Interieur tips voor mannen 0 38

Interieur tips voor mannen

Als man ben je vast niet de persoon die ervoor zorgt dat het interieur er leuk uitziet. Er zijn natuurlijk uitzonderingen, maar de meeste mannen laten dit aan hun partner over. Toch kan het leuk zijn om je eens te bemoeien met het interieur. En ook kun je jouw vrouw eens verrassen door met leuke ideeën te komen. Daarom leek het ons leuk om een aantal interieurtips te geven voor mannen. Zo kun je jouw interieur eens nieuw leven inblazen. En daardoor zal je vrouw ongetwijfeld blij verrast worden!

Begin bij een leuke winkel

Er zijn talloze meubelwinkels. En als man weet je waarschijnlijk niet wat nu een leuke winkel is om rond te kijken voor nieuwe meubels. Om je op weg te helpen, geven we je alvast een voorbeeld van een toffe winkel. We hebben het hier over Collectione.shop. Dit is een winkel waar je terecht kunt voor verlichting, meubelen en woonaccessoires. Je zult er ongetwijfeld leuke artikelen kunnen vinden, het is namelijk een winkel die al 25 jaar bestaat. En zo weten ze dus ook het een en ander over leuke meubelen, verlicht en accessoires. Het handige aan deze winkel is dat ze een webshop hebben. Je kunt dus je artikelen online bestellen, zodat je alleen nog maar hoeft te wachten tot de producten worden thuisgebracht. Mocht je advies nodig hebben, dan kun je de klantenservice benaderen. En dat is ook erg aangenaam.

Transformeer je interieur met verlichting

Het mooie aan verlichting is dat je met een relatief kleine ingreep, je gehele interieur al snel kunt transformeren. Verlichting hoeft namelijk niet duur te zijn en kan de sfeer al snel positief veranderen. Als eerste kun je de lampenkappen vervangen. Lampenkappen zijn relatief goedkoop en je hoeft enkel de kap te vervangen om een geheel nieuwe uitstraling te krijgen. Denk aan een lampenkap van Collectione.shop. Zij bieden allerlei lampenkappen aan in veel verschillende stijlen. Zo kun je altijd iets vinden wat je leuk vindt en kun je eventueel om advies vragen voor je aankoop.lampenkap van Collectione.shop

Wanneer je een stapje verder wilt gaan met je verlichting, kun je ook nieuwe verlichtingselementen plaatsen. We willen hier tevens voorbeelden geven van eerdergenoemde webwinkel, maar uiteraard kun je deze producten ook bij andere woonwinkels vinden. Je kunt bijvoorbeeld kijken voor kroonluchters van Collectione.shop aanschaffen. Een kroonluchter is bijzondere verlichting en past bij veel stijlen. Je hebt namelijk niet alleen klassieke kroonluchters, maar ook modernere. Hang een kroonluchter op en je zult al snel zien dat je interieur een hele andere uitstraling krijgt.

Daarnaast kun je een hanglamp aanschaffen. Hang zo’n lamp bijvoorbeeld boven de eettafel. Zo zal niet alleen het interieur mooier worden, maar diner je voortaan in een betere sfeer. Een voorbeeld van een leuke hanglamp is een industriële hanglamp van Collectione.shop.

Plaats decoratie

Ook met decoratie kun je jouw interieur transformeren, terwijl het vaak een kleine ingreep is. Hang schilderijen op of plaats meer groen in je huis. Een schilderij is vaak voor mannen ook leuker om uit te kiezen. En daardoor kun je jouw persoonlijkheid ook terug laten komen in je huis. Het plaatsen van meer groen in huis is daarnaast goed voor de algehele sfeer, maar ook voor de luchtkwaliteit in huis. Plaats dus vooral ook wat planten in huis en geniet van de vele voordelen hiervan. Je kunt een kamerplant plaatsen, deze zijn in veel uitvoeringen beschikbaar. Je creëert niet alleen een leukere sfeer, maar draagt ook bij aan een betere gezondheid.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een systeemvloer leggen 0 19

Laat een systeemvloer leggen

Wanneer u in het bezit bent van een magazijn, heeft u vast ruimte nodig. Ruimte om bijvoorbeeld uw goederen of producten te stallen. Hetzelfde geldt voor een loods, kantoor, opslag, werkplaats of showroom. Ruimte is geld. Waarschijnlijk bent u al genoeg geld kwijt aan het magazijn, hierdoor wilt u de bestaande ruimte wel optimaal benutten. Waar veel ondernemers vaak niet aan denken, is dat deze zo gewilde ruimte door een vloer erg eenvoudig én voordeliger is te creëren. Met een vloer kunt u namelijk letterlijk vrijwel alle kanten op. Wij kunnen bijvoorbeeld aanraden om u eens te verdiepen in de mogelijkheden die een Systeemvloer biedt. Deze vloer heeft een staalconstructie die u de mogelijkheid geeft om in de hoogte te bouwen. Hierdoor ontstaan er verschillende etages waar u uw spullen kunt stallen, uw koopwaar op kunt tonen of andere goederen kunt opslaan.

De kosten van een systeemvloer

U bent pas een echte ondernemer wanneer u, u direct afvraagt wat dit geintje moet kosten. Gelukkig hebben wij goed nieuws voor u wat betreft de prijs. De aanleg van een systeemvloer is zeer betaalbaar. Natuurlijk zijn de totale kosten van een systeemvloer afhankelijk van een aantal specifieke factoren. Zo heeft elke materiaalsoort een eigen prijs. Ook speelt het draagvermogen van de vloer een belangrijke rol. Het draagvermogen van een systeemvloer begint vanaf 25 kilogram per vierkante meter. Ook de kolomafstanden zijn erg bepalend voor de uiteindelijke prijs. De kolom is het vierkant, de rechthoek of de driehoek waar een etage op rust. Zijn deze groter? Dan houdt dat in dat er zwaardere kolommen en profielen worden gebruikt. Natuurlijk heeft dit een effect op de kosten van de vloer. De maximale kolomafstand is twaalf meter. Zo hebben al deze factoren, afhankelijk van uw specifieke wensen, invloed op wat u uiteindelijk voor uw vloer betaalt. Het is wel zeker dat u altijd minder betaalt voor de vloer dan voor de aanschaf van een geheel nieuw pand of een complete verbouwing.

kosten systeemvloer

Schakel de specialist in

Jarenlang is Nolt Mezzanine dé koploper wanneer het gaat om het leggen van diverse vloeren, waaronder systeemvloeren. Neem eens vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Raamdecoratie 0 29

Aan de aankleding van een woonkamer, slaapkamer of werkplek wordt vaak veel tijd besteed aan kleur, vormgeving en de juiste indeling. Ook raamdecoratie speelt zeker mee in de uitstraling en kan jouw woon of werkplek echt afmaken. Raamdecoratie wordt vaak als iets praktisch gezien, dat is het natuurlijk ook, maar daarnaast heeft het ook zeker aankleed functie.

Wat past bij mij?

Er is veel keuze in raamdecoratie. Zo kun je kiezen voor gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen of lamellen. Voor je een keuze gaat maken is het goed om eerst te noteren welke functies de raamdecoratie voor jou moet hebben. Wil je een ruimte verduisteren, wil je minder inkijk of is het puur ter decoratie? Daarnaast is het ook goed om te weten waar en hoe je de raamdecoratie wil bevestigen. Voor een dakraam bijvoorbeeld is niet elke raamdecoratie geschikt. Of doe je een kantoorruimte huren, dan mag je misschien niet boren. Hieronder hebben we een aantal soorten raamdecoraties toegelicht.

Wat past bij mij vouwgordijnen

Gordijnen

Gordijnen zijn geliefd om een aantal redenen. Ze geven veel sfeer en warmte aan een ruimte, gordijnen maken je interieur af. Tevens zijn ze te verkrijgen in verschillende materialen, kleuren en zelfs printjes. Dit maakt dat ze altijd passen, welke woonstijl je ook hebt. Gordijnen kunnen ook verschillende functies hebben. Zo zijn er verduisterende gordijnen, maar ook gordijnen die inkijk verminderen en wel nog genoeg licht binnen laten. Daarnaast kun je met deze raamdecoratie ook weer leuk combineren met andere soorten zoals bijvoorbeeld jaloezieën.

Duo rolgordijnen

Een duo rolgordijn, is heel handig wanneer je snel wilt afwisselen tussen licht en donker, openheid en privacy. De duo rolgordijnen bestaan uit 2 stoflagen die je ten opzichte van elkaar kunt laten bewegen. Als je voor deze raamdecoratie kiest heb je zowel sfeer als functionaliteit. En door de verschillende kleuren en afwerkingen een echte trend van dit moment!

Dakraam rolgordijnen

Wanneer je een dakraam op je woon of werkruimte hebt is het ook fijn wanneer je hier de juiste decoratie voor kunt vinden. Dit is vaak lastiger dan bij een gewoon raam, omdat de decoratie ander bevestigd moet worden. Hierdoor is er ook minder keuze. Gelukkig zijn er de dakraam rolgordijnen. Deze zijn functioneel, makkelijk aan te brengen en ook nog eens leuk voor het oog. De dakraam rolgordijnen kunnen volledige verduisteren en warmte reflecteren. Door de keuze in kleuren vind je zeker wel de decoratie die het beste past bij het interieur.

Voor nog meer verschillende soorten raamdecoratie, uitleg over die verschillende soorten en bijbehorende foto’s kunnen we je aanraden om eens een kijkje te nemen op raamdecoratie.com. Hier vind je alle soorten en maten, in verschillende kleuren en voor een leuke prijs.

 

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks