Genereer meer omzet met een bestelzuil 0 62

Genereer meer omzet met een bestelzuil

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar manieren om jouw onderneming nog succesvoller te maken. Helaas is dat niet altijd even gemakkelijk. Zeker als je in het beheer van een winkelpand bent, dan weet je maar al te goed dat de concurrentie moordend is. Hoe vaak zien we wel niet nieuwe winkels in het centrum verschijnen, waarna ze na slechts enkele weken weer gesloten worden? Als je net een nieuw pand hebt geopend, wil je je natuurlijk niet bij dit groepje aansluiten. Gelukkig zijn er verschillende manieren om meer omzet te genereren. Eén daarvan is het installeren van een bestelzuil.

Bestelzuilen worden echt als toekomst van de commerciële wereld beschouwd. We zien ze steeds vaker in winkels, kiosken en zelfs restaurants verschijnen. Maar hoe kunnen we het succes achter bestelzuilen verklaren? Hoe kun je meer omzet genereren door simpelweg een bestelzuil te plaatsen? Dat lees je in dit artikel.

De voordelen van bestelzuilen

Natuurlijk vraagt de aanschaf van een bestelzuil wel om een flinke investering. Daarom is het niet vreemd dat ondernemers eerst willen weten wat de voordelen zijn. Gaat het ze ook echt iets opleveren of kost het enkel extra geld? Wij zetten de voordelen van bestelzuilen voor jou op een rijtje:

  • Met een bestelzuil verlaag je de drempel voor consumenten om iets te bestellen. Ze hoeven niet met het winkelpersoneel in gesprek te gaan en kunnen op hun gemakje het aanbod bekijken. Uit diverse onderzoeken blijkt dat consumenten hierdoor sneller geneigd zijn om een aankoop te verrichten.
  • Dankzij een bestelzuil zijn er veel minder lange wachtrijen aan de kassa’s. Mensen kunnen er nu immers ook voor kiezen om hun spullen zelf af te rekenen en eventueel met pin te betalen. Hierdoor wordt de drempel lager om iets te kopen en zullen ze niet rechtsomkeert draaien als de wachtrij te lang is.
  • Uit onderzoek blijkt dat de klanttevredenheid in winkels met een bestelzuil hoger is dan bij winkels die hier geen gebruik van maken. Dit geeft maar weer aan dat bestelzuilen van grote invloed op de klanttevredenheid zijn en daardoor jouw naamsbekendheid en omzet kunnen laten groeien.
  • Bestelzuilen zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Hierdoor kun je deze geheel naar eigen wens samenstellen. Daarnaast is het mogelijk om hem geheel in eigen unieke stijl te leveren. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een bedrijfslogo te plaatsen of de interactieve content op de stijl van het bedrijf af te stemmen.

De voordelen van bestelzuilen

Software implementatie

Natuurlijk is het ook van essentieel belang dat de bestelzuil naar behoren werkt. De meeste grote bedrijven kunnen hiervoor eigen software leveren. Als beginnend ondernemer is dit vaak niet mogelijk. Gelukkig hoeft dit niet te betekenen dat een bestelzuil voor jou niet mogelijk is, want er kan altijd een passende oplossing gevonden worden. Neem daarom gerust contact op met een bedrijf die hierin gespecialiseerd is en leg je wensen voor. Wellicht profiteer jij binnenkort dan ook wel van een hogere klanttevredenheid en uiteindelijk meer omzet door deze investering!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zo organiseer je een BBQ-feest voor echte mannen 0 9

Zo organiseer je een BBQ-feest voor echte mannen

Binnenkort iets te vieren met je vrienden of collega’s? Organiseer dan een BBQ in je tuin. Iedereen houdt van een lekkere barbecue en tegenwoordig zijn er steeds meer opties voor culinair barbecueën. Imponeer je vrienden en familie bijvoorbeeld met zelfgemaakte pulled pork of chicken, of serveer gezonde snacks en lekkere IPA’s. Een barbecue organiseer je zelf heel eenvoudig met de juiste voorbereiding, of je besteedt je feestje uit aan een cateraar. Met een toffe loungeset in voor in de tuin en de juiste ingrediënten creëer je de perfecte avond uit bij jou thuis. Ook leuk als er een spannende voetbalwedstrijd aankomt die je samen wilt kijken. Daarvoor zet je een beamer met groot scherm in je thuis en regel je alles wat je nodig hebt voor een lekkere barbecue. Hieronder geven we je wat tips zodat je in een handomdraai zelf je barbecuefeest organiseert.

Wat heb je nodig?

Voor een gezellige barbecue heb je allereerst een goede locatie nodig. Je eigen achtertuin is ideaal, maar een binnentuin op je werk kan ook een prima plek voor een barbecue zijn. Kies bijvoorbeeld een mooie loungeset voor in de tuin en creëer daar omheen voldoende zitplekken. Statafels zijn ideaal als aanvulling op de loungeset voor in de tuin. Je beschikt dan over voldoende plaats voor mensen die willen relaxen en eten. Daarnaast heb je uiteraard een goede barbecue nodig. Huur of koop bijvoorbeeld een Green Egg, of schakel een cateraar in die gespecialiseerd is op het gebied van barbecues. Je cateraar kan ook op locatie een barbecue afleveren en het vlees bereiden, zodat je zelf niets hoeft te doen. Je hebt op die manier alle tijd voor je vrienden en familie. Een tent of overkapping is handig als er regen wordt voorspeld. Zo organiseer je ook een barbecue in de herfst of in de winter. Een winterbarbecue kan prima, vooral als je zorgt voor heaters of een kampvuurtje naast de loungeset voor in de tuin. Ten slotte kun je je tuin aankleden met lampen en fakkels. Dat is vooral leuk als je familie en collega’s uitnodigt voor een feestelijke barbecue.

bbq

Speciaalbier

Bijna alles wat van de barbecue komt gaat uitstekend samen met een speciaalbiertje. We noemden al even de IPA, maar eigenlijk is elk soort speciaalbier prima voor tijdens een barbecue. Je maakt extra indruk met speciaalbier van een lokale brouwerij. Daarvan zijn er inmiddels honderden in Nederland. Verras je gasten dus met craft beer uit jouw omgeving! Daar geniet je zelf ook heerlijk van, bijvoorbeeld op je loungeset voor in de tuin. Naast bier kun je natuurlijk ook lekkere whisky en wijn op tafel zetten.

Op de gezonde toer

De kans is groot dat jij samen met je vrienden regelmatig in de sportschool te vinden bent. Je wilt al je harde werk natuurlijk niet tenietdoen door één avond barbecueën. Gelukkig zijn er tegenwoordig allerlei opties voor een gezonde barbecue. Serveer bijvoorbeeld vis, of eiwitrijke salades en fruit. Geniet zonder zorgen van een heerlijke avond barbecueën.

3 tips voor bedrijfskleding in de bouw 0 11

bedrijfskleding in de bouw

De meeste bedrijven maken gebruik van bedrijfskleding. Waar deze in sommige sectors vooral dienen om een statement te maken of op te vallen, is dat in de bouw wel anders. Hier heeft werkkleding als voornaamste prioriteit om de veiligheid van de werknemer te verhogen. Maar waar let je op als je bedrijfskleding in de bouw wilt aanschaffen?

Materiaal dat tegen een stootje kan, maar tegelijkertijd ook nog eens zeer comfortabel is.  Kleding die ook nog eens tegen alle weersomstandigheden opgewassen is, of er nu een buitje onderweg is of het hard waait. Kortom: een outfit die de werknemer tegen alle invloeden op de bouw beschermt. Dat is waar werkkleding in de bouw aan moet voldoen. Maar hoe weet je dat je de juiste outfit samenstelt? In dit artikel geven we 3 tips.

1.         Duurzame materialen

Er is ontzettend veel verschillende soorten bedrijfskleding op de markt verkrijgbaar. Zeker als je voor kleding in de bouwsector gaat kijken, beschik je over enorm veel keus. Dit betekent echter niet dat alle werkkleding even functioneel of kwalitatief is. Zo zijn er veel kwaliteitsverschillen mogelijk. Daarom adviseren wij om voor duurzame materialen te kiezen. Duurzame materialen kunnen goed tegen een stootje en beschikken daardoor over een veel langere levensduur. Hierdoor draag je niet alleen je steentje bij aan het milieu, want je hoeft het milieu immers niet onnodig te belasten als je na een jaar weer nieuwe kleding nodig hebt, maar verhoog je ook nog eens de veiligheid op de werkvloer.

2. Meer comfort op de werkvloer

Wil je van een nóg langere levensduur profiteren? Bedenk dan goed welke delen van de outfit extra snel slijten tijdens jouw werkzaamheden. Zit je bijvoorbeeld regelmatig op je knieën om werkzaamheden te verrichten? Dan zal dit gebied ook sneller slijten. Kies daarom voor extra versteviging op het kniegedeelte, zodat de broek over een langere levensduur beschikt. Denk natuurlijk ook aan het comfort. Een broek waar kniebeschermers in geplaatst kunnen worden, zijn bijvoorbeeld het overwegen waard als je veel tijd op je knieën doorbrengt. Comfort boven alles!

meer comfort op de werkvloer

3.         Blijf zichtbaar voor omstanders

Veilig werken is van essentieel belang op de bouwplaats. Wanneer mens en machine samenwerken is het noodzakelijk dat iedereen goed zichtbaar is én blijft. Nu de dagen weer korter worden, komt het waarschijnlijk steeds vaker voor dat je in het donker aan het werk bent. In dat geval is zichtbaarheidskleding verplicht. Niet alleen voor je eigen veiligheid, maar ook voor het resterende personeel en omstanders. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een veiligheidshesje te dragen, maar dit is meestal minder comfortabel dan het dragen van kwalitatieve bedrijfskleding. Zeker als je structureel in het donker werkt, kan het verstandig zijn om voor werkkleding te kiezen waar dit standaard in geïntegreerd is.

Niet alleen op het gebied van comfort is zichtbaarheidskleding een aanrader, maar ook op het gebied van veiligheid. Waar een veiligheidshesje incidenteel nog wel eens vergeten kan worden, zal bedrijfskleding altijd aanwezig zijn. Ook de werkgever profiteert dus van speciale zichtbaarheidskleding.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks