Tweedehands motor kopen? Zo pak je dat aan! 0 92

Tweedehands motor kopen

Nu de zomer weer nadert, kunnen we niet wachten om massaal met de motorfiets de weg op te gaan. Waarom zou je met een stuk blik om je heen gaan rijden als het zoveel beter kan? Wees één met de natuur, klim op de motor en geniet van de frisse wind. Motorrijden in de zomer, een gelukzaliger gevoel bestaat niet. Dan moet je er echter wel één kopen. Maar hoe pak je dat aan?  

Iedere motorrijder zal beamen; de vrijheid die je ervaart op de motor is met geen pen te beschrijven. Wanneer jij in de auto onderweg bent, zal je waarschijnlijk weinig merken van de frisse lucht en de natuur. De frisse lucht die door de airconditioning blaast geeft jou nou niet bepaald dat natuurlijke gevoel. Wil jij een nieuwe of misschien zelfs wel je eerste motor op de kop tikken? Dan hoef je zeker niet verder te zoeken. Op Gashendel.nl vind je precies wat je nodig hebt. Met behulp van deze site kan jij binnen de kortste keren van het komende mooie weer genieten. Bovendien zoek je hiermee ook nog eens direct op het gehele online aanbod.

Waar begint jouw zoektocht?

Voor een betrouwbare occasion is het belangrijk dat je naar een goede dealer op zoek gaat. Dit doe je bijvoorbeeld door het plaatsen van een zoekopdracht bij betrouwbare websites zoals Gashendel.nl. Niet alleen omdat je hier een uitgebreid assortiment van tweedehands motors vindt, maar ook omdat je hier meer over de historie van de motor leert. Je weet precies wat deze heeft meegemaakt gedurende zijn leventje. We hoeven je natuurlijk niet uit te leggen hoe belangrijk dat is.

Gashendel.nl
bron: Gashendel.nl

Nu je weet waar je moet zoeken, ben je waarschijnlijk ook nieuwsgierig waar je op moet letten. Als het assortiment zó groot is, is het immers niet moeilijk om overweldigd te raken door het aanbod. Waar let je dan nog op?

Tips bij de aanschaf van een tweedehands motor

Natuurlijk kunnen we het ons voorstellen dat je direct verliefd bent als je een prachtige tweedehands motor ziet staan. Maar weet je ook zeker of deze in goede conditie is? Een tweedehands Harley Davidson kopen doe je natuurlijk niet zomaar, hier wil je lang plezier aan beleven. Wij geven je enkele tips bij de aanschaf van een tweedehands motor.

  • Ga je een motor voor de eerste keer bezichtigen? Neem dan iemand mee met een voorliefde voor motors. Iemand die hier vaak aan sleutelt of op een andere manier kennis heeft vergaard. Twee zien immers meer dan één.
  • Kijk eerst zorgvuldig naar het uiterlijk van de motor. Zijn er zichtbare beschadigingen? Kun je hier uit opmaken of de motor betrokken is geweest bij een ongeluk? Zit er roest op de spaken, bouten of andere delen? Het uiterlijk van de motor kan je al veel vertellen over de staat waarin deze verkeert.
  • Kijk nu ook naar de techniek van de motor. Neem eventueel een professional mee om de motor te controleren. Deze weet precies waar hij op moet letten. Zo voorkom je grote kosten in de toekomst.
  • Maak altijd een proefritje op de motor. Een nieuwe of tweedehands auto kopen doe je immers ook niet zomaar. Je moet wel weten hoe deze rijdt en of het echt wat voor jou is. Vraag daarom gerust of je een proefritje mag maken. Hierdoor weet je ook gelijk hoe soepel de motor over de weg beweegt.
Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Grote kortingsacties: zo vind jij de beste deal! 0 16

Grote kortingsacties- zo vind jij de beste deal!

Er zijn zowel online als in de winkels regelmatig grote kortingsacties te vinden. Vaak zien we deze bijvoorbeeld in het voor- en najaar, maar ook op speciale dagen zoals Black Friday. Dit lijkt dan ook het juiste moment om je slag te slaan. Maar is dat wel zo?

In de praktijk blijken veel acties eigenlijk een beetje tegen te vallen. Consumenten kunnen de verleiding van speciale acties niet weerstaan en vervolgens blijkt de prijs helemaal niet zo ver gezakt te zijn. Gelukkig geldt dit zeker niet voor alle acties. Wanneer je de kortingscodes goed in de gaten houdt en de actiedagen grondig onderzoekt, weet jij het kaf van het koren te onderscheiden en sluit je al snel de beste deal. Wij geven enkele tips!

Vergelijk prijzen

Een paar keer per jaar worden er in vrijwel alle winkels grote sales gehouden. Daarom kan het verstandig zijn om de prijzen van de verschillende aanbieders met elkaar te vergelijken. Soms willen winkeliers namelijk wel eens een slim trucje toepassen om zo de korting hoger te laten lijken dan hij in werkelijkheid is. Zo berekenen ze vaak een kortingspercentage van de adviesprijs, terwijl ze deze normaal gesproken niet hanteren en hier al onder gaan zitten. Hierdoor lijkt de korting veel gunstiger, terwijl je eigenlijk maar enkele euro’s tot helemaal niets bespaart.

kortingen

Let tevens op de prijshistorie van de winkel. In sommige situaties zien we dat winkeliers hun prijzen in aanloop naar de kortingsactie verhogen en vervolgens op de dag zelf een spectaculaire prijsdaling laten zien. Dit terwijl de waarde van de korting eigenlijk zwaar tegenvalt. Door op de prijshistorie te letten, bespaar jij jezelf een grote teleurstelling.

Let op de online acties

Vaak wacht men tot de acties ook in de winkel gelden, maar weten ze niet dat diezelfde actie online al een tijdje aan de gang is. Let daarom altijd op de acties die online gelden, zodat je producten die snel verkocht worden al gauw op de kop kunt tikken. Anders loop je het risico dat het aanbod in de winkel zeer beperkt is en je uiteindelijk nog misgrijpt. Bovendien zien we dat de acties online vaak gunstiger zijn, omdat je deze ook kunt combineren met andere kortingscodes of de prijzen van andere aanbieders gemakkelijker kunt vergelijken.

Let op de online acties

Sluit je aan bij een community

Iedereen is dol op koopjes! Daarom is het niet gek dat je op veel forums een overzicht van koopjes van dat moment kunt vinden. Hier wisselen online shoppers vaak handige tips uit, waardoor jij altijd weet waar je een specifiek item voor de laagste prijs kunt kopen. Dit lever dan ook een schat aan waardevolle informatie op. Schroom je daarom niet om je aan te sluiten bij een community, maar doe er je voordeel mee. Wanneer je het slim speelt, zal je merken dat je enorm veel geld kunt besparen. Van elektronica en meubels tot kleding en accessoires; werkelijk alles is online voor een mooie prijs te vinden. Als je maar weet waar je moet zoeken. Andere koopjesjagers helpen jou hier graag bij!

Waarom bowlen het ideale bedrijfsuitje is 0 30

Waarom bowlen het ideale bedrijfsuitje is

Bij een bedrijfsuitje hoort inspanning en competitie. Zo ontstaat er sfeer, zeker na afloop. De bal komt aan het rollen als je beweegt, oplet, en een wedstrijdgevoel krijgt. Die competitie kan ook op de werkvloer geen kwaad. Wil je een groepsverband creëren tussen al je collega’s, dan bezoek je hiervoor een gave bowlingbaan. Dat is All American Bowling in Noordwijkerhout. Hier ga je met je collega’s de strijd aan tijdens de Free Bowling Dinner Deal Weekdays.

Actie!

Het is tijd voor actie! Op de bowlingbaan, maar ook op het financiële vlak! Met een gezelschap kun je gratis bowlen! Reserveer vanaf 4 personen in het All American Grill restaurant, dan mag je gratis de baan op. Dat je meteen na het bowlen lekker kunt eten en drinken, is goud waard: zo hou je de sfeer vast. Het restaurant is dan ook populair bij veel bedrijven die een leuk bedrijfsfeestje in Noordwijkerhout zoeken. Vanaf 2 september tot en met april 2020, kun je elke maandag tot en met donderdag gratis bowlen.

Fraai, opzwepend en modern

Het is niet overdreven om te zeggen dat dit de beste bowlingbaan is die je hebt bezocht. Want deze is fraai, opzwepend en modern. De inrichting is hedendaags, met trendy decoratie, en compleet met diverse licht- en geluidseffecten die je in het spel trekken. Pakkend is ook het overzichtelijke digitale scorebord, dat je van tevoren laat instellen met de namen van je spelers en teams.

modern bowlen

Vers en riant eten

De beste afsluiting van je bedrijfsfeestje in Noordwijkerhout is eten op de Amerikaanse manier. Kies uit diverse verse vis- en vleesproducten. Zoals de All American Burger Hamburger, de Texas ribs of fish and chips. Ook kun je kiezen voor diverse plate-grill-deals en zo zelf alles aan tafel grillen! Daarnaast zijn er natuurlijk groenten, sauzen en broodjes. Na afloop doe je je te goed aan het dessertbuffet. Dat is onbeperkt scheppen in ijs, vers fruit, warme kersen, chocolade en slagroom!

Juist voor bedrijven

Bowlingcentrum All American Bowling is de aangewezen bestemming voor bedrijfsuitjes. Je rijdt gemakkelijk naar deze bowling in het Flamingo’s Partycenter. De verschillende speciale bowling-arrangementen zijn zeer voordelig. Tijdens de Free Bowling Dinner Deal Weekdays kun je met minimaal vier personen gratis bowlen. En het restaurant voorziet in de keuze uit wel zes verschillende gerechten.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks