Het nut van persoonlijke foto’s op kantoor 0 27

De meeste mannen hebben weinig met foto’s. Ze vinden het leuk om een aantal foto’s op hun smartphone te hebben, maar dit hoeft van hun niet per se in huis. Daarom vinden ze het vaak gek als we spreken over het nut van persoonlijke foto’s op kantoor. Waarom zou je fotolijsten op kantoor plaatsen? Hier doe je toch enkel je werk? Toch kan het heel nuttig zijn om deze foto’s op kantoor te verwerken. Maar hoe zit dat precies?

Foto’s maken al sinds oudsher deel uit van onze samenleving. Vroeger werden er schilderijen van bijzondere momenten gemaakt en in belangrijke ruimtes opgehangen. Tegenwoordig is dit natuurlijk allemaal een stuk eenvoudiger. We klikken op onze fotocamera of mobiel en drukken binnen enkele minuten een prachtige foto af. Het is dan ook niet gek dat we steeds meer foto’s binnen de Nederlandse interieurs zien. Met de mooiste fotolijsten proberen we ons interieur te verrijken. De fotolijsten zijn niet alleen ultieme sfeermakers, maar geven het interieur ook een persoonlijke touch. Ook op kantoor kunnen foto’s een belangrijke rol spelen.

Fijn voor klanten

Heeft het echt zin om met heel veel moeite en een passe partout er voor te zorgen dat jouw mooiste en persoonlijke foto’s op kantoor komen te staan? Jazeker! Dit kan namelijk heel prettig zijn voor klanten die hier ontvangen worden. Het kan mensen een onprettig gevoel geven als iemand enkel zijn zakelijke kant laat zien. Zeker bij beroepen waarbij vertrouwen en persoonlijkheid een belangrijke rol speelt, denk aan advocaat of adviseur, is het fijn om de menselijke kant van die persoon te zien. Dat schept vertrouwen. Hierdoor kan je uiteindelijk zelfs meer klanten binnen slepen en dat betekent uiteraard ook meer omzet voor het bedrijf.

Herinnering aan thuis

Het kan soms best lastig zijn om veel van huis te zijn. Zeker als je weet dat er thuis een prachtig gezin op je zit te wachten. Dat maakt het werk er niet gemakkelijk op. Een naar gevoel, wat bijna als heimwee te omschrijven valt, overvalt je. Om je productiviteit te verhogen is het dan ook fijn om aan thuis herinnerd te worden. Met een prachtige fotolijst 30×40 kan jij je mooiste foto van jouw gezin op het bureau zetten. Die herinnering helpt tijdens het werken en geeft jou af en toe een glimlach op het gezicht. Fijner kan niet!

fotolijst 30x40

Meer sfeer op kantoor

Maak nooit de grote fout om de sfeer in het kantoor als overbodig te zien. Natuurlijk zal je hier voornamelijk in werken, maar dat betekent niet dat de sfeer op kantoor niet belangrijk is. Zelfs als je hier nooit klanten zal ontvangen, is het voor jezelf wel prettig om hier een fijn gevoel te ervaren. Hierdoor ga je met een prettiger gevoel naar je werk en zal je uiteindelijk ook nog eens een stuk productiever werken. Besteed daarom tijd en aandacht in het stylen van het kantoor. Met een fotolijst a3 breng je direct een persoonlijke touch aan het interieur en geniet je van een ware sfeermaker. Ook de juiste kleuren en subtiele accessoires kunnen hierbij helpen. Een fijne werkplaats is immers van essentieel belang als je met plezier naar je werk wilt gaan.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Grote kortingsacties: zo vind jij de beste deal! 0 16

Grote kortingsacties- zo vind jij de beste deal!

Er zijn zowel online als in de winkels regelmatig grote kortingsacties te vinden. Vaak zien we deze bijvoorbeeld in het voor- en najaar, maar ook op speciale dagen zoals Black Friday. Dit lijkt dan ook het juiste moment om je slag te slaan. Maar is dat wel zo?

In de praktijk blijken veel acties eigenlijk een beetje tegen te vallen. Consumenten kunnen de verleiding van speciale acties niet weerstaan en vervolgens blijkt de prijs helemaal niet zo ver gezakt te zijn. Gelukkig geldt dit zeker niet voor alle acties. Wanneer je de kortingscodes goed in de gaten houdt en de actiedagen grondig onderzoekt, weet jij het kaf van het koren te onderscheiden en sluit je al snel de beste deal. Wij geven enkele tips!

Vergelijk prijzen

Een paar keer per jaar worden er in vrijwel alle winkels grote sales gehouden. Daarom kan het verstandig zijn om de prijzen van de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Soms willen winkeliers namelijk wel eens een slim trucje toepassen om zo de korting hoger te laten lijken dan hij in werkelijkheid is. Zo berekenen ze vaak een kortingspercentage van de adviesprijs, terwijl ze deze normaal gesproken niet hanteren en hier al onder gaan zitten. Hierdoor lijkt de korting veel gunstiger, terwijl je eigenlijk maar enkele euro’s tot helemaal niets bespaart.

kortingen

Let tevens op de prijshistorie van de winkel. In sommige situaties zien we dat winkeliers hun prijzen in aanloop naar de kortingsactie verhogen en vervolgens op de dag zelf een spectaculaire prijsdaling laten zien. Dit terwijl de waarde van de korting eigenlijk zwaar tegenvalt. Door op de prijshistorie te letten, bespaar jij jezelf een grote teleurstelling.

Let op de online acties

Vaak wacht men tot de acties ook in de winkel gelden, maar weten ze niet dat diezelfde actie online al een tijdje aan de gang is. Let daarom altijd op de acties die online gelden, zodat je producten die snel verkocht worden al gauw op de kop kunt tikken. Anders loop je het risico dat het aanbod in de winkel zeer beperkt is en je uiteindelijk nog misgrijpt. Bovendien zien we dat de acties online vaak gunstiger zijn, omdat je deze ook kunt combineren met andere kortingscodes of de prijzen van andere aanbieders gemakkelijker kunt vergelijken.

Let op de online acties

Sluit je aan bij een community

Iedereen is dol op koopjes! Daarom is het niet gek dat je op veel forums een overzicht van koopjes van dat moment kunt vinden. Hier wisselen online shoppers vaak handige tips uit, waardoor jij altijd weet waar je een specifiek item voor de laagste prijs kunt kopen. Dit lever dan ook een schat aan waardevolle informatie op. Schroom je daarom niet om je aan te sluiten bij een community, maar doe er je voordeel mee. Wanneer je het slim speelt, zal je merken dat je enorm veel geld kunt besparen. Van elektronica en meubels tot kleding en accessoires; werkelijk alles is online voor een mooie prijs te vinden. Als je maar weet waar je moet zoeken. Andere koopjesjagers helpen jou hier graag bij!

Waarom bowlen het ideale bedrijfsuitje is 0 31

Waarom bowlen het ideale bedrijfsuitje is

Bij een bedrijfsuitje hoort inspanning en competitie. Zo ontstaat er sfeer, zeker na afloop. De bal komt aan het rollen als je beweegt, oplet, en een wedstrijdgevoel krijgt. Die competitie kan ook op de werkvloer geen kwaad. Wil je een groepsverband creëren tussen al je collega’s, dan bezoek je hiervoor een gave bowlingbaan. Dat is All American Bowling in Noordwijkerhout. Hier ga je met je collega’s de strijd aan tijdens de Free Bowling Dinner Deal Weekdays.

Actie!

Het is tijd voor actie! Op de bowlingbaan, maar ook op het financiële vlak! Met een gezelschap kun je gratis bowlen! Reserveer vanaf 4 personen in het All American Grill restaurant, dan mag je gratis de baan op. Dat je meteen na het bowlen lekker kunt eten en drinken, is goud waard: zo hou je de sfeer vast. Het restaurant is dan ook populair bij veel bedrijven die een leuk bedrijfsfeestje in Noordwijkerhout zoeken. Vanaf 2 september tot en met april 2020, kun je elke maandag tot en met donderdag gratis bowlen.

Fraai, opzwepend en modern

Het is niet overdreven om te zeggen dat dit de beste bowlingbaan is die je hebt bezocht. Want deze is fraai, opzwepend en modern. De inrichting is hedendaags, met trendy decoratie, en compleet met diverse licht- en geluidseffecten die je in het spel trekken. Pakkend is ook het overzichtelijke digitale scorebord, dat je van tevoren laat instellen met de namen van je spelers en teams.

modern bowlen

Vers en riant eten

De beste afsluiting van je bedrijfsfeestje in Noordwijkerhout is eten op de Amerikaanse manier. Kies uit diverse verse vis- en vleesproducten. Zoals de All American Burger Hamburger, de Texas ribs of fish and chips. Ook kun je kiezen voor diverse plate-grill-deals en zo zelf alles aan tafel grillen! Daarnaast zijn er natuurlijk groenten, sauzen en broodjes. Na afloop doe je je te goed aan het dessertbuffet. Dat is onbeperkt scheppen in ijs, vers fruit, warme kersen, chocolade en slagroom!

Juist voor bedrijven

Bowlingcentrum All American Bowling is de aangewezen bestemming voor bedrijfsuitjes. Je rijdt gemakkelijk naar deze bowling in het Flamingo’s Partycenter. De verschillende speciale bowling-arrangementen zijn zeer voordelig. Tijdens de Free Bowling Dinner Deal Weekdays kun je met minimaal vier personen gratis bowlen. En het restaurant voorziet in de keuze uit wel zes verschillende gerechten.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks