Zo verras je jouw moeder of partner met Moederdag 0 20

cadeau moederdag

Moederdag is dé dag van het jaar om jouw (schoon)moeder of moeder van je kinderen in het zonnetje te zetten. Laat haar weten hoeveel ze voor je betekent en hoeveel je haar waardeert in alles wat ze doet. Natuurlijk wil je deze dag goed aanpakken, maar hoe doe je dat eigenlijk? Welke cadeaus zal zij echt waarderen en hoe kan je haar nog meer in het zonnetje zetten? Wij zetten een aantal tips voor jou op een rijtje. Zo geef je haar een onvergetelijke Moederdag!

Zeg het met sieraden

Sieraden doen het eigenlijk altijd goed. Of het nu om een verjaardag, jubileum of een speciale feestdag gaat. Een vrouw kan je eigenlijk altijd wel bekoren met een mooie nieuwe armbanden, ring of ketting. Mannen trouwens ook. Maar voor welk sieraad kies je dan?

zeg het met sieraden

Allereerst is het belangrijk om te bedenken wat zij graag draagt. Is het iemand die al heel veel armbanden en ringen draagt? Dan zal een nieuw exemplaar al snel in een sieradenkistje belanden. Ga daarom voor iets unieks. Iets wat bij haar past en wat ze nog niet in haar bezit heeft. Zo weet je zeker dat ze het ook daadwerkelijk gaat dragen.

Wil je net iets extra’s doen? Kies dan voor een gegraveerd sieraad. Laat de namen van haar kinderen en/of kleinkinderen graveren voor een uniek en persoonlijk sieraad. Dat doet het altijd goed.

Parfum

Misschien enorm voor de hand liggend, maar ook parfum doet het altijd goed. Naast het rijtje van chocolade, wijn en een bos bloemen schiet je met parfum eigenlijk altijd wel in de roos. Toch kan het best lastig zijn om een geurtje voor iemand anders uit te zoeken. Een parfum is immers heel persoonlijk en ruikt bij iedereen anders. Daarom is het verstandig om op safe te spelen en voor een geurtje te kiezen die zij al een keer heeft gedragen. Zo weet je zeker dat ze het een lekkere geur vindt en sla je de plank niet volledig mis.

parfum moederdag

Knutselwerkjes

Natuurlijk ga jij als volwassen man niet knutselen voor je moeder. Maar je kunt het ook anders aanpakken. Maak bijvoorbeeld een fotocollage met de mooiste foto’s van jullie samen. Een knutselwerkje op hoog niveau.

Voor de moeder van jouw kinderen is het natuurlijk een heel ander verhaal. Ga samen met de kids aan de slag en maak een mooie verrassing voor mama. Als het maar met liefde gemaakt is, zal de boodschap altijd goed vallen!

Dagje weg

Natuurlijk hoef je niet per se een tastbaar cadeau te geven. Guess sieraden zijn natuurlijk nooit weg, maar je kan het ook op een andere manier aanpakken. Je kunt haar bijvoorbeeld verwennen met een heerlijk dagje weg. Moeders vinden niets fijner dan een dagje met hun kinderen. Iedereen beschikt tegenwoordig over zo’n drukke agenda dat de kans groot is dat een wekelijks bezoekje erbij in schiet. Je kan haar dan ook geen groter plezier doen dan een dagje weg met z’n tweeën of met alle kinderen en kleinkinderen erbij.

 

Wil je de moeder van jouw kinderen verrassen met een dagje weg? Leg haar dan heerlijk in de watten met een spa bezoekje en ga daarna uitgebreid uit eten. Dit geeft jullie niet alleen de kans om de relatie te versterken, maar biedt haar ook nog eens de nodige rust en ontspanning. Meer dan dat is niet nodig.

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Op zoek naar een nieuwe hobby? Kies voor een drone! 0 14

nieuwe hobby drone

Elke hobby helpt bij ontspannen, je vrije tijd goed besteden en het stimuleren van de geest. Een hobby is daarmee van grote invloed op je gemoedstoestand. Genoeg redenen dus om zelf ook aan de slag te gaan met het vinden van een nieuwe hobby. Enkel zeggen ‘ik zoek een hobby’ doet echter niks. Je moet wel echt op zoek gaan, de mogelijkheden bekijken, research doen. Op zoek naar een nieuwe hobby? Heb je dan wel eens een drone overwogen? Een drone? Ja, je hoort het goed. Steeds meer mannen genieten van de talloze mogelijkheden van een drone. Drones zijn dan ook echt te gek en je kunt er ontzettend veel mee ondernemen. In dit artikel vertellen we alles wat je wilt weten over een drone en hoe je deze als hobby kunt gebruiken.

Grote snelheid bereiken

Drones zijn, in tegenstelling tot wat je misschien zou denken, ontzettend snel. Door de aerodynamische vormgeving is het voor een drone heel gemakkelijk om snelle bochten te maken en hoge snelheden te bereiken. Hierdoor is het mogelijk om mee te doen met stuntvliegen of races. Soms worden dit soort activiteiten op grote schaal gehouden in ons land. Dan komen er drone-vliegers vanuit het hele land samen om een race te houden. Super leuk en zo ontmoet je ook nog eens andere mannen die deze hobby delen!

snelheid Drone

Let wel op: als je je drone voor stuntvliegen of races wilt gebruiken, zal je veel vragen van het apparaat. Daarom is het belangrijk dat je deze voldoende bescherming biedt. Online vind je gelukkig enorm veel accessoires die de drone beschermen als je hem op deze manier wilt gebruiken.

Verkennende functie

Drones worden ook steeds vaker door Nederlandse hulpdiensten ingezet. Vooral om de situatie van afstand te beoordelen en alvast te verkennen. Zo kunnen de hulpdiensten adequaat handelen en komt de situatie niet rauw op hun dak. Ook bij incidenten met bergbeklimmers of zwemmers wordt de drone regelmatig ingezet Deze kan met behulp van een warmtesensor mensen lokaliseren. Daardoor kunnen reddingsdiensten sneller ter plaatste zijn. Ook als amateur kan je de drone gebruiken als verkenner. Misschien wel om de situatie in de straten rondom het huis te verkennen. De mogelijkheden zijn eindeloos!

Filmpjes en foto’s maken

Dit is voor veel mensen de belangrijkste reden om voor een drone te kiezen. Een drone is namelijk uitstekend geschikt voor het maken van foto’s of filmpjes. Doordat je de drone op afstand kunt besturen, kan je vanuit de lucht de mooiste plaatjes maken. Het is bij de meeste drones zelfs mogelijk om van een externe camera gebruik te maken.

filmpjes en foto's drone

Denk er echter wel aan dat er wettelijke regels gelden voor het gebruik van een drone. Zo is het niet toegestaan om op alle locaties gebruik te maken van een drone. Hiermee probeert de regering te voorkomen dat mensen in privé situaties gefilmd worden. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Je mag de drone dan ook alleen op aangewezen plekken gebruiken en je mag het vliegverkeer onder geen beding storen. Hou altijd rekening met de wetgeving. Wil je toch een keer de regels wat buigen? Waarborg dan in elk geval de privacy en veiligheid van anderen. Zo geniet je van een fijne hobby, zonder dat dit van overlast is voor anderen.

Lekker makkelijk: vliegen vanaf Eindhoven 0 30

vliegen vanaf Eindhoven

Ga je binnenkort op vliegvakantie en begint deze reis vanaf Eindhoven Airport? Dan geniet je straks van vele voordelen. In Nederland kiezen de meeste mensen tussen een vliegreis vanaf Schiphol Amsterdam of Eindhoven Airport. Logischerwijs zal je, als je in de buurt van Eindhoven woont, eerder voor Eindhoven Airport kiezen. Dit is immers wel zo gemakkelijk. Maar wist je dat vliegen vanaf Eindhoven ook nog eens talloze voordelen oplevert? Wij zetten die voordelen voor jou op een rijtje.

Gemakkelijk bereikbaar

In tegenstelling tot wat je misschien zou denken is luchthaven Schiphol voor de meeste mensen minder goed bereikbaar dan Eindhoven. Om op dit luchthaven aan te komen, moet je vaak al een hele reis afleggen en dan moet de echte vlucht nog beginnen. Daar zitten de meeste mensen niet op te wachten. Eindhoven Airport is naast de snelweg gelegen en is vanuit meerdere hoeken van ons land makkelijk te bereiken. Vooral wanneer je hier natuurlijk al niet zo ver vandaan woont. Eindhoven Airport biedt zo een oplossing voor mensen die de reis naar Schiphol te lang vinden.

Gemakkelijk bereikbaar vliegveld eindhoven

Kleine luchthaven

Eindhoven Airport is veel minder druk dan luchthaven Schiphol. Dit komt vooral omdat er alleen Europese vluchten uit Eindhoven vertrekken. Daarnaast is het een veel kleinere luchthaven, waardoor ze over minder vluchten beschikken. Dit vinden veel mensen een groot voordeel. Het is veel overzichtelijker en de loopafstanden tussen de verschillende gates zijn kleiner. Hierdoor is het niet noodzakelijk om uren van tevoren op de luchthaven aan te komen. Je bent snel ingecheckt en kunt snel vertrekken. Urenlang wachten is niet meer nodig. Bovendien is er maar één bagageband bij terugkomst. Hierdoor ben je ook weer snel vertrokken als je moe bent na een lange vliegreis.

Hou wel in je achterhoofd dat er minder winkeltjes en bezienswaardigheden op het vliegveld te vinden zijn. Neem daarom altijd iets mee om de tijd te doden. Zeker als je met kleine kinderen reist is het belangrijk om ze af te leiden totdat de vlucht begint.

kleine luchthaven eindhoven

Welke vliegmaatschappijen vliegen via Eindhoven?

De meeste Nederlandse vliegmaatschappijen beschikken over vluchten vanaf Eindhoven Airport. Bij sommige vluchten is het zelfs enkel mogelijk om via Eindhoven te vliegen. Controleer dit daarom altijd goed bij het boeken van een vliegticket. Zo voorkom je nare verrassingen voordat de vakantie begint. Naast de bekende dure vliegtuigmaatschappijen, zien we ook dat prijsvechters vanaf Eindhoven vliegen. Denk bijvoorbeeld aan Transavia. Met deze vliegtuigmaatschappij is het mogelijk om naar diverse Europese bestemmingen te vliegen via Eindhoven Airport. Zo beschik je niet alleen over de goedkoopste tickets, maar ook nog eens een fijne en makkelijk te bereiken luchthaven.

Jij houdt je bezig met het vinden van de perfecte mannenvakantie en de luchthaven staat al op jou te wachten. Vliegen wordt zo een waar feestje!

Ideaal voor zakenreizen 

Vaak zien we dat mannen via Eindhoven Airport op zakenreis vertrekken. Dit is ook niet zonder reden. Door de snelle in- en uitcheck regeling, ben je binnen no-time op de plaats van bestemming en ben je ook zo weer thuis. Daarnaast gaan de meeste zakenreizen naar plaatsen binnen Europa. Hierdoor worden deze meestal via Eindhoven Airport geregeld. Makkelijk en snel, dat is Eindhoven Airport!

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks