Genereer meer omzet met een bestelzuil 0 515

Genereer meer omzet met een bestelzuil

Als ondernemer ben je altijd op zoek naar manieren om jouw onderneming nog succesvoller te maken. Helaas is dat niet altijd even gemakkelijk. Zeker als je in het beheer van een winkelpand bent, dan weet je maar al te goed dat de concurrentie moordend is. Hoe vaak zien we wel niet nieuwe winkels in het centrum verschijnen, waarna ze na slechts enkele weken weer gesloten worden? Als je net een nieuw pand hebt geopend, wil je je natuurlijk niet bij dit groepje aansluiten. Gelukkig zijn er verschillende manieren om meer omzet te genereren. Eén daarvan is het installeren van een bestelzuil.

Bestelzuilen worden echt als toekomst van de commerciële wereld beschouwd. We zien ze steeds vaker in winkels, kiosken en zelfs restaurants verschijnen. Maar hoe kunnen we het succes achter bestelzuilen verklaren? Hoe kun je meer omzet genereren door simpelweg een bestelzuil te plaatsen? Dat lees je in dit artikel.

De voordelen van bestelzuilen

Natuurlijk vraagt de aanschaf van een bestelzuil wel om een flinke investering. Daarom is het niet vreemd dat ondernemers eerst willen weten wat de voordelen zijn. Gaat het ze ook echt iets opleveren of kost het enkel extra geld? Wij zetten de voordelen van bestelzuilen voor jou op een rijtje:

  • Met een bestelzuil verlaag je de drempel voor consumenten om iets te bestellen. Ze hoeven niet met het winkelpersoneel in gesprek te gaan en kunnen op hun gemakje het aanbod bekijken. Uit diverse onderzoeken blijkt dat consumenten hierdoor sneller geneigd zijn om een aankoop te verrichten.
  • Dankzij een bestelzuil zijn er veel minder lange wachtrijen aan de kassa’s. Mensen kunnen er nu immers ook voor kiezen om hun spullen zelf af te rekenen en eventueel met pin te betalen. Hierdoor wordt de drempel lager om iets te kopen en zullen ze niet rechtsomkeert draaien als de wachtrij te lang is.
  • Uit onderzoek blijkt dat de klanttevredenheid in winkels met een bestelzuil hoger is dan bij winkels die hier geen gebruik van maken. Dit geeft maar weer aan dat bestelzuilen van grote invloed op de klanttevredenheid zijn en daardoor jouw naamsbekendheid en omzet kunnen laten groeien.
  • Bestelzuilen zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Hierdoor kun je deze geheel naar eigen wens samenstellen. Daarnaast is het mogelijk om hem geheel in eigen unieke stijl te leveren. Je kunt er bijvoorbeeld voor kiezen om een bedrijfslogo te plaatsen of de interactieve content op de stijl van het bedrijf af te stemmen.

De voordelen van bestelzuilen

Software implementatie

Natuurlijk is het ook van essentieel belang dat de bestelzuil naar behoren werkt. De meeste grote bedrijven kunnen hiervoor eigen software leveren. Als beginnend ondernemer is dit vaak niet mogelijk. Gelukkig hoeft dit niet te betekenen dat een bestelzuil voor jou niet mogelijk is, want er kan altijd een passende oplossing gevonden worden. Neem daarom gerust contact op met een bedrijf die hierin gespecialiseerd is en leg je wensen voor. Wellicht profiteer jij binnenkort dan ook wel van een hogere klanttevredenheid en uiteindelijk meer omzet door deze investering!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 tips bij het kopen van een tweedehands laptop 0 39

3 tips kopen tweedehands laptop

Steeds meer mensen verkiezen de laptop boven een desktop computer. Dat is natuurlijk niet zonder reden, want een laptop kent enorm veel voordelen. Zo beschik je over veel meer flexibiliteit en zijn laptops vandaag de dag ook nog eens zeer kwalitatief. Door het brede aanbod zien we tevens veel prijs- en kwaliteitsverschillen ontstaan. Omdat de aanschaf van een nieuwe laptop een flinke investering kan zijn, is het dan ook niet gek dat veel mensen voor een tweedehands model kiezen. Toch roept dit ook wel wat vragen op. Want waar let je op als je een tweedehands laptop aanschaft? Hoe voorkom je een miskoop? In dit artikel geven we 3 handige tips.

1.    Breng je wensen in kaart

Waarom zijn er eigenlijk zoveel verschillende laptops te vinden? Het antwoord is simpel. Iedereen verlangt namelijk iets anders van zijn of haar laptop. Zo zijn er nog genoeg mensen die de laptop enkel voor recreatief gebruik inzetten. Bijvoorbeeld om lekker te chatten, over het web te surfen of simpelweg wat mails te beantwoorden. In dat geval is het niet noodzakelijk om over een zeer kwalitatieve of snelle laptop te beschikken. Een goedkoop model volstaat. Wanneer je deze echter voor je werk gebruikt of hier foto- of videobewerkingen op uitvoert zal je wellicht andere eisen aan de laptop stellen en kom je ook in een hogere prijsklasse terecht.

Breng je wensen in kaart

Voordat je naar een geschikte tweedehands laptop op zoek gaat, is het dan ook eerst belangrijk om al je wensen duidelijk in kaart te brengen. Wat zoek je precies? Waar ga je de laptop voor gebruiken en hoe hoog is je budget? Hierdoor kun je je zoektocht een stuk gemakkelijker maken.

2.    Particulier of via een tussenpersoon?

Daarnaast zal je een keuze moeten maken tussen de particuliere verkoop of een tweedehands aankoop via een tussenpersoon. Het grootste nadeel van een particuliere verkoop is dat je de aanbieder op zijn of haar woord moet geloven. Daardoor ben je nooit verzekerd van een optimale conditie van de laptop. Soms heb je mazzel, maar er zijn ook gevallen bekend die enorme pech hadden. Het voordeel van de particuliere verkoop is dat er vaak nog te onderhandelen valt over de prijs en het aanbod online ontzettend groot is.

Wil je minder risico lopen? Dan kun je er ook voor kiezen om een tweedehands laptop via een tussenpersoon aan te schaffen. Zo zijn er tegenwoordig veel winkels en webshops die tweedehands modellen opkopen en weer doorverkopen. Het voordeel hiervan is dat je doorgaans over garantie beschikt, waardoor je van meer zekerheid geniet. Zeker bij een grote investering, zoals bij de aanschaf van een laptop, is dit natuurlijk enorm gewenst.

3.    Kies voor refurbished

Wist je dat er tegenwoordig ook heel veel laptops refurbished worden aangeboden? Refurbished staat voor gereviseerd. Dit betekent dat een gebruikte laptop grondig is gecontroleerd door een deskundige en tevens – zover dat mogelijk was – is opgeknapt. Hierdoor beschik je over voldoende zekerheid om een kwalitatief sterke laptop aan te schaffen. Hoewel je aan de buitenkant natuurlijk wel kunt zien dat de laptop gebruikt is, zal dit tijdens het gebruik eigenlijk niet opvallen. Bovendien ontvang je bij een refurbished laptop van Remarkt.nl ook altijd garantie. Indien er toch problemen optreden, heb je dus altijd een stok achter de deur. Je bent je geld dan ook nooit zomaar kwijt.

Welke comfortabele en sportieve schoenen draag je dit voorjaar? 0 49

Welke comfortabele en sportieve schoenen draag je dit voorjaar

De bijzondere periode die we doormaken heeft op alles z’n weerslag. Op ons werk, op ons dagelijks leven en zelfs op de mode die we dragen. Dit voorjaar zijn we voornamelijk aan huis gekluisterd. Dat nodigt uit tot het dragen van gemakkelijke kleding, gemaakt van stoffen die prettig aanvoelen. Ook onze schoenen moeten vooral comfortabel zijn en een goede pasvorm hebben. Maar dat neemt natuurlijk niet weg dat je goed gekleed voor de dag wilt komen. Ben jij op zoek naar een paar trendy schoenen die zó lekker zitten dat je ze eigenlijk niet meer wilt uittrekken? Wij tonen je graag diverse merken die met hun voorjaarscollecties aan jouw vraag beantwoorden.

Uniek balanspunt

Hoewel je er deze lente misschien minder vaak op uitgaat, is het evengoed aangenaam als je schoenen als een tweede huid om je voeten zitten. Het Nederlandse merk Xsensible Stretchwalker speelt daar in alle toonaarden op in. Geïnspireerd op de traditionele Japanse sandalen, luidt het uitgangspunt dat lichaam en geest bij iedere schoen in balans moeten zijn. In het midden van de zolen is daarom het unieke balanspunt verwerkt. Deze gepatenteerde techniek draagt bij aan een goede lichaamshouding en een optimale balans. Je ervaart door de gelijkmatige drukverdeling dat je gewrichten veel minder worden belast. Ook loop je stukken lekkerder omdat je schoenen de afwikkeling van je voeten voor een deel overnemen. Er komt tijdens het lopen minder druk op je voorvoeten en door de betere belasting van je spieren, wordt ook je vetverbranding extra gestimuleerd. Onder de modellen Xsensible Stretchwalker voor heren zijn er tijdloze veterschoenen en stoere sneakers in tal van eigentijdse kleuren.

Xsensible Stretchwalker voor heren

Anatomisch gevormd

Onder de schoenen die bekend staan om het hoge loopcomfort, heeft ook het merk Mephisto een naam hoog te houden. Ieder model wordt met de hand gemaakt. Dit uit zich in de optimale pasvorm en de hoogwaardige kwaliteit. Vermoeide voeten behoren tot de verleden tijd. Of je de schoenen nu in en om het huis draagt of tijdens een kilometerslange wandeltocht. Onder de Mephisto herenschoenen is de Rainbow uit de Originals Collectie al vijftig jaar een klassieker. Door de soft air technologie voelen de schoenen als fluweel aan je voeten. Het anatomisch gevormde voetbed zorgt voor uitstekende schokdemping én ontlast je rug en gewrichten bij iedere stap die je zet. Vanzelfsprekend wil het oog ook wat. Wist je dat Mephisto tegenwoordig ook veel keuze biedt in sportieve en trendy modellen? Onder de veterboots en –schoenen, sandalen en klittenbandschoenen, vind je gegarandeerd jouw favoriete paar dat prima matcht met een zorgvuldig gekozen outfit. En in de huidige tijd ook niet geheel onbelangrijk, je bestelt je nieuwe paar schoenen gemakkelijk online.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks