Zo verras je jouw moeder of partner met Moederdag 0 177

cadeau moederdag

Moederdag is dé dag van het jaar om jouw (schoon)moeder of moeder van je kinderen in het zonnetje te zetten. Laat haar weten hoeveel ze voor je betekent en hoeveel je haar waardeert in alles wat ze doet. Natuurlijk wil je deze dag goed aanpakken, maar hoe doe je dat eigenlijk? Welke cadeaus zal zij echt waarderen en hoe kan je haar nog meer in het zonnetje zetten? Wij zetten een aantal tips voor jou op een rijtje. Zo geef je haar een onvergetelijke Moederdag!

Zeg het met sieraden

Sieraden doen het eigenlijk altijd goed. Of het nu om een verjaardag, jubileum of een speciale feestdag gaat. Een vrouw kan je eigenlijk altijd wel bekoren met een mooie nieuwe armbanden, ring of ketting. Mannen trouwens ook. Maar voor welk sieraad kies je dan?

zeg het met sieraden

Allereerst is het belangrijk om te bedenken wat zij graag draagt. Is het iemand die al heel veel armbanden en ringen draagt? Dan zal een nieuw exemplaar al snel in een sieradenkistje belanden. Ga daarom voor iets unieks. Iets wat bij haar past en wat ze nog niet in haar bezit heeft. Zo weet je zeker dat ze het ook daadwerkelijk gaat dragen.

Wil je net iets extra’s doen? Kies dan voor een gegraveerd sieraad. Laat de namen van haar kinderen en/of kleinkinderen graveren voor een uniek en persoonlijk sieraad. Dat doet het altijd goed.

Parfum

Misschien enorm voor de hand liggend, maar ook parfum doet het altijd goed. Naast het rijtje van chocolade, wijn en een bos bloemen schiet je met parfum eigenlijk altijd wel in de roos. Toch kan het best lastig zijn om een geurtje voor iemand anders uit te zoeken. Een parfum is immers heel persoonlijk en ruikt bij iedereen anders. Daarom is het verstandig om op safe te spelen en voor een geurtje te kiezen die zij al een keer heeft gedragen. Zo weet je zeker dat ze het een lekkere geur vindt en sla je de plank niet volledig mis.

parfum moederdag

Knutselwerkjes

Natuurlijk ga jij als volwassen man niet knutselen voor je moeder. Maar je kunt het ook anders aanpakken. Maak bijvoorbeeld een fotocollage met de mooiste foto’s van jullie samen. Een knutselwerkje op hoog niveau.

Voor de moeder van jouw kinderen is het natuurlijk een heel ander verhaal. Ga samen met de kids aan de slag en maak een mooie verrassing voor mama. Als het maar met liefde gemaakt is, zal de boodschap altijd goed vallen!

Dagje weg

Natuurlijk hoef je niet per se een tastbaar cadeau te geven. Guess sieraden zijn natuurlijk nooit weg, maar je kan het ook op een andere manier aanpakken. Je kunt haar bijvoorbeeld verwennen met een heerlijk dagje weg. Moeders vinden niets fijner dan een dagje met hun kinderen. Iedereen beschikt tegenwoordig over zo’n drukke agenda dat de kans groot is dat een wekelijks bezoekje erbij in schiet. Je kan haar dan ook geen groter plezier doen dan een dagje weg met z’n tweeën of met alle kinderen en kleinkinderen erbij.

 

Wil je de moeder van jouw kinderen verrassen met een dagje weg? Leg haar dan heerlijk in de watten met een spa bezoekje en ga daarna uitgebreid uit eten. Dit geeft jullie niet alleen de kans om de relatie te versterken, maar biedt haar ook nog eens de nodige rust en ontspanning. Meer dan dat is niet nodig.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarom kiezen we steeds vaker voor led- verlichting 0 8

Waarom kiezen we steeds vaker voor led- verlichting

Het is alweer 100 jaar geleden dat de gloeilamp werd uitgevonden. De gloeilamp was de uitvinding om donkere plaatsen te voorzien van licht. In de huidige tijd volgen technologische ontwikkelingen elkaar in snel tempo op en zo ook op het gebied van verlichting. Op dit moment kiezen steeds meer particulieren en bedrijven voor led- verlichting. Waarom? Dat gaan we je vertellen in dit artikel!

Betekenis van led

Het woordje ‘led’ staat voor ‘Light Emitting Diode’ oftewel lichtgevende diode. Led- lampen zijn energiezuinig en produceren evenveel licht als de traditionele gloeilamp.  Daarnaast bevatten led- lampen ook geen giftige stoffen. Ook niet onbelangrijk aangezien we allemaal steeds meer milieubewuster zijn gaan leveren. Kortom het is een nieuwe generatie lamp welke nu en in de toekomst een belangrijke plaats gaat innemen in de samenleving.

Groen karakter

Het lage energieverbruik hebben we in het vorige hoofdstuk al genoemd. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar natuurlijk ook voor uw eigen portemonnee. Ken je dat moment nog dat je een gloeilamp wilde vervangen voor een nieuwe? Vaak moest je eerst even wachten totdat de gloeilamp was afgekoeld om je handen niet te branden. Ook dat is met de komst van led- verlichting verleden tijd. Het vervangen van een led- lamp hoeft ook minder vaak te gebeuren, omdat deze langer mee gaat. Daarnaast zorgt minder hitte ook voor minder opwarming van de aarde.

Zakelijke markt

Met een led- lamp kun je meer dan 70% besparen ten opzichte van traditionele verlichting. Ook zijn led- lampen minder fel en daardoor kunnen werknemers zich beter focussen op de werkvloer. Deze fikse besparing op de energiekosten is voor veel bedrijven de hoofdreden om de traditionele verlichting te vervangen voor led- lampen. Natuurlijk is de aanschaf van led- lampen niet heel goedkoop. Maar deze investering verdien in de toekomst gegarandeerd terug. Een andere reden waarom bedrijven kiezen voor led- verlichting is om een bijdrage te leveren aan de gestelde klimaatdoelen vanuit de overheid.

Dimbare led- verlichting

Veel particulieren maken gebruik van dimmers om de verlichting minder fel te laten schijnen. Dit kom je vaak tegen in hal of woonkamer. Ben je voornemens om over te stappen op led- verlichting? Dan is het aan te raden om de oude licht dimmer te vervangen voor een led- dimmer. Waarom? Omdat de oude dimmers die gebruikt worden bij gloeilampen vaak niet geschikt zijn voor led- lampen. Tot slot is het belangrijk om vooraf informatie over te winnen of een led- lamp wel dimbaar is. Dat is namelijk niet altijd het geval.

De APK is er niet voor niets 0 23

De APK is er niet voor niets

Als je van te voren zou weten welk onderdeel van jouw auto vervangen zou moeten worden om meer kosten te voorkomen dan zou je veel geld kunnen besparen. Helaas werkt het zo niet! Je hebt in de meeste gevallen geen flauwe notie wanneer er iets kapot zal gaan bij jouw auto. Bij een APK wordt gekeken of de auto aan wettelijke veiligheids- en milieueisen voldoet en of er onderdelen (bijna) kapot zijn. Voorkom dat je auto tijdens de APK wordt afgekeurd en kijk hem vooraf zelf na. Vaak zijn het kleine dingen waarop de auto wordt afgekeurd zoals een niet werkend achterlicht of slechte ruitenwisserbladen. Het RDW heeft een APK keuringsschema waarop precies te zien is wanneer een auto gekeurd moet worden. 

Hoe kun je besparen op onderhoudskosten van je auto?

Wanneer je denkt te bezuinigen op het overslaan van een onderhoudsbeurt van je auto kom je bedrogen uit. Een goed onderhouden auto (met ingevuld onderhoudsboekje) brengt meer op bij de verkoop dan een auto met achterstallig onderhoud. Daarnaast is goed onderhoud ook een nodig om de veiligheid te garanderen. Veel onderhoud kun je zelf verrichten zoals bijvoorbeeld zelf de olie controleren en bijvullen. De bandenspanning en de verlichting kun je ook makkelijk zelf controleren en wanneer deze in orde zijn verhoogt dat ook de veiligheid. Deze kleine gebreken kun je makkelijk zelf vervangen. Bij reservedelenstore.nl auto onderdelen vind je meer dan 1 miljoen merk gerelateerde onderdelen. Door gebruik te maken van merk gerelateerde onderdelen weet je zeker dat jouw onderdelen de juiste kwaliteit hebben.

Mogelijkheden voor eigen reparatie van auto’s beperkt

Auto’s worden door alle nieuwe techniek steeds minder geschikt om zelf te repareren. Dit komt door alle nieuwe elektronica en omdat de motoren van steeds meer automerken zijn voorzien van sensoren en elektronische aansturing. Toch zijn er nog onderdelen van een auto die jezelf probleemloos kunt repareren ook al hangt dit sterk af van jouw eigen technische kennis. Heeft jouw auto nog traditionele gloeilampen als verlichting dan kun je hiervan eenvoudig zelf de lampen vervangen. Dit geldt ook voor het vervangen van ruitenwisserbladen, bougies en de accu. Wanneer je deze onderdelen besteld via reservedelenstore.nl dan bespaar je veel geld. Daarnaast spaar je ook een bezoek aan de garage uit. Helaas zul je voor problemen met de auto-elektronica, het koelsysteem, de airco, de motor en de versnelling altijd naar een garage moeten. Dit kun je bij de huidige auto’s niet meer zelf herstellen.

Beter uit met merk gerelateerde onderdelen

Wanneer je zelf onderdelen gaat vervangen gebruik dan alleen merk gerelateerde onderdelen. Deze zijn het meest geschikt voor jouw auto en voldoen aan alle kwaliteitsnormen en eisen. Merk gerelateerde onderdelen kun je eenvoudig bestellen via reservedelenstore.nl. Hier vind je voor elk merk auto de juiste onderdelen.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks