Schade aan je telefoon? Gelukkig is dat makkelijk te voorkomen 0 61

schade aan telefoon

Als je een nieuwe mobiele telefoon aanschaft, dan wil je er zo lang mogelijk zuinig mee omspringen. Maar ja, een mobiele telefoon wordt meestal zeer veelvuldig gebruikt. Na verloop van tijd is het nieuwe eraf en wil je wel eens wat nonchalanter met je telefoon omspringen. En je zult dan net zien, je telefoon valt. Een kleine val kan een telefoon nog wel hebben, maar stel dat je hem van grote hoogte laat vallen? Het laat zich raden wat de schade zal zijn. Meestal zitten er in het gunstigste geval krassen op het scherm. Maar in het ergste geval is het scherm gebarsten. Een nieuwe telefoon aanschaffen of je scherm laten repareren kan veel geld kosten. Toch is dit gemakkelijk te voorkomen door het gebruik van een telefoonhoesje.

Verschillende soorten telefoonhoesjes

Telefoonhoesje zijn in talloze soorten en maten verkrijgbaar. Daarbij kun je een onderscheid maken in universele hoesjes en hoesjes die speciaal voor een type telefoon bedoeld is. Samsung is marktleider op de telefoonmarkt, waarbij in februari het nieuwe type, de Samsung Galaxy S10 is uitgebracht. Dit zijn kostbare telefoons, dus in dit geval kun je het beste kiezen voor een Samsung Galaxy S10 case. Dit hoesje past perfect bij de nieuwste telefoon van Samsung. Maar niet elk telefoonmerk, vooral de goedkopere telefoonmerken hebben niet een eigen case. In dit geval is een universele case ook voldoende. Een case kun je ook onderscheiden in een case die vooral de achterzijde van de telefoon beschermd en hoesjes met een klepje die ook het scherm beschermen. Een case die de achterzijde beschermd is meestal van flexibel kunststof en zorgt ervoor dat bij een val er geen stukken van de achterzijde breken. Een hoesje met een klep is meestal gemaakt van (kunst)leer. In de klep zitten vaak vakken waar je bijvoorbeeld je bankpas, creditcard of andere passen in kwijt kunt.

Samsung Galaxy s10 case

De voordelen van telefoonhoesjes

Telefoonhoesje hebben tal van voordelen. Heb jij een nieuwe telefoon en nog geen hoesje of case? Schaf er toch één aan, want hiermee kun je voorkomen dat je mobiele telefoon ernstige beschadigd raakt en daar bespaar je geld mee. Een groot voordeel van een telefoonhoesje is dat je je mobiele telefoon kunt verpersoonlijken. Er zijn talloze kleuren en designs, dus je hoeft niet bang te zijn dat een telefoonhoesje lelijk is, want je vindt altijd wel een hoesje die aan jouw smaak voldoet. Met het juiste hoesje wordt je mobiele telefoon een zeer trendy accessoire. Maar uiteindelijk is het voornaamste doel van een telefoonhoesje dat het de telefoon beschermd tegen schade van vallen of stoten. Maar ook als je je telefoon in je broekzak stopt, kan het scherm beschadigd raken door sleutels die je ook in je zak hebt. Met een hoesje bescherm je je telefoon ook hier tegen.

Variatie met meerdere hoesjes

Als je een telefoonhoesje voortdurend gebruikt slijt deze natuurlijk, maar het kan na verloop van tijd als saai ervaren worden. Als je meerdere hoesjes aanschaft, dan kun je regelmatig afwisselen en heb je minder behoefte om voor het design een andere telefoon aan te schaffen. Ook op deze wijze bespaar je geld, doordat je langer met je telefoon doet.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Patchkast kopen? 0 19

patchkast kopen

Op zoek naar een patchkast? Bij Patchkast.com beschikken ze over een groot assortiment patchkasten en bijpassende accessoires. Een patchkast is onmisbaar voor iedere onderneming. De kast zorgt er namelijk voor dat servers en andere apparatuur beschermd worden. Het is binnen een organisatie belangrijk dat alles goed geregeld is, een patchkast is dus van groot belang. Wilt u meer lezen over de mogelijkheden van een patchkast kopen? Lees dan nu deze blog.

Patchkasten in verschillende maten

Wensen verschillen en daarom biedt Patchkast.com ook verschillende soorten patchkasten. De hoogte van een patchkast wordt aangegeven in units. Op deze manier is makkelijk te bepalen hoe hoog de kast moet zijn. Het is aan te raden om een kast met meer units aan te schafen met oog op de toekomst. Hierbij beschikken ze ook over verschillende accessoires die je hiermee kan combineren. In het assortiment vindt u onder andere de volgende patchkasten: 19 inch patchkasten, 10 inch patchkasten, mini patchkasten, server relay racks en wand patchkasten. Daarnaast worden er ook allerlei accessoires aangeboden, zodat elke patchkast goed kan functioneren in iedere onderneming.

Patchkast verschillende maten

Profiteer van de voordelen van Patchkast.com

Bent u van plan een patchkast te kopen bij Patchkast.com? Dan zijn er diverse voordelen waarvan u profiteert. Er werken specialisten die u graag adviseren over de verschillende patchkasten en daarbij voor u de beste uitkiezen. Een verkeerde patchkast kopen zal dus niet snel gebeuren. Plaats uw bestelling op werkdagen voor 16:00 en de volgende werkdag zal deze verzonden worden. Om de kwaliteit van de patchkasten te bewaken wordt ieder product gecontroleerd voordat het verzonden wordt.

Koop nu uw patchkast

Wilt u er ook voor zorgen dat het hart van uw organisatie goed klopt? Aarzel dan niet langer en koop een patchkast bij Patchkast.com. Hoe u dit doet? Bekijk snel de website van Patchkast.com en maak een keus uit de verschillende patchkasten. Heeft u hiervoor hulp nodig, dan zullen de specialisten van het Patchkast.com u te woord staan en alle nodige informatie verschaffen, die u nodig heeft om een juiste aankoop te doen. Neem dus snel contact op met Patchkast.com!

Wat is een NLP opleiding? 0 18

Wat is een NLP opleiding?

Heb je vaker gehoord van een NLP opleiding maar weet je eigenlijk niet precies wat het is? NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Hierin worden verschillende opleidingen en trainingen geboden. Communiceren is een belangrijk element in het leven, thuis maar ook op het werk. Niet alleen is communicatie erg belangrijk, maar ook je gehele persoonlijke ontwikkeling, je zelfverzekerdheid en je gedrag. Handig dus om eens een opleiding te volgen met jouw collega’s, zodat jullie gezamenlijk nieuwe successen kunnen behalen.

Een NLP opleiding volgen

Bij NLP-NU kun je een NLP opleiding volgen. Het is belangrijk om vooral een persoonlijke ontwikkeling te maken, die je vervolgens kunt toepassen op zakelijk gebied. Het communiceren met collega’s en klanten is namelijk erg belangrijk. Er wordt veel ingespeeld op de interactie met de groep, waardoor ook de teambuilding wordt versterkt. Je zelfvertrouwen, daadkracht, commitment en resultaten zullen groeien na deze opleiding. Dit wil toch iedereen? Je krijgt bij NLP-NU in ieder geval een persoonlijke benadering, terwijl je in groepen van 10-15 mensen komt. Je kunt er ook zeker van zijn dat je veel zult leren tijdens deze opleiding.Nadat je de opleiding hebt afgerond krijg je een gecertificeerd diploma. Mooi meegenomen toch?

Welke opleidingen zijn er?

Bij NLP-NU kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden. Er zijn namelijk meerdaagse opleidingen beschikbaar. Zo heb je de 6-daagse opleiding, 12-daagse opleiding en 17-daagse opleiding. De 6-daagse opleiding wordt aangeraden als je zakelijk beter wilt presteren en inspireren. Maar wat kun je nou precies zakelijk met deze opleiding? Je kunt mensen sneller inschatten, je leert beter leiding geven, laat mensen boven zichzelf uitstijgen door een betere teamontwikkeling en leer effectief te worden.

Welke opleidingen zijn er?

Neem nu contact op

Weet je niet welke opleiding jij moet kiezen? Neem dan even contact met de specialisten op en zij kunnen je er meer over vertellen. De goede opleiding kiezen is namelijk wel belangrijk.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks