Fietsen op een elektrische fiets met kinderen: zo hou je het veilig! 0 289

Fietsen op een elektrische fiets met kinderen: zo hou je het veilig!

Ben je dol op fietsen, maar doe je dit sinds de komst van de kinderen eigenlijk te weinig? Dan ben je zeker niet alleen. Iedere vader zal beamen dat het regelen van goed vervoer in combinatie met kinderen enorm veel van je vraagt. Vaak wordt dan toch maar de auto gepakt. Jammer, want er zijn veel milieuvriendelijkere keuzes. Bovendien is fietsen een stuk gezonder. Zit je niet te wachten op tegenwind met twee kinderen? Dan is een elektrische fiets wellicht dé perfecte oplossing. Maar hoe zorg je ervoor dat dit veilig blijft?

Voordelen elektrische fiets

Heb je ooit wel eens op een elektrische fiets gereden? Nee? Dan wordt het hoog tijd om hier verandering in te brengen. Eenmaal het eerste ritje achter de rug en je wilt nooit meer iets anders. Een elektrische fiets geeft je het gevoel alsof je altijd wind mee hebt. Door de trapondersteuning voelt fietsen lichter dan ooit en kan je zonder problemen grote afstanden afleggen. Bovendien ben je ook nog eens veel sneller. De meeste elektrische fietsen kunnen met gemak een snelheid van maar liefst twintig tot dertig kilometer per uur halen.

Hierdoor kun je een elektrische fiets in de meeste gevallen prima gebruiken als alternatief vervoersmiddel voor de auto. Je kunt er lange afstanden mee afleggen, het kost weinig moeite en het is bovendien ook nog eens heel goed voor de gezondheid. Hoewel je namelijk over trapondersteuning beschikt, blijf je wel in beweging en leg je langere afstanden af. Hierdoor verbrand je alsnog de nodige calorieën en zit je lekkerder in je vel. Alles om die sportieve papa te blijven!

Zo hou je het veilig!

Hoewel de elektrische fiets wellicht als muziek in de oren klinkt, moet je waarschijnlijk ook toegeven dat deze hogere snelheden ook ietwat gevaarlijk klinken. Want hoe bescherm je je kinderen op de elektrische fiets? Je moet er immers niet aan denken dat je met dertig kilometer per uur onderuit gaat met twee kinderen op de fiets. Gelukkig zijn er genoeg manieren waarop je de veiligheid kunt waarborgen:

  • Raak eerst gewend aan de hogere snelheid. Maak daarom van tevoren eerst de nodige ritjes zonder de kinderen op de fiets. Probeer minstens dertig a veertig kilometer zonder kinderen te fietsen. Zo wen je aan het rijden op de fiets en voel je je een stuk zekerder voordat je de kinderen voor de eerste keer gaat vervoeren.
  • Gebruik altijd helmpjes op de fiets. Niet alleen voor de kinderen is dit een goed idee, maar ook voor jezelf. Dit klinkt misschien een beetje suf, maar je moet er écht niet aan denken om met twintig kilometer per uur op je hoofd te vallen. Net als dat je dit niet graag bij je kinderen zou zien. Neem daarom het zekere voor het onzekere en maak gebruik van de nodige beschermingsmiddelen.
  • De meeste elektrische fietsen zijn begrensd op vijfentwintig kilometer per uur. Hierdoor kun je nooit te hard gaan en blijft het mogelijk om rustig af te remmen als andere fietsers plotseling vreemde manoeuvres uithalen of er een scherpe bocht aan dreigt te komen. Hoewel de meeste elektrische fietsen begrensd zijn, is dit nog lang niet bij iedere fiets het geval. Daarom is dit voor het verhogen van de veiligheid zeker prettig om bij stil te staan.
Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zeep bij een specialist kopen 0 42

Zeep bij een specialist kopen

Iedereen wordt blij van goede zeep. Juist ook omdat je daarmee kan zorgen dat je lekker ruikt en dat je je weer helemaal fris voelt. Dat je op zoek gaat naar de beste soorten, is ook niet meer dan logisch. Zeker het soort zeep dat je het meest gebruikt, handzeep, is belangrijk hierin. Daarom is het aan te raden om de handzeep van dezeep.nl te kiezen. Je bent er dan in ieder geval zeker van dat je een soort van de beste kwaliteit kiest. Kijk daarom zeker ook eens naar de meest populaire mogelijkheden onder consumenten.

Een luxe soort zeep

Een populaire optie is de luxe soort zeep. Dat komt natuurlijk in de eerste plaats door de goede kwaliteit die je dan in huis haalt. Zeep van goede ingrediënten die lekker ruikt en goed reinigt is voor iedere gebruiker natuurlijk de gewenste soort. Welke moet je dan nemen? Eigenlijk is dat niet lastig, want je zal altijd uitkomen bij Savon de Marseille zeep online kopen. Zeep die niet alleen lekker ruikt, maar ook goed zorgt voor een schone en zachte huid, is natuurlijk precies wat je nodig hebt. Deze soort past daar het best bij voor jou.

Meer dan één soort kiezen

De Marseille zeep is weliswaar populair, maar het is niet de enige soort die je hebt. Je kunt ook kijken naar andere interessante opties die er zijn. Dat gaat dan bijvoorbeeld om de soort Aleppo Savon. Wanneer je net iets anders zoekt dan de Marseille, dan is dit misschien wel de zeep die daar het best bij past. De inhoud van de zeep is net anders, waardoor je ook een ander effect en een andere frisse geur mag verwachten. Dat maakt het echter juist net zo lekker om ook deze te hebben liggen in jouw badkamer

Een hele andere zeepsoort

Misschien wil je niet voor de Savon soorten gaan. Je bent meer op zoek naar andere ingrediënten in de zepen zodat je dus ook andere effecten op je huid zal voelen. Daar zijn online ook voldoende soorten voor te vinden. Je kan bijvoorbeeld eens kijken of ezelinnenmelk zeep bij je past. Veel gebruikers van deze soort zijn zeer enthousiast en blijven bij deze zeep wanneer ze er eenmaal voor de eerste keer voor gekozen hebben. Ook voor jou kan dit dus een goede keuze zijn. Het is het proberen in ieder geval zeker waard voor iedere consument.

Goed geld verdienen: zo doe je dat 0 46

Goed geld verdienen: zo doe je dat

Wil je ook miljonair worden? Net zoals bijvoorbeeld Donald Trump en Bill Gates? Wil je hetzelfde inkomen vergaren als een Jos Verstappen vermogen of Peter Gillis vermogen? In deze blog krijg je enkele tips hoe dit voor elkaar te krijgen. Of het bij jou werkt weten we natuurlijk niet maar deze tips en tricks helpen je zeker een stukje de goede richting in! Je zult niet gelijk tien vakantiehuizen bezitten zoals Peter Gillis of een grote villa hebben zoals Jennifer Lopez, want miljonair worden is een lange weg, iets dat je natuurlijk niet zomaar van vandaag op morgen zal lukken. Het gaat vooral om de juiste focus. En je kunt zowel zakelijk, als spiritueel die focus verkrijgen.

Lees het boek the Secret

Indien je iets hebt met spiritualiteit kun je misschien wat inspiratie halen uit het boek the Secret. Daarin staan veel handige tools, over hoe je de doelen bereikt die jij graag wilt bereiken. Veel mensen geven aan dat het lezen van dit boek hun leven blijvend veranderd heeft. In het boek kun je lezen hoe beroemdheden als Da Vinci en Einstein zo succesvol werden, en je kunt dit vervolgens toe gaan passen op je eigen leven. Daarnaast geven we je nog enkele praktische tips mee. Klaag niet! Kijk naar succesvolle mensen. Adoreer je bijvoorbeeld een leraar, of beroemdheid? Observeer dan hoe hij/zij te werk gaat en laat je hierdoor inspireren! Niemand is beroemd geworden door niet te leren van anderen, dus doe je er je voordeel mee. Tevens moet je geloven in jezelf en niet bang zijn om grootse dromen te hebben. Tot slot een goede focus heel belangrijk.

Overige tips voor een grote bankrekening

Je kunt tevens niet vroeg genoeg beginnen met een goede voorbereiding. Dat betekent dat je het liefst je studie afmaakt. Dan heb je in ieder geval je diploma. Maar, indien je de studie niet leuk vindt, wees dan niet bang om van koers te veranderen. Ook het starten van een eigen onderneming na je studie, in iets waar jouw passie ligt kan zeker meehelpen. Je kunt ook een boekhouder in de arm nemen die ervoor zorgt dat je de juiste investeringen doet. Focus op groei, en straal positiviteit uit. En: doe wat je leuk vindt! Heel belangrijk! Of dit nu iets in de muziek business is, register accountant zijn of werken bij een bankwezen. Het is ook een goed idee om veel samen te werken met mensen die de dingen net even anders aanpakken dan jij. Daar leer je van en zo kom je op nieuwe ideeën uit. Tot slot: visualiseer! Dus denk aan wat je wilt bereiken, plak desnoods plaatjes met teksten op een wensbord en hang deze ergens in je huis zodat je het vaak ziet. Zoals je wel snapt heb je niet van vandaag op morgen een Jos Verstappen Vermogen maar met een hoop inzet en positieve mindset kom je er, en heb jij straks misschien ook wel het vermogen van je dromen.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks