Peuter verjaardag: wat geef je jouw kind cadeau? 0 79

peuter verjaardag

Het lijkt wel gisteren dat jullie kind geboren werd. Inmiddels vier je al de tweede of misschien zelfs wel al de derde verjaardag! Maar wat koop je dan? Als je in de speelgoedwinkel staat, zie je leuke dingen genoeg. Maar wat vindt een peuter nu echt leuk? Welk speelgoed is educatief en staat garant voor urenlang speelplezier? In deze blog geven we je heel veel cadeau inspiratie om jouw peuter de mooiste verjaardag ooit te bezorgen!

Decoratie voor de peuterkamer

De peuterleeftijd staat geheel in het teken van een nieuwe fase. Hierbij hoort ook een nieuwe kamer of in elk geval een nieuw bed. Voor dat ledikant is jouw peutertje inmiddels natuurlijk te groot geworden. Bij dat grote bed horen natuurlijk ook andere accessoires. Weet je echt niet wat je hem of haar moet geven en wil je tegelijkertijd dat hij er nog wat aan heeft in de toekomst? Kies dan voor mooie decoratiestukken voor in de peuterkamer. Natuurlijk kan je dit ook combineren met speelgoed. Wat dacht je van een geweldige tipi tent waar hij zich heerlijk in terug kan trekken? Een geweldig decoratie item en ook nog eens iets waar kinderen urenlang in kunnen spelen.

Een eerste fietsje

Vanaf ongeveer twee jaar zijn loopfietsjes een zeer geschikt cadeau. Deze zijn in alle soorten en maten verkrijgbaar. Let hierbij echter wel op de grootte van je kind. Een houten model kan ontzettend mooi zijn, maar is dikwijls groter en zwaarder dan andere modellen. Voor sommige kinderen is dit minder geschikt.

Komt de derde verjaardag van jouw peuter dichterbij? Denk dan eens over een eerste fietsje met zijwieltjes. Vanaf deze leeftijd zijn de meeste peuters motorisch sterk genoeg om een fietsbeweging te maken. Hierdoor kunnen ze alvast oefenen voor het echte werk!

eerste fiets peuter

Interesses van het kind

Bij de zoektocht naar geschikte cadeaus is het vooral belangrijk om naar de interesses van je kind te kijken. Kan hij uren zoet zijn met auto’s? Dan is een racebaan wellicht een goed cadeau. Is zij een echte poppenmoeder of juist een stoere meid die het liefst met vrachtwagens speelt? Koop dan iets waar zij urenlang plezier van zal hebben.

Je kunt natuurlijk ook kijken naar het jaargetijde waarin jouw kind jarig is. Is dit in het voorjaar of de zomer? Koop dan buitenspeelgoed. Grote kans dat hij of zij de komende maanden veel buiten te vinden is en dan komt al dat speelgoed alvast mooi van pas.

Rugzak

Wil je iets geven wat zowel functioneel als leuk is? Kies dan voor een rugzak! Wellicht gaat jouw kind het komende jaar naar de peuterspeelzaal of heeft hij een rugzakje nodig voor essentials op de kinderdagopvang of bij de oppas. In dat geval is er natuurlijk niets stoerder dan een eigen rugzak. Tegenwoordig vind je kinderrugzakken in alle soorten en maten, passend bij de leeftijd van je kind. Laat je kind deze zelf uitzoeken en het cadeau zal gegarandeerd een groot succes zijn.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat zijn geschikte hoeden voor mannen 0 23

Wat zijn geschikte hoeden voor mannen

De hoeden voor mannen zijn nooit echt weggeweest. Toch is het wel zo dat je ze de laatste jaren weer meer ziet dan voorheen. Daardoor is jouw interesse om er één te gaan dragen ook gewekt. Het is dan in ieder geval interessant om eens wat meer te leren over de vele verschillende varianten die er zijn. Aan de hand daarvan kan je dan voor jezelf bepalen wat een geschikt type hoed is om te dragen. Dit kan ervoor zorgen dat je er alleen maar nog beter en aantrekkelijker uit gaat zien. Daarom is het leuk.

Het type als Sinatra

Wanneer je kijkt naar hoeden voor mannen, dan valt het op dat je vaak naar klassieke rolmodellen teruggrijpt om te beschrijven hoe je eruit wil zien. Dat is bijvoorbeeld het geval bij Frank Sinatra. De zanger droeg vaak een specifiek type wat ook wel overeenkwam met de hoed die veel door gangsters uit de twintigste eeuw werd gedragen. Het model waar het over gaat heeft ook een naam. Het gaat namelijk over de fedora. De essentie van het goed dragen van deze hoed is dat je zorgt dat de balans met je gezicht goed in orde blijft.

Sinatra hoed

De vorm van een pet

Er zijn ook hoeden voor mannen die juist een hele andere vorm hebben. Deze liggen veel dichter tegen de pet aan. Het gaat dan om de flat cap. Dit model ken je ook wel uit lang vervlogen tijden. Het lijkt, zoals de naam al zegt, meer op de platte pet. Wat is belangrijk als je kijkt naar deze hoed? In de eerste plaats moet hij zo minimaal mogelijk blijven. Wanneer je te veel stof hebt, dan vormt het al snel om tot een soort koksmuts. Dat is niet waar je naar op zoek bent.

Kiezen voor een echte klassieker

Er is een bepaald type hoed waar je altijd goed mee zit. Het gaat dan om een echte klassieker onder de hoeden voor mannen. Het is natuurlijk de Stetson. De naam is afgeleid van de designer. De hoed kan je bijvoorbeeld kennen uit de serie Mad Men. Daarin werden de verschillende modellen door de hoofdpersonen gedragen. Het is het soort hoed dat echt past bij de heren. Het staat bijvoorbeeld goed bij een pak. Ook past het goed bij een andere trend van dit moment, namelijk de lange regenjas. Dat is ook de moeite waard.

Een alternatief voor de vrije tijd

Wanneer je besluit om vaker hoeden voor mannen te gaan dragen, dan is het belangrijk om ook in je vrije tijd goed voorbereid te zijn. Je kapsel zal immers niet direct de volle aandacht krijgen. Om dit te verhullen, kan je ervoor kiezen om in de vrije uurtjes een baseball cap te gaan dragen. Ook daarmee kan je alle kanten op tegenwoordig. Zeker ook omdat er talloze varianten zijn, van de truckerscap tot en met de echte pet die de honkballers dragen tijdens hun wedstrijden. Alle reden om dit dus even goed uit te zoeken voor jezelf.

Vaders, maak zelf je meubels van steigerhout! 0 37

Vaders, maak zelf je meubels van steigerhout!

Heb je de tijd, dan is het zelf maken van steigerhouten meubels geweldig leuk. Alleen een beetje handigheid en de juiste benodigdheden, en je maakt zelf je professionele kast, bank, tafel, of bureau. Als vader maak je je zoon of dochter extra blij met een eigen handgemaakt meubel. Voor kwalitatief steigerhout en deskundige adviezen kun je terecht bij VanLonden.com. Hier denken ervaren specialisten met je mee, en leveren alles wat je nodig hebt.

Welke steigerhout meubelen maak jij?

Je kunt je hele huis inrichten met de steigerhouten producten van VanLonden.com. Van bedden en banken, tot buitenhaarden en fotolijsten. Allemaal worden deze met de hand gemaakt en met zorg gemonteerd, in eigen werkplaats. De variatie is inspirerend, zeker de moeite waard om te bekijken. Ook je eigen ideeën voor steigerhouten meubelen worden beter dankzij de steigerhoutspecialist. Heb je professioneel advies nodig van een vakman? Neem hiervoor gewoon even contact op!

Welke steigerhout meubelen maak jij?

Kinderbed hoogslaper

Zoek je een nieuw kinderbed? Het ideale kinderbed is: de steigerhouten hoogslaper. VanLonden.com maakt talloze leuke, vrolijke en spannende kinderbedden van steigerhout. Kastelen, wigwams, auto’s, huisjes; je kunt het zo leuk niet bedenken of VanLonden.com makt het voor je. Bekijk bijvoorbeeld de hoogslaper ‘Harry’. Deze is gemaakt voor een kleine kamer, en is zowel kinderbed als bureau en kledingkast met schuifdeur. Drie poten maken dit meubel extra stabiel en ruimtebesparend. Het wandkastje naast het bureau is zeer handig, en de ingebouwde vaste trap geeft extra instapgemak.

Kinderbed voor de middelbare school

Hiernaast heeft VanLonden.com een uitgebreid assortiment aan andere diverse steigerhouten kinderbedden. Voor iedere leeftijd bestaat een geschikt model. Gaat je kind naar de middelbare school, dan is een bed met loungehoek of ruim bureau een beter alternatief.

Echt gebruikt steigerhout

Traditioneel steigerhout ontwikkelt zijn charme pas door de vele jaren. Natuurlijk is dit niet mogelijk voor alle steigerhouten meubelen. Het merendeel van steigerhout is niet langer afkomstig van echte steigers, maar wordt kunstmatig verouderd. Vurenhout wordt dan verkleurd in een chemisch proces, en ook worden er oneffenheden aangebracht. Toch kun je nog altijd aan echt gebruikt steigerhout komen. Dit steigerhout ligt op voorraad bij VanLonden.com en kost €4,- per meter. Tegen een kleine meerprijs wordt het op maat gezaagd.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks