Dit mag niet ontbreken in je mancave! 0 127

mancave
Een mancave is de ideale plek om je even terug te trekken en tot jezelf te komen. Zeker als je een druk leven hebt met een veeleisende baan, een partner en misschien zelfs nog wel kinderen, mag jij zeker eens in de zoveel tijd een momentje voor jezelf nemen als de kinderen lekker op bed liggen te slapen! Maar waar moet je aan denken bij het inrichten van je mancave? Welke spullen mogen nou echt niet ontbreken?

Laat zien wat je hobby’s zijn

Sommige dingen plaats je liever niet in je woonkamer omdat je het zelf niet vindt passen of omdat anderen het daar niet zo mee eens zijn. Denk bijvoorbeeld aan een uitgebreide verzameling horrorfiguren of je collectie CD’s en DVD’s waar je vijf boekenkasten voor nodig hebt. Je mancave is jouw plek, dus hier mag je neerzetten wat je maar wilt! Ook als je ergens groot fan van hebt, kun je in je mancave helemaal los gaan wat betreft merchandise. Die voetbal met handtekeningen van je voetbalhelden, het shirt dat je gekocht hebt tijdens het concert van je favoriete band; geef ze een bijzondere plaats in jouw mancave waar je ze goed kunt bewonderen!

Ben je qua hobby’s meer een sportman? Dan kun je jouw mancave natuurlijk ook inrichten als een soort sportschool waar je je helemaal kunt uitleven na een drukke dag. Denk dan aan fitnessapparaten, een bokszak en halters. Om jezelf eens goed te bekijken wanneer je je in het zweet aan het werken bent, kun je aan de muur wat grote spiegels ophangen. Er mag best gekeken worden naar die buikspieren die jij zo hard hebt getraind!
Wil je het liever iets rustiger houden, ga dan voor een voetbaltafel, een spelcomputer met gave games, een pooltafel, of gewoon een grote tafel waar je bordspellen aan kunt spelen met je vrienden!

Dit mag niet ontbreken in je mancave!

Neem er wat lekkers bij

Nadat je je goed hebt kunnen ontspannen door je lekker bezig te houden met je favoriete hobby’s, heb je wel een hapje en een drankje verdiend. Maar dan moet je deze wil kunnen maken in je mancave, zodat je niet steeds de deur uit moet voor een versnapering! Je mancave moet een plek zijn die van alle gemakken is voorzien. Bouw er dus een kleine keuken in zodat je altijd iets lekkers in elkaar kunt zetten. Een koelkast is natuurlijk een must om de drank en snacks goed koel te houden. Maar een milkshake machine kopen is ook zeker geen slecht plan! Wat is er heerlijker dan onderuit gezakt op de bank een film te kijken met een lekkere milkshake in de ene hand en een zak chips in de andere?

Zorg dat je mini-keuken ook is voorzien van een magnetron, zodat je heel snel en eenvoudig die popcorn kunt maken voor tijdens de film. Als je niet zo’n fan bent van het huishouden, koop dan ook een vaatwasser voor in je mancave. Zo hoef jij je handen niet vuil te maken! Na een lange werkdag hoor je namelijk een heerlijke kop koffie te nemen, toch? Een mooi koffiezetapparaat is een absolute must.

Apparaten voor mannen

We hadden het al even over televisie kijken, dus koop een lekker groot scherm om je favoriete films en series te kijken! Ook als je graag gamet wil je alles goed kunnen zien. Geluid is eigenlijk net zo belangrijk, dus mag een toffe geluidsinstallatie in je mancave niet ontbreken! Helemaal ideaal is het als je je apparaten kunt bedienen via een app op je tablet, zodat je lekker kunt blijven zitten relaxen.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een systeemvloer leggen 0 20

Laat een systeemvloer leggen

Wanneer u in het bezit bent van een magazijn, heeft u vast ruimte nodig. Ruimte om bijvoorbeeld uw goederen of producten te stallen. Hetzelfde geldt voor een loods, kantoor, opslag, werkplaats of showroom. Ruimte is geld. Waarschijnlijk bent u al genoeg geld kwijt aan het magazijn, hierdoor wilt u de bestaande ruimte wel optimaal benutten. Waar veel ondernemers vaak niet aan denken, is dat deze zo gewilde ruimte door een vloer erg eenvoudig én voordeliger is te creëren. Met een vloer kunt u namelijk letterlijk vrijwel alle kanten op. Wij kunnen bijvoorbeeld aanraden om u eens te verdiepen in de mogelijkheden die een Systeemvloer biedt. Deze vloer heeft een staalconstructie die u de mogelijkheid geeft om in de hoogte te bouwen. Hierdoor ontstaan er verschillende etages waar u uw spullen kunt stallen, uw koopwaar op kunt tonen of andere goederen kunt opslaan.

De kosten van een systeemvloer

U bent pas een echte ondernemer wanneer u, u direct afvraagt wat dit geintje moet kosten. Gelukkig hebben wij goed nieuws voor u wat betreft de prijs. De aanleg van een systeemvloer is zeer betaalbaar. Natuurlijk zijn de totale kosten van een systeemvloer afhankelijk van een aantal specifieke factoren. Zo heeft elke materiaalsoort een eigen prijs. Ook speelt het draagvermogen van de vloer een belangrijke rol. Het draagvermogen van een systeemvloer begint vanaf 25 kilogram per vierkante meter. Ook de kolomafstanden zijn erg bepalend voor de uiteindelijke prijs. De kolom is het vierkant, de rechthoek of de driehoek waar een etage op rust. Zijn deze groter? Dan houdt dat in dat er zwaardere kolommen en profielen worden gebruikt. Natuurlijk heeft dit een effect op de kosten van de vloer. De maximale kolomafstand is twaalf meter. Zo hebben al deze factoren, afhankelijk van uw specifieke wensen, invloed op wat u uiteindelijk voor uw vloer betaalt. Het is wel zeker dat u altijd minder betaalt voor de vloer dan voor de aanschaf van een geheel nieuw pand of een complete verbouwing.

kosten systeemvloer

Schakel de specialist in

Jarenlang is Nolt Mezzanine dé koploper wanneer het gaat om het leggen van diverse vloeren, waaronder systeemvloeren. Neem eens vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Raamdecoratie 0 31

Aan de aankleding van een woonkamer, slaapkamer of werkplek wordt vaak veel tijd besteed aan kleur, vormgeving en de juiste indeling. Ook raamdecoratie speelt zeker mee in de uitstraling en kan jouw woon of werkplek echt afmaken. Raamdecoratie wordt vaak als iets praktisch gezien, dat is het natuurlijk ook, maar daarnaast heeft het ook zeker aankleed functie.

Wat past bij mij?

Er is veel keuze in raamdecoratie. Zo kun je kiezen voor gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen of lamellen. Voor je een keuze gaat maken is het goed om eerst te noteren welke functies de raamdecoratie voor jou moet hebben. Wil je een ruimte verduisteren, wil je minder inkijk of is het puur ter decoratie? Daarnaast is het ook goed om te weten waar en hoe je de raamdecoratie wil bevestigen. Voor een dakraam bijvoorbeeld is niet elke raamdecoratie geschikt. Of doe je een kantoorruimte huren, dan mag je misschien niet boren. Hieronder hebben we een aantal soorten raamdecoraties toegelicht.

Wat past bij mij vouwgordijnen

Gordijnen

Gordijnen zijn geliefd om een aantal redenen. Ze geven veel sfeer en warmte aan een ruimte, gordijnen maken je interieur af. Tevens zijn ze te verkrijgen in verschillende materialen, kleuren en zelfs printjes. Dit maakt dat ze altijd passen, welke woonstijl je ook hebt. Gordijnen kunnen ook verschillende functies hebben. Zo zijn er verduisterende gordijnen, maar ook gordijnen die inkijk verminderen en wel nog genoeg licht binnen laten. Daarnaast kun je met deze raamdecoratie ook weer leuk combineren met andere soorten zoals bijvoorbeeld jaloezieën.

Duo rolgordijnen

Een duo rolgordijn, is heel handig wanneer je snel wilt afwisselen tussen licht en donker, openheid en privacy. De duo rolgordijnen bestaan uit 2 stoflagen die je ten opzichte van elkaar kunt laten bewegen. Als je voor deze raamdecoratie kiest heb je zowel sfeer als functionaliteit. En door de verschillende kleuren en afwerkingen een echte trend van dit moment!

Dakraam rolgordijnen

Wanneer je een dakraam op je woon of werkruimte hebt is het ook fijn wanneer je hier de juiste decoratie voor kunt vinden. Dit is vaak lastiger dan bij een gewoon raam, omdat de decoratie ander bevestigd moet worden. Hierdoor is er ook minder keuze. Gelukkig zijn er de dakraam rolgordijnen. Deze zijn functioneel, makkelijk aan te brengen en ook nog eens leuk voor het oog. De dakraam rolgordijnen kunnen volledige verduisteren en warmte reflecteren. Door de keuze in kleuren vind je zeker wel de decoratie die het beste past bij het interieur.

Voor nog meer verschillende soorten raamdecoratie, uitleg over die verschillende soorten en bijbehorende foto’s kunnen we je aanraden om eens een kijkje te nemen op raamdecoratie.com. Hier vind je alle soorten en maten, in verschillende kleuren en voor een leuke prijs.

 

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks