Grote kortingsacties: zo vind jij de beste deal! 0 17

Grote kortingsacties- zo vind jij de beste deal!

Er zijn zowel online als in de winkels regelmatig grote kortingsacties te vinden. Vaak zien we deze bijvoorbeeld in het voor- en najaar, maar ook op speciale dagen zoals Black Friday. Dit lijkt dan ook het juiste moment om je slag te slaan. Maar is dat wel zo?

In de praktijk blijken veel acties eigenlijk een beetje tegen te vallen. Consumenten kunnen de verleiding van speciale acties niet weerstaan en vervolgens blijkt de prijs helemaal niet zo ver gezakt te zijn. Gelukkig geldt dit zeker niet voor alle acties. Wanneer je de kortingscodes goed in de gaten houdt en de actiedagen grondig onderzoekt, weet jij het kaf van het koren te onderscheiden en sluit je al snel de beste deal. Wij geven enkele tips!

Vergelijk prijzen

Een paar keer per jaar worden er in vrijwel alle winkels grote sales gehouden. Daarom kan het verstandig zijn om de prijzen van de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Soms willen winkeliers namelijk wel eens een slim trucje toepassen om zo de korting hoger te laten lijken dan hij in werkelijkheid is. Zo berekenen ze vaak een kortingspercentage van de adviesprijs, terwijl ze deze normaal gesproken niet hanteren en hier al onder gaan zitten. Hierdoor lijkt de korting veel gunstiger, terwijl je eigenlijk maar enkele euro’s tot helemaal niets bespaart.

kortingen

Let tevens op de prijshistorie van de winkel. In sommige situaties zien we dat winkeliers hun prijzen in aanloop naar de kortingsactie verhogen en vervolgens op de dag zelf een spectaculaire prijsdaling laten zien. Dit terwijl de waarde van de korting eigenlijk zwaar tegenvalt. Door op de prijshistorie te letten, bespaar jij jezelf een grote teleurstelling.

Let op de online acties

Vaak wacht men tot de acties ook in de winkel gelden, maar weten ze niet dat diezelfde actie online al een tijdje aan de gang is. Let daarom altijd op de acties die online gelden, zodat je producten die snel verkocht worden al gauw op de kop kunt tikken. Anders loop je het risico dat het aanbod in de winkel zeer beperkt is en je uiteindelijk nog misgrijpt. Bovendien zien we dat de acties online vaak gunstiger zijn, omdat je deze ook kunt combineren met andere kortingscodes of de prijzen van andere aanbieders gemakkelijker kunt vergelijken.

Let op de online acties

Sluit je aan bij een community

Iedereen is dol op koopjes! Daarom is het niet gek dat je op veel forums een overzicht van koopjes van dat moment kunt vinden. Hier wisselen online shoppers vaak handige tips uit, waardoor jij altijd weet waar je een specifiek item voor de laagste prijs kunt kopen. Dit lever dan ook een schat aan waardevolle informatie op. Schroom je daarom niet om je aan te sluiten bij een community, maar doe er je voordeel mee. Wanneer je het slim speelt, zal je merken dat je enorm veel geld kunt besparen. Van elektronica en meubels tot kleding en accessoires; werkelijk alles is online voor een mooie prijs te vinden. Als je maar weet waar je moet zoeken. Andere koopjesjagers helpen jou hier graag bij!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarom bowlen het ideale bedrijfsuitje is 0 31

Waarom bowlen het ideale bedrijfsuitje is

Bij een bedrijfsuitje hoort inspanning en competitie. Zo ontstaat er sfeer, zeker na afloop. De bal komt aan het rollen als je beweegt, oplet, en een wedstrijdgevoel krijgt. Die competitie kan ook op de werkvloer geen kwaad. Wil je een groepsverband creëren tussen al je collega’s, dan bezoek je hiervoor een gave bowlingbaan. Dat is All American Bowling in Noordwijkerhout. Hier ga je met je collega’s de strijd aan tijdens de Free Bowling Dinner Deal Weekdays.

Actie!

Het is tijd voor actie! Op de bowlingbaan, maar ook op het financiële vlak! Met een gezelschap kun je gratis bowlen! Reserveer vanaf 4 personen in het All American Grill restaurant, dan mag je gratis de baan op. Dat je meteen na het bowlen lekker kunt eten en drinken, is goud waard: zo hou je de sfeer vast. Het restaurant is dan ook populair bij veel bedrijven die een leuk bedrijfsfeestje in Noordwijkerhout zoeken. Vanaf 2 september tot en met april 2020, kun je elke maandag tot en met donderdag gratis bowlen.

Fraai, opzwepend en modern

Het is niet overdreven om te zeggen dat dit de beste bowlingbaan is die je hebt bezocht. Want deze is fraai, opzwepend en modern. De inrichting is hedendaags, met trendy decoratie, en compleet met diverse licht- en geluidseffecten die je in het spel trekken. Pakkend is ook het overzichtelijke digitale scorebord, dat je van tevoren laat instellen met de namen van je spelers en teams.

modern bowlen

Vers en riant eten

De beste afsluiting van je bedrijfsfeestje in Noordwijkerhout is eten op de Amerikaanse manier. Kies uit diverse verse vis- en vleesproducten. Zoals de All American Burger Hamburger, de Texas ribs of fish and chips. Ook kun je kiezen voor diverse plate-grill-deals en zo zelf alles aan tafel grillen! Daarnaast zijn er natuurlijk groenten, sauzen en broodjes. Na afloop doe je je te goed aan het dessertbuffet. Dat is onbeperkt scheppen in ijs, vers fruit, warme kersen, chocolade en slagroom!

Juist voor bedrijven

Bowlingcentrum All American Bowling is de aangewezen bestemming voor bedrijfsuitjes. Je rijdt gemakkelijk naar deze bowling in het Flamingo’s Partycenter. De verschillende speciale bowling-arrangementen zijn zeer voordelig. Tijdens de Free Bowling Dinner Deal Weekdays kun je met minimaal vier personen gratis bowlen. En het restaurant voorziet in de keuze uit wel zes verschillende gerechten.

Tips voor het onderhoud van jouw auto 0 20

Tips voor het onderhoud van jouw auto

Als er iets is waar mannen niet over uitgepraat raken, dan is het wel de auto. Vaak wordt er gekscherend gezegd dat een auto soms meer waard is dan een vrouw. Of dat waar is, daar doen we natuurlijk geen uitspraken over. Feit blijft wel dat de auto een bezitting blijft waar we ontzettend trots op zijn. Onze trots verdient dan natuurlijk ook alle aandacht en liefde. Als deze toe is aan een onderhoudsbeurt, verdient hij dan ook de beste service. Maar waar moet je op letten bij het onderhoud van jouw auto?

Hoe vaak onderhoud bij Autovitel nodig is, hangt af van het type auto, het aantal gereden kilometers, het bouwjaar en je eigen rijgedrag. Zo is een oldtimer natuurlijk veel gevoeliger voor onderhoud dan een splinternieuwe wagen. Zo is het ook als je een tweedehands auto koopt, het risico op het nodige onderhoud is dan zeer groot. Om zoveel mogelijk extra onderhoud te voorkomen is het belangrijk dat je de auto jaarlijks een beurt geeft bij de autodealer. Hierbij wordt ieder jaar gewisseld tussen een grote en een kleine beurt. De autodealer weet dan precies op welke zaken hij moet letten, zodat de auto het komende jaar weer lekker rijdt.

Voer eenvoudige controles zelf uit

Ben je een liefhebber van mooie auto’s, maar heb je zelf weinig verstand van het onderhoud? Dan betekent dit niet direct dat je ook niets aan het onderhoud kunt doen. Zo zijn er veel eenvoudige controles die je gerust zelf uit kunt voeren en waarbij je het risico op stilstaan langs de snelweg verkleint. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het controleren van de bandenspanning of het oliepeil. Een te lage bandenspanning kan het slijtingsproces van de banden niet alleen versnellen, maar ook nog eens de brandstofkosten verhogen. Een laag oliepeil kan catastrofale gevolgen voor de werking van de motor hebben. Wanneer je bovenstaande dingen goed in de gaten houdt, kan je enorm veel grote kosten tijdens het periodieke onderhoud voorkomen.

bandenspanning controle

Autodealer of zelf sleutelen?

Dit is een vraag waar veel mannen mee worstelen. Kies je opnieuw voor de autoservice waalwijk of bekijk je eerst wat je allemaal zelf kunt doen? Vaak speelt hierbij de achterliggende gedachte dat ze extra geld willen besparen. Echter kan zelf sleutelen aan de auto ook heel veel kosten met zich meebrengen. Je hoeft maar één fout te maken en de schade kan enorm groot zijn.

Daarom adviseren wij in de meeste gevallen om gewoon terug te gaan naar de autodealer. Als je als particulier een nieuwe auto koopt, kan het veel fiscale voordelen hebben als je de dealer trouw blijft. Zo geniet je vaak van extra services zoals een gratis leenauto of halen en brengen van de auto en daarnaast loopt de afhandeling van klachten tijdens de garantieperiode dan vaak veel soepeler. Bovendien wil een autodealer die al vaker zaken met jou heeft gedaan vaak eerder korting op onderhoud geven dan bij iemand die pas nieuw komt kijken. Doe hier je voordeel mee en bespaar zo al snel tientallen euro’s!

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks