Kleine leefruimte? Kies voor een tv beugel! 0 29

Kleine leefruimte? Kies voor een tv beugel!

Ga je binnenkort verhuizen naar een kleinere woning en vind je het nog lastig om deze efficiënt in te richten? Dat kunnen wij ons goed voorstellen. Niet alleen grote woningen zijn namelijk moeilijk in te richten, ook voor de kleinere woningen moet je van creatieve ideeën gebruik maken. Zeker als het om de woonkamer gaat. Als je hier je televisie wilt plaatsen zal je al snel merken dat deze wel héél veel ruimte in beslag neemt. Toch kan je niet zonder en het is ook geen prettig idee om voor een kleinere variant te kiezen. Wat doe je dan? Dan schaf je natuurlijk een tv beugel aan!  

Heb je al vaker naar die ene tv beugel 55 inch gekeken en je altijd afgevraagd waarom je een tv op zou hangen? Dan heb je nu je antwoord. Tv beugels beschikken namelijk over heel veel voordelen en dat geldt vooral voor kleinere leefruimtes. Met een tv beugel in de woonkamer is het niet meer nodig om een tv meubel te plaatsen. Zo bespaar je een hoop ruimte en kan je alsnog van jouw prachtige televisie genieten. Maar waar moet je op letten als je een tv beugel aanschaft? In dit artikel vind je een aantal tips, zodat je ook jouw kleine leefruimte met deze beugels kunt verrijken!

Verschillende soorten

Tv beugels zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Dit grote aanbod zorgt er voor dat er voor ieder wat wils te vinden is. Helaas maakt dit de zoektocht er niet eenvoudiger op. Daarom helpen wij jou alvast een beetje op weg door de verschillende soorten en de daarbij horende voor- en nadelen voor jou op een rijtje te zetten:

  • Een platte of vaste tv beugel: deze tv beugel is veruit het meest voordelig en kan voor meerdere televisies gebruikt worden. Deze beugel hangt de televisie zo dicht mogelijk bij de wand, zodat deze één strakke lijn vormt. Een platte tv beugel wordt vaak gebruikt bij zwaardere televisies die eigenlijk niet te kantelen of te draaien zijn. Hiervoor is het een zeer veilige optie.
  • Kantelbare tv beugel: wil je de televisie wat hoger hangen dan de normale kijkhoogte? Dan komt een kantelbare tv beugel zeker van pas. Deze wordt voornamelijk gebruikt in slaapkamers, maar kan soms ook in de woonkamer de oplossing bieden. De televisie is hiermee in vrijwel iedere positie te zetten.
  • Draaibare tv beugel: een tv beugel draaibaar is heel handig als de televisie op een plek komt te hangen, waarbij je deze eigenlijk niet vanaf iedere positie van de woonkamer kunt bewonderen. Als je in de (open) keuken aan het werk bent, is het immers fijn als je de tv zo kunt positioneren zodat je hem alsnog kunt blijven zien. Een draaibare tv beugel maakt dit mogelijk. 

tv beugel draaibaar

Draagkracht van de tv beugel

De meeste televisies zijn tegenwoordig niet meer zo zwaar. Ze worden steeds dunner en lichter gemaakt. Natuurlijk kan het alsnog wel eens voorkomen dat een televisie aan de zware kant is. In dat geval is het belangrijk om naar de draagkracht van de beugel te kijken. Zo voorkom je vervelende en gevaarlijke situaties als een plafond tv beugel plotseling breekt onder het gewicht van de tv. Overschrijd daarom nooit het maximum gewicht van de beugel, zo weet je zeker dat de veiligheid gegarandeerd is!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Grote kortingsacties: zo vind jij de beste deal! 0 16

Grote kortingsacties- zo vind jij de beste deal!

Er zijn zowel online als in de winkels regelmatig grote kortingsacties te vinden. Vaak zien we deze bijvoorbeeld in het voor- en najaar, maar ook op speciale dagen zoals Black Friday. Dit lijkt dan ook het juiste moment om je slag te slaan. Maar is dat wel zo?

In de praktijk blijken veel acties eigenlijk een beetje tegen te vallen. Consumenten kunnen de verleiding van speciale acties niet weerstaan en vervolgens blijkt de prijs helemaal niet zo ver gezakt te zijn. Gelukkig geldt dit zeker niet voor alle acties. Wanneer je de kortingscodes goed in de gaten houdt en de actiedagen grondig onderzoekt, weet jij het kaf van het koren te onderscheiden en sluit je al snel de beste deal. Wij geven enkele tips!

Vergelijk prijzen

Een paar keer per jaar worden er in vrijwel alle winkels grote sales gehouden. Daarom kan het verstandig zijn om de prijzen van de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Soms willen winkeliers namelijk wel eens een slim trucje toepassen om zo de korting hoger te laten lijken dan hij in werkelijkheid is. Zo berekenen ze vaak een kortingspercentage van de adviesprijs, terwijl ze deze normaal gesproken niet hanteren en hier al onder gaan zitten. Hierdoor lijkt de korting veel gunstiger, terwijl je eigenlijk maar enkele euro’s tot helemaal niets bespaart.

kortingen

Let tevens op de prijshistorie van de winkel. In sommige situaties zien we dat winkeliers hun prijzen in aanloop naar de kortingsactie verhogen en vervolgens op de dag zelf een spectaculaire prijsdaling laten zien. Dit terwijl de waarde van de korting eigenlijk zwaar tegenvalt. Door op de prijshistorie te letten, bespaar jij jezelf een grote teleurstelling.

Let op de online acties

Vaak wacht men tot de acties ook in de winkel gelden, maar weten ze niet dat diezelfde actie online al een tijdje aan de gang is. Let daarom altijd op de acties die online gelden, zodat je producten die snel verkocht worden al gauw op de kop kunt tikken. Anders loop je het risico dat het aanbod in de winkel zeer beperkt is en je uiteindelijk nog misgrijpt. Bovendien zien we dat de acties online vaak gunstiger zijn, omdat je deze ook kunt combineren met andere kortingscodes of de prijzen van andere aanbieders gemakkelijker kunt vergelijken.

Let op de online acties

Sluit je aan bij een community

Iedereen is dol op koopjes! Daarom is het niet gek dat je op veel forums een overzicht van koopjes van dat moment kunt vinden. Hier wisselen online shoppers vaak handige tips uit, waardoor jij altijd weet waar je een specifiek item voor de laagste prijs kunt kopen. Dit lever dan ook een schat aan waardevolle informatie op. Schroom je daarom niet om je aan te sluiten bij een community, maar doe er je voordeel mee. Wanneer je het slim speelt, zal je merken dat je enorm veel geld kunt besparen. Van elektronica en meubels tot kleding en accessoires; werkelijk alles is online voor een mooie prijs te vinden. Als je maar weet waar je moet zoeken. Andere koopjesjagers helpen jou hier graag bij!

Waarom bowlen het ideale bedrijfsuitje is 0 31

Waarom bowlen het ideale bedrijfsuitje is

Bij een bedrijfsuitje hoort inspanning en competitie. Zo ontstaat er sfeer, zeker na afloop. De bal komt aan het rollen als je beweegt, oplet, en een wedstrijdgevoel krijgt. Die competitie kan ook op de werkvloer geen kwaad. Wil je een groepsverband creëren tussen al je collega’s, dan bezoek je hiervoor een gave bowlingbaan. Dat is All American Bowling in Noordwijkerhout. Hier ga je met je collega’s de strijd aan tijdens de Free Bowling Dinner Deal Weekdays.

Actie!

Het is tijd voor actie! Op de bowlingbaan, maar ook op het financiële vlak! Met een gezelschap kun je gratis bowlen! Reserveer vanaf 4 personen in het All American Grill restaurant, dan mag je gratis de baan op. Dat je meteen na het bowlen lekker kunt eten en drinken, is goud waard: zo hou je de sfeer vast. Het restaurant is dan ook populair bij veel bedrijven die een leuk bedrijfsfeestje in Noordwijkerhout zoeken. Vanaf 2 september tot en met april 2020, kun je elke maandag tot en met donderdag gratis bowlen.

Fraai, opzwepend en modern

Het is niet overdreven om te zeggen dat dit de beste bowlingbaan is die je hebt bezocht. Want deze is fraai, opzwepend en modern. De inrichting is hedendaags, met trendy decoratie, en compleet met diverse licht- en geluidseffecten die je in het spel trekken. Pakkend is ook het overzichtelijke digitale scorebord, dat je van tevoren laat instellen met de namen van je spelers en teams.

modern bowlen

Vers en riant eten

De beste afsluiting van je bedrijfsfeestje in Noordwijkerhout is eten op de Amerikaanse manier. Kies uit diverse verse vis- en vleesproducten. Zoals de All American Burger Hamburger, de Texas ribs of fish and chips. Ook kun je kiezen voor diverse plate-grill-deals en zo zelf alles aan tafel grillen! Daarnaast zijn er natuurlijk groenten, sauzen en broodjes. Na afloop doe je je te goed aan het dessertbuffet. Dat is onbeperkt scheppen in ijs, vers fruit, warme kersen, chocolade en slagroom!

Juist voor bedrijven

Bowlingcentrum All American Bowling is de aangewezen bestemming voor bedrijfsuitjes. Je rijdt gemakkelijk naar deze bowling in het Flamingo’s Partycenter. De verschillende speciale bowling-arrangementen zijn zeer voordelig. Tijdens de Free Bowling Dinner Deal Weekdays kun je met minimaal vier personen gratis bowlen. En het restaurant voorziet in de keuze uit wel zes verschillende gerechten.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks