Tweedehands motor kopen? Zo pak je dat aan! 0 1334

Tweedehands motor kopen

Nu de zomer weer nadert, kunnen we niet wachten om massaal met de motorfiets de weg op te gaan. Waarom zou je met een stuk blik om je heen gaan rijden als het zoveel beter kan? Wees één met de natuur, klim op de motor en geniet van de frisse wind. Motorrijden in de zomer, een gelukzaliger gevoel bestaat niet. Dan moet je er echter wel één kopen. Maar hoe pak je dat aan?  

Iedere motorrijder zal beamen; de vrijheid die je ervaart op de motor is met geen pen te beschrijven. Wanneer jij in de auto onderweg bent, zal je waarschijnlijk weinig merken van de frisse lucht en de natuur. De frisse lucht die door de airconditioning blaast geeft jou nou niet bepaald dat natuurlijke gevoel. Wil jij een nieuwe of misschien zelfs wel je eerste motor op de kop tikken? Dan hoef je zeker niet verder te zoeken. Op Gashendel.nl vind je precies wat je nodig hebt. Met behulp van deze site kan jij binnen de kortste keren van het komende mooie weer genieten. Bovendien zoek je hiermee ook nog eens direct op het gehele online aanbod.

Waar begint jouw zoektocht?

Voor een betrouwbare occasion is het belangrijk dat je naar een goede dealer op zoek gaat. Dit doe je bijvoorbeeld door het plaatsen van een zoekopdracht bij betrouwbare websites zoals Gashendel.nl. Niet alleen omdat je hier een uitgebreid assortiment van tweedehands motors vindt, maar ook omdat je hier meer over de historie van de motor leert. Je weet precies wat deze heeft meegemaakt gedurende zijn leventje. We hoeven je natuurlijk niet uit te leggen hoe belangrijk dat is.

Gashendel.nl
bron: Gashendel.nl

Nu je weet waar je moet zoeken, ben je waarschijnlijk ook nieuwsgierig waar je op moet letten. Als het assortiment zó groot is, is het immers niet moeilijk om overweldigd te raken door het aanbod. Waar let je dan nog op?

Tips bij de aanschaf van een tweedehands motor

Natuurlijk kunnen we het ons voorstellen dat je direct verliefd bent als je een prachtige tweedehands motor ziet staan. Maar weet je ook zeker of deze in goede conditie is? Een tweedehands Harley Davidson kopen doe je natuurlijk niet zomaar, hier wil je lang plezier aan beleven. Wij geven je enkele tips bij de aanschaf van een tweedehands motor.

  • Ga je een motor voor de eerste keer bezichtigen? Neem dan iemand mee met een voorliefde voor motors. Iemand die hier vaak aan sleutelt of op een andere manier kennis heeft vergaard. Twee zien immers meer dan één.
  • Kijk eerst zorgvuldig naar het uiterlijk van de motor. Zijn er zichtbare beschadigingen? Kun je hier uit opmaken of de motor betrokken is geweest bij een ongeluk? Zit er roest op de spaken, bouten of andere delen? Het uiterlijk van de motor kan je al veel vertellen over de staat waarin deze verkeert.
  • Kijk nu ook naar de techniek van de motor. Neem eventueel een professional mee om de motor te controleren. Deze weet precies waar hij op moet letten. Zo voorkom je grote kosten in de toekomst.
  • Maak altijd een proefritje op de motor. Een nieuwe of tweedehands auto kopen doe je immers ook niet zomaar. Je moet wel weten hoe deze rijdt en of het echt wat voor jou is. Vraag daarom gerust of je een proefritje mag maken. Hierdoor weet je ook gelijk hoe soepel de motor over de weg beweegt.
Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Van sportief tot relaxt, een vakantie in Frankrijk is altijd een goed idee 0 74

Van sportief tot relaxt, een vakantie in Frankrijk is altijd een goed idee

Een vakantie in Frankrijk is altijd een goed idee, in het bijzonder als jij je op het moment beraamt op een vakantie naar een zonnige bestemming. Frankrijk is immers een van de meest veelzijdige vakantielanden van Europa. Dat is onder andere te danken aan de uitgestrekte kustlijn, het afwisselende landschap, het aangename klimaat en de vele zonuren. Vergeet uiteraard ook de bruisende steden, de kunst en cultuur, de Bourgondische gastvrijheid en de schilderachtige dorpjes niet. En hebben we de oneindige mogelijkheden om je lekker sportief uit te leven al genoemd? Bon, dan hebben we je aandacht voor een vakantie in la douce France te pakken!

Nu is het een kwestie van het kiezen van een mooi gebied en dito accommodatie. Ook op dat gebied heeft Frankrijk veel te bieden, of je er nu op uit trekt met vrienden, met z’n tweeën of met het hele gezin. Bij Mannencenter kunnen we het je absoluut aanraden om een luxe vakantiehuis in Frankrijk te boeken, want dat biedt je alles om je vakantie helemaal compleet te maken.

Watersporten in Frankrijk

Zijn jij en je reisgenoten gek op water? De meren en rivieren bieden jullie volop mogelijkheden voor stoere watersportactiviteiten. Je kunt in Frankrijk onder andere kanovaren, kajakken en raften. Reis je af naar een bestemming aan de Atlantische Oceaan? Dan kun je je ook sportief uitleven door te gaan (kite)surfen. De uireenlopende regio’s, plaatsjes, baaien en stranden zijn heel verschillend en dat maakt het extra leuk om er te gaan surfen of kitesurfen. Arcachon, La Rochelle, Biarritz en Bayonne zijn stuk voor stuk sfeervolle badplaatsen waar onvergetelijke belevenissen op de oceaan zijn gegarandeerd. Vanwege de stroming die verraderlijk sterk kan zijn en de vaak metershoge golven, is het aan te raden om informatie in te winnen bij lokale bronnen over hoe laat en waar het verstandig is om te surfen. Als je een beginnende surfer bent, kun je leuke lessen volgen van een professionele instructeur die je de fijne kneepjes van deze schitterende watersport bijbrengt.

Op vakantie met je hond

Ben jij het trotse baasje van een vriend met vacht? Dan is een vakantie in Frankrijk met de hond voor jou een perfecte optie. We hebben goed nieuws voor je als je jouw trouwe viervoeter wilt betrekken bij het maken van vakantieplannen. Tegenwoordig spelen vakantieparken van gerenommeerde ketens volop in op de wensen van hondeneigenaren. Zo ook een vooraanstaande keten met luxe parken in Midden- en Zuid-Frankrijk. De gevarieerde natuur, de prachtige heuvellandschappen en het strand bieden je heerlijke plekken om met je hond naartoe te gaan. De vakantieparken bieden een weidse en veilige plek waar je naar hartenlust met je geliefde huisdier kunt spelen en zijn van alle gemakken voorzien.

Relaxen in la douce France

Ben jij meer het type vakantieganger dat liever ‘entre nous’ vakantie viert en doe je het graag lekker rustig aan? Dan kunnen we het aanraden om je te oriënteren op vakantiehuizen met een privézwembad. Je kunt dan zoveel baantjes trekken als je wilt, wanneer en met wie jij het wilt. Kies jij ook voor Frankrijk vanwege de rijke eetcultuur en de mooie wijnen, smaakvolle boerenproducten, overheerlijke schatten uit de natuur en de heerlijk zoete vruchten? Je kunt daar ultiem van genieten op een comfortabel ligbed aan de rand van je privézwembad. Voor welke vakantie in Frankrijk kies jij deze zomer?

Het voorkomen van conflicten rondom re-integratie 0 87

Het voorkomen van conflicten rondom re-integratie

Je krijgt vroeg of laat te maken met (ziekte)verzuim onder personeelsleden als je ondernemer bent of aan het hoofd staat van een organisatie. De meesten van hen gaan binnen enkele weken weer aan het werk, maar helaas komt het ook vaak voor dat een zieke werknemer langer uit de roulatie blijft. Je bent in dat geval verplicht om samen met de werknemer in kwestie te zorgen voor een effectief re-integratietraject. Er zijn twee manieren om de medewerker te laten terugkeren op de werkvloer: eerste spoor re-integratie en tweede spoor re-integratie. Bij eerste spoor re-integratie gaat de werknemer bij de huidige werkgever aan de slag en krijgt die eventueel een aangepaste of een nieuwe functie. In het geval van re-integratie tweede spoor wordt de medewerker begeleid bij het zoeken van passend werk bij een andere werkgever.

Ben jij ook werkgever en heb je vragen over re-integratie? Vraag jij je bijvoorbeeld af of je de juiste stappen zet? De experts van een re-integratiebureau in Rotterdam of een andere plaats kunnen je bijstaan in re-integratietrajecten bij arbeidsongeschiktheid en het voeren van bezwaar en beroep bij arbeidsongeschiktheid. Ook hebben zij een antwoord op al je vraagstukken als je eigenrisicodrager voor de Ziektewet bent.

Voorkom juridische geschillen

Soms ontstaan er rondom re-integratietrajecten conflicten, waaronder onenigheid over de exacte betekenis van de term passende werkzaamheden. Ook verdeeldheid in het kader van re-integratie is aan de orde van de dag, bijvoorbeeld over het aantal re-integratie-uren. In bepaalde situaties zijn er meningsverschillen over het functioneren. Verder komt het geregeld voor dat werkgevers er een dubbele agenda op nahouden, omdat ze graag van de zieke werknemer af willen. Maar hoe het ook zij, doe je er als werkgever verstandig aan je uitgebreid te laten informeren en begeleiden. Dan ben je goed voorbereid en voorkom je juridische geschillen als er onverhoopt toch een conflict ontstaat.

Een slepend juridisch proces wil je immers koste wat het kost voorkomen. Daarom is het cruciaal om onzekerheden en onduidelijkheden samen met de werknemer te bespreken en op een zo goed mogelijke voet te blijven. Proberen elkaars belangen te begrijpen en elkaar te respecteren, is daarbij een helpende factor.

Oplossingen bij ongewenste omgangsvormen

Slachtoffers van ongewenste omgangsvormen zouden terecht moeten kunnen bij een externe vertrouwenspersoon. Hoewel iedere werkgever zijn werknemers een veilige werkomgeving hoort te bieden, kan er toch sprake van grensoverschrijdend gedrag of misstanden die de veiligheid op de werkvloer schaden. Dit kan uiteindelijk leiden tot (langdurige) uitval. Werknemers die worden geconfronteerd met ongewenst gedrag kun je na een incident laten begeleiden door een gecertificeerde, externe vertrouwenspersoon. Werknemers die zich geïntimideerd, gediscrimineerd of gepest voelen, hebben hier baat bij. De externe vertrouwenspersoon helpt slachtoffers van ongewenste omgangsvormen in een gegarandeerd vertrouwelijke setting en zoekt samen met hen naar constructieve oplossingen.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks