Tips voor het kiezen van de portemonnee die bij je past 0 49

portemonnee

Een portemonnee uitkiezen is niet meer zo simpel vandaag de dag. Er zijn heel veel kleuren, soorten en merken, maar het is belangrijk om jezelf de vraag te stellen wat bij je past. Aan de hand van een aantal criteria kun je de beste portemonnee kiezen voor wat je bij je draagt aan geld en pasjes. Een verkeerde beurs uitkiezen is namelijk zonde van je geld. Lees dus zeker dit artikel als je de beste portemonnee wil kiezen.

Tip 1: Voor dames of heren

Portemonnees voor dames en heren verschillen natuurlijk. Vrouwen hebben hele andere behoeften dan mannen. Dames dragen vaak ook wat meer pasjes met zich mee. Daarom zijn portemonnees voor dames over het algemeen iets groter dan die voor heren. Uiteraard zijn er ook veel leuke unisex modellen op de markt. Die kunnen dus door zowel dames als heren worden gekocht. Heb je het liefste alleen pasjes bij je? Dan is een secrid wallet ontzettend handig. Het model is voor iedereen hetzelfde. Wel is de secrid wallet in allerlei kleuren verkrijgbaar.

secrid wallet

Tip 2: Materiaal

Het materiaal van de portemonnee is ook heel erg belangrijk. Je hebt de keuze uit leer, kunststof en soms zelfs van hout. De secrid wallets zijn vaak van metaal, zodat criminelen niet je pasjes kunnen scannen en met je geheime gegevens op de loop gaan. Hout is duurzaam en kunststof is vaak voordeliger. Of misschien koop je liever geen leer, vanwege ideële overtuigingen. Feit van leer is wel dat het heel lang mee gaat. Het hangt dus af van verschillende factoren voor welk materiaal jij kiest.

Tip 3: Hoe is de portemonnee ingedeeld?

Denk ook goed na over de indeling bij het kiezen van de portemonnee. Vraag jezelf af hoeveel pasjes je hebt, of je nog veel contant geld op zak hebt, hoeveel briefjes je hebt en wat je nog meer in je portemonnee stopt. Op basis van de antwoorden kun je een portemonnee kiezen met de beste indeling.

Tip 4: De grootte

De vraag die je hierbij kan stellen is hoe je de portemonnee bij je draagt. Stop je hem het liefste in je broekzak of juist in je tas. Een kleinere past beter in je zak en een grote portemonnee is dan juist weer onhandig.

Tip 5: Prijs van de beurs

Wat is het budget voor het voorwerp waarin je je geld draagt? Op heel veel webshops kun je filteren in welke prijsklasse je op zoek bent naar een portemonnee. Zo heb je binnen een mum van tijd een beurs die past bij jouw budget. Je wil natuurlijk wel geld overhouden om in je nieuwe portemonnee mee te dragen.

Tip 6: Vorm van de portemonnee

Qua vorm zijn er ook heel veel verschillende opties. Ook hierbij speelt het een rol hoe je de portemonnee met je meedraagt. De meeste zijn gewoon rechthoekig of vierkant. Wel kun je kiezen voor andere vormen, zoals de ronde knip of de beugelbeurs. Vrouwen bewaren hun portemonnee meestal in hun handtas, dus dan maakt de vorm wat minder uit. Mannen stoppen de portemonnee liever in hun broekzak. Dan is een vierkant juist weer handig.

Welke portemonnee kies jij? Laat het ons weten in een reactie onder dit artikel.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarom kiezen we steeds vaker voor led- verlichting 0 8

Waarom kiezen we steeds vaker voor led- verlichting

Het is alweer 100 jaar geleden dat de gloeilamp werd uitgevonden. De gloeilamp was de uitvinding om donkere plaatsen te voorzien van licht. In de huidige tijd volgen technologische ontwikkelingen elkaar in snel tempo op en zo ook op het gebied van verlichting. Op dit moment kiezen steeds meer particulieren en bedrijven voor led- verlichting. Waarom? Dat gaan we je vertellen in dit artikel!

Betekenis van led

Het woordje ‘led’ staat voor ‘Light Emitting Diode’ oftewel lichtgevende diode. Led- lampen zijn energiezuinig en produceren evenveel licht als de traditionele gloeilamp.  Daarnaast bevatten led- lampen ook geen giftige stoffen. Ook niet onbelangrijk aangezien we allemaal steeds meer milieubewuster zijn gaan leveren. Kortom het is een nieuwe generatie lamp welke nu en in de toekomst een belangrijke plaats gaat innemen in de samenleving.

Groen karakter

Het lage energieverbruik hebben we in het vorige hoofdstuk al genoemd. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar natuurlijk ook voor uw eigen portemonnee. Ken je dat moment nog dat je een gloeilamp wilde vervangen voor een nieuwe? Vaak moest je eerst even wachten totdat de gloeilamp was afgekoeld om je handen niet te branden. Ook dat is met de komst van led- verlichting verleden tijd. Het vervangen van een led- lamp hoeft ook minder vaak te gebeuren, omdat deze langer mee gaat. Daarnaast zorgt minder hitte ook voor minder opwarming van de aarde.

Zakelijke markt

Met een led- lamp kun je meer dan 70% besparen ten opzichte van traditionele verlichting. Ook zijn led- lampen minder fel en daardoor kunnen werknemers zich beter focussen op de werkvloer. Deze fikse besparing op de energiekosten is voor veel bedrijven de hoofdreden om de traditionele verlichting te vervangen voor led- lampen. Natuurlijk is de aanschaf van led- lampen niet heel goedkoop. Maar deze investering verdien in de toekomst gegarandeerd terug. Een andere reden waarom bedrijven kiezen voor led- verlichting is om een bijdrage te leveren aan de gestelde klimaatdoelen vanuit de overheid.

Dimbare led- verlichting

Veel particulieren maken gebruik van dimmers om de verlichting minder fel te laten schijnen. Dit kom je vaak tegen in hal of woonkamer. Ben je voornemens om over te stappen op led- verlichting? Dan is het aan te raden om de oude licht dimmer te vervangen voor een led- dimmer. Waarom? Omdat de oude dimmers die gebruikt worden bij gloeilampen vaak niet geschikt zijn voor led- lampen. Tot slot is het belangrijk om vooraf informatie over te winnen of een led- lamp wel dimbaar is. Dat is namelijk niet altijd het geval.

De APK is er niet voor niets 0 23

De APK is er niet voor niets

Als je van te voren zou weten welk onderdeel van jouw auto vervangen zou moeten worden om meer kosten te voorkomen dan zou je veel geld kunnen besparen. Helaas werkt het zo niet! Je hebt in de meeste gevallen geen flauwe notie wanneer er iets kapot zal gaan bij jouw auto. Bij een APK wordt gekeken of de auto aan wettelijke veiligheids- en milieueisen voldoet en of er onderdelen (bijna) kapot zijn. Voorkom dat je auto tijdens de APK wordt afgekeurd en kijk hem vooraf zelf na. Vaak zijn het kleine dingen waarop de auto wordt afgekeurd zoals een niet werkend achterlicht of slechte ruitenwisserbladen. Het RDW heeft een APK keuringsschema waarop precies te zien is wanneer een auto gekeurd moet worden. 

Hoe kun je besparen op onderhoudskosten van je auto?

Wanneer je denkt te bezuinigen op het overslaan van een onderhoudsbeurt van je auto kom je bedrogen uit. Een goed onderhouden auto (met ingevuld onderhoudsboekje) brengt meer op bij de verkoop dan een auto met achterstallig onderhoud. Daarnaast is goed onderhoud ook een nodig om de veiligheid te garanderen. Veel onderhoud kun je zelf verrichten zoals bijvoorbeeld zelf de olie controleren en bijvullen. De bandenspanning en de verlichting kun je ook makkelijk zelf controleren en wanneer deze in orde zijn verhoogt dat ook de veiligheid. Deze kleine gebreken kun je makkelijk zelf vervangen. Bij reservedelenstore.nl auto onderdelen vind je meer dan 1 miljoen merk gerelateerde onderdelen. Door gebruik te maken van merk gerelateerde onderdelen weet je zeker dat jouw onderdelen de juiste kwaliteit hebben.

Mogelijkheden voor eigen reparatie van auto’s beperkt

Auto’s worden door alle nieuwe techniek steeds minder geschikt om zelf te repareren. Dit komt door alle nieuwe elektronica en omdat de motoren van steeds meer automerken zijn voorzien van sensoren en elektronische aansturing. Toch zijn er nog onderdelen van een auto die jezelf probleemloos kunt repareren ook al hangt dit sterk af van jouw eigen technische kennis. Heeft jouw auto nog traditionele gloeilampen als verlichting dan kun je hiervan eenvoudig zelf de lampen vervangen. Dit geldt ook voor het vervangen van ruitenwisserbladen, bougies en de accu. Wanneer je deze onderdelen besteld via reservedelenstore.nl dan bespaar je veel geld. Daarnaast spaar je ook een bezoek aan de garage uit. Helaas zul je voor problemen met de auto-elektronica, het koelsysteem, de airco, de motor en de versnelling altijd naar een garage moeten. Dit kun je bij de huidige auto’s niet meer zelf herstellen.

Beter uit met merk gerelateerde onderdelen

Wanneer je zelf onderdelen gaat vervangen gebruik dan alleen merk gerelateerde onderdelen. Deze zijn het meest geschikt voor jouw auto en voldoen aan alle kwaliteitsnormen en eisen. Merk gerelateerde onderdelen kun je eenvoudig bestellen via reservedelenstore.nl. Hier vind je voor elk merk auto de juiste onderdelen.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks