Op vakantie met kids? Dit kan jij zeker gebruiken! 0 66

Op vakantie met kids? Dit kan jij zeker gebruiken!

Hoe groot je auto ook mag zijn, op vakantie kom je er altijd achter dat je ruimte tekort komt. Dat is ook niet gek. Naast de gewone vakantiespullen moet je ook nog 3 drukke kinderen op de achterbank vervoeren, mogen zelfs de kleine viervoetertjes mee en hoor je je vrouw al klagen over beenruimte. Tja, hoe ga je dit oplossen? Ons advies? Koop een dakkoffer!

Even snel de bagage in de kofferbak, dan de autostoeltjes bevestigen en… oh nee! Alles zit al vol. En dan zit de kinderwagen er nog niet eens in. Als jij ook regelmatig met de handen in het haar staat voor jullie vertrek, is het hoog tijd om deze vakantie het eens anders aan te pakken. Bevestig dakdragers aan je auto, zet de dakkoffer vast en gaan! Een dakkoffer biedt in de meeste situaties solaas. Hierdoor kan jij genieten van een ontspannen autorit, zonder 4 zeurende stemmetjes in de auto. Jouw Daddytime is van start gegaan!

Zo belangrijk is een ontspannen autoreis

Wat voornamelijk belangrijk is, is dat je gewoon met z’n allen van een comfortabele autoreis kunt genieten. Je wilt gewoon niet dat je vrouw en kinderen continu klagen over het gebrek aan ruimte. Daar hebben ze ook al het recht toe als de ruimte zo beperkt is. Zeker tijdens lange autoritten is het fijn als iedereen van de reis kan genieten. Dat is niet alleen prettig voor de sfeer in de auto, maar ook voor die van de rest van de vakantie. Een valse start met mopperende en chagrijnige gezichten kan immers nooit een goed teken zijn voor de resterende vakantie.

Ons motto? De vakantie begint al in de auto! Maak hier dan ook een feestje van. Laad de auto vol met lekkere snacks, drinken en spelletjes en geniet van de gezelligheid. Je zal merken dat de autoreis dan niet alleen veel vlotter verloopt, maar dat iedereen ook nog eens een stuk gezelliger op de plaats van bestemming arriveert.

Op vakantie met kids

Dakkoffer biedt beste oplossing voor ruimtegebrek

Vroeger keken we altijd lachend naar auto’s die altijd helemaal volgepakt waren met spullen. Niets kon er meer bij. Van zakken chips tot flessen drinken. Ertussen zag je 2 kindergezichtjes die alles behalve vrolijk keken. Zo gaan wij nooit worden, tenminste dat had je gedacht.

Nu je zelf kinderen hebt, weet je maar al te goed hoe hectisch een vakantie kan zijn en hoeveel spullen je nodig hebt. Af en toe lijkt het wel alsof je je hele inboedel mee wilt nemen. Natuurlijk krijg je dan ook met ruimtegebrek te maken, hoe groot je auto dan ook mag zijn. In dit geval biedt een dakkoffer zeker solaas. Misschien lijken de dakkoffers op de snelweg wel enorm groot, maar in de realiteit valt dit best wel mee. Natuurlijk zijn deze verkrijgbaar in meerdere soorten, maar doorgaans kan je niet meer dan 50 kilo extra meenemen. Echt zware spullen adviseren wij hier dan ook niet in te doen. Wel kan je hem gebruiken voor het bergen van weekendtassen, luiers en pakken drinken. Dat scheelt je een hoop ruimte in de kofferbak en op de achterbank, hierdoor kunnen jouw passagiers de komende vakantie gewoon genieten. En jij ook!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Grote kortingsacties: zo vind jij de beste deal! 0 16

Grote kortingsacties- zo vind jij de beste deal!

Er zijn zowel online als in de winkels regelmatig grote kortingsacties te vinden. Vaak zien we deze bijvoorbeeld in het voor- en najaar, maar ook op speciale dagen zoals Black Friday. Dit lijkt dan ook het juiste moment om je slag te slaan. Maar is dat wel zo?

In de praktijk blijken veel acties eigenlijk een beetje tegen te vallen. Consumenten kunnen de verleiding van speciale acties niet weerstaan en vervolgens blijkt de prijs helemaal niet zo ver gezakt te zijn. Gelukkig geldt dit zeker niet voor alle acties. Wanneer je de kortingscodes goed in de gaten houdt en de actiedagen grondig onderzoekt, weet jij het kaf van het koren te onderscheiden en sluit je al snel de beste deal. Wij geven enkele tips!

Vergelijk prijzen

Een paar keer per jaar worden er in vrijwel alle winkels grote sales gehouden. Daarom kan het verstandig zijn om de prijzen van de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Soms willen winkeliers namelijk wel eens een slim trucje toepassen om zo de korting hoger te laten lijken dan hij in werkelijkheid is. Zo berekenen ze vaak een kortingspercentage van de adviesprijs, terwijl ze deze normaal gesproken niet hanteren en hier al onder gaan zitten. Hierdoor lijkt de korting veel gunstiger, terwijl je eigenlijk maar enkele euro’s tot helemaal niets bespaart.

kortingen

Let tevens op de prijshistorie van de winkel. In sommige situaties zien we dat winkeliers hun prijzen in aanloop naar de kortingsactie verhogen en vervolgens op de dag zelf een spectaculaire prijsdaling laten zien. Dit terwijl de waarde van de korting eigenlijk zwaar tegenvalt. Door op de prijshistorie te letten, bespaar jij jezelf een grote teleurstelling.

Let op de online acties

Vaak wacht men tot de acties ook in de winkel gelden, maar weten ze niet dat diezelfde actie online al een tijdje aan de gang is. Let daarom altijd op de acties die online gelden, zodat je producten die snel verkocht worden al gauw op de kop kunt tikken. Anders loop je het risico dat het aanbod in de winkel zeer beperkt is en je uiteindelijk nog misgrijpt. Bovendien zien we dat de acties online vaak gunstiger zijn, omdat je deze ook kunt combineren met andere kortingscodes of de prijzen van andere aanbieders gemakkelijker kunt vergelijken.

Let op de online acties

Sluit je aan bij een community

Iedereen is dol op koopjes! Daarom is het niet gek dat je op veel forums een overzicht van koopjes van dat moment kunt vinden. Hier wisselen online shoppers vaak handige tips uit, waardoor jij altijd weet waar je een specifiek item voor de laagste prijs kunt kopen. Dit lever dan ook een schat aan waardevolle informatie op. Schroom je daarom niet om je aan te sluiten bij een community, maar doe er je voordeel mee. Wanneer je het slim speelt, zal je merken dat je enorm veel geld kunt besparen. Van elektronica en meubels tot kleding en accessoires; werkelijk alles is online voor een mooie prijs te vinden. Als je maar weet waar je moet zoeken. Andere koopjesjagers helpen jou hier graag bij!

Waarom bowlen het ideale bedrijfsuitje is 0 31

Waarom bowlen het ideale bedrijfsuitje is

Bij een bedrijfsuitje hoort inspanning en competitie. Zo ontstaat er sfeer, zeker na afloop. De bal komt aan het rollen als je beweegt, oplet, en een wedstrijdgevoel krijgt. Die competitie kan ook op de werkvloer geen kwaad. Wil je een groepsverband creëren tussen al je collega’s, dan bezoek je hiervoor een gave bowlingbaan. Dat is All American Bowling in Noordwijkerhout. Hier ga je met je collega’s de strijd aan tijdens de Free Bowling Dinner Deal Weekdays.

Actie!

Het is tijd voor actie! Op de bowlingbaan, maar ook op het financiële vlak! Met een gezelschap kun je gratis bowlen! Reserveer vanaf 4 personen in het All American Grill restaurant, dan mag je gratis de baan op. Dat je meteen na het bowlen lekker kunt eten en drinken, is goud waard: zo hou je de sfeer vast. Het restaurant is dan ook populair bij veel bedrijven die een leuk bedrijfsfeestje in Noordwijkerhout zoeken. Vanaf 2 september tot en met april 2020, kun je elke maandag tot en met donderdag gratis bowlen.

Fraai, opzwepend en modern

Het is niet overdreven om te zeggen dat dit de beste bowlingbaan is die je hebt bezocht. Want deze is fraai, opzwepend en modern. De inrichting is hedendaags, met trendy decoratie, en compleet met diverse licht- en geluidseffecten die je in het spel trekken. Pakkend is ook het overzichtelijke digitale scorebord, dat je van tevoren laat instellen met de namen van je spelers en teams.

modern bowlen

Vers en riant eten

De beste afsluiting van je bedrijfsfeestje in Noordwijkerhout is eten op de Amerikaanse manier. Kies uit diverse verse vis- en vleesproducten. Zoals de All American Burger Hamburger, de Texas ribs of fish and chips. Ook kun je kiezen voor diverse plate-grill-deals en zo zelf alles aan tafel grillen! Daarnaast zijn er natuurlijk groenten, sauzen en broodjes. Na afloop doe je je te goed aan het dessertbuffet. Dat is onbeperkt scheppen in ijs, vers fruit, warme kersen, chocolade en slagroom!

Juist voor bedrijven

Bowlingcentrum All American Bowling is de aangewezen bestemming voor bedrijfsuitjes. Je rijdt gemakkelijk naar deze bowling in het Flamingo’s Partycenter. De verschillende speciale bowling-arrangementen zijn zeer voordelig. Tijdens de Free Bowling Dinner Deal Weekdays kun je met minimaal vier personen gratis bowlen. En het restaurant voorziet in de keuze uit wel zes verschillende gerechten.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks