Houd je tuin up-to-date met de laatste trends 0 45

Houd je tuin up-to-date met de laatste trends

Als man wil je natuurlijk ook een tuin die up-to-date is met de laatste tuintrends. Je wilt dat je tuin helemaal bij je tuin stijl past. En daarom is het goed om op de hoogte te zijn van de laatste trends. Zo weet je zeker dat je altijd een trendy achtertuin hebt.

Tuinhuizen

Tuinhuizen zijn dit jaar helemaal in trek. Ze worden gebruikt als extra opslag. Maar ook als ruimte om te relaxen. Zo worden er loungesets geplaatst zodat er een comfortabele ruimte gecreëerd wordt waar je tijd kunt spenderen met vrienden en familie. Door een tuinhuis met afdak te plaatsen, kun je er ook in de herfst en winter de nodige tijd doorbrengen. Plaats bijvoorbeeld een terrasverwarmer of een paar leuke kleedjes zodat je ook tijdens lagere temperaturen kunt genieten van je heerlijke tuin.

Tuinparasols

Het plaatsen van een tuinparasol in je tuin is altijd een geweldige aanwinst. Zo kun je ze in de zomer gebruiken wanneer je beschutting wilt tegen de zon. Maar natuurlijk ook wanneer het regent en je toch lekker buiten wilt zitten. Je koopt je parasol bijvoorbeeld bij Tuinmeubelen.nl. Zo kun je er terecht voor de meest trendy parasols die jouw tuin een perfecte uitstraling geven. Andere tuinmeubelen van tuinmeubelen.nl zijn ook zeker de moeite waard om eens te bekijken.

Tuinparasols

Gewaagde kleuren

Als man houd je vast van luxe. En dat wil je natuurlijk ook in je tuin uitstralen. In dat geval kun je gewaagde kleuren in je tuin verwerken om een luxe uitstraling te creëren. Je doet dit door bijvoorbeeld rood en paars te combineren met grijstinten. Deze kleuren kun je ook terug laten komen in het meubilair in je tuin. Denk hierbij aan felgekleurde tuinmeubelen en accessoires.

Eigen kweek in de tuin

Het kweken van je eigen fruit en groenten is een trend die we al enige tijd terugzien. Denk aan bosbessen, kersen en appels die door veel mensen in hun tuin worden gekweekt. Maar voor veel mensen was het altijd moeilijk om deze trend te verwerken omdat ze een kleinere tuin hadden. Maar gelukkig is ook daar een oplossing voor bedacht. Zo is het mogelijk om je planten op te hangen in potten. Zo kun je met beperkte ruimte toch je eigen groenten en fruit kweken.

Tuintafels

Tuintafels zijn niet alleen nuttig om je hapje en drankje op te zetten. Maar geven je tuin al snel een mooiere stijl door te kiezen van een tuintafel met een net design. Daarnaast zijn de tafels bestendig tegen veel weersomstandigheden zodat je ze zonder problemen kunt laten staan. Let er wel op de je de tafels regelmatig schoonmaakt. Zo kun je volop genieten van je tuintafel. Tuintafels zijn natuurlijk in veel stijlen beschikbaar. Denk aan tafels voor bij je lounge set of eettafels. Voor iedere stijl is wel een passende tafel beschikbaar. Vraag altijd je leverancier om tips betreft de stijl van je tafel. Wanneer je bij een erkende winkel je aankopen doet, kunnen zij je voorzien van passend advies. Zo weet je ook zeker dat je de bij bent met de laatste trends.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarom je Goede mannen moet lezen 0 41

Goede mannen

Goede mannen, dat willen we allemaal wel zijn. Tegenwoordig heeft die term echter wel een nieuwe lading gekregen. De roman van Arnon Grunberg die in 2018 verscheen draagt namelijk deze titel. Dit spreekt je natuurlijk direct al aan. De vraag is alleen wat je ervan kan leren. Door het boek hier te bespreken, is het goed mogelijk om eens duidelijk te maken waarom ook jij het moet lezen. Er zijn namelijk allerlei lessen uit te leren. En door de stijl van de auteur is het nog leuk om te lezen ook. Dat weegt natuurlijk ook mee.

Niets is wat het lijkt

Wat vooral goed is om te leren uit de roman Goede mannen is dat niets is wat het lijkt. Zo draagt de hoofdpersoon een Poolse naam. Met als gevolg dat hij dan ook door iedereen met zijn bijnaam De Pool wordt aangesproken. Sterker nog, zo noemt hij zichzelf ook. Hij is echter gewoon een Nederlander. Zijn vader was weliswaar Pools, mij hij is gewoon in Nederland geboren. Zoals hij ook brandweerman van beroep is, maar eigenlijk nooit een brand te zien krijgt. Is dit niet wat velen in hun beroep tegenkomen tegenwoordig op de werkvloer?

Omgaan met pech

Zoals altijd het geval is in de romans van Grunberg speelt pech ook In Goede mannen weer een belangrijke rol. Dit is iets waar de auteur dan ook in belangrijke mate mee bezig is. Het is namelijk in de pech waarin grote schoonheid te ontdekken is volgens de schrijver. Alleen wanneer er een bepaalde mate van in een verhaal is waar te nemen, kan het een succes zijn. Bovendien is het ook belangrijk dat aan de pech niet te ontkomen is, zelfs niet wanneer de hoofdpersoon dat wil probeert. Ook in dit verhaal is dat weer aan de orde.

Wie je bent als man

Wat vooral aantrekkelijk is om te leren uit Goede mannen is dat het een spiegel is. Wanneer je goed kijkt naar de diepere boodschap, dan leer je iets over wie je bent als man en waarom je doet wat je doet. Menselijk gedrag zegt namelijk heel veel in allerlei situaties. Ook in dit geval is dat sterk aan de orde. Door het boek te lezen zal je dingen herkennen die je op een bepaalde manier op je eigen situatie kan betrekken. Dat maakt het dus ook zo aantrekkelijk om het mee te nemen.

De tijd nemen voor het boek

Goede mannen is niet een boek wat je zomaar even doorwerkt. Omdat je een druk leven hebt, denk je misschien dat het niks voor jou is om ermee aan de slag te gaan. Het is echter wel aan te raden om er de tijd voor te nemen en eens lekker te gaan lezen. Je zal merken dat je er echt beter uit komt. Bovendien is het je natuurlijk allang bekend dat alle succesvolle mannen veel lezen. Daarom alleen als is het de hoogste tijd dat jij er ook aan begint. Je zal er direct plezier in hebben.

 

 

Wat zijn geschikte hoeden voor mannen 0 38

Wat zijn geschikte hoeden voor mannen

De hoeden voor mannen zijn nooit echt weggeweest. Toch is het wel zo dat je ze de laatste jaren weer meer ziet dan voorheen. Daardoor is jouw interesse om er één te gaan dragen ook gewekt. Het is dan in ieder geval interessant om eens wat meer te leren over de vele verschillende varianten die er zijn. Aan de hand daarvan kan je dan voor jezelf bepalen wat een geschikt type hoed is om te dragen. Dit kan ervoor zorgen dat je er alleen maar nog beter en aantrekkelijker uit gaat zien. Daarom is het leuk.

Het type als Sinatra

Wanneer je kijkt naar hoeden voor mannen, dan valt het op dat je vaak naar klassieke rolmodellen teruggrijpt om te beschrijven hoe je eruit wil zien. Dat is bijvoorbeeld het geval bij Frank Sinatra. De zanger droeg vaak een specifiek type wat ook wel overeenkwam met de hoed die veel door gangsters uit de twintigste eeuw werd gedragen. Het model waar het over gaat heeft ook een naam. Het gaat namelijk over de fedora. De essentie van het goed dragen van deze hoed is dat je zorgt dat de balans met je gezicht goed in orde blijft.

Sinatra hoed

De vorm van een pet

Er zijn ook hoeden voor mannen die juist een hele andere vorm hebben. Deze liggen veel dichter tegen de pet aan. Het gaat dan om de flat cap. Dit model ken je ook wel uit lang vervlogen tijden. Het lijkt, zoals de naam al zegt, meer op de platte pet. Wat is belangrijk als je kijkt naar deze hoed? In de eerste plaats moet hij zo minimaal mogelijk blijven. Wanneer je te veel stof hebt, dan vormt het al snel om tot een soort koksmuts. Dat is niet waar je naar op zoek bent.

Kiezen voor een echte klassieker

Er is een bepaald type hoed waar je altijd goed mee zit. Het gaat dan om een echte klassieker onder de hoeden voor mannen. Het is natuurlijk de Stetson. De naam is afgeleid van de designer. De hoed kan je bijvoorbeeld kennen uit de serie Mad Men. Daarin werden de verschillende modellen door de hoofdpersonen gedragen. Het is het soort hoed dat echt past bij de heren. Het staat bijvoorbeeld goed bij een pak. Ook past het goed bij een andere trend van dit moment, namelijk de lange regenjas. Dat is ook de moeite waard.

Een alternatief voor de vrije tijd

Wanneer je besluit om vaker hoeden voor mannen te gaan dragen, dan is het belangrijk om ook in je vrije tijd goed voorbereid te zijn. Je kapsel zal immers niet direct de volle aandacht krijgen. Om dit te verhullen, kan je ervoor kiezen om in de vrije uurtjes een baseball cap te gaan dragen. Ook daarmee kan je alle kanten op tegenwoordig. Zeker ook omdat er talloze varianten zijn, van de truckerscap tot en met de echte pet die de honkballers dragen tijdens hun wedstrijden. Alle reden om dit dus even goed uit te zoeken voor jezelf.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks