Een mannendag organiseren? Huur een boot met schipper 0 416

AmsterdamBoothuur-5

De zomer is in volle gang en de meeste perikelen omtrent corona lijken gelukkig weer achter de rug. De maatregelen worden steeds meer versoepeld en we kunnen ons steeds vrijer bewegen. Dat is voor jou ook goed nieuws als je met vrienden een mannenuitje wilt beleven. Of is het jaarlijkse teamuitje van jouw bedrijf er door COVID-19 nog niet van gekomen? Voor welke gelegenheid je er ook op uit wilt met je maten, je kunt de coronaschade dubbel en dwars inhalen. Wil je iets ondernemen dat onvergetelijk leuk is en waarbij je dynamiek combineert met relaxt loungen? Een prive boot huren in Amsterdam is dan altijd een goed idee. Terwijl je op een stoere sloep of een klassieke salonboot veilig plaatsneemt op 1,5 meter afstand, beleef je de hoofdstad vanaf de grachtengordel op haar mooist.

sloep-huren-amsterdam

Legio mogelijkheden

Een sloep huren met schipper? Jij en je vrienden of collega’s hebben de keuze uit legio mogelijkheden. Wil jij deze zomer een vaartocht maken? Dan is een luxe open sloep een goede suggestie. De ervaren schipper vaart je hiermee langs allerlei leuke plekken waar veel andere boten te groot voor zijn. Bij mooi weer genieten je van de frisse lucht en het vrije zicht. In Amsterdam zijn er voldoende open sloepen met fluisterstille, elektrische motoren. Je kunt elkaar dus prima verstaan. Natuurlijk zijn die boten voorzien van voldoende zitplaatsen waar je op een comfortabele manier kunt plaatsnemen. Voor de route van de vaartocht heb je de vrije hand. Zo is het mogelijk om een tocht over de grachtengordel te combineren met een bezoek aan een kroeg of museum en kun je die afsluiten bij een sfeervol restaurant of gezellig café. Ook aan boord hoeft het natuurlijk niet te ontbreken aan overheerlijk eten en drinken. Neem zelf een goed gevulde koelbox mee of maak gebruik van de cateringmogelijkheden van de rederij.

AmsterdamBoothuur

Nostalgische sfeer

Wil je de mannendag of het bedrijfsuitje in het najaar plannen en er een beetje extra cachet aan geven? Dan kun je uitstekend een salonboot huren in Amsterdam. Als je kiest kiezen voor een luxe salonboot, profiteer je aan boord van tal van luxe faciliteiten. Zo zijn deze boten uitgerust met een toilet, riante zitplekken en een muziekinstallatie. De ramen kunnen eruit wanneer het buiten droog is, zodat er ruim uitzicht op de omgeving is. Wat een vaartocht per salonboot extra leuk maakt, is de nostalgische sfeer van de historische scheepjes. Die bestaat uit de warme uitstraling van het houtwerk in combinatie met glas-in-lood. De schipper kan je onderweg alles vertellen over de rijke historie van de beroemde Amsterdamse scheepswerf waar ze zijn gebouwd. Ook voor een boottocht per salonboot geldt dat je zelf een route kunnen uitstippelen. Of kies voor één van de populaire vaarroutes, die de rederij heeft.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Met welk materiaal maak je een onderhoudsvrije trap? 0 64

onderhoudsvrije trap

Is jouw trap van hout of beton? Dan ben je ook bekend met het onderhoud die dit soort trappen nodig hebben. Een trap wordt dagelijks meerdere keren bewandeld. Hierdoor slijt de trap. Traptreden worden op den duur gladder en er kunnen beschadigingen zoals krassen in komen. Hierdoor kunnen onveilige situaties ontstaan. Is jouw trap toe aan een renovatie? En wil je hem direct zo opknappen zodat je er nog jaren mee vooruit kan met zo min mogelijk onderhoud? In dit artikel lees je welke mogelijkheden je hebt voor een onderhoudsvrije traprenovatie.

Kras- en slijtvaste materialen

Voor het maken van een onderhoudsvrije trap worden overzettreden over de bestaande treden geplaatst. Er zijn verschillende materialen die je daarvoor kunt kiezen. Voor een onderhoudsvrije trap kies je materialen zoals HPL, vinyl of PVC. Deze materialen zijn sterk en slijtvast, en ze beschadigen niet of nauwelijks als je erover loopt. Daarnaast is trapbekleding van dit materiaal eenvoudig schoon te maken. Perfect voor jouw traprenovatie!

Traprenovatie met PVC, vinyl en HPL

Er zijn verschillende soorten kunststof overzettreden, die allemaal unieke eigenschappen hebben. Een PVC traprenovatie is een uitvoering waarbij je de nieuwe treden in elk model kan kiezen. Je kan bijvoorbeeld kiezen voor een hout- of betonlook, ideaal als je deze uitstraling mooi vindt en tegelijkertijd een duurzame trap wilt. Dankzij de naadloze afwerking ziet het er strak uit en krijgt stof geen kans tussen de treden. Een ander aan te bevelen materiaal is HPL. Deze trapbekleding heeft een oersterke antislip-toplaag die voor extra veiligheid zorgt. Ook vinyl is een fijn materiaal voor een traprenovatie. Het voordeel hiervan is dat vinyl een geluiddempende eigenschap heeft. Ook dit type overzettreden is in allerlei kleuren en uitvoeringen verkrijgbaar.

PVC traprenovatie

Overtreffende trap

Een traprenovatie kan binnen een dag gerealiseerd zijn, of je nu een open of een dichte trap in huis hebt. Naast het plaatsen van onderhoudsvrije overzettreden kun je jouw trap verfraaien door bijvoorbeeld LED-verlichting te plaatsen onder de treden. Die zorgen voor een mooie afwerking en maken het een blikvanger in je woning. Laat je informeren over de mogelijkheden en kies voor een trap waar je nog jaren plezier van hebt. Het renoveren van een trap kan een flinke klus zijn. Als je binnen één dag een gerenoveerde trap wilt schakel je voor zo’n karwei een expert in.

 

 

 

3 tips voor een hogere Google Ranking  0 59

Google marketing

Hoger in Google komen lijkt wel een dagelijks gevecht te zijn. Hoe hard je soms ook je best doet en hoe zeer je ook vindt dat je die eerste plek in Google wel hebt verdiend, toch staat daar toch één van jouw grootste concurrenten te pronken. Wat heeft zijn bedrijf wat jij niet hebt? Maak je geen zorgen! Vaak heeft het in dit geval weinig te maken met de kwaliteit van het bedrijf (hoewel dit uiteraard ook mogelijk is), maar alles met de marketingstrategieën die tot op heden zijn toegepast. Grote kans dat jouw concurrent gebruik maakt van een goede online marketeer en daarmee zijn of haar Google Ranking binnen mum van tijd heeft verhoogd. 

Dat is natuurlijk stiekem goed nieuws voor jou, want dat betekent dus ook dat jij veel kunt doen om je concurrent te verslaan. Online marketing is immers hét sleutelwoord. Daarom volgen hier 3 tips om jouw Google Ranking te verbeteren en zo een hogere positie binnen Google te behalen. 

Schakel een online marketeer in 

Allereerst is het belangrijk om te beseffen dat online marketing zeer complex is. De digitale markt verandert bijna constant. Door al die nieuwe, innovatieve ontwikkelingen zien we dan ook dat bepaalde marketingstrategieën al na enkele maanden tot slechts een jaar weer achterhaald zijn. Dit is als ondernemer bijna niet bij te benen. Dat zou betekenen dat je 24/7 alle nieuwtjes in de gaten moet houden en dáárnaast ook nog eens je bedrijf moet runnen. Dat is bijna niet te doen. Het is daarom slimmer om een online marketeer in te schakelen. Deze houdt zich constant bezig met de nieuwste ontwikkelingen, weet een plan op maat te stellen voor jouw bedrijf en helpt je in de zoektocht naar de juiste aanpak om hoger in Google te eindigen. 

Maak gebruik van long-tail zoekwoorden 

Zoekwoorden gebruiken in relevante content of bij het plaatsen van interne links is heel belangrijk voor een betere vindbaarheid van jouw website. Dan moet je echter wel weten welke zoekwoorden je het beste kunt gebruiken. Wij adviseren om hierbij altijd te gaan voor zogenaamde long-tail zoekwoorden. 

Long-tail zoekwoorden hebben een lager zoekvolume. Dat betekent dat ze minder vaak gezocht worden door de consument, maar leveren daarentegen wel veel meer op. Stel, je verkoopt auto’s en je gebruikt een zoekwoord als ‘auto kopen’, dan beschik je direct over heel veel concurrentie. Er zijn immers heel veel aanbieders die auto’s verkopen. De kans is klein dat je dan daadwerkelijk met dit zoekwoord weet te scoren. Daarom kun je beter voor zoekwoorden kiezen die iets relevanter zijn voor jouw site en bovendien direct een groot deel van de concurrentie uitschakelen. Denk bijvoorbeeld aan ‘auto kopen Friesland’. Een marketeer kan je helpen bij het bepalen van de juiste zoekwoorden. Ook handig voor google ads.

Content marketing 

Content marketing is onmisbaar voor een hogere positie binnen Google. Hierbij kun je denken aan geschreven teksten, maar ook het gebruik van social media kanalen en het plaatsen van video’s. Hierbij is het tegenwoordig echter wel belang dat er ook daadwerkelijk relevante content wordt geplaatst. Je kunt niet meer zomaar een artikel plaatsen om simpelweg hogerop in Google te komen, maar de consument moet hier écht iets aan hebben. Google analyseert tegenwoordig hoe bezoekers reageren op jouw landingspagina’s. Klikken ze direct terug nadat ze hier op terecht zijn gekomen? Dan zal Google de kwaliteitsscore van die pagina aanpassen en zak je verder weg in de ranking. Hoe relevanter, hoe beter dus! 

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks