Je moeder verrassen met sieraden, zo pak je dat aan! 0 261

zilveren ketting moeder

Het is ieder jaar weer moeilijk om een mooi verjaardagscadeau voor je moeder te vinden. Je moeder is misschien wel de meest belangrijkste vrouw in je leven. Ze heeft niet alleen altijd goed voor je gezorgd, maar ook nu kun je altijd bij haar terecht. Ze verdient dan ook een geweldig cadeau. Een cadeau om te laten zien hoeveel je van haar houdt en hoe dankbaar je bent voor al haar steun en liefde de afgelopen jaren. Toch komen we vaak niet verder dan een mooi boeket of een nieuw luchtje. Dat moet dit jaar toch echt anders. Dit jaar uit je je gevoelens met sieraden. Sieraden kopen voor je moeder, hoe pak je dat aan?

Voorkeur voor sieraden

Veel vrouwen hebben een voorkeur voor bepaalde sieraden. Zo zijn er vrouwen die enkel ringen dragen of juist de voorkeur geven aan een mooie ketting. Jij kent je moeder natuurlijk als de beste. Het is dan ook niet moeilijk om te bedenken welke sieraden zij écht op prijs zou stellen. Ook de materiaalkeuze is hierdoor snel gemaakt. Je weet immers heel goed of zij vooral zilveren of gouden sieraden draagt. Is dit je nog nooit echt opgevallen? Besteed hier dan de komende weken extra veel aandacht aan. Onderzoek welke sieraden zij normaal gesproken draagt en waar haar voorkeur ligt. Dat maakt de keuze straks een stuk eenvoudiger. Een zilveren armband dames is zo gekocht, als het voorbereidend werk iets langer duurt is dit dan ook geen probleem.

zilveren-armband-cadeau

Persoonlijke boodschap

Met een mooi sieraad maak je iedere moeder blij, maar ben je toch op zoek naar iets wat net een tikkeltje origineler is? Laat dan een persoonlijke boodschap in het sieraad verwerken. Kies bijvoorbeeld voor een ring met de geboortedata van haar kinderen, een bedelarmbandje met de namen van haar (klein)kinderen of een mooie ketting met geboortesteen. Zo geef je haar een blijvende herinnering met een persoonlijke noot.

zilveren bedelarmband

Budget bepalen

Je moeder is de belangrijkste vrouw in je leven. Het liefst geef je haar alles waar ze recht op heeft. Toch is het budget niet altijd toereikend genoeg. Daarom is het verstandig om eerst een duidelijk budget voor ogen te hebben, alvorens je begint aan het online shoppen voor sieraden. Gelukkig zijn sieraden in alle prijsklassen verkrijgbaar. Zelfs een cadeautje onder de €15 is mogelijk. Natuurlijk zijn er ook sieraden verkrijgbaar in een duurder segment. Laat je niet alleen leiden door je gevoelens, maar hou zeker ook je budget strak in de gaten!

Bekijk de aankoopvoorwaarden van de sieradenshop

Wanneer je besluit om online sieraden te kopen, is het verstandig om eerst de aankoopvoorwaarden van de shop te lezen. Hier lees je meer over het recht om te retourneren, de klantgerichtheid bij gemaakte fouten en hoe snel een bestelling wordt verzonden. Daar kan je veel bruikbare informatie uit halen, zeker als je voor iemand anders een aankoop verricht. Wanneer een sieraad onverhoopt toch niet in de smaak valt, is het natuurlijk fijn als je deze gratis kunt retourneren en iets anders uit kan zoeken. Dat moet wel mogelijk zijn. Controleer de voorwaarden om niet voor vervelende verrassingen te staan. Zo is een cadeau voor moeder snel gekocht!

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een geslaagd evenement organiseren: dé 3 cruciale onderdelen 0 7

celebration-colorful-colourful-cupcakes-587741

Een evenement organiseren brengt altijd veel stress met zich mee. Vooral als je het nog niet heel vaak hebt gedaan. De onzekerheid zorgt ervoor dat er af en toe dingen vergeten worden. Dat is vaak geen probleem maar toch is het handig om een draaiboek klaar te hebben liggen. Zo kan je altijd nog even terugkijken hoe de zaken geregeld waren. Dit artikel omschrijft vijf tips die kunnen helpen bij een evenement. Vooral de onderdelen van het evenement die niet vergeten mogen worden.

Draaiboek

Het werd in de inleiding al even besproken: het draaiboek. Een onmisbaar deel van je evenementenorganisatie. Zonder draaiboek staat alles een beetje op losse pootjes en is de basis ver te zoeken. Organiseer je evenement op een SMART manier. SMART staat voor Specifiek, Meetbaar, Acceptabel, Realistisch, Tijdgebonden. Als je begint bij de eerste stap gaat het over het stellen van doelen. Belangrijk is om dat zo nauwkeurig mogelijk te definiëren. Stel precies wat je wilt bereiken. Hoe specifieker, hoe groter de kans dat het lukt. Vervolgens maak je de doelen meetbaar. Een voorbeeld: ‘Ik wil 400 deelnemers, waarvan minimaal 200 zich inschrijven voor de volgende bijeenkomst’. De doelen moeten wel haalbaar zijn. Dat wil niet zeggen dat het geen uitdaging mag zijn. De relevantie mag ook niet onbesproken blijven. Zijn de doelstellingen wel relevant voor je evenement? Daar moet je goed over nadenken. Als laatste is ‘tijdsgebonden’ aan de beurt, oftewel, de planning. Dé sleutel voor een geslaagd evenement.

Evenementenlocatie

Dit moet top zijn: de evenementenlocatie. Ga kijken bij verschillende locaties en voel daarbij aan wat bij jouw evenement past. Dat kan soms best lastig zijn. Ga eens langs bij Mereveld in Utrecht. Prachtige locatie voor allerlei gelegenheden en evenementen. Je zult de sfeer heel prettig vinden. Liever een andere evenementenlocatie kan natuurlijk ook. Misschien iets intiemer, nóg groter of misschien denkt u zelfs aan een evenement in het buitenland. Alles is mogelijk maar verdiep je in de juiste locatie. Als de locatie is gekozen gaat het onderdeel uitmaken van de fundatie van je evenement. Het kan dus maar beter goed zijn.

Cateraar

Over fundatie van een evenement gesproken: de catering! Niets is zo onmisbaar als goed voedsel op jouw evenement. Er is een grote verscheidenheid aan bedrijven die de catering voor evenementen regelen. Een mooie voorbeeld van een goede catering is Cateraar Amsterdam. Laten we kijken naar de belangrijkste overwegingen voor catering en evenementenplanning om je te helpen met zoeken. Het begint bij een formaat. Het cateringbedrijf moet  de gasten allemaal tevreden zien te houden. Het formaat van het bedrijf moet daarom passen bij dat van het evenement. Ook de locatie speelt een rol en het budget van de organisatie. Sommige locaties hebben trouwens zelf al catering waarmee ze het liefste werken. Super handig!

Twee accessoire musthaves voor mannen 0 7

Twee accessoire musthaves voor mannen

Je koopt regelmatig een bosje bloemen of lekker geurtje voor je vrouw. Waarom? Omdat ze dat in jouw ogen gewoon verdiend. Maar hoe zit het dan met jezelf? Jij mag jezelf toch ook weleens kietelen omdat je dat gewoon verdient? Wij mannen hebben vaak alles al en dat maakt het lastig voor vrouwen om iets terug te geven. Daarom hebben we voor jou een aantal musthaves op een rijtje gezet voor mannen. Mannen musthaves waar je nooit genoeg van kan hebben.

Een mooi horloge is altijd goed

Bijna elke man draagt vrijwel dagelijks een horloge om zijn pols. De meeste mannen hebben niet één, maar meerdere horloges in de kast liggen. Een horloge voor op het werk, vrije tijd of een speciale voor bijzondere gelegenheden. Je hebt ze in verschillende merken, soorten en maten. Een horloge met stalen band en steeds vaker zelfs met plastic of houten bandje. Kortom herenhorloges zijn altijd leuk om te kopen of te krijgen.

Smartwatch steeds populairder

Alweer een aantal jaar geleden kwam Apple met de allereerste smartwatch. In eerste instantie waren de mogelijkheden beperkt. Maar tegenwoordig kunnen we er steeds meer mee doen. De smartwatch wordt gebruikt tijdens het sporten en is ook heel handig om handsfree te bellen. Contactloos betalen in de supermarkt? Ook dat kan tegenwoordig heel eenvoudig met je smartwatch!

In de huidige tijd zijn ze er in verschillende soorten en maten. Naast de bekende merken als Apple en Samsung verkopen smartwatches. Let wel op dat de Apple Watch alleen geschikt is voor mannen met een iPhone.

Ook andere bekende horlogemerken richten zich massaal op het verkopen van smartwatches. Denk hierbij bijvoorbeeld aan bekende horlogemerken als Fossil en Armani. Let wel op de bij de aanschaf van dit soort smartwatches. Deze zijn namelijk vaak het meest geschikt voor mannen met een Android Smartphone. Mannen met een iPhone kunnen het beste kiezen voor de Apple Watch.

Mannen en teenslippers

Tegenwoordig dragen ook mannen in de hete zomermaanden teenslippers. Ook dat is een echte musthave voor mannen geworden. Het is dan ook goed om minimaal één paar teenslippers in je kast te hebben liggen. Welk merk het meest populair is? Dat zijn natuurlijk de Havaianas teenslippers. Elke man heeft wel een paar teenslippers van dit merk in zijn kast liggen. Je hebt ze in verschillende prints en stoere kleuren voor zowel mannen als vrouwen.

De teenslippers van dit merk worden overal ter wereld verkocht. Op vakantie kom je het merk tegen op elke boulevard en zelfs in de supermarkt. Het nadeel van deze populaire accessoire is dat er veel namaakproducten worden verkocht.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks