dit zijn de beste seksspeeltjes voor mannen 0 2047

beste seksspeeltjes voor mannen

Masturbators voor nog intensere orgasmes

Hoe vaker jij jezelf als man klaar laat komen, hoe bedrevener je wordt. Geen aftrek-techniek is je vreemd en wil je snel, dan kom je snel. Jij hebt niet alleen je harde leuter in je handen, maar trekt daarnaast ook aan de touwtjes. Je kent de truukjes, doet het met links en recht, snel, op vreemde plaatsen en gebruikt de vibrator van je vrouw om het voorwerk te doen om het daarna met je handen af te maken.

Intense orgasmes

Maar toch, het gaat je tegenstaan. Op den duur. Let maar op. Aftrekken is dan niet meer dat wat lang zo veel voor je betekende. Er moet iets bij, iets extra’s. Je zit op dood spoor. En alsof men je gedachten kon lezen was daar plots je nieuwe steun en toeverlaat; de masturbator. Je nieuwe vriend die je hobby een nieuwe dimensie geeft. Je leuter in de masturbator en genieten. Geen eelt meer op je handen en orgasmes waarvan jij niet wist dat ze zo heftig konden zijn. En het mooie is, heb jij het gevoel dat het je te voorspelbaar wordt dan koop je gewoon een nieuwe. Er is namelijk een enorm aanbod aan masturbators die telkens weer voor een intens orgasme zorgen. Sterker nog, je steekt je leuter zelfs in de kutjes van de echte pornosterren. En reken maar dat je daar ontzettend lekker op klaarkomt.

In omhulsel en los te gebruiken

Het moge duidelijk zijn, een masturbator in de vorm van een kunstvagina is het nieuwe summum. Je hebt ze in omhulsel, maar ook los te gebruiken in je hand. Het voelt als het penetreren van een vrouw. Bijkomend voordeel: hoe vaker je dit doet, hoe beter je uithoudingsvermogen tijdens de echte daad. En tijdens het gebruik fantaseer je zelf maar wie je penetreert. Een pocket pussy neem je bovendien gemakkelijk en opvallend mee naar toe. Want een moment voor jezelf kun je overal immers hebben.

Denk aan wie je wilt

Je denkt aan een strak kutje, je denkt aan die heerlijke blonde van om de hoek. Je denkt aan wie je maar wilt en zult een intens genot ervaren. Waar dan ook, want het kan altijd. En overal. Met een nep kutje leer je met de druk om te gaan en stel jij je orgasme uit en leer je het uit te stellen. Het aanbod is erg groot, en je hebt modellen die vibreren en niet vibreren. Bovendien zijn er zelfs modellen die je op verschillende manieren kunt penetreren.

Niemand die het weet

Beste voorbeeld is wel de pocket pussy van Easytoys.be. Die neem je overal mee toe. De kunstvagina is ook al iets kleiner dan de andere modellen en heeft geen omhulsel, houd daar wel rekening mee als je op reis gaat. Bij voorkeur geef je ‘m een plaatsje ergens verstopt in de koffer. Speciaal voor de handbagage is de travel pussy met het uiterlijk van een vagina en dus heel eenvoudig overal mee naar toe te nemen. Met de masturbators, de heerlijke nep kutjes dus, heeft een moment voor jezelf een geheel nieuwe dimensie gekregen. Geen eelt meer op je handen, maar in gedachten je buurvrouw of je vriendin penetreren. En niemand die het weet, niemand die het ziet. Kan niet beter toch?

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 tips voor een hogere Google Ranking  0 59

Google marketing

Hoger in Google komen lijkt wel een dagelijks gevecht te zijn. Hoe hard je soms ook je best doet en hoe zeer je ook vindt dat je die eerste plek in Google wel hebt verdiend, toch staat daar toch één van jouw grootste concurrenten te pronken. Wat heeft zijn bedrijf wat jij niet hebt? Maak je geen zorgen! Vaak heeft het in dit geval weinig te maken met de kwaliteit van het bedrijf (hoewel dit uiteraard ook mogelijk is), maar alles met de marketingstrategieën die tot op heden zijn toegepast. Grote kans dat jouw concurrent gebruik maakt van een goede online marketeer en daarmee zijn of haar Google Ranking binnen mum van tijd heeft verhoogd. 

Dat is natuurlijk stiekem goed nieuws voor jou, want dat betekent dus ook dat jij veel kunt doen om je concurrent te verslaan. Online marketing is immers hét sleutelwoord. Daarom volgen hier 3 tips om jouw Google Ranking te verbeteren en zo een hogere positie binnen Google te behalen. 

Schakel een online marketeer in 

Allereerst is het belangrijk om te beseffen dat online marketing zeer complex is. De digitale markt verandert bijna constant. Door al die nieuwe, innovatieve ontwikkelingen zien we dan ook dat bepaalde marketingstrategieën al na enkele maanden tot slechts een jaar weer achterhaald zijn. Dit is als ondernemer bijna niet bij te benen. Dat zou betekenen dat je 24/7 alle nieuwtjes in de gaten moet houden en dáárnaast ook nog eens je bedrijf moet runnen. Dat is bijna niet te doen. Het is daarom slimmer om een online marketeer in te schakelen. Deze houdt zich constant bezig met de nieuwste ontwikkelingen, weet een plan op maat te stellen voor jouw bedrijf en helpt je in de zoektocht naar de juiste aanpak om hoger in Google te eindigen. 

Maak gebruik van long-tail zoekwoorden 

Zoekwoorden gebruiken in relevante content of bij het plaatsen van interne links is heel belangrijk voor een betere vindbaarheid van jouw website. Dan moet je echter wel weten welke zoekwoorden je het beste kunt gebruiken. Wij adviseren om hierbij altijd te gaan voor zogenaamde long-tail zoekwoorden. 

Long-tail zoekwoorden hebben een lager zoekvolume. Dat betekent dat ze minder vaak gezocht worden door de consument, maar leveren daarentegen wel veel meer op. Stel, je verkoopt auto’s en je gebruikt een zoekwoord als ‘auto kopen’, dan beschik je direct over heel veel concurrentie. Er zijn immers heel veel aanbieders die auto’s verkopen. De kans is klein dat je dan daadwerkelijk met dit zoekwoord weet te scoren. Daarom kun je beter voor zoekwoorden kiezen die iets relevanter zijn voor jouw site en bovendien direct een groot deel van de concurrentie uitschakelen. Denk bijvoorbeeld aan ‘auto kopen Friesland’. Een marketeer kan je helpen bij het bepalen van de juiste zoekwoorden. Ook handig voor google ads.

Content marketing 

Content marketing is onmisbaar voor een hogere positie binnen Google. Hierbij kun je denken aan geschreven teksten, maar ook het gebruik van social media kanalen en het plaatsen van video’s. Hierbij is het tegenwoordig echter wel belang dat er ook daadwerkelijk relevante content wordt geplaatst. Je kunt niet meer zomaar een artikel plaatsen om simpelweg hogerop in Google te komen, maar de consument moet hier écht iets aan hebben. Google analyseert tegenwoordig hoe bezoekers reageren op jouw landingspagina’s. Klikken ze direct terug nadat ze hier op terecht zijn gekomen? Dan zal Google de kwaliteitsscore van die pagina aanpassen en zak je verder weg in de ranking. Hoe relevanter, hoe beter dus! 

Opvallende trends in de Corona periode 0 58

Opvallende trends in de Corona periode

De Corona crisis houdt de wereld flink in zijn grip. Om het virus niet om zich heen te laten grijpen zijn er door de meeste regeringen strenge regels ingesteld. Ook het Nederlandse kabinet onder leiding van Premier Rutte heeft Nederland strenge maatregelen opgelegd. Veel Nederlanders hebben lange tijd thuis gezeten om zo zichzelf en anderen te beschermen. Gelukkig is er inmiddels licht aan het eind van de tunnel. De groep kwetsbare Nederlanders heeft zich kunnen laten inenten. Hierdoor heeft het kabinet de maatregelen iets kunnen versoepelen. Welke trends hebben we zien ontstaan tijdens deze moeilijke periode? Hoe heeft Nederland zich door de Corona crisis heen geknokt?

Heel Holland bakt en Hollands Next Masterchef in de praktijk

Vanwege de Corona maatregelen mochten restaurants en andere horeca gelegenheden hun deuren niet openen. Hierdoor was Nederland gedwongen thuis te eten. De grote winnaar van deze maatregel was Thuisbezorgd. Deze dienst zorgde ervoor dat het eten via bezorgers van eetgelegenheden naar huizen werd gebracht. Ook het thuis koken werd opeens erg populair. Webshops die etenswaren aanbieden en thuisbezorg diensten als AH-delivery en Picknick hebben hierdoor een mooie stijging doorgemaakt tijdens de corona periode. Kwamen al die vrijdag en zondag avonden op de bank kijkend naar Masterchef en Heel Holland bakt opeens goed van pas!

Thuis werken en aan het huis werken

Door Corona werden werkgevers gedwongen hun werknemers thuis te laten werken. Opeens bleek dat meetings via Teams prima vanuit huis gedaan konden worden. Werkgevers bleken erg vrijgevig wanneer het ging over thuiswerkvergoedingen en het creëren van een ergonomische thuiswerkplek. Tel daarbij op dat de reistijd van huis naar werk en andersom kwam te vervallen en het thuis werken was al snel erg populair. Vanwege het vervallen van de reistijd hadden veel mensen opeens tijd over. Omdat men thuis zat zag men ook wat er allemaal aan het huis mankeerde en wat al lang niet was opgepakt. De doe-het-zelvers gingen aan de slag en opeens was heel Nederland tuinman, dakdekker of klusjesman.

Toch liever een ander huis?

De Nederlandse huizenmarkt kwam door de corona maatregelen ook in beweging. Hoewel de huizenmarkt nog altijd krap is zagen we de zoekterm ‘Makelaar Rotterdam’ weer stijgen in Google Trends. Veel buitenlandse studenten of werknemers zijn in de Corona periode naar hun thuisland gegaan. Dit bracht wat ruimte op de huur markt. Veel starters konden extra sparen door de lagere uitgaven. Hierdoor konden zij toch de nieuwbouwhuizen die vrij kwamen te staan kopen.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks