Kerstpakket cadeau doen? Hier moet je aan denken! 0 319

Kerstpakket cadeau doen? Hier moet je aan denken!

Het lijkt misschien nog enorm ver weg, maar voordat je het weet staan de feestdagen alweer om de hoek. Toch lijkt het ieder jaar weer alsof de kerst sneller begint dan je verwacht. Waar je in september nog denkt dat je zeeën van tijd hebt, begint de spanning rond november toch wel toe te nemen. Er moet immers nog enorm veel geregeld worden voordat de gezelligste tijd van het jaar van start kan gaan. Het belangrijkste om te regelen? De kerstcadeautjes natuurlijk!

Wil jij dit jaar eens wat anders geven dan de standaard cadeautjes? En overweeg je om een kerstpakket cadeau te doen? Neem dan de volgende tips door, zodat jij dit jaar zeker een geslaagd cadeau geeft. Of je nu een bier kerstpakket of een bbq pakket cadeau geeft, met de volgende tips is jouw pakket altijd een schot in de roos!  

Begin tijdig met zoeken

Wellicht denk je nu dat je nog alle tijd hebt om het juiste kerstpakket te vinden en dat is natuurlijk ook zo. Vergis je echter niet in hoe snel de tijd verstrijkt. Een druk gezin, een veeleisende carrière en een gezond sociaal leven laten de tijd door je handen glippen. Voor je het weet valt de winter en heb je nog steeds niks voor kerst gedaan. Herkenbaar? Dan ben je zeker niet de enige! Ieder jaar weer zien we mensen die met de grootste moeite nog een kerstpakket op tijd in huis proberen te krijgen, terwijl ze deze al vanaf september hadden kunnen bestellen.

Bespaar jezelf daarom dit jaar een hoop stress en begin tijdig met zoeken naar de juiste cadeaus. Rond september verschijnen de eerste kerstpakketten al online. Hierdoor kun je direct een selectie maken en deze wellicht al bestellen. Zo’n pakket staat immers niet in de weg en meestal beschik je ook nog over de optie om deze op een bepaalde datum te laten bezorgen. Je kan het maar vast geregeld hebben!

Waar houdt hij of zij van?

Natuurlijk wil je wel dat jouw cadeau met een glimlach ontvangen wordt. Besteed daarom voldoende aandacht aan het samenstellen van een geschikt pakket. Wanneer je een kerstpakket voor een dierbare uitzoekt, weet je natuurlijk precies waar deze persoon van houdt. Is hij een echte bierliefhebber? Dan geef je met een bier kerstpakket natuurlijk altijd een geweldig cadeau. Wanneer zijn of haar interesses er echter niet zo dik bovenop liggen, kan je ook altijd nog voor een standaard kerst- of verwenpakket kiezen. Dat valt altijd in de smaak.

bierpakket bier

Waarom een kerstpakket geven?

Een kerstpakket? Dat krijg je toch altijd van een werkgever, waarna je de helft bijna in de vuilnisbak kan gooien omdat je er niks mee hebt en de andere helft achter in de kast verdwijnt? Welnee! Tegenwoordig zijn kerstpakketten ontzettend divers en kun je deze geheel naar wens samenstellen. Bovendien worden ze ook steeds vaker als cadeau onder de boom gegeven. Het openmaken van een kerstpakket is immers niet alleen een feestje voor de ontvanger, maar ook jij kan veel plezier beleven aan de gezichten van jouw dierbaren! Een kerstpakket is dan ook altijd een goede keuze en een stuk minder standaard dan een nieuw parfum of een boekenbon.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Reizen: Verschil tussen mannen en vrouwen op reis 0 22

Reizen Verschil tussen mannen en vrouwen op reis

We weten allemaal al lang dat er duidelijk verschil is tussen mannen en vrouwen. Soms begrijpen we elkaar dan ook echt niet. Hetzelfde geldt wanneer we op vakantie gaan. Dan wordt alweer snel duidelijk dat we af en toe van verschillende planeten afkomstig lijken te zijn.

De voorbereiding

De voorbereiding begint al ver voordat de reis er is, tenminste voor vrouwen geldt dat vaak. De tickets zijn geboekt en alle overnachtingslocaties goed uitgezocht en gepland. Ook weten ze precies welke bezienswaardigheden ze willen zien tijdens hun verblijf. De reiskoffer staat ook al dagenlang klaar voor vertrek. Vlak voor het vertrek zijn vrouwen vaak nog bezig met het goed verzorgen en achterlaten van de planten en de rest van het huis.

Mannen vinden het wel prima als de vrouw alles uitzoekt. Moeten ze het zelf doen, dan worden de vliegtickets wel geboekt en het eerste hotel, maar daarna is het ook prima om gewoon te gaan kijken wat ze tegenkomen. Dat is in ieder geval zo voor alle bezienswaardigheden in de buurt. De koffer die wordt de avond voor vertrek ingepakt en sommige doen het zelfs diezelfde ochtend pas of ze laten het door de vrouw doen. Voor vertrek is het voor mannen vooral belangrijk dat het huis veilig wordt achtergelaten.

Gadgets en kleding

Bij het inpakken van de tas gebeurt het al snel dat mannen nog ruimte over hebben in hun koffer en vrouwen hun koffer met de grootste moeite dicht kunnen krijgen. Een deel hiervan komt door het aantal setjes kleding die beiden meenemen. Voor een reis van vier weken neemt 47% van de vrouwen tot 7 setjes kleding mee. Voor 28% van de mannen is het 5 setjes. Hoewel mannen vaak gekker zijn om technologie zijn het toch vaak de vrouwen die ze het meeste meenemen op reis. Ze zullen dan ook eerder een kijkje op Contentgirls.nl nemen om te weten te komen welke handige gadgets handig zijn om op reis mee te nemen.

Social media bijhouden

Waar mannen social media helemaal links laten liggen of af en toe een foto zullen posten van een biertje op het strand dat ze drinken is het bij vrouwen wel anders. Vrouwen doen hun best om het perfecte kiekje voor op instagram te verkrijgen, zodat ze een soort van tweede juultje tielemans proberen te worden. Ze willen die perfecte foto waar iedereen jaloers van wordt. Maar de rest van de online wereld zullen ze wel sneller achter zich laten liggen tijdens het reizen.

Thuiskomen

Bij het thuiskomen begint de post-vakantie depressie als snel bij mannen. De koffers blijven dagenlang en misschien wel wekenlang onuitgepakt liggen. Ze kunnen de vakantie niet loslaten en hopen dat de koffer zichzelf uitpakt. Vrouwen kunnen daarentegen de dagelijkse routine wat makkelijker weer oppakken. Ze vinden het zelfs wel leuk om weer terug te zijn en zullen ook alle nieuw gekochte spulletjes en de gemaakte foto’s uitbundig aan de omgeving laten zien.

Mondkapje dragen, hier moet je op letten 0 45

Mondkapje dragen, hier moet je op letten

In de Westerse wereld was het eigenlijk heel lang ongewoon om mondkapjes te dragen. Dit terwijl het in Aziatische landen bij het dagelijks leven hoort. Sinds de uitbraak van het coronavirus is de wereld echter in één klap veranderd. Zelfs de nuchtere Hollanders zijn inmiddels massaal op een mondkapje overgestapt. Sterker nog: sinds 1 juni j.l. geldt zelfs een mondkapjesplicht in het openbaar vervoer. Het kabinet beschouwd dit als de beste oplossing wanneer de 1,5 meter regel niet altijd kan worden nageleefd.

De mondkapjesplicht roept echter veel vragen op. Veel van ons zijn het niet gewend om mondkapjes te dragen. Ook het kopen van een niet-medisch mondkapje is soms lastig. Hoewel het aantal verkooppunten tegenwoordig met de dag lijkt te groeien zijn er veel vragen over het aanbod. Kies je een hip model van een particuliere aanbieder? Of kies je voor mondkapjes kopen via groothandel? En hoe doe je deze vervolgens op de juiste manier om en af? Kortom, waar moet ik op letten bij het kopen en dragen van mondkapjes? Wij gingen op onderzoek uit!

Waar koop ik mondkapjes?

We hoeven jou waarschijnlijk niet meer uit te leggen waar je mondkapjes kunt kopen. Vandaag de dag zie je ze vrijwel in iedere winkel bij de toonbank liggen. Van drogisterijen tot apotheken en supermarkten tot zelfs automaten op de stations. Kortom, aanbod genoeg.

Ook wanneer je de deur er niet voor uit wilt kan je eenvoudig aan een goed mondkapje komen. Er zijn verschillende groothandels die deze online aanbieden. Let er wel goed op dat een mondkapje voor medisch gebruik, de zogenoemde ‘chirurgische maskers, type IIR’ verboden zijn in het openbaar vervoer. Een niet-medisch mondmasker kopen via Nobraa.com is ruimschoots voldoende.

Waar koop ik mondkapjes?

Waar let ik op bij het opzetten van een mondmasker?

Het dragen van een mondkapje is verplicht, maar de kabinet kan niet zien of je het mondmasker ook op de juiste manier gebruikt. Die verantwoordelijkheid ligt bij jou. Wanneer je dit echter niet op de juiste manier aanpakt, zal het mondmasker weinig betekenen bij het voorkomen van een verspreiding van het virus.

Een mondkapje zet je als volgt op:

  1. Begin altijd met het wassen van je handen. Maak hierbij gebruik van desinfecteergel of gebruik kwalitatieve zeep. Raak nooit het masker aan voordat je handen schoon zijn.
  2. Let goed op wat de boven- en onderkant van het mondkapje is. Soms is de bovenkant te herkennen aan een stipje of uitstulping van de neus. Andere keren wordt dit simpelweg aangegeven met een kleine letter.
  3. Druk de bovenkant van het mondkapje goed over de neus, zodat deze helemaal strak zit.
  4. Trek de onderkant van het mondmasker nu aan zodat deze de mond volledig bedekt.
  5. Raak na het opzetten van het mondkapje deze zo min mogelijk aan. Buiten zullen je handen namelijk weer in aanraking komen met bacteriën en die wil je niet terugzien op je mondkapje.

En dan nog een extra tip voor mannen met baardgroei. Voor een optimale werking van het mondkapje is het verstandig om de baard zo kort mogelijk te houden. Een lange baard kan ervoor zorgen dat het mondkapje minder goed aansluit.

Mondkapje afdoen

Er zijn heel veel verschillende soorten niet-medische mondkapjes verkrijgbaar. Er zijn mondkapjes die je langer kunt gebruiken, maar ook soorten die maar voor eenmalig gebruik zijn. Van welk type mondkapje jij ook gebruik maakt, de regels met betrekking tot het afdoen van het mondmasker blijven gelijk.

Voordat je het mondmasker verwijderd is het eerst belangrijk om je handen (opnieuw) te desinfecteren. Je bent langere tijd in een drukke omgeving aanwezig geweest, waardoor de kans dat er bacteriën en vuil op je handen zitten enorm groot is. Zodra je handen schoon zijn pak je de elastiekjes vast en het trek je het masker van je gezicht. Het is belangrijk dat het gezicht niet door de buitenkant van het kapje aangeraakt wordt tijdens deze handeling. Een mondkapje voor eenmalig gebruik kun je vervolgens weggooien.

Geschreven door GMU | Google AdWords campagne

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks