Genereer meer omzet met een bestelzuil 0 246

Genereer meer omzet met een bestelzuil

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar manieren om jouw onderneming nog succesvoller te maken. Helaas is dat niet altijd even gemakkelijk. Zeker als je in het beheer van een winkelpand bent, dan weet je maar al te goed dat de concurrentie moordend is. Hoe vaak zien we wel niet nieuwe winkels in het centrum verschijnen, waarna ze na slechts enkele weken weer gesloten worden? Als je net een nieuw pand hebt geopend, wil je je natuurlijk niet bij dit groepje aansluiten. Gelukkig zijn er verschillende manieren om meer omzet te genereren. Eén daarvan is het installeren van een bestelzuil.

Bestelzuilen worden echt als toekomst van de commerciële wereld beschouwd. We zien ze steeds vaker in winkels, kiosken en zelfs restaurants verschijnen. Maar hoe kunnen we het succes achter bestelzuilen verklaren? Hoe kun je meer omzet genereren door simpelweg een bestelzuil te plaatsen? Dat lees je in dit artikel.

De voordelen van bestelzuilen

Natuurlijk vraagt de aanschaf van een bestelzuil wel om een flinke investering. Daarom is het niet vreemd dat ondernemers eerst willen weten wat de voordelen zijn. Gaat het ze ook echt iets opleveren of kost het enkel extra geld? Wij zetten de voordelen van bestelzuilen voor jou op een rijtje:

  • Met een bestelzuil verlaag je de drempel voor consumenten om iets te bestellen. Ze hoeven niet met het winkelpersoneel in gesprek te gaan en kunnen op hun gemakje het aanbod bekijken. Uit diverse onderzoeken blijkt dat consumenten hierdoor sneller geneigd zijn om een aankoop te verrichten.
  • Dankzij een bestelzuil zijn er veel minder lange wachtrijen aan de kassa’s. Mensen kunnen er nu immers ook voor kiezen om hun spullen zelf af te rekenen en eventueel met pin te betalen. Hierdoor wordt de drempel lager om iets te kopen en zullen ze niet rechtsomkeert draaien als de wachtrij te lang is.
  • Uit onderzoek blijkt dat de klanttevredenheid in winkels met een bestelzuil hoger is dan bij winkels die hier geen gebruik van maken. Dit geeft maar weer aan dat bestelzuilen van grote invloed op de klanttevredenheid zijn en daardoor jouw naamsbekendheid en omzet kunnen laten groeien.
  • Bestelzuilen zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Hierdoor kun je deze geheel naar eigen wens samenstellen. Daarnaast is het mogelijk om hem geheel in eigen unieke stijl te leveren. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een bedrijfslogo te plaatsen of de interactieve content op de stijl van het bedrijf af te stemmen.

De voordelen van bestelzuilen

Software implementatie

Natuurlijk is het ook van essentieel belang dat de bestelzuil naar behoren werkt. De meeste grote bedrijven kunnen hiervoor eigen software leveren. Als beginnend ondernemer is dit vaak niet mogelijk. Gelukkig hoeft dit niet te betekenen dat een bestelzuil voor jou niet mogelijk is, want er kan altijd een passende oplossing gevonden worden. Neem daarom gerust contact op met een bedrijf die hierin gespecialiseerd is en leg je wensen voor. Wellicht profiteer jij binnenkort dan ook wel van een hogere klanttevredenheid en uiteindelijk meer omzet door deze investering!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een systeemvloer leggen 0 18

Laat een systeemvloer leggen

Wanneer u in het bezit bent van een magazijn, heeft u vast ruimte nodig. Ruimte om bijvoorbeeld uw goederen of producten te stallen. Hetzelfde geldt voor een loods, kantoor, opslag, werkplaats of showroom. Ruimte is geld. Waarschijnlijk bent u al genoeg geld kwijt aan het magazijn, hierdoor wilt u de bestaande ruimte wel optimaal benutten. Waar veel ondernemers vaak niet aan denken, is dat deze zo gewilde ruimte door een vloer erg eenvoudig én voordeliger is te creëren. Met een vloer kunt u namelijk letterlijk vrijwel alle kanten op. Wij kunnen bijvoorbeeld aanraden om u eens te verdiepen in de mogelijkheden die een Systeemvloer biedt. Deze vloer heeft een staalconstructie die u de mogelijkheid geeft om in de hoogte te bouwen. Hierdoor ontstaan er verschillende etages waar u uw spullen kunt stallen, uw koopwaar op kunt tonen of andere goederen kunt opslaan.

De kosten van een systeemvloer

U bent pas een echte ondernemer wanneer u, u direct afvraagt wat dit geintje moet kosten. Gelukkig hebben wij goed nieuws voor u wat betreft de prijs. De aanleg van een systeemvloer is zeer betaalbaar. Natuurlijk zijn de totale kosten van een systeemvloer afhankelijk van een aantal specifieke factoren. Zo heeft elke materiaalsoort een eigen prijs. Ook speelt het draagvermogen van de vloer een belangrijke rol. Het draagvermogen van een systeemvloer begint vanaf 25 kilogram per vierkante meter. Ook de kolomafstanden zijn erg bepalend voor de uiteindelijke prijs. De kolom is het vierkant, de rechthoek of de driehoek waar een etage op rust. Zijn deze groter? Dan houdt dat in dat er zwaardere kolommen en profielen worden gebruikt. Natuurlijk heeft dit een effect op de kosten van de vloer. De maximale kolomafstand is twaalf meter. Zo hebben al deze factoren, afhankelijk van uw specifieke wensen, invloed op wat u uiteindelijk voor uw vloer betaalt. Het is wel zeker dat u altijd minder betaalt voor de vloer dan voor de aanschaf van een geheel nieuw pand of een complete verbouwing.

kosten systeemvloer

Schakel de specialist in

Jarenlang is Nolt Mezzanine dé koploper wanneer het gaat om het leggen van diverse vloeren, waaronder systeemvloeren. Neem eens vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Raamdecoratie 0 28

Aan de aankleding van een woonkamer, slaapkamer of werkplek wordt vaak veel tijd besteed aan kleur, vormgeving en de juiste indeling. Ook raamdecoratie speelt zeker mee in de uitstraling en kan jouw woon of werkplek echt afmaken. Raamdecoratie wordt vaak als iets praktisch gezien, dat is het natuurlijk ook, maar daarnaast heeft het ook zeker aankleed functie.

Wat past bij mij?

Er is veel keuze in raamdecoratie. Zo kun je kiezen voor gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen of lamellen. Voor je een keuze gaat maken is het goed om eerst te noteren welke functies de raamdecoratie voor jou moet hebben. Wil je een ruimte verduisteren, wil je minder inkijk of is het puur ter decoratie? Daarnaast is het ook goed om te weten waar en hoe je de raamdecoratie wil bevestigen. Voor een dakraam bijvoorbeeld is niet elke raamdecoratie geschikt. Of doe je een kantoorruimte huren, dan mag je misschien niet boren. Hieronder hebben we een aantal soorten raamdecoraties toegelicht.

Wat past bij mij vouwgordijnen

Gordijnen

Gordijnen zijn geliefd om een aantal redenen. Ze geven veel sfeer en warmte aan een ruimte, gordijnen maken je interieur af. Tevens zijn ze te verkrijgen in verschillende materialen, kleuren en zelfs printjes. Dit maakt dat ze altijd passen, welke woonstijl je ook hebt. Gordijnen kunnen ook verschillende functies hebben. Zo zijn er verduisterende gordijnen, maar ook gordijnen die inkijk verminderen en wel nog genoeg licht binnen laten. Daarnaast kun je met deze raamdecoratie ook weer leuk combineren met andere soorten zoals bijvoorbeeld jaloezieën.

Duo rolgordijnen

Een duo rolgordijn, is heel handig wanneer je snel wilt afwisselen tussen licht en donker, openheid en privacy. De duo rolgordijnen bestaan uit 2 stoflagen die je ten opzichte van elkaar kunt laten bewegen. Als je voor deze raamdecoratie kiest heb je zowel sfeer als functionaliteit. En door de verschillende kleuren en afwerkingen een echte trend van dit moment!

Dakraam rolgordijnen

Wanneer je een dakraam op je woon of werkruimte hebt is het ook fijn wanneer je hier de juiste decoratie voor kunt vinden. Dit is vaak lastiger dan bij een gewoon raam, omdat de decoratie ander bevestigd moet worden. Hierdoor is er ook minder keuze. Gelukkig zijn er de dakraam rolgordijnen. Deze zijn functioneel, makkelijk aan te brengen en ook nog eens leuk voor het oog. De dakraam rolgordijnen kunnen volledige verduisteren en warmte reflecteren. Door de keuze in kleuren vind je zeker wel de decoratie die het beste past bij het interieur.

Voor nog meer verschillende soorten raamdecoratie, uitleg over die verschillende soorten en bijbehorende foto’s kunnen we je aanraden om eens een kijkje te nemen op raamdecoratie.com. Hier vind je alle soorten en maten, in verschillende kleuren en voor een leuke prijs.

 

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks