Kerstpakket cadeau doen? Hier moet je aan denken! 0 26

Kerstpakket cadeau doen? Hier moet je aan denken!

Het lijkt misschien nog enorm ver weg, maar voordat je het weet staan de feestdagen alweer om de hoek. Toch lijkt het ieder jaar weer alsof de kerst sneller begint dan je verwacht. Waar je in september nog denkt dat je zeeën van tijd hebt, begint de spanning rond november toch wel toe te nemen. Er moet immers nog enorm veel geregeld worden voordat de gezelligste tijd van het jaar van start kan gaan. Het belangrijkste om te regelen? De kerstcadeautjes natuurlijk!

Wil jij dit jaar eens wat anders geven dan de standaard cadeautjes? En overweeg je om een kerstpakket cadeau te doen? Neem dan de volgende tips door, zodat jij dit jaar zeker een geslaagd cadeau geeft. Of je nu een bier kerstpakket of een bbq pakket cadeau geeft, met de volgende tips is jouw pakket altijd een schot in de roos!  

Begin tijdig met zoeken

Wellicht denk je nu dat je nog alle tijd hebt om het juiste kerstpakket te vinden en dat is natuurlijk ook zo. Vergis je echter niet in hoe snel de tijd verstrijkt. Een druk gezin, een veeleisende carrière en een gezond sociaal leven laten de tijd door je handen glippen. Voor je het weet valt de winter en heb je nog steeds niks voor kerst gedaan. Herkenbaar? Dan ben je zeker niet de enige! Ieder jaar weer zien we mensen die met de grootste moeite nog een kerstpakket op tijd in huis proberen te krijgen, terwijl ze deze al vanaf september hadden kunnen bestellen.

Bespaar jezelf daarom dit jaar een hoop stress en begin tijdig met zoeken naar de juiste cadeaus. Rond september verschijnen de eerste kerstpakketten al online. Hierdoor kun je direct een selectie maken en deze wellicht al bestellen. Zo’n pakket staat immers niet in de weg en meestal beschik je ook nog over de optie om deze op een bepaalde datum te laten bezorgen. Je kan het maar vast geregeld hebben!

Waar houdt hij of zij van?

Natuurlijk wil je wel dat jouw cadeau met een glimlach ontvangen wordt. Besteed daarom voldoende aandacht aan het samenstellen van een geschikt pakket. Wanneer je een kerstpakket voor een dierbare uitzoekt, weet je natuurlijk precies waar deze persoon van houdt. Is hij een echte bierliefhebber? Dan geef je met een bier kerstpakket natuurlijk altijd een geweldig cadeau. Wanneer zijn of haar interesses er echter niet zo dik bovenop liggen, kan je ook altijd nog voor een standaard kerst- of verwenpakket kiezen. Dat valt altijd in de smaak.

bierpakket bier

Waarom een kerstpakket geven?

Een kerstpakket? Dat krijg je toch altijd van een werkgever, waarna je de helft bijna in de vuilnisbak kan gooien omdat je er niks mee hebt en de andere helft achter in de kast verdwijnt? Welnee! Tegenwoordig zijn kerstpakketten ontzettend divers en kun je deze geheel naar wens samenstellen. Bovendien worden ze ook steeds vaker als cadeau onder de boom gegeven. Het openmaken van een kerstpakket is immers niet alleen een feestje voor de ontvanger, maar ook jij kan veel plezier beleven aan de gezichten van jouw dierbaren! Een kerstpakket is dan ook altijd een goede keuze en een stuk minder standaard dan een nieuw parfum of een boekenbon.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Zo organiseer je een BBQ-feest voor echte mannen 0 9

Zo organiseer je een BBQ-feest voor echte mannen

Binnenkort iets te vieren met je vrienden of collega’s? Organiseer dan een BBQ in je tuin. Iedereen houdt van een lekkere barbecue en tegenwoordig zijn er steeds meer opties voor culinair barbecueën. Imponeer je vrienden en familie bijvoorbeeld met zelfgemaakte pulled pork of chicken, of serveer gezonde snacks en lekkere IPA’s. Een barbecue organiseer je zelf heel eenvoudig met de juiste voorbereiding, of je besteedt je feestje uit aan een cateraar. Met een toffe loungeset in voor in de tuin en de juiste ingrediënten creëer je de perfecte avond uit bij jou thuis. Ook leuk als er een spannende voetbalwedstrijd aankomt die je samen wilt kijken. Daarvoor zet je een beamer met groot scherm in je thuis en regel je alles wat je nodig hebt voor een lekkere barbecue. Hieronder geven we je wat tips zodat je in een handomdraai zelf je barbecuefeest organiseert.

Wat heb je nodig?

Voor een gezellige barbecue heb je allereerst een goede locatie nodig. Je eigen achtertuin is ideaal, maar een binnentuin op je werk kan ook een prima plek voor een barbecue zijn. Kies bijvoorbeeld een mooie loungeset voor in de tuin en creëer daar omheen voldoende zitplekken. Statafels zijn ideaal als aanvulling op de loungeset voor in de tuin. Je beschikt dan over voldoende plaats voor mensen die willen relaxen en eten. Daarnaast heb je uiteraard een goede barbecue nodig. Huur of koop bijvoorbeeld een Green Egg, of schakel een cateraar in die gespecialiseerd is op het gebied van barbecues. Je cateraar kan ook op locatie een barbecue afleveren en het vlees bereiden, zodat je zelf niets hoeft te doen. Je hebt op die manier alle tijd voor je vrienden en familie. Een tent of overkapping is handig als er regen wordt voorspeld. Zo organiseer je ook een barbecue in de herfst of in de winter. Een winterbarbecue kan prima, vooral als je zorgt voor heaters of een kampvuurtje naast de loungeset voor in de tuin. Ten slotte kun je je tuin aankleden met lampen en fakkels. Dat is vooral leuk als je familie en collega’s uitnodigt voor een feestelijke barbecue.

bbq

Speciaalbier

Bijna alles wat van de barbecue komt gaat uitstekend samen met een speciaalbiertje. We noemden al even de IPA, maar eigenlijk is elk soort speciaalbier prima voor tijdens een barbecue. Je maakt extra indruk met speciaalbier van een lokale brouwerij. Daarvan zijn er inmiddels honderden in Nederland. Verras je gasten dus met craft beer uit jouw omgeving! Daar geniet je zelf ook heerlijk van, bijvoorbeeld op je loungeset voor in de tuin. Naast bier kun je natuurlijk ook lekkere whisky en wijn op tafel zetten.

Op de gezonde toer

De kans is groot dat jij samen met je vrienden regelmatig in de sportschool te vinden bent. Je wilt al je harde werk natuurlijk niet tenietdoen door één avond barbecueën. Gelukkig zijn er tegenwoordig allerlei opties voor een gezonde barbecue. Serveer bijvoorbeeld vis, of eiwitrijke salades en fruit. Geniet zonder zorgen van een heerlijke avond barbecueën.

3 tips voor bedrijfskleding in de bouw 0 11

bedrijfskleding in de bouw

De meeste bedrijven maken gebruik van bedrijfskleding. Waar deze in sommige sectors vooral dienen om een statement te maken of op te vallen, is dat in de bouw wel anders. Hier heeft werkkleding als voornaamste prioriteit om de veiligheid van de werknemer te verhogen. Maar waar let je op als je bedrijfskleding in de bouw wilt aanschaffen?

Materiaal dat tegen een stootje kan, maar tegelijkertijd ook nog eens zeer comfortabel is.  Kleding die ook nog eens tegen alle weersomstandigheden opgewassen is, of er nu een buitje onderweg is of het hard waait. Kortom: een outfit die de werknemer tegen alle invloeden op de bouw beschermt. Dat is waar werkkleding in de bouw aan moet voldoen. Maar hoe weet je dat je de juiste outfit samenstelt? In dit artikel geven we 3 tips.

1.         Duurzame materialen

Er is ontzettend veel verschillende soorten bedrijfskleding op de markt verkrijgbaar. Zeker als je voor kleding in de bouwsector gaat kijken, beschik je over enorm veel keus. Dit betekent echter niet dat alle werkkleding even functioneel of kwalitatief is. Zo zijn er veel kwaliteitsverschillen mogelijk. Daarom adviseren wij om voor duurzame materialen te kiezen. Duurzame materialen kunnen goed tegen een stootje en beschikken daardoor over een veel langere levensduur. Hierdoor draag je niet alleen je steentje bij aan het milieu, want je hoeft het milieu immers niet onnodig te belasten als je na een jaar weer nieuwe kleding nodig hebt, maar verhoog je ook nog eens de veiligheid op de werkvloer.

2. Meer comfort op de werkvloer

Wil je van een nóg langere levensduur profiteren? Bedenk dan goed welke delen van de outfit extra snel slijten tijdens jouw werkzaamheden. Zit je bijvoorbeeld regelmatig op je knieën om werkzaamheden te verrichten? Dan zal dit gebied ook sneller slijten. Kies daarom voor extra versteviging op het kniegedeelte, zodat de broek over een langere levensduur beschikt. Denk natuurlijk ook aan het comfort. Een broek waar kniebeschermers in geplaatst kunnen worden, zijn bijvoorbeeld het overwegen waard als je veel tijd op je knieën doorbrengt. Comfort boven alles!

meer comfort op de werkvloer

3.         Blijf zichtbaar voor omstanders

Veilig werken is van essentieel belang op de bouwplaats. Wanneer mens en machine samenwerken is het noodzakelijk dat iedereen goed zichtbaar is én blijft. Nu de dagen weer korter worden, komt het waarschijnlijk steeds vaker voor dat je in het donker aan het werk bent. In dat geval is zichtbaarheidskleding verplicht. Niet alleen voor je eigen veiligheid, maar ook voor het resterende personeel en omstanders. Natuurlijk kun je er ook voor kiezen om een veiligheidshesje te dragen, maar dit is meestal minder comfortabel dan het dragen van kwalitatieve bedrijfskleding. Zeker als je structureel in het donker werkt, kan het verstandig zijn om voor werkkleding te kiezen waar dit standaard in geïntegreerd is.

Niet alleen op het gebied van comfort is zichtbaarheidskleding een aanrader, maar ook op het gebied van veiligheid. Waar een veiligheidshesje incidenteel nog wel eens vergeten kan worden, zal bedrijfskleding altijd aanwezig zijn. Ook de werkgever profiteert dus van speciale zichtbaarheidskleding.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks