Verhuizers over professionele verhuistools! 0 225

verhuizers

Ga je binnenkort verhuizen en je hebt tips nodig van echte verhuizers? Dan duizelt het je vast van de dingen die nog geregeld moeten worden. Daardoor dreig je al snel te vergeten dat de verhuizing van jouw huidige interieur ook nog eens soepeltjes moet verlopen. En verhuizen gaat echt niet over één dag ijs. Veel mannen geloven dat het enkel een kwestie is van alles snel in een busje laden en wegrijden, maar niets is minder waar. Zonder het treffen van de nodige voorbereidingen kan dit een enorme klus worden en zullen er ook met regelmaat fouten worden gemaakt. Maak het daarom voor jezelf een stuk gemakkelijker en zet op een rijtje wat jij nodig hebt om snel te kunnen verhuizen. Hier komen professionele verhuistools zeker bij te pas.

Waarom professionele verhuistools huren of kopen?

Verhuizen? Dat klusje klaren we wel even! Dat zou je misschien denken, maar niets is minder waar. Want voordat je het weet sta je met veel te zware dozen in je handen, sneuvelt er plotseling een geliefd meubelstuk of krijg je het witgoed niet eens van zijn plaats. En nee, dan ben je echt niet de enige! Het is niet voor niets dat er professionele verhuizers en verhuistools zijn. Verhuizen is niet eenvoudig. Het is zwaar, intensief en je moet weten wat je doet.

Voor een snelle, voorspoedige en bovenal veilige verhuizing is het daarom van belang dat je over de juiste verhuistools beschikt. Denk hierbij aan dingen die professionele verhuizers al standaard in hun verhuiswagen hebben liggen. Geen idee wat je je hierbij moet voorstellen? Hieronder vind je een lijstje met de belangrijkste verhuistools voor een snelle verhuizing.

Transport hondjes voor verhuizers

Bij honden denk je direct aan trouwe kameraden die je in alle tijden bij zullen staan. De term transport hondjes is dan ook eigenlijk nog niet zo gek. Hoewel dit echt niet betekent dat je jouw trouwe viervoeter opzadelt met zware dozen. Wel hebben we het hierbij over iets wat bijna net zo trouw en onmisbaar is tijdens een verhuizing. Met transport hondjes bedoelen we namelijk een stevig plankje met vier wielen. Deze is onmisbaar tijdens elke verhuizing en geeft eigenlijk een extra set handen waar je deze continu lijkt te missen.

Bovendien helpt een transport hondje ook om lichamelijke ongemakken te voorkomen. Door zware meubels en dozen op het verrijdbare plankje te verplaatsen, zorg je ervoor dat je je rug veel minder belast. Daarnaast zijn ze voorzien van fijne zwenkwielen, waardoor ze een zeer handig en wendbaar transportmiddel blijken te zijn.

Spanbanden

Spanbanden zijn écht onmisbaar tijdens iedere verhuizing. Hiermee voorkom je dat meubels en dozen gaan schuiven in de verhuiswagen en je straks met allerlei beschadigingen of gebroken spullen zit. Ze zijn niet alleen handig in de verhuiswagen, maar ook wanneer je bijvoorbeeld witgoed op een steekwagen vervoerd. Zo voorkom je dat dit gaat schuiven en er gevaarlijke situaties zullen ontstaan.

Steekwagen

Gemak dient de mens. Daarom is het belangrijk om het je tijdens de verhuizing zo gemakkelijk mogelijk te maken. Een steekwagen helpt niet alleen om je rug minder te belasten, maar zorgt er ook voor dat je grote meubels en apparaten eenvoudig met één persoon kunt vervoeren. Hierdoor heb je dus minder extra handen nodig tijdens de verbouwing. Iets wat zeker tijdens de huidige coronacrisis een prettig idee is.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

De elektrische fiets: helemaal van nu! 0 53

De elektrische fiets: helemaal van nu!

Uit onderzoek blijkt dat mensen met een e-bike meer energie verbruiken dan fietsers zonder trapondersteuning omdat ze veel vaker en langer fietsen. Je maximale snelheid van zo’n elektrische fiets is namelijk 25 kilometer per uur! En zo’n fiets is tegenwoordig helemaal in, niet alleen voor de oudere generatie maar ook voor jongeren kan zo’n fiets heel geschikt zijn. Voor als je bijvoorbeeld beperkte spierkracht hebt, of een andere fysieke beperking en niet zoveel kracht kunt of wilt zetten met je fiets. Maar je moet de term E-bike en pedelec niet met elkaar verwarren. Beiden worden onder de noemer elektrische fiets genoemd, maar het er is een essentieel verschil: een pedelec heeft trapondersteuning en een E-bike heeft een motor, daarbij hoef je dus zelf niet altijd iets te doen en kun je de motor al het werk voor jou laten doen. Welk model voor jou geschikt is kun je bijvoorbeeld lezen op Reviews over Amslod. Als je een goede conditie wilt behouden, is het natuurlijk aan te raden voor een model te kiezen waarbij je nog wel enige spierkracht moet leveren.

Diverse modellen

Er zijn heel veel modellen elektrische fietsen te koop. Online kun je veel lezen over elektrische fietsen kopen. En je alvast oriënteren omtrent welk model nu precies geschikt is voor jou. Ga je bijvoorbeeld voor een krachtige allrounder, of een goudkleurig jubileum model. Of wellicht voor een model met extra krachtige accu die je minder snel hoeft te verwisselen. Of een model met extra lage instap. Via Reviews over Amslod kom je gegarandeerd meer te weten over geschikte modellen voor jou. Ook is er een keus uit een elektrische fiets met voorwiel- of middenmotor. Die eerste is met name geschikt voor wat langere afstanden. Op een elektrische fiets met middenmotor kun je met name rijden als je je in een wat heuvelachtiger gebied gaat begeven.

Wat betaal je voor een elektrische fiets?

Maar wat betaal je nu eigenlijk voor een elektrische fiets? De prijs van een amslod fiets kan heel erg verschillen per model. Voor 1250 euro kun je al een redelijk model vinden. De prijs kan oplopen tot wel zo’n 6200 euro. Als je goed zoekt kun je misschien zelfs wel een tweedehands model vinden. Belangrijk is natuurlijk dat je een elektrische fiets koopt die bij jou past, je moet er jaren mee voort. Je kunt ook een eventuele proefrit maken op een elektrische fiets, op een terrein bij jou in de buurt, om er achter te komen of zo een vervoermiddel echt bij je past. Of je nu voor een E-bike kiest waarbij je niet hoeft te trappen en waarbij de motor alles doet, of een pedelec die trapondersteuning biedt, je koopt hoe dan ook een prachtig vervoermiddel waar je je jaren mee voort kunt. Bij amslod fietsen prijs kun je meer vinden over de kosten, en bij Reviews over Amslod krijg je ongetwijfeld meer duidelijkheid over elektrische fietsen kopen!

Summer 2021 collectie van Blue Industry 0 64

Summer 2021 collectie van Blue Industry

Hoewel de lente van 2021 koud en nat was in Nederland, is het weer de laatste weken gelukkig omgeslagen. De zon laat zich vaak zien en de temperaturen stijgen snel. We leven toe naar een zomer waarin de maatregelen omtrent Corona versoepeld worden en we hopelijk weer veel meer kunnen. Reden om je beste beentje voor te zetten qua outfit. Kan jouw kledingkast wel weer een update gebruiken? In dit artikel vertellen wij van Blue Industry wat de trends van 2021 zijn en welke kledingstukken je in onze zomercollectie voor heren terugziet dit jaar.  

Wat zijn de herentrends van 2021?

Dat mannen een stuk minder gevoelig zijn voor het kopen van de nieuwste modetrends dan vrouwen is algemeen bekend. Daarom zien we dat ontwerpers van kleding steeds meer kiezen voor kledingstukken met langdurige inspiratie. Zo hoef je niet meer ieder halfjaar iets nieuws te kopen. Hieronder hebben we drie trends neergezet die je na de zomer van 2021 nog steeds kunt dragen. Door het op de juiste manier te combineren ben jij degene die stijl aan je kleding toevoegt.

  • Minimalisme

Deze trend zien we al vanaf de jaren 90 steeds populairder worden. Geen wonder dat veel merken hierop inspelen. ‘Less is more’, wil zeggen dat je kiest voor een neutraal kleurenpallet. Met kleuren zoals wit, grijs of donkerblauw zit je altijd goed. Wil je toch een beetje extra stijl toevoegen in je minimalistische outfit? Kies er dan voor om kleding te dragen met een contrasterende pasvorm. Daarmee bedoelen we een wijd T-shirt op een strakke korte broek, of een strakke polo op een wat lossere jeans.

  • Knalkleuren

Het tegenovergestelde van het minimalisme zijn de felle kleuren die we dit seizoen terugzien. We bedoelen hier geen neonkleuren mee, maar andere rijke kleuren zoals blauw, oranje en groen. Je valt hierdoor net wat meer op. Uiteindelijk is het de combinatie van kleding die jouw outfit compleet maakt.

  • Pastelkleuren

Iedere zomer komen ook deze kleuren toch weer terug in de collectie. Begrijpelijk want, pastelkleuren werken eigenlijk voor iedereen en brengen op een subtiele manier een zomers gevoel mee. Doordat de pastelkleuren zacht zijn kun je ze gemakkelijk met elkaar combineren. In de combinatie van kleding kun je alle kanten op. Ga je liever voor iets neutraals, dan kun je pastel combineren met kleuren als wit of beige.

Wat kan ik verwachten van de High Summer collectie van Blue Industry?

De zomercollectie voor heren 2021 bestaat uit een breed assortiment. Op de webshop van Blue Industry vind je in de High Summer collectie T-shirts, polo’s en korte broeken. Geïnspireerd door bovenstaande trends kunnen we je kleding aanbieden die gemaakt zijn met oog voor detail en van mooie kwaliteiten. Door de ruime keuze heb je altijd iets om aan te trekken: een nette polo naar kantoor of een korte broek voor naar het strand. Kom je er niet uit of heb je inspiratie nodig? Onze specialisten van Blue Industry denken graag met je mee om jouw dresscode voor deze zomer uit te zoeken.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks