Een echt mannenhuis heeft natuurlijk een bar! 0 82

bar mannenhuis

Voor veel mannen is dit de ultieme droom: een bar in eigen huis. Hierdoor hoef je nooit meer de deur uit voor een heerlijk avondje drinken. Kan je al je vrienden uitnodigen voor een echte mannenavond en hoeft de kroeg niet eens bezocht te worden. Wil jij van jouw woning een echt mannenhuis maken? Een huis die over alles beschikt wat een man nodig heeft? Dan mag een bar en een barkoelkast uiteraard niet ontbreken. Een bar in huis… het idee klinkt natuurlijk heel leuk, maar hoe werk je dit idee uit in de praktijk?

bar koeler

Werk aan een praktisch idee

Allereerst is het belangrijk om voldoende inspiratie op te doen. Bekijk goed wat de mogelijkheden zijn in jouw woning. Het zou logisch zijn om de bar aan de keuken te bevestigen, maar behoort dit ook tot de mogelijkheden? Praat eventueel met een aannemer of iemand die handig is in jouw directe omgeving. Zo kan je de opties op een rijtje zetten en weet je hoe je een praktisch ontwerp kunt maken.

Bedenk tevens hoe de bar eruit moet komen te zien. Naast een gezellige en fijne plek om je favoriete drankje aan te drinken, moet de bar ook een geweldige toevoeging aan de woning zijn. Eentje die het huis complimenteert en past bij de huidige interieurstijl. De vraag naar een bar in eigen huis is tegenwoordig zó groot, dat er vele stijlen te vinden zijn die jouw interieur kunnen inspireren. Maak daarom gebruik van zogenaamde lookbooks en bekijk welke stijl bij jou past.

Bar met ingebouwde koelkast

Is er weinig ruimte over in de keuken? Kies dan voor een multifunctionele oplossing. Tegenwoordig is er immers voor ieder probleem een oplossing te vinden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een bar met ingebouwde koelkast. Dan kan je jouw favoriete drankjes snel en eenvoudig koel zetten, zonder dat dit ruimte in beslag neemt in jouw huidige koelkast. Bovendien kan je met enkele stoelen ook van deze bar een gezellig plekje maken. Plaats deze bijvoorbeeld in je mancave, zodat je nooit meer op en neer hoeft te lopen om een fris drankje te halen!

drank bar

Zitplaatsen

Als er voldoende ruimte in de keuken aanwezig is, moet je ook nog beslissen over hoeveel zitplaatsen de bar moet beschikken. Bedenk hierbij niet alleen wat praktisch is, maar ook wat nodig is. Natuurlijk kan het misschien praktischer zijn om slechts één of twee barkrukken aan te schuiven, maar kan je dan ook wel al je vrienden een plaatsje gunnen? Als er genoeg ruimte is, raden wij aan om zoveel mogelijk zitplaats te creëren. Zo kan je met al je vrienden genieten van een echte mannenavond en hoeft er niemand staand met zijn drankje tegen de bar aan te leunen.

Laten maken of zelf doen?

Als je zeer handig bent, kan het heel fijn zijn om de bar zelf te maken. Wees echter wel realistisch. Een bar maken kost veel tijd en vraagt ook om enige expertise. Als je hier niet over beschikt, is het verstandiger om de klus uit handen te geven. Zo weet je zeker dat het resultaat naar wens is en geniet je van een fijne en luxe toevoeging aan jouw mannenhuis.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Grote kortingsacties: zo vind jij de beste deal! 0 16

Grote kortingsacties- zo vind jij de beste deal!

Er zijn zowel online als in de winkels regelmatig grote kortingsacties te vinden. Vaak zien we deze bijvoorbeeld in het voor- en najaar, maar ook op speciale dagen zoals Black Friday. Dit lijkt dan ook het juiste moment om je slag te slaan. Maar is dat wel zo?

In de praktijk blijken veel acties eigenlijk een beetje tegen te vallen. Consumenten kunnen de verleiding van speciale acties niet weerstaan en vervolgens blijkt de prijs helemaal niet zo ver gezakt te zijn. Gelukkig geldt dit zeker niet voor alle acties. Wanneer je de kortingscodes goed in de gaten houdt en de actiedagen grondig onderzoekt, weet jij het kaf van het koren te onderscheiden en sluit je al snel de beste deal. Wij geven enkele tips!

Vergelijk prijzen

Een paar keer per jaar worden er in vrijwel alle winkels grote sales gehouden. Daarom kan het verstandig zijn om de prijzen van de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Soms willen winkeliers namelijk wel eens een slim trucje toepassen om zo de korting hoger te laten lijken dan hij in werkelijkheid is. Zo berekenen ze vaak een kortingspercentage van de adviesprijs, terwijl ze deze normaal gesproken niet hanteren en hier al onder gaan zitten. Hierdoor lijkt de korting veel gunstiger, terwijl je eigenlijk maar enkele euro’s tot helemaal niets bespaart.

kortingen

Let tevens op de prijshistorie van de winkel. In sommige situaties zien we dat winkeliers hun prijzen in aanloop naar de kortingsactie verhogen en vervolgens op de dag zelf een spectaculaire prijsdaling laten zien. Dit terwijl de waarde van de korting eigenlijk zwaar tegenvalt. Door op de prijshistorie te letten, bespaar jij jezelf een grote teleurstelling.

Let op de online acties

Vaak wacht men tot de acties ook in de winkel gelden, maar weten ze niet dat diezelfde actie online al een tijdje aan de gang is. Let daarom altijd op de acties die online gelden, zodat je producten die snel verkocht worden al gauw op de kop kunt tikken. Anders loop je het risico dat het aanbod in de winkel zeer beperkt is en je uiteindelijk nog misgrijpt. Bovendien zien we dat de acties online vaak gunstiger zijn, omdat je deze ook kunt combineren met andere kortingscodes of de prijzen van andere aanbieders gemakkelijker kunt vergelijken.

Let op de online acties

Sluit je aan bij een community

Iedereen is dol op koopjes! Daarom is het niet gek dat je op veel forums een overzicht van koopjes van dat moment kunt vinden. Hier wisselen online shoppers vaak handige tips uit, waardoor jij altijd weet waar je een specifiek item voor de laagste prijs kunt kopen. Dit lever dan ook een schat aan waardevolle informatie op. Schroom je daarom niet om je aan te sluiten bij een community, maar doe er je voordeel mee. Wanneer je het slim speelt, zal je merken dat je enorm veel geld kunt besparen. Van elektronica en meubels tot kleding en accessoires; werkelijk alles is online voor een mooie prijs te vinden. Als je maar weet waar je moet zoeken. Andere koopjesjagers helpen jou hier graag bij!

Waarom bowlen het ideale bedrijfsuitje is 0 30

Waarom bowlen het ideale bedrijfsuitje is

Bij een bedrijfsuitje hoort inspanning en competitie. Zo ontstaat er sfeer, zeker na afloop. De bal komt aan het rollen als je beweegt, oplet, en een wedstrijdgevoel krijgt. Die competitie kan ook op de werkvloer geen kwaad. Wil je een groepsverband creëren tussen al je collega’s, dan bezoek je hiervoor een gave bowlingbaan. Dat is All American Bowling in Noordwijkerhout. Hier ga je met je collega’s de strijd aan tijdens de Free Bowling Dinner Deal Weekdays.

Actie!

Het is tijd voor actie! Op de bowlingbaan, maar ook op het financiële vlak! Met een gezelschap kun je gratis bowlen! Reserveer vanaf 4 personen in het All American Grill restaurant, dan mag je gratis de baan op. Dat je meteen na het bowlen lekker kunt eten en drinken, is goud waard: zo hou je de sfeer vast. Het restaurant is dan ook populair bij veel bedrijven die een leuk bedrijfsfeestje in Noordwijkerhout zoeken. Vanaf 2 september tot en met april 2020, kun je elke maandag tot en met donderdag gratis bowlen.

Fraai, opzwepend en modern

Het is niet overdreven om te zeggen dat dit de beste bowlingbaan is die je hebt bezocht. Want deze is fraai, opzwepend en modern. De inrichting is hedendaags, met trendy decoratie, en compleet met diverse licht- en geluidseffecten die je in het spel trekken. Pakkend is ook het overzichtelijke digitale scorebord, dat je van tevoren laat instellen met de namen van je spelers en teams.

modern bowlen

Vers en riant eten

De beste afsluiting van je bedrijfsfeestje in Noordwijkerhout is eten op de Amerikaanse manier. Kies uit diverse verse vis- en vleesproducten. Zoals de All American Burger Hamburger, de Texas ribs of fish and chips. Ook kun je kiezen voor diverse plate-grill-deals en zo zelf alles aan tafel grillen! Daarnaast zijn er natuurlijk groenten, sauzen en broodjes. Na afloop doe je je te goed aan het dessertbuffet. Dat is onbeperkt scheppen in ijs, vers fruit, warme kersen, chocolade en slagroom!

Juist voor bedrijven

Bowlingcentrum All American Bowling is de aangewezen bestemming voor bedrijfsuitjes. Je rijdt gemakkelijk naar deze bowling in het Flamingo’s Partycenter. De verschillende speciale bowling-arrangementen zijn zeer voordelig. Tijdens de Free Bowling Dinner Deal Weekdays kun je met minimaal vier personen gratis bowlen. En het restaurant voorziet in de keuze uit wel zes verschillende gerechten.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks