Schaftwagens: onmisbaar op de bouwplaats 0 81

schaftwagen

Schaftwagens vormen tegenwoordig een belangrijk onderdeel van elke bouwplaats. Op de bouwplaats wordt natuurlijk voornamelijk gewerkt. Maar na enkele uren hard werken zijn de meeste werklieden wel toe aan een welverdiende pauze. Als het schaft is, kunnen zij even opladen en de ergste trek en dorst stillen. Dan is het natuurlijk fijn als dit op een veilige en droge locatie kan gebeuren. Een heerlijke rustplek waar werknemers even kunnen ontspannen, waardoor ze vervolgens weer voldoende opgeladen zijn voor de resterende werkdag. Een schaftwagen is hierbij natuurlijk onmisbaar. Maar waarom is het voor aannemers eigenlijk interessant om een bouwkeet aan te schaffen? Wij zetten de voordelen van schaftunits in dit artikel op een rijtje.

Multifunctioneel

Het grootste voordeel van een bouwkeet is dat deze zeer multifunctioneel is. Deze ruimte hoeft immers niet alleen gebruikt te worden voor schafttijden, maar kan voor meerdere doeleinden ingezet worden. Bovendien kunnen aannemers de ruimte naar wens samenstellen. Zo zijn er hele simpele schaftwagens verkrijgbaar die enkel over één overdekte ruimte met tafels en stoelen beschikt, maar zijn er ook units verkrijgbaar met een keuken, extra sanitaire voorzieningen of zelfs een extra ruimte voor het voeren van gesprekken of het opslaan van spullen.

Met een bouwkeet beschikt de bouwplaats over een mobiele unit. Een unit die van alle markten thuis is.

Extra opslagruimte

Als uitvoerder van een bouwklus weet je maar al te goed dat het opbergen van belangrijke gereedschappen en materialen van essentieel belang is. Toch zijn hier op het bouwterrein vaak niet de juiste voorzieningen voor aanwezig. Een schaftwagen maakt dan het verschil. Tegenwoordig zijn er enorme luxe schaftwagens met extra opslagcapaciteit verkrijgbaar. Zo genieten de bouwlieden van een rustige en comfortabele plek om te schaften en is er ook nog eens voldoende ruimte voor belangrijke materialen. Bovendien kan de ruimte na werktijd ook goed afgesloten worden, waardoor dure gereedschappen beter beschermd worden.

Daarnaast is een bouwkeet natuurlijk een verplaatsbare unit. Als een bouwproject afgerond is, kan deze gewoon weer meegenomen worden naar de volgende klus. Hierdoor vervoer je de belangrijkste gereedschappen en materialen direct mee, waardoor je weer vliegensvlug op een andere locatie van start kan gaan.

Goede werksfeer

Bouwlieden zijn er over het algemeen aan gewend om buiten te werken. Ze worden dus niet zo snel afgeschrikt van kou of regen. Als er echter geen enkele plek is om te schuilen of in een aangename setting te lunchen, kan dit de stemming zwaar beïnvloeden. Om de werksfeer hoog te houden, is een bouwkeet dan ook zeker onmisbaar. Hier kunnen bouwlieden zich eventjes opladen en ontspannen, waardoor het klussen een stuk soepeler zal verlopen. Een goede werksfeer verhoogt de productiviteit op de werkvloer!

Vergaderruimte

Soms is het noodzakelijk om alle neuzen dezelfde richting op te draaien. Als er onenigheid is bijvoorbeeld of als er weinig kennis is over de werkzaamheden die uitgevoerd moeten worden. Als uitvoerder van een bouwklus is het dan ook belangrijk dat alle bouwlieden ingelicht worden. Dat ze weten wat hun taak is en hoe de klant dit graag ziet. Dit allemaal op een bouwterrein uitleggen is vaak lastig. Daarom kan een vergaderruimte zeker van pas komen. Een bouwkeet kan dit bieden.

Kortom: goede schaftwagens beschikken over enorm veel voordelen. Geheel aangepast naar de wens van de koper, kan deze een belangrijke rol spelen op de werkplaats.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wat zijn geschikte hoeden voor mannen 0 23

Wat zijn geschikte hoeden voor mannen

De hoeden voor mannen zijn nooit echt weggeweest. Toch is het wel zo dat je ze de laatste jaren weer meer ziet dan voorheen. Daardoor is jouw interesse om er één te gaan dragen ook gewekt. Het is dan in ieder geval interessant om eens wat meer te leren over de vele verschillende varianten die er zijn. Aan de hand daarvan kan je dan voor jezelf bepalen wat een geschikt type hoed is om te dragen. Dit kan ervoor zorgen dat je er alleen maar nog beter en aantrekkelijker uit gaat zien. Daarom is het leuk.

Het type als Sinatra

Wanneer je kijkt naar hoeden voor mannen, dan valt het op dat je vaak naar klassieke rolmodellen teruggrijpt om te beschrijven hoe je eruit wil zien. Dat is bijvoorbeeld het geval bij Frank Sinatra. De zanger droeg vaak een specifiek type wat ook wel overeenkwam met de hoed die veel door gangsters uit de twintigste eeuw werd gedragen. Het model waar het over gaat heeft ook een naam. Het gaat namelijk over de fedora. De essentie van het goed dragen van deze hoed is dat je zorgt dat de balans met je gezicht goed in orde blijft.

Sinatra hoed

De vorm van een pet

Er zijn ook hoeden voor mannen die juist een hele andere vorm hebben. Deze liggen veel dichter tegen de pet aan. Het gaat dan om de flat cap. Dit model ken je ook wel uit lang vervlogen tijden. Het lijkt, zoals de naam al zegt, meer op de platte pet. Wat is belangrijk als je kijkt naar deze hoed? In de eerste plaats moet hij zo minimaal mogelijk blijven. Wanneer je te veel stof hebt, dan vormt het al snel om tot een soort koksmuts. Dat is niet waar je naar op zoek bent.

Kiezen voor een echte klassieker

Er is een bepaald type hoed waar je altijd goed mee zit. Het gaat dan om een echte klassieker onder de hoeden voor mannen. Het is natuurlijk de Stetson. De naam is afgeleid van de designer. De hoed kan je bijvoorbeeld kennen uit de serie Mad Men. Daarin werden de verschillende modellen door de hoofdpersonen gedragen. Het is het soort hoed dat echt past bij de heren. Het staat bijvoorbeeld goed bij een pak. Ook past het goed bij een andere trend van dit moment, namelijk de lange regenjas. Dat is ook de moeite waard.

Een alternatief voor de vrije tijd

Wanneer je besluit om vaker hoeden voor mannen te gaan dragen, dan is het belangrijk om ook in je vrije tijd goed voorbereid te zijn. Je kapsel zal immers niet direct de volle aandacht krijgen. Om dit te verhullen, kan je ervoor kiezen om in de vrije uurtjes een baseball cap te gaan dragen. Ook daarmee kan je alle kanten op tegenwoordig. Zeker ook omdat er talloze varianten zijn, van de truckerscap tot en met de echte pet die de honkballers dragen tijdens hun wedstrijden. Alle reden om dit dus even goed uit te zoeken voor jezelf.

Vaders, maak zelf je meubels van steigerhout! 0 37

Vaders, maak zelf je meubels van steigerhout!

Heb je de tijd, dan is het zelf maken van steigerhouten meubels geweldig leuk. Alleen een beetje handigheid en de juiste benodigdheden, en je maakt zelf je professionele kast, bank, tafel, of bureau. Als vader maak je je zoon of dochter extra blij met een eigen handgemaakt meubel. Voor kwalitatief steigerhout en deskundige adviezen kun je terecht bij VanLonden.com. Hier denken ervaren specialisten met je mee, en leveren alles wat je nodig hebt.

Welke steigerhout meubelen maak jij?

Je kunt je hele huis inrichten met de steigerhouten producten van VanLonden.com. Van bedden en banken, tot buitenhaarden en fotolijsten. Allemaal worden deze met de hand gemaakt en met zorg gemonteerd, in eigen werkplaats. De variatie is inspirerend, zeker de moeite waard om te bekijken. Ook je eigen ideeën voor steigerhouten meubelen worden beter dankzij de steigerhoutspecialist. Heb je professioneel advies nodig van een vakman? Neem hiervoor gewoon even contact op!

Welke steigerhout meubelen maak jij?

Kinderbed hoogslaper

Zoek je een nieuw kinderbed? Het ideale kinderbed is: de steigerhouten hoogslaper. VanLonden.com maakt talloze leuke, vrolijke en spannende kinderbedden van steigerhout. Kastelen, wigwams, auto’s, huisjes; je kunt het zo leuk niet bedenken of VanLonden.com makt het voor je. Bekijk bijvoorbeeld de hoogslaper ‘Harry’. Deze is gemaakt voor een kleine kamer, en is zowel kinderbed als bureau en kledingkast met schuifdeur. Drie poten maken dit meubel extra stabiel en ruimtebesparend. Het wandkastje naast het bureau is zeer handig, en de ingebouwde vaste trap geeft extra instapgemak.

Kinderbed voor de middelbare school

Hiernaast heeft VanLonden.com een uitgebreid assortiment aan andere diverse steigerhouten kinderbedden. Voor iedere leeftijd bestaat een geschikt model. Gaat je kind naar de middelbare school, dan is een bed met loungehoek of ruim bureau een beter alternatief.

Echt gebruikt steigerhout

Traditioneel steigerhout ontwikkelt zijn charme pas door de vele jaren. Natuurlijk is dit niet mogelijk voor alle steigerhouten meubelen. Het merendeel van steigerhout is niet langer afkomstig van echte steigers, maar wordt kunstmatig verouderd. Vurenhout wordt dan verkleurd in een chemisch proces, en ook worden er oneffenheden aangebracht. Toch kun je nog altijd aan echt gebruikt steigerhout komen. Dit steigerhout ligt op voorraad bij VanLonden.com en kost €4,- per meter. Tegen een kleine meerprijs wordt het op maat gezaagd.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks