Schade aan je telefoon? Gelukkig is dat makkelijk te voorkomen 0 192

schade aan telefoon

Als je een nieuwe mobiele telefoon aanschaft, dan wil je er zo lang mogelijk zuinig mee omspringen. Maar ja, een mobiele telefoon wordt meestal zeer veelvuldig gebruikt. Na verloop van tijd is het nieuwe eraf en wil je wel eens wat nonchalanter met je telefoon omspringen. En je zult dan net zien, je telefoon valt. Een kleine val kan een telefoon nog wel hebben, maar stel dat je hem van grote hoogte laat vallen? Het laat zich raden wat de schade zal zijn. Meestal zitten er in het gunstigste geval krassen op het scherm. Maar in het ergste geval is het scherm gebarsten. Een nieuwe telefoon aanschaffen of je scherm laten repareren kan veel geld kosten. Toch is dit gemakkelijk te voorkomen door het gebruik van een telefoonhoesje.

Verschillende soorten telefoonhoesjes

Telefoonhoesje zijn in talloze soorten en maten verkrijgbaar. Daarbij kun je een onderscheid maken in universele hoesjes en hoesjes die speciaal voor een type telefoon bedoeld is. Samsung is marktleider op de telefoonmarkt, waarbij in februari het nieuwe type, de Samsung Galaxy S10 is uitgebracht. Dit zijn kostbare telefoons, dus in dit geval kun je het beste kiezen voor een Samsung Galaxy S10 case. Dit hoesje past perfect bij de nieuwste telefoon van Samsung. Maar niet elk telefoonmerk, vooral de goedkopere telefoonmerken hebben niet een eigen case. In dit geval is een universele case ook voldoende. Een case kun je ook onderscheiden in een case die vooral de achterzijde van de telefoon beschermd en hoesjes met een klepje die ook het scherm beschermen. Een case die de achterzijde beschermd is meestal van flexibel kunststof en zorgt ervoor dat bij een val er geen stukken van de achterzijde breken. Een hoesje met een klep is meestal gemaakt van (kunst)leer. In de klep zitten vaak vakken waar je bijvoorbeeld je bankpas, creditcard of andere passen in kwijt kunt.

Samsung Galaxy s10 case

De voordelen van telefoonhoesjes

Telefoonhoesje hebben tal van voordelen. Heb jij een nieuwe telefoon en nog geen hoesje of case? Schaf er toch één aan, want hiermee kun je voorkomen dat je mobiele telefoon ernstige beschadigd raakt en daar bespaar je geld mee. Een groot voordeel van een telefoonhoesje is dat je je mobiele telefoon kunt verpersoonlijken. Er zijn talloze kleuren en designs, dus je hoeft niet bang te zijn dat een telefoonhoesje lelijk is, want je vindt altijd wel een hoesje die aan jouw smaak voldoet. Met het juiste hoesje wordt je mobiele telefoon een zeer trendy accessoire. Maar uiteindelijk is het voornaamste doel van een telefoonhoesje dat het de telefoon beschermd tegen schade van vallen of stoten. Maar ook als je je telefoon in je broekzak stopt, kan het scherm beschadigd raken door sleutels die je ook in je zak hebt. Met een hoesje bescherm je je telefoon ook hier tegen.

Variatie met meerdere hoesjes

Als je een telefoonhoesje voortdurend gebruikt slijt deze natuurlijk, maar het kan na verloop van tijd als saai ervaren worden. Als je meerdere hoesjes aanschaft, dan kun je regelmatig afwisselen en heb je minder behoefte om voor het design een andere telefoon aan te schaffen. Ook op deze wijze bespaar je geld, doordat je langer met je telefoon doet.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Laat een systeemvloer leggen 0 19

Laat een systeemvloer leggen

Wanneer u in het bezit bent van een magazijn, heeft u vast ruimte nodig. Ruimte om bijvoorbeeld uw goederen of producten te stallen. Hetzelfde geldt voor een loods, kantoor, opslag, werkplaats of showroom. Ruimte is geld. Waarschijnlijk bent u al genoeg geld kwijt aan het magazijn, hierdoor wilt u de bestaande ruimte wel optimaal benutten. Waar veel ondernemers vaak niet aan denken, is dat deze zo gewilde ruimte door een vloer erg eenvoudig én voordeliger is te creëren. Met een vloer kunt u namelijk letterlijk vrijwel alle kanten op. Wij kunnen bijvoorbeeld aanraden om u eens te verdiepen in de mogelijkheden die een Systeemvloer biedt. Deze vloer heeft een staalconstructie die u de mogelijkheid geeft om in de hoogte te bouwen. Hierdoor ontstaan er verschillende etages waar u uw spullen kunt stallen, uw koopwaar op kunt tonen of andere goederen kunt opslaan.

De kosten van een systeemvloer

U bent pas een echte ondernemer wanneer u, u direct afvraagt wat dit geintje moet kosten. Gelukkig hebben wij goed nieuws voor u wat betreft de prijs. De aanleg van een systeemvloer is zeer betaalbaar. Natuurlijk zijn de totale kosten van een systeemvloer afhankelijk van een aantal specifieke factoren. Zo heeft elke materiaalsoort een eigen prijs. Ook speelt het draagvermogen van de vloer een belangrijke rol. Het draagvermogen van een systeemvloer begint vanaf 25 kilogram per vierkante meter. Ook de kolomafstanden zijn erg bepalend voor de uiteindelijke prijs. De kolom is het vierkant, de rechthoek of de driehoek waar een etage op rust. Zijn deze groter? Dan houdt dat in dat er zwaardere kolommen en profielen worden gebruikt. Natuurlijk heeft dit een effect op de kosten van de vloer. De maximale kolomafstand is twaalf meter. Zo hebben al deze factoren, afhankelijk van uw specifieke wensen, invloed op wat u uiteindelijk voor uw vloer betaalt. Het is wel zeker dat u altijd minder betaalt voor de vloer dan voor de aanschaf van een geheel nieuw pand of een complete verbouwing.

kosten systeemvloer

Schakel de specialist in

Jarenlang is Nolt Mezzanine dé koploper wanneer het gaat om het leggen van diverse vloeren, waaronder systeemvloeren. Neem eens vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.

Raamdecoratie 0 29

Aan de aankleding van een woonkamer, slaapkamer of werkplek wordt vaak veel tijd besteed aan kleur, vormgeving en de juiste indeling. Ook raamdecoratie speelt zeker mee in de uitstraling en kan jouw woon of werkplek echt afmaken. Raamdecoratie wordt vaak als iets praktisch gezien, dat is het natuurlijk ook, maar daarnaast heeft het ook zeker aankleed functie.

Wat past bij mij?

Er is veel keuze in raamdecoratie. Zo kun je kiezen voor gordijnen, jaloezieën, rolgordijnen of lamellen. Voor je een keuze gaat maken is het goed om eerst te noteren welke functies de raamdecoratie voor jou moet hebben. Wil je een ruimte verduisteren, wil je minder inkijk of is het puur ter decoratie? Daarnaast is het ook goed om te weten waar en hoe je de raamdecoratie wil bevestigen. Voor een dakraam bijvoorbeeld is niet elke raamdecoratie geschikt. Of doe je een kantoorruimte huren, dan mag je misschien niet boren. Hieronder hebben we een aantal soorten raamdecoraties toegelicht.

Wat past bij mij vouwgordijnen

Gordijnen

Gordijnen zijn geliefd om een aantal redenen. Ze geven veel sfeer en warmte aan een ruimte, gordijnen maken je interieur af. Tevens zijn ze te verkrijgen in verschillende materialen, kleuren en zelfs printjes. Dit maakt dat ze altijd passen, welke woonstijl je ook hebt. Gordijnen kunnen ook verschillende functies hebben. Zo zijn er verduisterende gordijnen, maar ook gordijnen die inkijk verminderen en wel nog genoeg licht binnen laten. Daarnaast kun je met deze raamdecoratie ook weer leuk combineren met andere soorten zoals bijvoorbeeld jaloezieën.

Duo rolgordijnen

Een duo rolgordijn, is heel handig wanneer je snel wilt afwisselen tussen licht en donker, openheid en privacy. De duo rolgordijnen bestaan uit 2 stoflagen die je ten opzichte van elkaar kunt laten bewegen. Als je voor deze raamdecoratie kiest heb je zowel sfeer als functionaliteit. En door de verschillende kleuren en afwerkingen een echte trend van dit moment!

Dakraam rolgordijnen

Wanneer je een dakraam op je woon of werkruimte hebt is het ook fijn wanneer je hier de juiste decoratie voor kunt vinden. Dit is vaak lastiger dan bij een gewoon raam, omdat de decoratie ander bevestigd moet worden. Hierdoor is er ook minder keuze. Gelukkig zijn er de dakraam rolgordijnen. Deze zijn functioneel, makkelijk aan te brengen en ook nog eens leuk voor het oog. De dakraam rolgordijnen kunnen volledige verduisteren en warmte reflecteren. Door de keuze in kleuren vind je zeker wel de decoratie die het beste past bij het interieur.

Voor nog meer verschillende soorten raamdecoratie, uitleg over die verschillende soorten en bijbehorende foto’s kunnen we je aanraden om eens een kijkje te nemen op raamdecoratie.com. Hier vind je alle soorten en maten, in verschillende kleuren en voor een leuke prijs.

 

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks