Het water op wanneer je wilt? Zo doe je het! 0 84

Wil je deze zomer volop genieten van de heerlijke temperaturen, maar ook van het frisse water? Dan is een sloep kopen zeker en vast iets voor jou! Een sloep is de perfecte aankoop als je een beetje avontuur wil beleven tijdens je vakantie en tegelijkertijd ook van comfort wilt genieten.

De voordelen van een sloep reiken erg ver. Wat houdt een sloep nu precies in en welke mogelijkheden zijn er? Wat meer informatie daarover is hier zeker en vast een goed idee!

Alles over sloepen

Een sloep is kortweg een klein bootje dat is uitgerust met een of twee motoren en perfect is om op te relaxen. Wat zijn nu de voordelen van een sloep kopen bij een gespecialiseerde winkel?

1. Een breed aanbod aan sloepen

Eerst en vooral kan je kiezen tussen een uitgebreid gamma aan verschillende soorten sloepen. Kleine modellen met een sober ontwerp, grote sloepen die vooral luxe uitstralen, de opties zijn zo goed als oneindig. Daarbij heb je ook keuze tussen uiteenlopende vooraanstaande merken: Een Corsiva sloep zijn bijvoorbeeld erg sportief en licht, terwijl andere merken dan weer meer luxe garanderen. Dankzij het brede gamma vind je ongetwijfeld de perfecte sloep voor jouw voorkeur en budget!

Corvisa sloep

2. Kwaliteit is troef

Zoek je je nieuwe sloep bij een gespecialiseerde aanbieder, dan krijg je ook gegarandeerd goede kwaliteit. Een duurzame aankoop is nog altijd beter dan een sloep die misschien minder kost maar wel na enkele jaren al begint af te takelen. Kijk dus verder dan de initiële aankoopprijs en wees je bewust van de meerwaarde die je krijgt als je wat meer betaalt!

3. Vrijheid met je eigen sloep

Nog beter dan op een boot varen is zelf kunnen kiezen waar en wanneer je dat doet. Wil je je vakantie doorbrengen aan de Noordzee of naar Spanje reizen en daar op het water lekker liggen dobberen? Of vaar je liever op rivieren door het binnenland? Wat je wens ook mag zijn, dankzij een sloep is het mogelijk. Sloepen bieden je immers niet alleen vrijheid, maar zijn ook veel behendiger en compacter dan gewone boten – waardoor je er dus veel meer mee kunt doen!

4. Advies over de beste sloepen

Het spreekt voor zich dat je misschien niet meteen weet welke sloep je precies moet aankopen. De zoektocht naar de beste boot is niet altijd eenvoudig, zeker als je beseft dat het aanbod aan mogelijkheden zo uitgebreid is. Doe je beroep op het gedegen advies van een speciaalzaak, dan wordt die opdracht meteen eenvoudiger. Op basis van je beschikbare budget, je persoonlijke wensen op het vlak van lengte, kleur en design krijg je een overzicht van de beste opties!

5. De beste prijzen

Een sloep is, net als elke andere boot, geen kleine aankoop. Het is dan ook belangrijk rekening te houden met bepaalde factoren die de prijs van je boot zullen beïnvloeden. Enkele daarvan zijn de lengte en het formaat van de sloep, het materiaal, het merk en het bouwjaar. Hoe dan ook kan je bij een speciaalzaak een overzicht krijgen van de beste opties voor jouw budget. Daarbij is het ook interessant om te weten dat sloepen in vergelijking met andere boten relatief weinig kosten, terwijl ze je toch alle nodige comfort en luxe kunnen bieden!

Een sloep voor een onvergetelijke zomervakantie

Een goede voorbereiding is het halve werk als je ten volle van de zomer wilt genieten. Een sloep is de perfecte aankoop om tijdens het warmste seizoen alle luxe en vrijheid te ervaren waar je altijd hebt van gedroomd. En dat maakt je vakantie met het gezin of vrienden hoe dan ook onvergetelijk!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Grote kortingsacties: zo vind jij de beste deal! 0 16

Grote kortingsacties- zo vind jij de beste deal!

Er zijn zowel online als in de winkels regelmatig grote kortingsacties te vinden. Vaak zien we deze bijvoorbeeld in het voor- en najaar, maar ook op speciale dagen zoals Black Friday. Dit lijkt dan ook het juiste moment om je slag te slaan. Maar is dat wel zo?

In de praktijk blijken veel acties eigenlijk een beetje tegen te vallen. Consumenten kunnen de verleiding van speciale acties niet weerstaan en vervolgens blijkt de prijs helemaal niet zo ver gezakt te zijn. Gelukkig geldt dit zeker niet voor alle acties. Wanneer je de kortingscodes goed in de gaten houdt en de actiedagen grondig onderzoekt, weet jij het kaf van het koren te onderscheiden en sluit je al snel de beste deal. Wij geven enkele tips!

Vergelijk prijzen

Een paar keer per jaar worden er in vrijwel alle winkels grote sales gehouden. Daarom kan het verstandig zijn om de prijzen van de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Soms willen winkeliers namelijk wel eens een slim trucje toepassen om zo de korting hoger te laten lijken dan hij in werkelijkheid is. Zo berekenen ze vaak een kortingspercentage van de adviesprijs, terwijl ze deze normaal gesproken niet hanteren en hier al onder gaan zitten. Hierdoor lijkt de korting veel gunstiger, terwijl je eigenlijk maar enkele euro’s tot helemaal niets bespaart.

kortingen

Let tevens op de prijshistorie van de winkel. In sommige situaties zien we dat winkeliers hun prijzen in aanloop naar de kortingsactie verhogen en vervolgens op de dag zelf een spectaculaire prijsdaling laten zien. Dit terwijl de waarde van de korting eigenlijk zwaar tegenvalt. Door op de prijshistorie te letten, bespaar jij jezelf een grote teleurstelling.

Let op de online acties

Vaak wacht men tot de acties ook in de winkel gelden, maar weten ze niet dat diezelfde actie online al een tijdje aan de gang is. Let daarom altijd op de acties die online gelden, zodat je producten die snel verkocht worden al gauw op de kop kunt tikken. Anders loop je het risico dat het aanbod in de winkel zeer beperkt is en je uiteindelijk nog misgrijpt. Bovendien zien we dat de acties online vaak gunstiger zijn, omdat je deze ook kunt combineren met andere kortingscodes of de prijzen van andere aanbieders gemakkelijker kunt vergelijken.

Let op de online acties

Sluit je aan bij een community

Iedereen is dol op koopjes! Daarom is het niet gek dat je op veel forums een overzicht van koopjes van dat moment kunt vinden. Hier wisselen online shoppers vaak handige tips uit, waardoor jij altijd weet waar je een specifiek item voor de laagste prijs kunt kopen. Dit lever dan ook een schat aan waardevolle informatie op. Schroom je daarom niet om je aan te sluiten bij een community, maar doe er je voordeel mee. Wanneer je het slim speelt, zal je merken dat je enorm veel geld kunt besparen. Van elektronica en meubels tot kleding en accessoires; werkelijk alles is online voor een mooie prijs te vinden. Als je maar weet waar je moet zoeken. Andere koopjesjagers helpen jou hier graag bij!

Waarom bowlen het ideale bedrijfsuitje is 0 31

Waarom bowlen het ideale bedrijfsuitje is

Bij een bedrijfsuitje hoort inspanning en competitie. Zo ontstaat er sfeer, zeker na afloop. De bal komt aan het rollen als je beweegt, oplet, en een wedstrijdgevoel krijgt. Die competitie kan ook op de werkvloer geen kwaad. Wil je een groepsverband creëren tussen al je collega’s, dan bezoek je hiervoor een gave bowlingbaan. Dat is All American Bowling in Noordwijkerhout. Hier ga je met je collega’s de strijd aan tijdens de Free Bowling Dinner Deal Weekdays.

Actie!

Het is tijd voor actie! Op de bowlingbaan, maar ook op het financiële vlak! Met een gezelschap kun je gratis bowlen! Reserveer vanaf 4 personen in het All American Grill restaurant, dan mag je gratis de baan op. Dat je meteen na het bowlen lekker kunt eten en drinken, is goud waard: zo hou je de sfeer vast. Het restaurant is dan ook populair bij veel bedrijven die een leuk bedrijfsfeestje in Noordwijkerhout zoeken. Vanaf 2 september tot en met april 2020, kun je elke maandag tot en met donderdag gratis bowlen.

Fraai, opzwepend en modern

Het is niet overdreven om te zeggen dat dit de beste bowlingbaan is die je hebt bezocht. Want deze is fraai, opzwepend en modern. De inrichting is hedendaags, met trendy decoratie, en compleet met diverse licht- en geluidseffecten die je in het spel trekken. Pakkend is ook het overzichtelijke digitale scorebord, dat je van tevoren laat instellen met de namen van je spelers en teams.

modern bowlen

Vers en riant eten

De beste afsluiting van je bedrijfsfeestje in Noordwijkerhout is eten op de Amerikaanse manier. Kies uit diverse verse vis- en vleesproducten. Zoals de All American Burger Hamburger, de Texas ribs of fish and chips. Ook kun je kiezen voor diverse plate-grill-deals en zo zelf alles aan tafel grillen! Daarnaast zijn er natuurlijk groenten, sauzen en broodjes. Na afloop doe je je te goed aan het dessertbuffet. Dat is onbeperkt scheppen in ijs, vers fruit, warme kersen, chocolade en slagroom!

Juist voor bedrijven

Bowlingcentrum All American Bowling is de aangewezen bestemming voor bedrijfsuitjes. Je rijdt gemakkelijk naar deze bowling in het Flamingo’s Partycenter. De verschillende speciale bowling-arrangementen zijn zeer voordelig. Tijdens de Free Bowling Dinner Deal Weekdays kun je met minimaal vier personen gratis bowlen. En het restaurant voorziet in de keuze uit wel zes verschillende gerechten.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks