Kerstpakket cadeau doen? Hier moet je aan denken! 0 88

Kerstpakket cadeau doen? Hier moet je aan denken!

Het lijkt misschien nog enorm ver weg, maar voordat je het weet staan de feestdagen alweer om de hoek. Toch lijkt het ieder jaar weer alsof de kerst sneller begint dan je verwacht. Waar je in september nog denkt dat je zeeën van tijd hebt, begint de spanning rond november toch wel toe te nemen. Er moet immers nog enorm veel geregeld worden voordat de gezelligste tijd van het jaar van start kan gaan. Het belangrijkste om te regelen? De kerstcadeautjes natuurlijk!

Wil jij dit jaar eens wat anders geven dan de standaard cadeautjes? En overweeg je om een kerstpakket cadeau te doen? Neem dan de volgende tips door, zodat jij dit jaar zeker een geslaagd cadeau geeft. Of je nu een bier kerstpakket of een bbq pakket cadeau geeft, met de volgende tips is jouw pakket altijd een schot in de roos!  

Begin tijdig met zoeken

Wellicht denk je nu dat je nog alle tijd hebt om het juiste kerstpakket te vinden en dat is natuurlijk ook zo. Vergis je echter niet in hoe snel de tijd verstrijkt. Een druk gezin, een veeleisende carrière en een gezond sociaal leven laten de tijd door je handen glippen. Voor je het weet valt de winter en heb je nog steeds niks voor kerst gedaan. Herkenbaar? Dan ben je zeker niet de enige! Ieder jaar weer zien we mensen die met de grootste moeite nog een kerstpakket op tijd in huis proberen te krijgen, terwijl ze deze al vanaf september hadden kunnen bestellen.

Bespaar jezelf daarom dit jaar een hoop stress en begin tijdig met zoeken naar de juiste cadeaus. Rond september verschijnen de eerste kerstpakketten al online. Hierdoor kun je direct een selectie maken en deze wellicht al bestellen. Zo’n pakket staat immers niet in de weg en meestal beschik je ook nog over de optie om deze op een bepaalde datum te laten bezorgen. Je kan het maar vast geregeld hebben!

Waar houdt hij of zij van?

Natuurlijk wil je wel dat jouw cadeau met een glimlach ontvangen wordt. Besteed daarom voldoende aandacht aan het samenstellen van een geschikt pakket. Wanneer je een kerstpakket voor een dierbare uitzoekt, weet je natuurlijk precies waar deze persoon van houdt. Is hij een echte bierliefhebber? Dan geef je met een bier kerstpakket natuurlijk altijd een geweldig cadeau. Wanneer zijn of haar interesses er echter niet zo dik bovenop liggen, kan je ook altijd nog voor een standaard kerst- of verwenpakket kiezen. Dat valt altijd in de smaak.

bierpakket bier

Waarom een kerstpakket geven?

Een kerstpakket? Dat krijg je toch altijd van een werkgever, waarna je de helft bijna in de vuilnisbak kan gooien omdat je er niks mee hebt en de andere helft achter in de kast verdwijnt? Welnee! Tegenwoordig zijn kerstpakketten ontzettend divers en kun je deze geheel naar wens samenstellen. Bovendien worden ze ook steeds vaker als cadeau onder de boom gegeven. Het openmaken van een kerstpakket is immers niet alleen een feestje voor de ontvanger, maar ook jij kan veel plezier beleven aan de gezichten van jouw dierbaren! Een kerstpakket is dan ook altijd een goede keuze en een stuk minder standaard dan een nieuw parfum of een boekenbon.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat zijn geschikte hoeden voor mannen 0 23

Wat zijn geschikte hoeden voor mannen

De hoeden voor mannen zijn nooit echt weggeweest. Toch is het wel zo dat je ze de laatste jaren weer meer ziet dan voorheen. Daardoor is jouw interesse om er één te gaan dragen ook gewekt. Het is dan in ieder geval interessant om eens wat meer te leren over de vele verschillende varianten die er zijn. Aan de hand daarvan kan je dan voor jezelf bepalen wat een geschikt type hoed is om te dragen. Dit kan ervoor zorgen dat je er alleen maar nog beter en aantrekkelijker uit gaat zien. Daarom is het leuk.

Het type als Sinatra

Wanneer je kijkt naar hoeden voor mannen, dan valt het op dat je vaak naar klassieke rolmodellen teruggrijpt om te beschrijven hoe je eruit wil zien. Dat is bijvoorbeeld het geval bij Frank Sinatra. De zanger droeg vaak een specifiek type wat ook wel overeenkwam met de hoed die veel door gangsters uit de twintigste eeuw werd gedragen. Het model waar het over gaat heeft ook een naam. Het gaat namelijk over de fedora. De essentie van het goed dragen van deze hoed is dat je zorgt dat de balans met je gezicht goed in orde blijft.

Sinatra hoed

De vorm van een pet

Er zijn ook hoeden voor mannen die juist een hele andere vorm hebben. Deze liggen veel dichter tegen de pet aan. Het gaat dan om de flat cap. Dit model ken je ook wel uit lang vervlogen tijden. Het lijkt, zoals de naam al zegt, meer op de platte pet. Wat is belangrijk als je kijkt naar deze hoed? In de eerste plaats moet hij zo minimaal mogelijk blijven. Wanneer je te veel stof hebt, dan vormt het al snel om tot een soort koksmuts. Dat is niet waar je naar op zoek bent.

Kiezen voor een echte klassieker

Er is een bepaald type hoed waar je altijd goed mee zit. Het gaat dan om een echte klassieker onder de hoeden voor mannen. Het is natuurlijk de Stetson. De naam is afgeleid van de designer. De hoed kan je bijvoorbeeld kennen uit de serie Mad Men. Daarin werden de verschillende modellen door de hoofdpersonen gedragen. Het is het soort hoed dat echt past bij de heren. Het staat bijvoorbeeld goed bij een pak. Ook past het goed bij een andere trend van dit moment, namelijk de lange regenjas. Dat is ook de moeite waard.

Een alternatief voor de vrije tijd

Wanneer je besluit om vaker hoeden voor mannen te gaan dragen, dan is het belangrijk om ook in je vrije tijd goed voorbereid te zijn. Je kapsel zal immers niet direct de volle aandacht krijgen. Om dit te verhullen, kan je ervoor kiezen om in de vrije uurtjes een baseball cap te gaan dragen. Ook daarmee kan je alle kanten op tegenwoordig. Zeker ook omdat er talloze varianten zijn, van de truckerscap tot en met de echte pet die de honkballers dragen tijdens hun wedstrijden. Alle reden om dit dus even goed uit te zoeken voor jezelf.

Vaders, maak zelf je meubels van steigerhout! 0 37

Vaders, maak zelf je meubels van steigerhout!

Heb je de tijd, dan is het zelf maken van steigerhouten meubels geweldig leuk. Alleen een beetje handigheid en de juiste benodigdheden, en je maakt zelf je professionele kast, bank, tafel, of bureau. Als vader maak je je zoon of dochter extra blij met een eigen handgemaakt meubel. Voor kwalitatief steigerhout en deskundige adviezen kun je terecht bij VanLonden.com. Hier denken ervaren specialisten met je mee, en leveren alles wat je nodig hebt.

Welke steigerhout meubelen maak jij?

Je kunt je hele huis inrichten met de steigerhouten producten van VanLonden.com. Van bedden en banken, tot buitenhaarden en fotolijsten. Allemaal worden deze met de hand gemaakt en met zorg gemonteerd, in eigen werkplaats. De variatie is inspirerend, zeker de moeite waard om te bekijken. Ook je eigen ideeën voor steigerhouten meubelen worden beter dankzij de steigerhoutspecialist. Heb je professioneel advies nodig van een vakman? Neem hiervoor gewoon even contact op!

Welke steigerhout meubelen maak jij?

Kinderbed hoogslaper

Zoek je een nieuw kinderbed? Het ideale kinderbed is: de steigerhouten hoogslaper. VanLonden.com maakt talloze leuke, vrolijke en spannende kinderbedden van steigerhout. Kastelen, wigwams, auto’s, huisjes; je kunt het zo leuk niet bedenken of VanLonden.com makt het voor je. Bekijk bijvoorbeeld de hoogslaper ‘Harry’. Deze is gemaakt voor een kleine kamer, en is zowel kinderbed als bureau en kledingkast met schuifdeur. Drie poten maken dit meubel extra stabiel en ruimtebesparend. Het wandkastje naast het bureau is zeer handig, en de ingebouwde vaste trap geeft extra instapgemak.

Kinderbed voor de middelbare school

Hiernaast heeft VanLonden.com een uitgebreid assortiment aan andere diverse steigerhouten kinderbedden. Voor iedere leeftijd bestaat een geschikt model. Gaat je kind naar de middelbare school, dan is een bed met loungehoek of ruim bureau een beter alternatief.

Echt gebruikt steigerhout

Traditioneel steigerhout ontwikkelt zijn charme pas door de vele jaren. Natuurlijk is dit niet mogelijk voor alle steigerhouten meubelen. Het merendeel van steigerhout is niet langer afkomstig van echte steigers, maar wordt kunstmatig verouderd. Vurenhout wordt dan verkleurd in een chemisch proces, en ook worden er oneffenheden aangebracht. Toch kun je nog altijd aan echt gebruikt steigerhout komen. Dit steigerhout ligt op voorraad bij VanLonden.com en kost €4,- per meter. Tegen een kleine meerprijs wordt het op maat gezaagd.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks