Tv programma’s voor mannen 0 1139

netflix mannen

De televisie van tegenwoordig heeft genoeg bieden. Voor elke leeftijdscategorie en voor elk geslacht zijn er talloze programma’s op tv die je kunt kijken. Ook voor mannen is er genoeg te zien en zijn er zelfs zenders die alleen maar programma’s uitzenden die gemaakt worden voor de mannelijke kijker. Wedstrijden, films en series zijn hartstikke mooi om alleen te kijken maar ook met vrienden kun je jezelf hier goed mee vermaken.

Sportwedstrijden

De meest bekeken sportwedstrijden op de televisie zijn wel de voetbalwedstrijden die in de Eredivisie worden gespeeld. Er is toch niets leuker dan samen met vrienden onder het genot van een potje bier te kijken naar een voetbalwedstrijd van jullie favoriete club. Ook de wedstrijden die je gemist hebt, kun je tegenwoordig makkelijk terugkijken of je kijkt naar de samenvattingen in één van de voetbal praat programma’s.

Films

Als er een goede film op televisie is dan ga je daar eens even lekker voor zitten. Voor mannen hoeft er niet zo nodig een romantische film op de buis te zijn. Actiefilms en thrillers is waar je echt van kunt genieten. Onderuit gezakt op de bank, kijken naar een actieheld die in het rond knalt en ondertussen je hand in een zak chips. Mannelijker dan dat kan televisie kijken bijna niet worden. 

Series

De laatste jaren zijn er ook veel meer series die worden uitgezonden. Door de komst van streamingdiensten en door de populariteit van series worden er ook veel series van goede kwaliteit gemaakt. Een serie die met een goed budget en ervaren acteurs wordt gemaakt kijkt bijna weg als een film die in stukken van één uur is opgeknipt. Actie series, detectives of fantasy series doen het zeer goed onder de mannelijke kijkers. Als een serie populair is dan moet je hem haast wel zien om er samen met vrienden over te praten en jouw recensie te geven.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Een ideale tuin voor de alleenstaande man 0 68

Een ideale tuin voor de alleenstaande man

In het hedendaagse leven is het steeds normaler om single te zijn. Zowel het percentage van alleenstaande volwassene mannen als vrouwen groeit explosief. Aan het vrijgezelle leven zitten uiteraard een aantal voordelen. Een groot voordeel is dat je als man zijnde niet naar de wensen van een vrouw hoeft te luisteren en de regie van je leven volledig zelf in handen hebt.

Het zojuist genoemde voordeel speelt op allerlei vlakken: van het kiezen van het eten tot de vormgeving van het huis en de tuin. Je kunt er in je eentje het beste van maken! In de tuin van een vrijgezelle man is het altijd een feestje, zoals bovenstaand!

Het terras

De tuin van een vrijgezelle man moet voldoen aan een aantal eisen, om er gezellige avonden te hebben met vrienden. Om te beginnen moet het terras groot zijn, om er te kunnen barbecueën of te borrelen met een groep vrienden. Als alleenstaande man kun je er zelfs voor kiezen je tuin in te richten met enkel tegels. Dit betekent minder onderhoud en meer ruimte voor gezellige avonden met een grote groep vrienden.

Het gazon

De keuze voor een gazon is helemaal aan jou: er is immers geen vrouw die een andere mening heeft. Als je vindt dat een gazon bij jou ideale tuin hoort, moet je het vooral laten aanleggen. Aan het hebben van een gazon zit een groot voordeel: je kunt nu niet alleen in de tuin borrelen met je vrienden, maar ook lekker een potje voetballen! Helaas zitten er niet louter voordelen aan een gazon. De nadelen worden hieronder toegelicht.

Zoals de meeste mensen waarschijnlijk wel weten, vergt een gazon onderhoud. Het gazon moet namelijk eens in de paar weken gemaaid worden. Daarnaast komen er bij een gazon nog een aantal andere klusjes kijken, zoals het water geven, het gazon beluchten en het bemesten. De luie man die liever de hele dag op de bank zit en voetbal kijkt met een biertje, kan dus misschien beter kiezen voor een terras met uitsluitend tegels.

De lounge

Hoe je terras er ook uitziet, een lounge set is natuurlijk een echte must voor de perfecte borrelavond. Daarnaast voegt de lounge set ook nog iets toe aan het uiterlijk van de tuin. Om de tuin op te leuken, is het mogelijk om wat decoratie toe te voegen. Een aantal lampjes leuken de tuin enorm op!

Een keuken in de tuin

In de echte droomtuin kun je niet alleen chillen, maar ook koken op de warme zomeravonden. Dit koken is in de meeste tuinen tegenwoordig zeer beperkt. De ‘keuken’ van de meeste Nederlanders bestaan vaak enkel uit een barbecue. Wees een uitzondering en schaf een echte buitenkeuken aan!

Met een goed gevoel op vakantie: beveilig je huis met domotica 0 97

huis met domotica

Ga je dit jaar nog op vakantie? Je voelt je prettiger wanneer je weet dat je je huis en alle spullen die zich daarin bevinden veilig achterlaat. Tegenwoordig zijn er manieren waarop je je huis ook goed in de gaten kunt houden wanneer je er niet bent.  Ook kun je het steeds realistischer laten lijken alsof je wel gewoon thuis bent. Dat ontmoedigt inbrekers en zorgt ervoor dat je met een gerust hart van je reis kunt genieten. Hoe je dat doet? Door je huis uit te rusten met een domotica-systeem.

Wat is domotica?

Domotica staat voor het automatiseren van je huis. Met slimme producten en systemen kun je van je huis een ‘smart home’ maken. Onder domotica vallen aanpassingen waarmee je bijvoorbeeld je ramen automatisch kunt openen en sluiten, je apparaten kunt aan- en uitschakelen en een slimme deurbel kunt installeren. Je kunt domotica-technieken goed gebruiken om je huis mee te beveiligen, bijvoorbeeld met een systeem als Satel Integra. Met een app op je smartphone houd je precies in de gaten wat er in je huis gebeurt en kun je te allen tijde controleren of je bijvoorbeeld de ramen en deuren wel op slot hebt gedaan.

Alsof er iemand thuis is

Ook kun je het met een domotica-systeem laten lijken alsof je thuis bent. Met een levensechte aanwezigheidssimulatie lijkt het van buitenaf alsof je in je huis aanwezig bent. Je kunt bijvoorbeeld op bepaalde momenten de radio aan en uit laten gaan, de gordijnen automatisch openen of sluiten en het licht in verschillende kamers laten branden. Heb je een hond? Dan kun je het systeem zo instellen dat er geblaf wordt afgespeeld wanneer er bijvoorbeeld wordt aangebeld of iemand dicht langs de ramen loopt. Door een combinatie van slimme elektronica en software leid je inbrekers met gemak om de tuin.

Alles in de gaten houden

Ook is het met domotica mogelijk om je huis van een afstand in de gaten te houden. Dat kan met bijvoorbeeld bewegingssensoren en camera’s die je vanaf je smartphone kunt controleren. Activeert iemand zo’n sensor of proberen inbrekers je huis binnen te komen, dan krijg jij een seintje op je telefoon en kun je snel actie ondernemen. Zo kun je een alarm af laten gaan en je buren of familieleden een digitale sleutel geven, zodat zij tijdelijk het huis binnen kunnen komen om te controleren of alles in orde is.

Domotica-advies

Domotica is een ware kunst, maar het hoeft niet moeilijk te zijn. Je kunt bij een expert namelijk gemakkelijk domotica-advies inwinnen. Zo’n expert, zoals bijvoorbeeld Comfortica, kan je persoonlijk adviseren over welk domotica-systeem het beste bij jouw huis en wensen past. Ieder huis is anders, en het integreren van een domotica-systeem is vrijwel altijd maatwerk. Samen met de domotica-expert breng je jouw wensen in kaart en rust je je huis uit met de beste technologie. Dan kan jij vervolgens met een gerust hart op vakantie.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks