Oeps… telefoon kapot, kies dan voor tweedehands: dit is waarom! 0 82

telefoon kapot kies tweedehands

Door een noodlottig ongeval is je telefoon plotseling kapot gegaan. Na heel wat verwoede pogingen om de telefoon weer aan de praat te krijgen, moet je nu echt toegeven dat het tijd is om deze te vervangen. Balen, want je spaargeld is niet voldoende om direct een nieuwe aan te schaffen. Zonder mobieltje is echter ook geen optie? Wat nu? Wacht je en probeer je de tijd te overbruggen zonder telefoon of kies je voor het gemak en ga je voor een iPhone 8 tweedehands? Wij raden aan om voor een tweedehands telefoon te kiezen. Waarom? Dat lees je in dit artikel.

iphone 8 tweedehands

 

Tweedehands kopen is hot

Waar er vroeger altijd een duidelijk stigma kleefde op het kopen van tweedehands spullen, zien we dat dit tegenwoordig helemaal anders is. Sterker nog: tweedehands kopen is hot! Steeds meer mensen zijn te vinden op zogenaamde ruilsites of verkoopsites. Zelfs als je over de financiële ruimte beschikt om spullen nieuw te kopen, kan het fijn zijn om toch voor tweedehands te kiezen. Niet alleen omdat je zo meer spaargeld in je zak houdt, maar ook omdat er tegenwoordig veel meer aandacht is voor het milieu. We willen het milieu niet meer onnodig uitputten met productieprocessen. Door producten te recyclen, verminderen we de aanslag op het milieu. Met een tweedehands mobieltje lever je dus jouw bijdrage aan onze wereld.

Huidige abonnement behouden

Als je telefoon plotseling kapotgaat, is de kans groot dat je huidige abonnement nog niet verlopen is. Een nieuwe telefoon betekent voor veel mensen vaak ook dat ze een nieuw abonnement af moeten sluiten, zeker als ze niet voldoende financiële middelen hebben om een geheel nieuwe telefoon los te kopen. Dan betaal je echter iedere maand wel dubbele abonnementskosten. Hartstikke zonde natuurlijk! Dit voorkom je door een tweedehands mobieltje te kopen. Dat scheelt je in de toekomst veel kosten en het blijft betaalbaar voor iedereen.

abonnement houden telefoon

Betaalbaar

Dit is natuurlijk de voornaamste reden om voor een tweedehands mobieltje te kiezen. Een nieuwe telefoon is immers een flinke uitgave en door voor een tweedehands exemplaar te kiezen, zorg jij ervoor dat deze uitgave betaalbaar blijft. Daarnaast beschik je ook tweedehands uit enorm veel verschillende modellen. Van de nieuwste iPhones tot een simpele Nokia, alles is mogelijk. Het aanbod is reuze en er is voor ieder wat wils te vinden!

Wees voorzichtig

Een tweedehands mobieltje kent veel voordelen, maar het is wel belangrijk om op de betrouwbaarheid van de aanbieder te letten. Wij raden af om een telefoon via Marktplaats of andere kanalen te kopen. Bij deze websites heb je weinig zicht op de betrouwbaarheid van de aanbieder. Bovendien weet je niet exact waar de telefoon vandaan komt. Het kan dus ook om gestolen goed gaan en dat wil je uiteraard voorkomen. Kies daarom voor erkende websites die tweedehands mobieltjes aanbieden. Dit zijn websites die speciaal gericht zijn op het verkopen van tweedehands telefoon. Zo weet je zeker waar de telefoon vandaan komt en dat de aanbieder betrouwbaar is.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Grote kortingsacties: zo vind jij de beste deal! 0 17

Grote kortingsacties- zo vind jij de beste deal!

Er zijn zowel online als in de winkels regelmatig grote kortingsacties te vinden. Vaak zien we deze bijvoorbeeld in het voor- en najaar, maar ook op speciale dagen zoals Black Friday. Dit lijkt dan ook het juiste moment om je slag te slaan. Maar is dat wel zo?

In de praktijk blijken veel acties eigenlijk een beetje tegen te vallen. Consumenten kunnen de verleiding van speciale acties niet weerstaan en vervolgens blijkt de prijs helemaal niet zo ver gezakt te zijn. Gelukkig geldt dit zeker niet voor alle acties. Wanneer je de kortingscodes goed in de gaten houdt en de actiedagen grondig onderzoekt, weet jij het kaf van het koren te onderscheiden en sluit je al snel de beste deal. Wij geven enkele tips!

Vergelijk prijzen

Een paar keer per jaar worden er in vrijwel alle winkels grote sales gehouden. Daarom kan het verstandig zijn om de prijzen van de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Soms willen winkeliers namelijk wel eens een slim trucje toepassen om zo de korting hoger te laten lijken dan hij in werkelijkheid is. Zo berekenen ze vaak een kortingspercentage van de adviesprijs, terwijl ze deze normaal gesproken niet hanteren en hier al onder gaan zitten. Hierdoor lijkt de korting veel gunstiger, terwijl je eigenlijk maar enkele euro’s tot helemaal niets bespaart.

kortingen

Let tevens op de prijshistorie van de winkel. In sommige situaties zien we dat winkeliers hun prijzen in aanloop naar de kortingsactie verhogen en vervolgens op de dag zelf een spectaculaire prijsdaling laten zien. Dit terwijl de waarde van de korting eigenlijk zwaar tegenvalt. Door op de prijshistorie te letten, bespaar jij jezelf een grote teleurstelling.

Let op de online acties

Vaak wacht men tot de acties ook in de winkel gelden, maar weten ze niet dat diezelfde actie online al een tijdje aan de gang is. Let daarom altijd op de acties die online gelden, zodat je producten die snel verkocht worden al gauw op de kop kunt tikken. Anders loop je het risico dat het aanbod in de winkel zeer beperkt is en je uiteindelijk nog misgrijpt. Bovendien zien we dat de acties online vaak gunstiger zijn, omdat je deze ook kunt combineren met andere kortingscodes of de prijzen van andere aanbieders gemakkelijker kunt vergelijken.

Let op de online acties

Sluit je aan bij een community

Iedereen is dol op koopjes! Daarom is het niet gek dat je op veel forums een overzicht van koopjes van dat moment kunt vinden. Hier wisselen online shoppers vaak handige tips uit, waardoor jij altijd weet waar je een specifiek item voor de laagste prijs kunt kopen. Dit lever dan ook een schat aan waardevolle informatie op. Schroom je daarom niet om je aan te sluiten bij een community, maar doe er je voordeel mee. Wanneer je het slim speelt, zal je merken dat je enorm veel geld kunt besparen. Van elektronica en meubels tot kleding en accessoires; werkelijk alles is online voor een mooie prijs te vinden. Als je maar weet waar je moet zoeken. Andere koopjesjagers helpen jou hier graag bij!

Waarom bowlen het ideale bedrijfsuitje is 0 31

Waarom bowlen het ideale bedrijfsuitje is

Bij een bedrijfsuitje hoort inspanning en competitie. Zo ontstaat er sfeer, zeker na afloop. De bal komt aan het rollen als je beweegt, oplet, en een wedstrijdgevoel krijgt. Die competitie kan ook op de werkvloer geen kwaad. Wil je een groepsverband creëren tussen al je collega’s, dan bezoek je hiervoor een gave bowlingbaan. Dat is All American Bowling in Noordwijkerhout. Hier ga je met je collega’s de strijd aan tijdens de Free Bowling Dinner Deal Weekdays.

Actie!

Het is tijd voor actie! Op de bowlingbaan, maar ook op het financiële vlak! Met een gezelschap kun je gratis bowlen! Reserveer vanaf 4 personen in het All American Grill restaurant, dan mag je gratis de baan op. Dat je meteen na het bowlen lekker kunt eten en drinken, is goud waard: zo hou je de sfeer vast. Het restaurant is dan ook populair bij veel bedrijven die een leuk bedrijfsfeestje in Noordwijkerhout zoeken. Vanaf 2 september tot en met april 2020, kun je elke maandag tot en met donderdag gratis bowlen.

Fraai, opzwepend en modern

Het is niet overdreven om te zeggen dat dit de beste bowlingbaan is die je hebt bezocht. Want deze is fraai, opzwepend en modern. De inrichting is hedendaags, met trendy decoratie, en compleet met diverse licht- en geluidseffecten die je in het spel trekken. Pakkend is ook het overzichtelijke digitale scorebord, dat je van tevoren laat instellen met de namen van je spelers en teams.

modern bowlen

Vers en riant eten

De beste afsluiting van je bedrijfsfeestje in Noordwijkerhout is eten op de Amerikaanse manier. Kies uit diverse verse vis- en vleesproducten. Zoals de All American Burger Hamburger, de Texas ribs of fish and chips. Ook kun je kiezen voor diverse plate-grill-deals en zo zelf alles aan tafel grillen! Daarnaast zijn er natuurlijk groenten, sauzen en broodjes. Na afloop doe je je te goed aan het dessertbuffet. Dat is onbeperkt scheppen in ijs, vers fruit, warme kersen, chocolade en slagroom!

Juist voor bedrijven

Bowlingcentrum All American Bowling is de aangewezen bestemming voor bedrijfsuitjes. Je rijdt gemakkelijk naar deze bowling in het Flamingo’s Partycenter. De verschillende speciale bowling-arrangementen zijn zeer voordelig. Tijdens de Free Bowling Dinner Deal Weekdays kun je met minimaal vier personen gratis bowlen. En het restaurant voorziet in de keuze uit wel zes verschillende gerechten.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks