Het nut van persoonlijke foto’s op kantoor 0 107

De meeste mannen hebben weinig met foto’s. Ze vinden het leuk om een aantal foto’s op hun smartphone te hebben, maar dit hoeft van hun niet per se in huis. Daarom vinden ze het vaak gek als we spreken over het nut van persoonlijke foto’s op kantoor. Waarom zou je fotolijsten op kantoor plaatsen? Hier doe je toch enkel je werk? Toch kan het heel nuttig zijn om deze foto’s op kantoor te verwerken. Maar hoe zit dat precies?

Foto’s maken al sinds oudsher deel uit van onze samenleving. Vroeger werden er schilderijen van bijzondere momenten gemaakt en in belangrijke ruimtes opgehangen. Tegenwoordig is dit natuurlijk allemaal een stuk eenvoudiger. We klikken op onze fotocamera of mobiel en drukken binnen enkele minuten een prachtige foto af. Het is dan ook niet gek dat we steeds meer foto’s binnen de Nederlandse interieurs zien. Met de mooiste fotolijsten proberen we ons interieur te verrijken. De fotolijsten zijn niet alleen ultieme sfeermakers, maar geven het interieur ook een persoonlijke touch. Ook op kantoor kunnen foto’s een belangrijke rol spelen.

Fijn voor klanten

Heeft het echt zin om met heel veel moeite en een passe partout er voor te zorgen dat jouw mooiste en persoonlijke foto’s op kantoor komen te staan? Jazeker! Dit kan namelijk heel prettig zijn voor klanten die hier ontvangen worden. Het kan mensen een onprettig gevoel geven als iemand enkel zijn zakelijke kant laat zien. Zeker bij beroepen waarbij vertrouwen en persoonlijkheid een belangrijke rol speelt, denk aan advocaat of adviseur, is het fijn om de menselijke kant van die persoon te zien. Dat schept vertrouwen. Hierdoor kan je uiteindelijk zelfs meer klanten binnen slepen en dat betekent uiteraard ook meer omzet voor het bedrijf.

Herinnering aan thuis

Het kan soms best lastig zijn om veel van huis te zijn. Zeker als je weet dat er thuis een prachtig gezin op je zit te wachten. Dat maakt het werk er niet gemakkelijk op. Een naar gevoel, wat bijna als heimwee te omschrijven valt, overvalt je. Om je productiviteit te verhogen is het dan ook fijn om aan thuis herinnerd te worden. Met een prachtige fotolijst 30×40 kan jij je mooiste foto van jouw gezin op het bureau zetten. Die herinnering helpt tijdens het werken en geeft jou af en toe een glimlach op het gezicht. Fijner kan niet!

fotolijst 30x40

Meer sfeer op kantoor

Maak nooit de grote fout om de sfeer in het kantoor als overbodig te zien. Natuurlijk zal je hier voornamelijk in werken, maar dat betekent niet dat de sfeer op kantoor niet belangrijk is. Zelfs als je hier nooit klanten zal ontvangen, is het voor jezelf wel prettig om hier een fijn gevoel te ervaren. Hierdoor ga je met een prettiger gevoel naar je werk en zal je uiteindelijk ook nog eens een stuk productiever werken. Besteed daarom tijd en aandacht in het stylen van het kantoor. Met een fotolijst a3 breng je direct een persoonlijke touch aan het interieur en geniet je van een ware sfeermaker. Ook de juiste kleuren en subtiele accessoires kunnen hierbij helpen. Een fijne werkplaats is immers van essentieel belang als je met plezier naar je werk wilt gaan.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een systeemvloer leggen 0 20

Laat een systeemvloer leggen

Wanneer u in het bezit bent van een magazijn, heeft u vast ruimte nodig. Ruimte om bijvoorbeeld uw goederen of producten te stallen. Hetzelfde geldt voor een loods, kantoor, opslag, werkplaats of showroom. Ruimte is geld. Waarschijnlijk bent u al genoeg geld kwijt aan het magazijn, hierdoor wilt u de bestaande ruimte wel optimaal benutten. Waar veel ondernemers vaak niet aan denken, is dat deze zo gewilde ruimte door een vloer erg eenvoudig én voordeliger is te creëren. Met een vloer kunt u namelijk letterlijk vrijwel alle kanten op. Wij kunnen bijvoorbeeld aanraden om u eens te verdiepen in de mogelijkheden die een Systeemvloer biedt. Deze vloer heeft een staalconstructie die u de mogelijkheid geeft om in de hoogte te bouwen. Hierdoor ontstaan er verschillende etages waar u uw spullen kunt stallen, uw koopwaar op kunt tonen of andere goederen kunt opslaan.

De kosten van een systeemvloer

U bent pas een echte ondernemer wanneer u, u direct afvraagt wat dit geintje moet kosten. Gelukkig hebben wij goed nieuws voor u wat betreft de prijs. De aanleg van een systeemvloer is zeer betaalbaar. Natuurlijk zijn de totale kosten van een systeemvloer afhankelijk van een aantal specifieke factoren. Zo heeft elke materiaalsoort een eigen prijs. Ook speelt het draagvermogen van de vloer een belangrijke rol. Het draagvermogen van een systeemvloer begint vanaf 25 kilogram per vierkante meter. Ook de kolomafstanden zijn erg bepalend voor de uiteindelijke prijs. De kolom is het vierkant, de rechthoek of de driehoek waar een etage op rust. Zijn deze groter? Dan houdt dat in dat er zwaardere kolommen en profielen worden gebruikt. Natuurlijk heeft dit een effect op de kosten van de vloer. De maximale kolomafstand is twaalf meter. Zo hebben al deze factoren, afhankelijk van uw specifieke wensen, invloed op wat u uiteindelijk voor uw vloer betaalt. Het is wel zeker dat u altijd minder betaalt voor de vloer dan voor de aanschaf van een geheel nieuw pand of een complete verbouwing.

kosten systeemvloer

Schakel de specialist in

Jarenlang is Nolt Mezzanine dé koploper wanneer het gaat om het leggen van diverse vloeren, waaronder systeemvloeren. Neem eens vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Raamdecoratie 0 31

Aan de aankleding van een woonkamer, slaapkamer of werkplek wordt vaak veel tijd besteed aan kleur, vormgeving en de juiste indeling. Ook raamdecoratie speelt zeker mee in de uitstraling en kan jouw woon of werkplek echt afmaken. Raamdecoratie wordt vaak als iets praktisch gezien, dat is het natuurlijk ook, maar daarnaast heeft het ook zeker aankleed functie.

Wat past bij mij?

Er is veel keuze in raamdecoratie. Zo kun je kiezen voor gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen of lamellen. Voor je een keuze gaat maken is het goed om eerst te noteren welke functies de raamdecoratie voor jou moet hebben. Wil je een ruimte verduisteren, wil je minder inkijk of is het puur ter decoratie? Daarnaast is het ook goed om te weten waar en hoe je de raamdecoratie wil bevestigen. Voor een dakraam bijvoorbeeld is niet elke raamdecoratie geschikt. Of doe je een kantoorruimte huren, dan mag je misschien niet boren. Hieronder hebben we een aantal soorten raamdecoraties toegelicht.

Wat past bij mij vouwgordijnen

Gordijnen

Gordijnen zijn geliefd om een aantal redenen. Ze geven veel sfeer en warmte aan een ruimte, gordijnen maken je interieur af. Tevens zijn ze te verkrijgen in verschillende materialen, kleuren en zelfs printjes. Dit maakt dat ze altijd passen, welke woonstijl je ook hebt. Gordijnen kunnen ook verschillende functies hebben. Zo zijn er verduisterende gordijnen, maar ook gordijnen die inkijk verminderen en wel nog genoeg licht binnen laten. Daarnaast kun je met deze raamdecoratie ook weer leuk combineren met andere soorten zoals bijvoorbeeld jaloezieën.

Duo rolgordijnen

Een duo rolgordijn, is heel handig wanneer je snel wilt afwisselen tussen licht en donker, openheid en privacy. De duo rolgordijnen bestaan uit 2 stoflagen die je ten opzichte van elkaar kunt laten bewegen. Als je voor deze raamdecoratie kiest heb je zowel sfeer als functionaliteit. En door de verschillende kleuren en afwerkingen een echte trend van dit moment!

Dakraam rolgordijnen

Wanneer je een dakraam op je woon of werkruimte hebt is het ook fijn wanneer je hier de juiste decoratie voor kunt vinden. Dit is vaak lastiger dan bij een gewoon raam, omdat de decoratie ander bevestigd moet worden. Hierdoor is er ook minder keuze. Gelukkig zijn er de dakraam rolgordijnen. Deze zijn functioneel, makkelijk aan te brengen en ook nog eens leuk voor het oog. De dakraam rolgordijnen kunnen volledige verduisteren en warmte reflecteren. Door de keuze in kleuren vind je zeker wel de decoratie die het beste past bij het interieur.

Voor nog meer verschillende soorten raamdecoratie, uitleg over die verschillende soorten en bijbehorende foto’s kunnen we je aanraden om eens een kijkje te nemen op raamdecoratie.com. Hier vind je alle soorten en maten, in verschillende kleuren en voor een leuke prijs.

 

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks