Genereer meer omzet met een bestelzuil 0 148

Genereer meer omzet met een bestelzuil

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar manieren om jouw onderneming nog succesvoller te maken. Helaas is dat niet altijd even gemakkelijk. Zeker als je in het beheer van een winkelpand bent, dan weet je maar al te goed dat de concurrentie moordend is. Hoe vaak zien we wel niet nieuwe winkels in het centrum verschijnen, waarna ze na slechts enkele weken weer gesloten worden? Als je net een nieuw pand hebt geopend, wil je je natuurlijk niet bij dit groepje aansluiten. Gelukkig zijn er verschillende manieren om meer omzet te genereren. Eén daarvan is het installeren van een bestelzuil.

Bestelzuilen worden echt als toekomst van de commerciële wereld beschouwd. We zien ze steeds vaker in winkels, kiosken en zelfs restaurants verschijnen. Maar hoe kunnen we het succes achter bestelzuilen verklaren? Hoe kun je meer omzet genereren door simpelweg een bestelzuil te plaatsen? Dat lees je in dit artikel.

De voordelen van bestelzuilen

Natuurlijk vraagt de aanschaf van een bestelzuil wel om een flinke investering. Daarom is het niet vreemd dat ondernemers eerst willen weten wat de voordelen zijn. Gaat het ze ook echt iets opleveren of kost het enkel extra geld? Wij zetten de voordelen van bestelzuilen voor jou op een rijtje:

  • Met een bestelzuil verlaag je de drempel voor consumenten om iets te bestellen. Ze hoeven niet met het winkelpersoneel in gesprek te gaan en kunnen op hun gemakje het aanbod bekijken. Uit diverse onderzoeken blijkt dat consumenten hierdoor sneller geneigd zijn om een aankoop te verrichten.
  • Dankzij een bestelzuil zijn er veel minder lange wachtrijen aan de kassa’s. Mensen kunnen er nu immers ook voor kiezen om hun spullen zelf af te rekenen en eventueel met pin te betalen. Hierdoor wordt de drempel lager om iets te kopen en zullen ze niet rechtsomkeert draaien als de wachtrij te lang is.
  • Uit onderzoek blijkt dat de klanttevredenheid in winkels met een bestelzuil hoger is dan bij winkels die hier geen gebruik van maken. Dit geeft maar weer aan dat bestelzuilen van grote invloed op de klanttevredenheid zijn en daardoor jouw naamsbekendheid en omzet kunnen laten groeien.
  • Bestelzuilen zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Hierdoor kun je deze geheel naar eigen wens samenstellen. Daarnaast is het mogelijk om hem geheel in eigen unieke stijl te leveren. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een bedrijfslogo te plaatsen of de interactieve content op de stijl van het bedrijf af te stemmen.

De voordelen van bestelzuilen

Software implementatie

Natuurlijk is het ook van essentieel belang dat de bestelzuil naar behoren werkt. De meeste grote bedrijven kunnen hiervoor eigen software leveren. Als beginnend ondernemer is dit vaak niet mogelijk. Gelukkig hoeft dit niet te betekenen dat een bestelzuil voor jou niet mogelijk is, want er kan altijd een passende oplossing gevonden worden. Neem daarom gerust contact op met een bedrijf die hierin gespecialiseerd is en leg je wensen voor. Wellicht profiteer jij binnenkort dan ook wel van een hogere klanttevredenheid en uiteindelijk meer omzet door deze investering!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat zijn geschikte hoeden voor mannen 0 23

Wat zijn geschikte hoeden voor mannen

De hoeden voor mannen zijn nooit echt weggeweest. Toch is het wel zo dat je ze de laatste jaren weer meer ziet dan voorheen. Daardoor is jouw interesse om er één te gaan dragen ook gewekt. Het is dan in ieder geval interessant om eens wat meer te leren over de vele verschillende varianten die er zijn. Aan de hand daarvan kan je dan voor jezelf bepalen wat een geschikt type hoed is om te dragen. Dit kan ervoor zorgen dat je er alleen maar nog beter en aantrekkelijker uit gaat zien. Daarom is het leuk.

Het type als Sinatra

Wanneer je kijkt naar hoeden voor mannen, dan valt het op dat je vaak naar klassieke rolmodellen teruggrijpt om te beschrijven hoe je eruit wil zien. Dat is bijvoorbeeld het geval bij Frank Sinatra. De zanger droeg vaak een specifiek type wat ook wel overeenkwam met de hoed die veel door gangsters uit de twintigste eeuw werd gedragen. Het model waar het over gaat heeft ook een naam. Het gaat namelijk over de fedora. De essentie van het goed dragen van deze hoed is dat je zorgt dat de balans met je gezicht goed in orde blijft.

Sinatra hoed

De vorm van een pet

Er zijn ook hoeden voor mannen die juist een hele andere vorm hebben. Deze liggen veel dichter tegen de pet aan. Het gaat dan om de flat cap. Dit model ken je ook wel uit lang vervlogen tijden. Het lijkt, zoals de naam al zegt, meer op de platte pet. Wat is belangrijk als je kijkt naar deze hoed? In de eerste plaats moet hij zo minimaal mogelijk blijven. Wanneer je te veel stof hebt, dan vormt het al snel om tot een soort koksmuts. Dat is niet waar je naar op zoek bent.

Kiezen voor een echte klassieker

Er is een bepaald type hoed waar je altijd goed mee zit. Het gaat dan om een echte klassieker onder de hoeden voor mannen. Het is natuurlijk de Stetson. De naam is afgeleid van de designer. De hoed kan je bijvoorbeeld kennen uit de serie Mad Men. Daarin werden de verschillende modellen door de hoofdpersonen gedragen. Het is het soort hoed dat echt past bij de heren. Het staat bijvoorbeeld goed bij een pak. Ook past het goed bij een andere trend van dit moment, namelijk de lange regenjas. Dat is ook de moeite waard.

Een alternatief voor de vrije tijd

Wanneer je besluit om vaker hoeden voor mannen te gaan dragen, dan is het belangrijk om ook in je vrije tijd goed voorbereid te zijn. Je kapsel zal immers niet direct de volle aandacht krijgen. Om dit te verhullen, kan je ervoor kiezen om in de vrije uurtjes een baseball cap te gaan dragen. Ook daarmee kan je alle kanten op tegenwoordig. Zeker ook omdat er talloze varianten zijn, van de truckerscap tot en met de echte pet die de honkballers dragen tijdens hun wedstrijden. Alle reden om dit dus even goed uit te zoeken voor jezelf.

Vaders, maak zelf je meubels van steigerhout! 0 37

Vaders, maak zelf je meubels van steigerhout!

Heb je de tijd, dan is het zelf maken van steigerhouten meubels geweldig leuk. Alleen een beetje handigheid en de juiste benodigdheden, en je maakt zelf je professionele kast, bank, tafel, of bureau. Als vader maak je je zoon of dochter extra blij met een eigen handgemaakt meubel. Voor kwalitatief steigerhout en deskundige adviezen kun je terecht bij VanLonden.com. Hier denken ervaren specialisten met je mee, en leveren alles wat je nodig hebt.

Welke steigerhout meubelen maak jij?

Je kunt je hele huis inrichten met de steigerhouten producten van VanLonden.com. Van bedden en banken, tot buitenhaarden en fotolijsten. Allemaal worden deze met de hand gemaakt en met zorg gemonteerd, in eigen werkplaats. De variatie is inspirerend, zeker de moeite waard om te bekijken. Ook je eigen ideeën voor steigerhouten meubelen worden beter dankzij de steigerhoutspecialist. Heb je professioneel advies nodig van een vakman? Neem hiervoor gewoon even contact op!

Welke steigerhout meubelen maak jij?

Kinderbed hoogslaper

Zoek je een nieuw kinderbed? Het ideale kinderbed is: de steigerhouten hoogslaper. VanLonden.com maakt talloze leuke, vrolijke en spannende kinderbedden van steigerhout. Kastelen, wigwams, auto’s, huisjes; je kunt het zo leuk niet bedenken of VanLonden.com makt het voor je. Bekijk bijvoorbeeld de hoogslaper ‘Harry’. Deze is gemaakt voor een kleine kamer, en is zowel kinderbed als bureau en kledingkast met schuifdeur. Drie poten maken dit meubel extra stabiel en ruimtebesparend. Het wandkastje naast het bureau is zeer handig, en de ingebouwde vaste trap geeft extra instapgemak.

Kinderbed voor de middelbare school

Hiernaast heeft VanLonden.com een uitgebreid assortiment aan andere diverse steigerhouten kinderbedden. Voor iedere leeftijd bestaat een geschikt model. Gaat je kind naar de middelbare school, dan is een bed met loungehoek of ruim bureau een beter alternatief.

Echt gebruikt steigerhout

Traditioneel steigerhout ontwikkelt zijn charme pas door de vele jaren. Natuurlijk is dit niet mogelijk voor alle steigerhouten meubelen. Het merendeel van steigerhout is niet langer afkomstig van echte steigers, maar wordt kunstmatig verouderd. Vurenhout wordt dan verkleurd in een chemisch proces, en ook worden er oneffenheden aangebracht. Toch kun je nog altijd aan echt gebruikt steigerhout komen. Dit steigerhout ligt op voorraad bij VanLonden.com en kost €4,- per meter. Tegen een kleine meerprijs wordt het op maat gezaagd.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks