Online geld lenen in een paar stappen 0 802

Online geld lenen in een paar stappen

Heb je eindelijk tijd voor die verbouwing maar zit je momenteel tijdelijk krapper bij kas? Je kunt heel eenvoudig online geld lenen. Maar je wilt natuurlijk wel zeker weten dat dit via een betrouwbare partij gaat. Via gespecialiseerde bedrijven kom je online persoonlijk in contact met financieel adviseurs. Zij kunnen je precies vertellen hoeveel geld je kunt lenen, en onder welke voorwaarden. Een prettig idee, zeker voor wie een lening geen dagelijkse kost is!

Hoe werkt online geld lenen?

Je kunt op de website van bijvoorbeeld krediet.nl direct een offerte aanvragen. Vervolgens zal een ervaren en gekwalificeerde financieel adviseur je van persoonlijk advies voorzien. Je kunt namelijk kiezen voor twee verschillende leenvormen; een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Een persoonlijke lening is een eenmalige lening, waar een vast rentetarief aan gekoppeld is. Hierbij staan de aflossingstermijn en de hoogte van de maandelijkse aflossing en rente dus vast. Natuurlijk kun je tussentijds extra aflossen wanneer dat jou uitkomt. Een doorlopend krediet geeft wat meer flexibiliteit. Zie dit als een soort creditcard met een maandelijkse limiet aan wat je kunt opnemen. De looptijd en de rente zijn ook niet vastgelegd. Het hangt van jouw situatie en voorkeuren af welke van deze twee bij jou past. Daarom is het erg prettig om met een adviseur te kunnen sparren, zeker als je twijfelt tussen een persoonlijke lening en een doorlopend krediet.

Hoe werkt online geld lenen?

De voordelen van een online lening

Online geld lenen kent enkele voordelen ten opzichte van een lening bij bijvoorbeeld jouw bank. Zo is het goedkoper. Dit komt doordat een online kredietverstrekker simpelweg minder vast lasten en overheadkosten heeft, en dat zie je in de lage rentepercentages terug. Een tweede voordeel is dat een lening via een online kredietverstrekker een heel stuk gemakkelijker gaat dan via een offline aanbieder. Er komt minder administratie bij kijken en minder ‘hoepeltjes’ om doorheen te moeten springen. En dat is natuurlijk een enorme pré voor wie de lening liever vandaag heeft dan morgen. Nog een bijkomend voordeel van een persoonlijke lening is dat deze fiscaal aftrekbaar is in het geval je deze gebruikt voor het verbeteren van je woning.

Hoeveel geld kan ik lenen?

De hoogte van je lening hangt af van een aantal factoren. Ten eerste is je inkomen van belang, omdat je uiteraard de financiële ruimte moet hebben om de lening af te kunnen lossen. Heb je een eigen woning? Dan kan het zijn dat je meer geld kunt lenen. Dit geldt ook voor wanneer je een partner hebt en deze akkoord gaat met medeverantwoordelijk zijn voor de aflossing. Wanneer je een BKR-registratie hebt, zal dit waarschijnlijk betekenen dat het maximale te lenen bedrag lager uitvalt. Ten slotte is ook je leeftijd van invloed of hoeveel je kunt lenen. De precieze hoogte van jouw lening is dus maatwerk en afhankelijk van verschillende omstandigheden.

Online geld lenen, is dat wel verantwoord?

Alle leningen via krediet.nl worden pas afgesloten na een persoonlijk gesprek met een vakkundig adviseur. Met een lening gaat iemand een betalingsverplichting aan, dus er zal kritisch worden bekeken of de lening geen negatieve persoonlijke consequenties zal hebben. Maatwerk en een persoonlijke benadering is belangrijk bij het afsluiten van een lening, en daar wordt dan ook veel waarde aan gehecht.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Welke contactlenzen passen het beste bij mij? 0 595

Welke contactlenzen passen het beste bij mij?

Een contactlens corrigeert het oog. Contactlenzen drijven op de lipidenlaag van het oog. Ze worden over de iris en de pupil heen geplaatst, op het hoornvlies. Lenzen vallen niet op als ze in het oog zitten en worden tegenwoordig van hydrogel en siliconen gemaakt. Verder stimuleren lenzen gezonde ogen, door hun ademende werking en het verbeteren van het zicht. Contactlenzen zijn populaire hulpmiddelen. Miljoenen mensen over de hele wereld dragen namelijk lenzen. In dit artikel vertellen we je meer over welke lenzen het beste bij jou passen.

Contactlenzen met verschillende draagtijden

Je kunt kiezen uit harde of zachte contactlenzen. Elke lens heeft zo zijn bepaalde eigenschappen. Welk type lens je kiest, hangt onder andere af van de draagtijd, de oogafwijking en de persoonlijke behoefte. Sommige mensen dragen af en toe eens contactlenzen. Dan is het misschien handig om voor daglenzen te kiezen. Na ze een dag gedragen te hebben, gooi je ze weg. Je doet dus elke dag weer nieuwe in. Het is gezonder voor de ogen, om je lenzen altijd voor de nacht uit te doen. Daglenzen zijn hygiënischer dan maandlenzen. Dit komt doordat je elke dag een schoon exemplaar in je ogen doet. Je hoeft ze dus niet telkens schoon te maken. Daarnaast heb je lenzen die je voor een langere periode draagt, zoals maandlenzen. Je kunt als middenweg ook nog voor weeklenzen kiezen. Maandlenzen vervang je eens in de maand en weeklenzen eens in de week. Kies daarbij voor goede kwaliteit aan vloeistof. Je moet ze namelijk dagelijks na het dragen goed schoonmaken. Op deze manier verwijder je pollen, micro-organismen en andere onzuiverheden van de lens. Als je lenzen draagt, zonder ze te reinigen, heb je bovendien meer kans op ooginfecties. Financieel gezien, ben je met maandlenzen wel voordeliger uit. Je hoeft namelijk niet elke keer nieuwe exemplaren aan te schaffen. Ook worden ze op een eenvoudigere manier geproduceerd.

Contactlenzen van diverse materialen

Moderne en luxere contactlenzen worden gemaakt van (siliconen)hydrogel. Daarnaast zijn er nog glasachtige harde en zachte lenzen te verkrijgen. De harde soorten worden van polymethylmethacrylaat gemaakt. Harde lenzen zijn niet buigzaam en zijn daarom makkelijk op het hoornvlies te plaatsen. De opticien kan ze bovendien op maat laten maken. Wil je meer zuurstof in je oog? Kies dan voor zachte lenzen. Deze hebben een ademende werking en zijn bovendien gezonder voor het oog. Verder biedt het dragen van zachte lenzen meer comfort. Je kunt ook kiezen voor de luxere silicone hydrogel exemplaren. Deze laten extra veel zuurstof door. Als het oog te weinig zuurstof krijgt, heb je meer kans op oogaandoeningen zoals ooghypoxie. Mensen die vrijwel altijd lenzen dragen, hebben dus baat bij lenzen die voldoende ademen. Anders krijgt het oog structureel te weinig zuurstof en dat is ongezond. Echter kunnen gewone hydrogel contactlenzen wel voor droge ogen zorgen. Dit komt doordat ze sneller opdrogen, als het oog over te weinig vocht beschikt. Doordat er nu exemplaren met siliconen op de markt zijn gebracht, is dit probleem een stuk minder geworden.

Lenzen voor verschillende soorten oogaandoeningen

Lenzen corrigeren onder andere bijziendheid, verziendheid en cilindrische oogafwijkingen. Torische lenzen beschikken over een cilindergetal, deze corrigeren de oogcilinder. Bij een cilinderafwijking, zitten er verschillen in de lichtbreking van het oog. Hierdoor ontstaat er een wazig zicht. Dit heet ook wel astigmatisme. Met sferische lenzen wordt slecht zicht gecorrigeerd. Dit slechte zicht wordt ook wel bijziendheid genoemd. Je kunt dan niet goed meer op afstand zien. Verziendheid houdt in, dat je dingen van dichtbij wazig ziet. Je hebt dus sferische lenzen met een min-getal. Deze zorgen ervoor, dat je beter in de verte kunt kijken. Het plusgetal is geschikt voor personen, die moeite hebben, om dingen van dichtbij scherp te zien. Multifocale lenzen hebben daartegen, effect op elke kijkafstand. Zowel het zicht in de verte als het zicht van dichtbij, worden gecorrigeerd.

 

Tips voor als je deze zomer gaat klussen in huis 0 281

Tips voor als je deze zomer gaat klussen in huis

De zomer is in volle gang. Dat betekent voor veel mensen een heerlijke vakantie, maar misschien voor jou juist wel de tijd om lekker in huis aan de slag te gaan. Nu beschik je over voldoende vrije tijd om achterstallig onderhoud uit te voeren. Misschien staat er zelfs wel een grootschalige verbouwing op de planning. Ben jij ook van plan om deze zomer te klussen in huis? Maak dan gebruik van de volgende tips voor het beste resultaat.

Tref de juiste voorbereidingen

De zomer vergt in de meeste gevallen een geheel andere aanpak dan klussen in het najaar of de winter. Het huis is warm en je hebt vaak weinig zin om nog uit huis te gaan om gereedschap of materialen te kopen. Zorg er daarom voor dat je iets van verkoeling in huis brengt, houd de weerberichten goed in de gaten en klus niet op de warmste dagen én (heel belangrijk!) haal alle benodigde materialen en gereedschap vroegtijdig in huis.

Ga je verven? Kies dan voor kwaliteit met Sigma verf en schaf deze ruim voor de klus aan. Goed om van tevoren alvast een testertje te kopen. Zo kan je alvast een klein deel op de desbetreffende muur aanbrengen. Zo voorkom je dat de kleur straks niet overeenkomt met jouw persoonlijke wensen. Kwaliteitsverf hoort altijd de voorkeur te hebben. Zo weet je zeker dat de verf er de komende jaren mooi op zit en bespaar je dus geld en tijd op de lange termijn.

Schakel vroegtijdig hulp in

Houd er rekening mee dat veel mensen in de zomer op vakantie zijn of andere activiteiten gepland hebben. De kans is dus groot dat naasten geen tijd of zin hebben om te komen helpen. Dat geldt ook voor professionele werklui. Zij hebben vaak een flexibel rooster vanwege de warmte en vakanties. De Veel klusbedrijven beschikken zelfs nog over de bouwvak. Dit is een periode waarbij bouwbedrijven volledig stil komen te liggen gedurende een periode van circa drie tot vier weken. Goed om hier rekening mee te houden en vroegtijdig navraag te doen.

Weet wat je nodig hebt

Bij het in huis halen van materialen is het wel belangrijk dat je ook echt weet wat je nodig hebt. Bij het kiezen van binnenverf alleen al beschik je over tientallen verschillende opties. Houd hierbij met name rekening met de ondergrond. Sommige verfsoorten zijn enkel geschikt voor bepaalde ondergronden. Sigma sigmacryl universal matt kan daarentegen vrijwel universeel aangebracht worden. Deze is met name geschikt voor de meest voorkomende ondergronden in huis. Denk hierbij aan beton, stucwerk, schuurwerk, gipsplaten, metselwerk en glasvezelbehang.

Weet je niet goed wat je nodig hebt? Doe hier dan van tevoren research naar of vraag om advies in een bouwwinkel.

Kies het juiste moment

In de zomer kan het soms heel warm worden in huis. Niet prettig om in te klussen. Daarom is het zo belangrijk om het juiste moment te kiezen. Klus bij voorkeur aan het einde van de middag of vroege ochtend. Dan is de zon minder krachtig en geniet je van meer comfort om jouw klus te voltooien. 

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks