Tips voor online geld lenen 0 418

Tips voor online geld lenen

Er is de afgelopen jaren heel wat veranderd op het gebied van geld lenen. Waar dit voorheen nog relatief eenvoudig ging, moet je tegenwoordig toch aan heel wat criteria voldoen voordat je in aanmerking komt. Dit heeft alles te maken met de kredietcrisis. Hier kwamen banken er pas achter hoe belangrijk het is dat iedereen in staat is om leningen en hypotheken af te lossen. Doen ze dit niet, dan komen de banken zelf in de problemen.

Een lening krijgen is lastiger en niet altijd even verantwoord. Er zijn echter ook situaties waarin er geen andere mogelijkheid is. Hierbij geldt: zolang jij in staat bent om de lening inclusief rente af te betalen, dan is er zeker geen reden om dit niet te doen. Zeker niet wanneer de situatie hier nu eenmaal om vraagt. Bijvoorbeeld omdat je plotseling moet verhuizen door een scheiding en hierdoor een geheel nieuwe inboedel moet kopen of omdat je auto het begeven heeft en je simpelweg niet zonder kan.

Bij online geld lenen is het enorm belangrijk dat je voor een lening kiest die bij jou past. Eentje tegen een zo laag mogelijke rente en met goede en verantwoorde voorwaarden. Hier vind je enkele tips die jou hierbij kunnen helpen.

Ga op onderzoek uit

Veel mensen kiezen voor gemak bij het afsluiten van een lening. Wanneer ze informeren bij een autodealer wat er financieel mogelijk is, gaan ze al gauw akkoord met een leenvorm die zij kunnen geven. Vaak zijn ze hier echter minder voordelig mee uit dan wanneer ze zelf een externe lening hadden afgesloten. Kies daarom niet voor gemak, maar ga echt zelf op onderzoek uit. Vraag meerdere offertes op, ga in gesprek met verschillende aanbieders en bekijk hoe je de kosten voor jezelf zo laag mogelijk kunt houden. Door verder te kijken dan je neus lang is, kan je enorm veel geld besparen.

Ga op onderzoek uit

Geef altijd de voorkeur aan spaargeld

Heb je nog een spaarrekening met daarop het benodigde bedrag? Kies er dan in elk geval niet voor om naast het sparen ook nog eens een lening af te sluiten. Geld lenen kost geld. Daardoor is het zonde als je geen gebruik maakt van jouw spaargeld.

Er zijn wel enkele situaties waarbij het verstandiger is om een lening af te sluiten naast je spaargeld. Bijvoorbeeld als je het spaargeld niet direct kunt opnemen en er zelfs een boete of opnamekosten gelden wanneer je dit wel doet. Dan ben je over het algemeen bij een korte lening bijna net zoveel geld kwijt. De keuze is dan snel gemaakt.

Hou je genoeg geld over?

Voordat je een lening kunt afsluiten wordt er altijd een financiële check gedaan. Wanneer deze akkoord is, ben je in staat om te lenen. In sommige gevallen gaat dit echter ook wel eens mis. Wanneer je nu een vast contract hebt, gaan ze er bijvoorbeeld niet vanuit dat je snel je baan verliest. Ze kunnen niet in de toekomst kijken. Jij weet echter meestal wel wat er in de toekomst gaat veranderen. Maak daarom ook voor jezelf een berekening. Hou je straks nog wel voldoende geld over?

Staat er binnenkort bijvoorbeeld gezinsuitbreiding op de planning? Ga je verhuizing? Verwacht je toch werkloos te worden in de nabije toekomst? Dit zijn allemaal dingen om rekening mee te houden voordat je een lening afsluit.

 

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

3 tips voor een hogere Google Ranking  0 59

Google marketing

Hoger in Google komen lijkt wel een dagelijks gevecht te zijn. Hoe hard je soms ook je best doet en hoe zeer je ook vindt dat je die eerste plek in Google wel hebt verdiend, toch staat daar toch één van jouw grootste concurrenten te pronken. Wat heeft zijn bedrijf wat jij niet hebt? Maak je geen zorgen! Vaak heeft het in dit geval weinig te maken met de kwaliteit van het bedrijf (hoewel dit uiteraard ook mogelijk is), maar alles met de marketingstrategieën die tot op heden zijn toegepast. Grote kans dat jouw concurrent gebruik maakt van een goede online marketeer en daarmee zijn of haar Google Ranking binnen mum van tijd heeft verhoogd. 

Dat is natuurlijk stiekem goed nieuws voor jou, want dat betekent dus ook dat jij veel kunt doen om je concurrent te verslaan. Online marketing is immers hét sleutelwoord. Daarom volgen hier 3 tips om jouw Google Ranking te verbeteren en zo een hogere positie binnen Google te behalen. 

Schakel een online marketeer in 

Allereerst is het belangrijk om te beseffen dat online marketing zeer complex is. De digitale markt verandert bijna constant. Door al die nieuwe, innovatieve ontwikkelingen zien we dan ook dat bepaalde marketingstrategieën al na enkele maanden tot slechts een jaar weer achterhaald zijn. Dit is als ondernemer bijna niet bij te benen. Dat zou betekenen dat je 24/7 alle nieuwtjes in de gaten moet houden en dáárnaast ook nog eens je bedrijf moet runnen. Dat is bijna niet te doen. Het is daarom slimmer om een online marketeer in te schakelen. Deze houdt zich constant bezig met de nieuwste ontwikkelingen, weet een plan op maat te stellen voor jouw bedrijf en helpt je in de zoektocht naar de juiste aanpak om hoger in Google te eindigen. 

Maak gebruik van long-tail zoekwoorden 

Zoekwoorden gebruiken in relevante content of bij het plaatsen van interne links is heel belangrijk voor een betere vindbaarheid van jouw website. Dan moet je echter wel weten welke zoekwoorden je het beste kunt gebruiken. Wij adviseren om hierbij altijd te gaan voor zogenaamde long-tail zoekwoorden. 

Long-tail zoekwoorden hebben een lager zoekvolume. Dat betekent dat ze minder vaak gezocht worden door de consument, maar leveren daarentegen wel veel meer op. Stel, je verkoopt auto’s en je gebruikt een zoekwoord als ‘auto kopen’, dan beschik je direct over heel veel concurrentie. Er zijn immers heel veel aanbieders die auto’s verkopen. De kans is klein dat je dan daadwerkelijk met dit zoekwoord weet te scoren. Daarom kun je beter voor zoekwoorden kiezen die iets relevanter zijn voor jouw site en bovendien direct een groot deel van de concurrentie uitschakelen. Denk bijvoorbeeld aan ‘auto kopen Friesland’. Een marketeer kan je helpen bij het bepalen van de juiste zoekwoorden. Ook handig voor google ads.

Content marketing 

Content marketing is onmisbaar voor een hogere positie binnen Google. Hierbij kun je denken aan geschreven teksten, maar ook het gebruik van social media kanalen en het plaatsen van video’s. Hierbij is het tegenwoordig echter wel belang dat er ook daadwerkelijk relevante content wordt geplaatst. Je kunt niet meer zomaar een artikel plaatsen om simpelweg hogerop in Google te komen, maar de consument moet hier écht iets aan hebben. Google analyseert tegenwoordig hoe bezoekers reageren op jouw landingspagina’s. Klikken ze direct terug nadat ze hier op terecht zijn gekomen? Dan zal Google de kwaliteitsscore van die pagina aanpassen en zak je verder weg in de ranking. Hoe relevanter, hoe beter dus! 

Opvallende trends in de Corona periode 0 58

Opvallende trends in de Corona periode

De Corona crisis houdt de wereld flink in zijn grip. Om het virus niet om zich heen te laten grijpen zijn er door de meeste regeringen strenge regels ingesteld. Ook het Nederlandse kabinet onder leiding van Premier Rutte heeft Nederland strenge maatregelen opgelegd. Veel Nederlanders hebben lange tijd thuis gezeten om zo zichzelf en anderen te beschermen. Gelukkig is er inmiddels licht aan het eind van de tunnel. De groep kwetsbare Nederlanders heeft zich kunnen laten inenten. Hierdoor heeft het kabinet de maatregelen iets kunnen versoepelen. Welke trends hebben we zien ontstaan tijdens deze moeilijke periode? Hoe heeft Nederland zich door de Corona crisis heen geknokt?

Heel Holland bakt en Hollands Next Masterchef in de praktijk

Vanwege de Corona maatregelen mochten restaurants en andere horeca gelegenheden hun deuren niet openen. Hierdoor was Nederland gedwongen thuis te eten. De grote winnaar van deze maatregel was Thuisbezorgd. Deze dienst zorgde ervoor dat het eten via bezorgers van eetgelegenheden naar huizen werd gebracht. Ook het thuis koken werd opeens erg populair. Webshops die etenswaren aanbieden en thuisbezorg diensten als AH-delivery en Picknick hebben hierdoor een mooie stijging doorgemaakt tijdens de corona periode. Kwamen al die vrijdag en zondag avonden op de bank kijkend naar Masterchef en Heel Holland bakt opeens goed van pas!

Thuis werken en aan het huis werken

Door Corona werden werkgevers gedwongen hun werknemers thuis te laten werken. Opeens bleek dat meetings via Teams prima vanuit huis gedaan konden worden. Werkgevers bleken erg vrijgevig wanneer het ging over thuiswerkvergoedingen en het creëren van een ergonomische thuiswerkplek. Tel daarbij op dat de reistijd van huis naar werk en andersom kwam te vervallen en het thuis werken was al snel erg populair. Vanwege het vervallen van de reistijd hadden veel mensen opeens tijd over. Omdat men thuis zat zag men ook wat er allemaal aan het huis mankeerde en wat al lang niet was opgepakt. De doe-het-zelvers gingen aan de slag en opeens was heel Nederland tuinman, dakdekker of klusjesman.

Toch liever een ander huis?

De Nederlandse huizenmarkt kwam door de corona maatregelen ook in beweging. Hoewel de huizenmarkt nog altijd krap is zagen we de zoekterm ‘Makelaar Rotterdam’ weer stijgen in Google Trends. Veel buitenlandse studenten of werknemers zijn in de Corona periode naar hun thuisland gegaan. Dit bracht wat ruimte op de huur markt. Veel starters konden extra sparen door de lagere uitgaven. Hierdoor konden zij toch de nieuwbouwhuizen die vrij kwamen te staan kopen.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks