Tips voor het kiezen van de portemonnee die bij je past 0 243

portemonnee

Een portemonnee uitkiezen is niet meer zo simpel vandaag de dag. Er zijn heel veel kleuren, soorten en merken, maar het is belangrijk om jezelf de vraag te stellen wat bij je past. Aan de hand van een aantal criteria kun je de beste portemonnee kiezen voor wat je bij je draagt aan geld en pasjes. Een verkeerde beurs uitkiezen is namelijk zonde van je geld. Lees dus zeker dit artikel als je de beste portemonnee wil kiezen.

Tip 1: Voor dames of heren

Portemonnees voor dames en heren verschillen natuurlijk. Vrouwen hebben hele andere behoeften dan mannen. Dames dragen vaak ook wat meer pasjes met zich mee. Daarom zijn portemonnees voor dames over het algemeen iets groter dan die voor heren. Uiteraard zijn er ook veel leuke unisex modellen op de markt. Die kunnen dus door zowel dames als heren worden gekocht. Heb je het liefste alleen pasjes bij je? Dan is een secrid wallet ontzettend handig. Het model is voor iedereen hetzelfde. Wel is de secrid wallet in allerlei kleuren verkrijgbaar.

secrid wallet

Tip 2: Materiaal

Het materiaal van de portemonnee is ook heel erg belangrijk. Je hebt de keuze uit leer, kunststof en soms zelfs van hout. De secrid wallets zijn vaak van metaal, zodat criminelen niet je pasjes kunnen scannen en met je geheime gegevens op de loop gaan. Hout is duurzaam en kunststof is vaak voordeliger. Of misschien koop je liever geen leer, vanwege ideële overtuigingen. Feit van leer is wel dat het heel lang mee gaat. Het hangt dus af van verschillende factoren voor welk materiaal jij kiest.

Tip 3: Hoe is de portemonnee ingedeeld?

Denk ook goed na over de indeling bij het kiezen van de portemonnee. Vraag jezelf af hoeveel pasjes je hebt, of je nog veel contant geld op zak hebt, hoeveel briefjes je hebt en wat je nog meer in je portemonnee stopt. Op basis van de antwoorden kun je een portemonnee kiezen met de beste indeling.

Tip 4: De grootte

De vraag die je hierbij kan stellen is hoe je de portemonnee bij je draagt. Stop je hem het liefste in je broekzak of juist in je tas. Een kleinere past beter in je zak en een grote portemonnee is dan juist weer onhandig.

Tip 5: Prijs van de beurs

Wat is het budget voor het voorwerp waarin je je geld draagt? Op heel veel webshops kun je filteren in welke prijsklasse je op zoek bent naar een portemonnee. Zo heb je binnen een mum van tijd een beurs die past bij jouw budget. Je wil natuurlijk wel geld overhouden om in je nieuwe portemonnee mee te dragen.

Tip 6: Vorm van de portemonnee

Qua vorm zijn er ook heel veel verschillende opties. Ook hierbij speelt het een rol hoe je de portemonnee met je meedraagt. De meeste zijn gewoon rechthoekig of vierkant. Wel kun je kiezen voor andere vormen, zoals de ronde knip of de beugelbeurs. Vrouwen bewaren hun portemonnee meestal in hun handtas, dus dan maakt de vorm wat minder uit. Mannen stoppen de portemonnee liever in hun broekzak. Dan is een vierkant juist weer handig.

Welke portemonnee kies jij? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Boodschappen online bestellen 0 24

Boodschappen online bestellen

Ben je onlangs verhuisd en naarstig op zoek naar een snelle manier om jouw voorraadkasten te vullen? Het doen van boodschappen in de dichtstbijzijnde supermarkt is leuk om alvast een beetje de omgeving te leren kennen, maar voor grote boodschappen is het verre van praktisch. Het scheelt een hoop gesjouw en gestress wanneer je je boodschappen online bestelt en gemakkelijk laat thuisbezorgen. Zeker wanneer je nog met spierpijn zit van de verhuizing, is het prettig dat het inrichten van je keukenkastjes het enige is wat je nog zelf moet doen.

Online boodschappen bestellen

Het online bestellen van boodschappen is natuurlijk niet nieuw. Veel supermarkten bieden deze service al een poosje aan. Maar een supermarkt die zich volledig online bevindt, biedt veel voordelen ten opzichte van een extra service van een fysieke supermarktketen. Ten eerste kan een online supermarkt zich volledig richten op het aanbieden van deze dienst en daardoor is de geboden service en klantvriendelijkheid veel hoger dan bij bedrijven die met meerdere taken te maken hebben. Ten tweede kunnen de kosten flink worden gedrukt omdat er minder uitgaves zijn. Zo wordt er onder meer bezuinigd op supermarktbevoorrading en kassapersoneel. Deze besparing kan worden doorberekend aan de klant, waardoor het te betalen bedrag bij het online boodschappen bestellen een stuk lager uit kan vallen dan je gewend bent. Tel daar bij op dat het sowieso voordeliger is om in bulkverpakkingen in te kopen in plaats van kleine portieverpakkingen en je rekent jezelf al helemaal rijk!

Geen kosten maken om naar de supermarkt te gaan

Als je dan toch aan het uitrekenen bent hoeveel je kunt besparen door jouw boodschappen online te bestellen, vergeet dan ook zeker niet de kosten van je eigen vervoer mee te rekenen. Als jij altijd op de fiets boodschappen doet, dan is dat natuurlijk super, maar een krat bier of een grootverpakking cola vervoeren wordt dan al erg lastig. Voor grote boodschappen pakken we toch al vrij snel de auto. Ook willen we dan graag een groter aanbod dan de lokale supermarkt heeft en rijden we dus algauw naar een supermarkt een eindje verderop. Waarschijnlijk sta je er niet bij stil, maar juist deze kleine ritjes zijn enorm slopend voor het milieu en je portemonnee, maar zeker ook voor de gezondheid van jouw auto, die alweer op de bestemming is voordat deze überhaupt is warmgedraaid. Door je boodschappen thuis te laten bezorgen, kan jouw auto lekker op de oprit blijven staan en dat scheelt een hoop geld!

Boodschappen laten bezorgen vanaf € 50,-

Je vraagt je misschien af of er geen verborgen kosten zijn bij het online bestellen van jouw boodschappen. Hoe is het immers mogelijk om zo goedkoop boodschappen te doen en deze dan ook nog een te laten thuisbezorgen? Wanneer je een bestelling vanaf € 50,- plaatst, loont het voor de online supermarkt om jouw boodschappen thuis te brengen. Daarom is er ook een minimum bestelbedrag ingesteld. Ook kan de online supermarkt vanaf een bepaald bedrag waar maken dat de boodschappen gratis worden thuisbezorgd. Zo geldt bijvoorbeeld dat de online supermarkt jouw boodschappen bezorgen gratis vanaf € 50,-. Dat lijkt misschien een flink bedrag, zeker wanneer de boodschappen online zo goedkoop zijn, maar als jij je voorraadkast volledig wil vullen dan zal je zien dat je een flink volume nodig hebt en dan is dat minimale bestelbedrag zo bij elkaar gespaard!

Scooter kopen? Zo kies je de juiste scooter voor jou! 0 31

Scooter kopen

Met een scooter door de stad cruisen op weg naar een leuk terras, het strand of naar vrienden. Zie je het al voor je? Een scooter is perfect voor kleine en grote ritjes. Nooit meer in de file staan, goedkoop in aanschaf en brandstof en ook nog eens heel trendy. Een scooter kopen heeft echt veel voordelen voor jou. Wil je een scooter kopen, maar weet je niet welke scooter het beste bij je past? Dankzij deze tips cruise jij binnenkort geheel in stijl door de stad! 

Ga je voor een benzine of elektrische scooter?

Allereerst de vraag: ga je voor een benzine scooter of liever voor een elektrische scooter? Als je voor de goedkoopste optie wil gaan, is een benzine scooter de beste optie voor jou. Bij deze scooterwinkel kun je al een nieuwe benzine scooter kopen vanaf €899. Wil je liever duurzaam reizen? Dan is een elektrische scooter meer jouw ding. Veel mensen denken dat een elektrische scooter heel duur is, maar dat valt reuze mee. Je hebt namelijk al een elektrische scooter voor €1.199. En bijkomend voordeel: je hoeft nooit meer te tanken! Scooter aan de lader als je ‘s avonds thuis komt en ‘s ochtends weer met een volle accu de weg op. 

Ga je voor merk of voor plezier?

Als je aan scooters denkt, denk je al snel aan de rode klassieker van Vespa. Maar naast de Vespa scooters zijn er nog zoveel meer opties. Zo heb je scooters van Piaggio, het bedrijf dat ook Vespa scooters maakt. Allebei mooi wat betreft design en rijcomfort. Het prijskaartje is iets minder mooi. De prijzen van scooters van o.a. Senzo en IVA zijn wat schappelijker. Gelukkig hoef je bij deze scooters niet in te leveren op rijcomfort en kwaliteit. Je betaalt gewoon wat minder voor het merk zelf. 

Maak altijd een gratis proefrit als dat kan

Als je naar scooters gaat kijken, heb je altijd wel een paar favorieten. Je kunt ze natuurlijk gewoon zo online bestellen. Tegenwoordig worden zelfs scooters (eventueel rijklaar) aan huis geleverd. Toch zou ik je aanraden om altijd even een proefritje in te plannen als dit kan. Zo kun je echt ervaren of de scooter bij je past. Misschien is de scooter die je op het oog hebt wel iets te klein voor je, bijvoorbeeld. Je weet het maar nooit.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks