijd leuk.

Tip 6: maak van een dag een weekend

Een dag is zo voorbij en waarom niet langer de tijd nemen om leuke herinneringen te maken met elkaar? Plan daarom in plaats van een dag of een avond eens een keer een weekendje. Leuk om dit ieder jaar te herhalen waarbij er steeds een andere plaats in Nederland wordt bezocht. Zo is Maastricht echt een aanrader om een weekendje te bezoeken, maar ook Amsterdam of Rotterdam doen het altijd goed. Hebben jullie echt iets groots te vieren? Kies er van voor om het weekend tripje in het buitenland plaats te laten vinden. Ibiza, Barcelona of Lissabon zijn echte steden die een vriendengroep kan gebruiken!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een systeemvloer leggen 0 19

Laat een systeemvloer leggen

Wanneer u in het bezit bent van een magazijn, heeft u vast ruimte nodig. Ruimte om bijvoorbeeld uw goederen of producten te stallen. Hetzelfde geldt voor een loods, kantoor, opslag, werkplaats of showroom. Ruimte is geld. Waarschijnlijk bent u al genoeg geld kwijt aan het magazijn, hierdoor wilt u de bestaande ruimte wel optimaal benutten. Waar veel ondernemers vaak niet aan denken, is dat deze zo gewilde ruimte door een vloer erg eenvoudig én voordeliger is te creëren. Met een vloer kunt u namelijk letterlijk vrijwel alle kanten op. Wij kunnen bijvoorbeeld aanraden om u eens te verdiepen in de mogelijkheden die een Systeemvloer biedt. Deze vloer heeft een staalconstructie die u de mogelijkheid geeft om in de hoogte te bouwen. Hierdoor ontstaan er verschillende etages waar u uw spullen kunt stallen, uw koopwaar op kunt tonen of andere goederen kunt opslaan.

De kosten van een systeemvloer

U bent pas een echte ondernemer wanneer u, u direct afvraagt wat dit geintje moet kosten. Gelukkig hebben wij goed nieuws voor u wat betreft de prijs. De aanleg van een systeemvloer is zeer betaalbaar. Natuurlijk zijn de totale kosten van een systeemvloer afhankelijk van een aantal specifieke factoren. Zo heeft elke materiaalsoort een eigen prijs. Ook speelt het draagvermogen van de vloer een belangrijke rol. Het draagvermogen van een systeemvloer begint vanaf 25 kilogram per vierkante meter. Ook de kolomafstanden zijn erg bepalend voor de uiteindelijke prijs. De kolom is het vierkant, de rechthoek of de driehoek waar een etage op rust. Zijn deze groter? Dan houdt dat in dat er zwaardere kolommen en profielen worden gebruikt. Natuurlijk heeft dit een effect op de kosten van de vloer. De maximale kolomafstand is twaalf meter. Zo hebben al deze factoren, afhankelijk van uw specifieke wensen, invloed op wat u uiteindelijk voor uw vloer betaalt. Het is wel zeker dat u altijd minder betaalt voor de vloer dan voor de aanschaf van een geheel nieuw pand of een complete verbouwing.

kosten systeemvloer

Schakel de specialist in

Jarenlang is Nolt Mezzanine dé koploper wanneer het gaat om het leggen van diverse vloeren, waaronder systeemvloeren. Neem eens vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Raamdecoratie 0 29

Aan de aankleding van een woonkamer, slaapkamer of werkplek wordt vaak veel tijd besteed aan kleur, vormgeving en de juiste indeling. Ook raamdecoratie speelt zeker mee in de uitstraling en kan jouw woon of werkplek echt afmaken. Raamdecoratie wordt vaak als iets praktisch gezien, dat is het natuurlijk ook, maar daarnaast heeft het ook zeker aankleed functie.

Wat past bij mij?

Er is veel keuze in raamdecoratie. Zo kun je kiezen voor gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen of lamellen. Voor je een keuze gaat maken is het goed om eerst te noteren welke functies de raamdecoratie voor jou moet hebben. Wil je een ruimte verduisteren, wil je minder inkijk of is het puur ter decoratie? Daarnaast is het ook goed om te weten waar en hoe je de raamdecoratie wil bevestigen. Voor een dakraam bijvoorbeeld is niet elke raamdecoratie geschikt. Of doe je een kantoorruimte huren, dan mag je misschien niet boren. Hieronder hebben we een aantal soorten raamdecoraties toegelicht.

Wat past bij mij vouwgordijnen

Gordijnen

Gordijnen zijn geliefd om een aantal redenen. Ze geven veel sfeer en warmte aan een ruimte, gordijnen maken je interieur af. Tevens zijn ze te verkrijgen in verschillende materialen, kleuren en zelfs printjes. Dit maakt dat ze altijd passen, welke woonstijl je ook hebt. Gordijnen kunnen ook verschillende functies hebben. Zo zijn er verduisterende gordijnen, maar ook gordijnen die inkijk verminderen en wel nog genoeg licht binnen laten. Daarnaast kun je met deze raamdecoratie ook weer leuk combineren met andere soorten zoals bijvoorbeeld jaloezieën.

Duo rolgordijnen

Een duo rolgordijn, is heel handig wanneer je snel wilt afwisselen tussen licht en donker, openheid en privacy. De duo rolgordijnen bestaan uit 2 stoflagen die je ten opzichte van elkaar kunt laten bewegen. Als je voor deze raamdecoratie kiest heb je zowel sfeer als functionaliteit. En door de verschillende kleuren en afwerkingen een echte trend van dit moment!

Dakraam rolgordijnen

Wanneer je een dakraam op je woon of werkruimte hebt is het ook fijn wanneer je hier de juiste decoratie voor kunt vinden. Dit is vaak lastiger dan bij een gewoon raam, omdat de decoratie ander bevestigd moet worden. Hierdoor is er ook minder keuze. Gelukkig zijn er de dakraam rolgordijnen. Deze zijn functioneel, makkelijk aan te brengen en ook nog eens leuk voor het oog. De dakraam rolgordijnen kunnen volledige verduisteren en warmte reflecteren. Door de keuze in kleuren vind je zeker wel de decoratie die het beste past bij het interieur.

Voor nog meer verschillende soorten raamdecoratie, uitleg over die verschillende soorten en bijbehorende foto’s kunnen we je aanraden om eens een kijkje te nemen op raamdecoratie.com. Hier vind je alle soorten en maten, in verschillende kleuren en voor een leuke prijs.

 

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks