Gebruik een rolsteiger voor een veilige werkomgeving 0 70

Gebruik een rolsteiger voor een veilige werkomgeving

Ga je op grote hoogte werken? Dan heb je een rolsteiger nodig. Het is belangrijk om de rolsteiger goed op te bouwen om levensgevaarlijke situaties te voorkomen. Rolsteigers moeten veilig worden gebruikt om beter te werken en om je eigen veiligheid te garanderen. Door een onveilige steiger gebeuren er veel levensgevaarlijke ongelukken. Een rolsteiger moet je werkplek verbeteren, het moet een veilige omgeving zijn voor grote hoogtes. Hoe kan je nu veilig werken op grote hoogtes?

Waarom wil je een rolsteiger

De opbouw van een rolsteiger moet tegenwoordig veilig worden opgezet. Het doel hiervan is dat er minder ongelukken gebeuren op de steiger. Er gebeuren veel ongelukken op de werkvloer tijdens het opbouwen van de steiger. Dit gebeurt helaas ook tijdens het werken op de stijger. Omdat je op grote hoogtes werkt zijn de gevolgen hiervan niet te overzien.

Er zijn een aantal ongelukken die vaak voorkomen. Voorbeelden hiervan zijn vallen van de steiger, bekneld raken en struikelen van de steiger. Deze ongelukken zorgen ervoor dat je last krijgt van vervelende lichamelijke klachten. Een rolsteiger helpt je om op grote hoogtes te werken maar dit moet wel op de juiste manier gebeuren. Een rolsteiger moet veilig worden opgezet om ongelukken te voorkomen. Het is dan ook essentieel dat medewerkers de tijd nemen om dit goed neer te zetten.

Grootste risico van een onveilige rolsteiger

Een onveilige rolsteiger zorgt ervoor dat je sneller valt. Hoe kan je nu vallen van de rolsteiger? Je kan vallen wanneer je de steiger omhoog klimt. Dit kan ook gebeuren als je weer naar beneden klimt. Door een beschadiging van de werkvloer kan de rolsteiger vallen. Daarnaast is het mogelijk dat er geen extra bescherming is als omranding van de stijger.

Creëer een veilige werkplek

Nu je weet dat er zoveel gevaren zijn wil je deze natuurlijk voorkomen. Het opzetten van een veilige werkplek begint al bij het vervoeren van je materialen. Hiervoor kan je een speciale rolsteiger aanhanger of steiger transporter voor inschakelen. Deze wagens vervoeren de steiger op een professionele manier om beschadigingen te voorkomen. Het enige nadeel dat er maar één steiger te vervoeren is met een van die wagens.

Als je steiger veilig is vervoerd is het nodig om dit hulpmiddel goed op te bouwen. Er zijn hier zelfs speciale regels over opgesteld door de Arbo en wetgeving. Bouw een rolsteiger altijd samen op zodat je zeker weet dat deze veilig in elkaar wordt gezet. De werkvloer waar de steiger op wordt geplaats moet egaal en vlak zijn zodat deze niet kan wegglijden of kan omvallen.

Weersinvloeden

De rolsteiger moet natuurlijk van goede kwaliteit zijn voordat je deze gebruikt. Daarom moet je altijd een steiger kopen van goede kwaliteit. Hou altijd rekening met de weersinvloeden. Bij harde wind ben je zelf verplicht om de steiger te bevestigen aan andere gebouwen.

Is de windkracht hoger dan 6 dan kan je niet werken op een steiger. Verwijder dan wel het hele plateaus om schade te voorkomen. Bij harde wind is het daarnaast ook nodig om de steiger te verankeren. Veiligheid is dus heel belangrijk op het moment dat je met een rolsteiger gaat werken

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Patchkast kopen? 0 19

patchkast kopen

Op zoek naar een patchkast? Bij Patchkast.com beschikken ze over een groot assortiment patchkasten en bijpassende accessoires. Een patchkast is onmisbaar voor iedere onderneming. De kast zorgt er namelijk voor dat servers en andere apparatuur beschermd worden. Het is binnen een organisatie belangrijk dat alles goed geregeld is, een patchkast is dus van groot belang. Wilt u meer lezen over de mogelijkheden van een patchkast kopen? Lees dan nu deze blog.

Patchkasten in verschillende maten

Wensen verschillen en daarom biedt Patchkast.com ook verschillende soorten patchkasten. De hoogte van een patchkast wordt aangegeven in units. Op deze manier is makkelijk te bepalen hoe hoog de kast moet zijn. Het is aan te raden om een kast met meer units aan te schafen met oog op de toekomst. Hierbij beschikken ze ook over verschillende accessoires die je hiermee kan combineren. In het assortiment vindt u onder andere de volgende patchkasten: 19 inch patchkasten, 10 inch patchkasten, mini patchkasten, server relay racks en wand patchkasten. Daarnaast worden er ook allerlei accessoires aangeboden, zodat elke patchkast goed kan functioneren in iedere onderneming.

Patchkast verschillende maten

Profiteer van de voordelen van Patchkast.com

Bent u van plan een patchkast te kopen bij Patchkast.com? Dan zijn er diverse voordelen waarvan u profiteert. Er werken specialisten die u graag adviseren over de verschillende patchkasten en daarbij voor u de beste uitkiezen. Een verkeerde patchkast kopen zal dus niet snel gebeuren. Plaats uw bestelling op werkdagen voor 16:00 en de volgende werkdag zal deze verzonden worden. Om de kwaliteit van de patchkasten te bewaken wordt ieder product gecontroleerd voordat het verzonden wordt.

Koop nu uw patchkast

Wilt u er ook voor zorgen dat het hart van uw organisatie goed klopt? Aarzel dan niet langer en koop een patchkast bij Patchkast.com. Hoe u dit doet? Bekijk snel de website van Patchkast.com en maak een keus uit de verschillende patchkasten. Heeft u hiervoor hulp nodig, dan zullen de specialisten van het Patchkast.com u te woord staan en alle nodige informatie verschaffen, die u nodig heeft om een juiste aankoop te doen. Neem dus snel contact op met Patchkast.com!

Wat is een NLP opleiding? 0 17

Wat is een NLP opleiding?

Heb je vaker gehoord van een NLP opleiding maar weet je eigenlijk niet precies wat het is? NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Hierin worden verschillende opleidingen en trainingen geboden. Communiceren is een belangrijk element in het leven, thuis maar ook op het werk. Niet alleen is communicatie erg belangrijk, maar ook je gehele persoonlijke ontwikkeling, je zelfverzekerdheid en je gedrag. Handig dus om eens een opleiding te volgen met jouw collega’s, zodat jullie gezamenlijk nieuwe successen kunnen behalen.

Een NLP opleiding volgen

Bij NLP-NU kun je een NLP opleiding volgen. Het is belangrijk om vooral een persoonlijke ontwikkeling te maken, die je vervolgens kunt toepassen op zakelijk gebied. Het communiceren met collega’s en klanten is namelijk erg belangrijk. Er wordt veel ingespeeld op de interactie met de groep, waardoor ook de teambuilding wordt versterkt. Je zelfvertrouwen, daadkracht, commitment en resultaten zullen groeien na deze opleiding. Dit wil toch iedereen? Je krijgt bij NLP-NU in ieder geval een persoonlijke benadering, terwijl je in groepen van 10-15 mensen komt. Je kunt er ook zeker van zijn dat je veel zult leren tijdens deze opleiding.Nadat je de opleiding hebt afgerond krijg je een gecertificeerd diploma. Mooi meegenomen toch?

Welke opleidingen zijn er?

Bij NLP-NU kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden. Er zijn namelijk meerdaagse opleidingen beschikbaar. Zo heb je de 6-daagse opleiding, 12-daagse opleiding en 17-daagse opleiding. De 6-daagse opleiding wordt aangeraden als je zakelijk beter wilt presteren en inspireren. Maar wat kun je nou precies zakelijk met deze opleiding? Je kunt mensen sneller inschatten, je leert beter leiding geven, laat mensen boven zichzelf uitstijgen door een betere teamontwikkeling en leer effectief te worden.

Welke opleidingen zijn er?

Neem nu contact op

Weet je niet welke opleiding jij moet kiezen? Neem dan even contact met de specialisten op en zij kunnen je er meer over vertellen. De goede opleiding kiezen is namelijk wel belangrijk.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks