Je moeder verrassen met sieraden, zo pak je dat aan! 0 562

zilveren ketting moeder

Het is ieder jaar weer moeilijk om een mooi verjaardagscadeau voor je moeder te vinden. Je moeder is misschien wel de meest belangrijkste vrouw in je leven. Ze heeft niet alleen altijd goed voor je gezorgd, maar ook nu kun je altijd bij haar terecht. Ze verdient dan ook een geweldig cadeau. Een cadeau om te laten zien hoeveel je van haar houdt en hoe dankbaar je bent voor al haar steun en liefde de afgelopen jaren. Toch komen we vaak niet verder dan een mooi boeket of een nieuw luchtje. Dat moet dit jaar toch echt anders. Dit jaar uit je je gevoelens met sieraden. Sieraden kopen voor je moeder, hoe pak je dat aan?

Voorkeur voor sieraden

Veel vrouwen hebben een voorkeur voor bepaalde sieraden. Zo zijn er vrouwen die enkel ringen dragen of juist de voorkeur geven aan een mooie ketting. Jij kent je moeder natuurlijk als de beste. Het is dan ook niet moeilijk om te bedenken welke sieraden zij écht op prijs zou stellen. Ook de materiaalkeuze is hierdoor snel gemaakt. Je weet immers heel goed of zij vooral zilveren of gouden sieraden draagt. Is dit je nog nooit echt opgevallen? Besteed hier dan de komende weken extra veel aandacht aan. Onderzoek welke sieraden zij normaal gesproken draagt en waar haar voorkeur ligt. Dat maakt de keuze straks een stuk eenvoudiger. Een zilveren armband dames is zo gekocht, als het voorbereidend werk iets langer duurt is dit dan ook geen probleem.

zilveren-armband-cadeau

Persoonlijke boodschap

Met een mooi sieraad maak je iedere moeder blij, maar ben je toch op zoek naar iets wat net een tikkeltje origineler is? Laat dan een persoonlijke boodschap in het sieraad verwerken. Kies bijvoorbeeld voor een ring met de geboortedata van haar kinderen, een bedelarmbandje met de namen van haar (klein)kinderen of een mooie ketting met geboortesteen. Zo geef je haar een blijvende herinnering met een persoonlijke noot.

zilveren bedelarmband

Budget bepalen

Je moeder is de belangrijkste vrouw in je leven. Het liefst geef je haar alles waar ze recht op heeft. Toch is het budget niet altijd toereikend genoeg. Daarom is het verstandig om eerst een duidelijk budget voor ogen te hebben, alvorens je begint aan het online shoppen voor sieraden. Gelukkig zijn sieraden in alle prijsklassen verkrijgbaar. Zelfs een cadeautje onder de €15 is mogelijk. Natuurlijk zijn er ook sieraden verkrijgbaar in een duurder segment. Laat je niet alleen leiden door je gevoelens, maar hou zeker ook je budget strak in de gaten!

Bekijk de aankoopvoorwaarden van de sieradenshop

Wanneer je besluit om online sieraden te kopen, is het verstandig om eerst de aankoopvoorwaarden van de shop te lezen. Hier lees je meer over het recht om te retourneren, de klantgerichtheid bij gemaakte fouten en hoe snel een bestelling wordt verzonden. Daar kan je veel bruikbare informatie uit halen, zeker als je voor iemand anders een aankoop verricht. Wanneer een sieraad onverhoopt toch niet in de smaak valt, is het natuurlijk fijn als je deze gratis kunt retourneren en iets anders uit kan zoeken. Dat moet wel mogelijk zijn. Controleer de voorwaarden om niet voor vervelende verrassingen te staan. Zo is een cadeau voor moeder snel gekocht!

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Boodschappen online bestellen 0 24

Boodschappen online bestellen

Ben je onlangs verhuisd en naarstig op zoek naar een snelle manier om jouw voorraadkasten te vullen? Het doen van boodschappen in de dichtstbijzijnde supermarkt is leuk om alvast een beetje de omgeving te leren kennen, maar voor grote boodschappen is het verre van praktisch. Het scheelt een hoop gesjouw en gestress wanneer je je boodschappen online bestelt en gemakkelijk laat thuisbezorgen. Zeker wanneer je nog met spierpijn zit van de verhuizing, is het prettig dat het inrichten van je keukenkastjes het enige is wat je nog zelf moet doen.

Online boodschappen bestellen

Het online bestellen van boodschappen is natuurlijk niet nieuw. Veel supermarkten bieden deze service al een poosje aan. Maar een supermarkt die zich volledig online bevindt, biedt veel voordelen ten opzichte van een extra service van een fysieke supermarktketen. Ten eerste kan een online supermarkt zich volledig richten op het aanbieden van deze dienst en daardoor is de geboden service en klantvriendelijkheid veel hoger dan bij bedrijven die met meerdere taken te maken hebben. Ten tweede kunnen de kosten flink worden gedrukt omdat er minder uitgaves zijn. Zo wordt er onder meer bezuinigd op supermarktbevoorrading en kassapersoneel. Deze besparing kan worden doorberekend aan de klant, waardoor het te betalen bedrag bij het online boodschappen bestellen een stuk lager uit kan vallen dan je gewend bent. Tel daar bij op dat het sowieso voordeliger is om in bulkverpakkingen in te kopen in plaats van kleine portieverpakkingen en je rekent jezelf al helemaal rijk!

Geen kosten maken om naar de supermarkt te gaan

Als je dan toch aan het uitrekenen bent hoeveel je kunt besparen door jouw boodschappen online te bestellen, vergeet dan ook zeker niet de kosten van je eigen vervoer mee te rekenen. Als jij altijd op de fiets boodschappen doet, dan is dat natuurlijk super, maar een krat bier of een grootverpakking cola vervoeren wordt dan al erg lastig. Voor grote boodschappen pakken we toch al vrij snel de auto. Ook willen we dan graag een groter aanbod dan de lokale supermarkt heeft en rijden we dus algauw naar een supermarkt een eindje verderop. Waarschijnlijk sta je er niet bij stil, maar juist deze kleine ritjes zijn enorm slopend voor het milieu en je portemonnee, maar zeker ook voor de gezondheid van jouw auto, die alweer op de bestemming is voordat deze überhaupt is warmgedraaid. Door je boodschappen thuis te laten bezorgen, kan jouw auto lekker op de oprit blijven staan en dat scheelt een hoop geld!

Boodschappen laten bezorgen vanaf € 50,-

Je vraagt je misschien af of er geen verborgen kosten zijn bij het online bestellen van jouw boodschappen. Hoe is het immers mogelijk om zo goedkoop boodschappen te doen en deze dan ook nog een te laten thuisbezorgen? Wanneer je een bestelling vanaf € 50,- plaatst, loont het voor de online supermarkt om jouw boodschappen thuis te brengen. Daarom is er ook een minimum bestelbedrag ingesteld. Ook kan de online supermarkt vanaf een bepaald bedrag waar maken dat de boodschappen gratis worden thuisbezorgd. Zo geldt bijvoorbeeld dat de online supermarkt jouw boodschappen bezorgen gratis vanaf € 50,-. Dat lijkt misschien een flink bedrag, zeker wanneer de boodschappen online zo goedkoop zijn, maar als jij je voorraadkast volledig wil vullen dan zal je zien dat je een flink volume nodig hebt en dan is dat minimale bestelbedrag zo bij elkaar gespaard!

Scooter kopen? Zo kies je de juiste scooter voor jou! 0 31

Scooter kopen

Met een scooter door de stad cruisen op weg naar een leuk terras, het strand of naar vrienden. Zie je het al voor je? Een scooter is perfect voor kleine en grote ritjes. Nooit meer in de file staan, goedkoop in aanschaf en brandstof en ook nog eens heel trendy. Een scooter kopen heeft echt veel voordelen voor jou. Wil je een scooter kopen, maar weet je niet welke scooter het beste bij je past? Dankzij deze tips cruise jij binnenkort geheel in stijl door de stad! 

Ga je voor een benzine of elektrische scooter?

Allereerst de vraag: ga je voor een benzine scooter of liever voor een elektrische scooter? Als je voor de goedkoopste optie wil gaan, is een benzine scooter de beste optie voor jou. Bij deze scooterwinkel kun je al een nieuwe benzine scooter kopen vanaf €899. Wil je liever duurzaam reizen? Dan is een elektrische scooter meer jouw ding. Veel mensen denken dat een elektrische scooter heel duur is, maar dat valt reuze mee. Je hebt namelijk al een elektrische scooter voor €1.199. En bijkomend voordeel: je hoeft nooit meer te tanken! Scooter aan de lader als je ‘s avonds thuis komt en ‘s ochtends weer met een volle accu de weg op. 

Ga je voor merk of voor plezier?

Als je aan scooters denkt, denk je al snel aan de rode klassieker van Vespa. Maar naast de Vespa scooters zijn er nog zoveel meer opties. Zo heb je scooters van Piaggio, het bedrijf dat ook Vespa scooters maakt. Allebei mooi wat betreft design en rijcomfort. Het prijskaartje is iets minder mooi. De prijzen van scooters van o.a. Senzo en IVA zijn wat schappelijker. Gelukkig hoef je bij deze scooters niet in te leveren op rijcomfort en kwaliteit. Je betaalt gewoon wat minder voor het merk zelf. 

Maak altijd een gratis proefrit als dat kan

Als je naar scooters gaat kijken, heb je altijd wel een paar favorieten. Je kunt ze natuurlijk gewoon zo online bestellen. Tegenwoordig worden zelfs scooters (eventueel rijklaar) aan huis geleverd. Toch zou ik je aanraden om altijd even een proefritje in te plannen als dit kan. Zo kun je echt ervaren of de scooter bij je past. Misschien is de scooter die je op het oog hebt wel iets te klein voor je, bijvoorbeeld. Je weet het maar nooit.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks