Verrassing van Samsung: de nieuwe Galaxy S20 0 49

De naam van het nieuwe toestel van Samsung komt als een volledige verrassing. Traditiegetrouw volgen de namen van de toestellen elkaar op in een opeenvolgende nummering. Niemand snapt dus waarom de Galaxy S20 ineens de opvolger wordt van het laatste toestel: de Samsung Galaxy S10. Het klinkt dus een beetje als een hoax. Echter heeft Samsung zelf ook bevestigd dat de Galaxy S20 in 2020 op de markt komt. Ben je een Samsung-fan en wil je graag alles over dit nieuwe toestel weten? Lees dan vooral verder. In dit blogartikel lichten we een tipje van de sluier op.

Waarom een Samsung Galaxy S20?

De nieuwsgierigheid ontstond door verschillende lekken op Twitter. Op 24 december kwam Twitteraar ‘Ice Universe’, die vaker als eerste updates over Samsung meldt, de naam van de Galaxy S20. Meer vertelde hij niet. Daarom dachten heel veel mensen dat dit een stunt zou zijn, maar niets is minder waar. Samsung bevestigde zelf ook dat de Samsung Galaxy S20 in 2020 op de markt komt. De reden is dat zij als telefoonfabrikant in het nieuwe decennium ook een nieuw begin willen maken. Later volgden er weer geruchten dat dit toestel toch een Galaxy S11 zou worden. Het grote publiek is er nu vrijwel zeker over dat het toestel als een Galaxy S20 wordt gelanceerd. Zelfs retailers spelen hier op in. Zelfs een beschermhoesje Samsung Galaxy S20 is al verkrijgbaar.

Galaxy S20

De specificaties

Hoe dit nieuwe toestel straks ook moge heten, de specificaties zijn geavanceerd en veelbelovend. De liefhebbers wacht straks een 108 megapixel camera en een 48 megapixel camera met 10x optische zoom. Verder krijgt het nieuwe toestel van Samsung een batterij van 5000 mAh. Hij is dus heel snel op te laden met 45W. In de Samsung Galaxy S10 was 12 GB werkgeheugen de uitgebreide keuze. De Samsung Galaxy S20 biedt dit aan als een standaard uitvoering.

Een andere ontwikkeling op de telecommarkt is dat in 2020 het 5G-netwerk wordt uitgerold door de grote providers. Zodoende gaan de geruchten dat de S20 straks ook te verbinden is met het 5G-netwerk. Dit gold overigens ook voor de S10 in Duitsland. Onze Oosterburen lopen namelijk iets voor met de uitrol van het nieuwe 5G-netwerk. Al deze nieuwe opties hebben wel een prijskaartje. Voor de Galaxy S20 betaal je straks naar verwachting 900 euro. De Galaxy S20 Plus kost om en nabij 1000 euro. Als echte liefhebber heb je dit er vast voor over. Bovendien is het toestel toch nog goedkoper dan de telefoons van grote concurrent Apple. Een ander gerucht was dat de nieuwe Samsung een flexibel scherm zou krijgen, maar deze ontwikkeling lijkt voorlopig nog niet aan de orde.

Releasedatum Samsung Galaxy S20

Nog maar een maandje wachten en dan weet de wereld (en Nederland) meer over het nieuwe paradepaardje van de Zuid-Koreaanse telefoonfabrikant. De Samsung Galaxy smartphones worden geïntroduceerd op de wereldwijde telefoonbeurs MWC op 24 februari. Daarna gaan ze in de verkoop. Veel zekerheid is er nog niet. Wel weten wij dat heel Samsung-liefhebbend Nederland in spanning afwacht. Zit jij ook op dit nieuwe toestel te wachten?

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Waarom kiezen we steeds vaker voor led- verlichting 0 8

Waarom kiezen we steeds vaker voor led- verlichting

Het is alweer 100 jaar geleden dat de gloeilamp werd uitgevonden. De gloeilamp was de uitvinding om donkere plaatsen te voorzien van licht. In de huidige tijd volgen technologische ontwikkelingen elkaar in snel tempo op en zo ook op het gebied van verlichting. Op dit moment kiezen steeds meer particulieren en bedrijven voor led- verlichting. Waarom? Dat gaan we je vertellen in dit artikel!

Betekenis van led

Het woordje ‘led’ staat voor ‘Light Emitting Diode’ oftewel lichtgevende diode. Led- lampen zijn energiezuinig en produceren evenveel licht als de traditionele gloeilamp.  Daarnaast bevatten led- lampen ook geen giftige stoffen. Ook niet onbelangrijk aangezien we allemaal steeds meer milieubewuster zijn gaan leveren. Kortom het is een nieuwe generatie lamp welke nu en in de toekomst een belangrijke plaats gaat innemen in de samenleving.

Groen karakter

Het lage energieverbruik hebben we in het vorige hoofdstuk al genoemd. Dat is niet alleen goed voor het milieu maar natuurlijk ook voor uw eigen portemonnee. Ken je dat moment nog dat je een gloeilamp wilde vervangen voor een nieuwe? Vaak moest je eerst even wachten totdat de gloeilamp was afgekoeld om je handen niet te branden. Ook dat is met de komst van led- verlichting verleden tijd. Het vervangen van een led- lamp hoeft ook minder vaak te gebeuren, omdat deze langer mee gaat. Daarnaast zorgt minder hitte ook voor minder opwarming van de aarde.

Zakelijke markt

Met een led- lamp kun je meer dan 70% besparen ten opzichte van traditionele verlichting. Ook zijn led- lampen minder fel en daardoor kunnen werknemers zich beter focussen op de werkvloer. Deze fikse besparing op de energiekosten is voor veel bedrijven de hoofdreden om de traditionele verlichting te vervangen voor led- lampen. Natuurlijk is de aanschaf van led- lampen niet heel goedkoop. Maar deze investering verdien in de toekomst gegarandeerd terug. Een andere reden waarom bedrijven kiezen voor led- verlichting is om een bijdrage te leveren aan de gestelde klimaatdoelen vanuit de overheid.

Dimbare led- verlichting

Veel particulieren maken gebruik van dimmers om de verlichting minder fel te laten schijnen. Dit kom je vaak tegen in hal of woonkamer. Ben je voornemens om over te stappen op led- verlichting? Dan is het aan te raden om de oude licht dimmer te vervangen voor een led- dimmer. Waarom? Omdat de oude dimmers die gebruikt worden bij gloeilampen vaak niet geschikt zijn voor led- lampen. Tot slot is het belangrijk om vooraf informatie over te winnen of een led- lamp wel dimbaar is. Dat is namelijk niet altijd het geval.

De APK is er niet voor niets 0 22

De APK is er niet voor niets

Als je van te voren zou weten welk onderdeel van jouw auto vervangen zou moeten worden om meer kosten te voorkomen dan zou je veel geld kunnen besparen. Helaas werkt het zo niet! Je hebt in de meeste gevallen geen flauwe notie wanneer er iets kapot zal gaan bij jouw auto. Bij een APK wordt gekeken of de auto aan wettelijke veiligheids- en milieueisen voldoet en of er onderdelen (bijna) kapot zijn. Voorkom dat je auto tijdens de APK wordt afgekeurd en kijk hem vooraf zelf na. Vaak zijn het kleine dingen waarop de auto wordt afgekeurd zoals een niet werkend achterlicht of slechte ruitenwisserbladen. Het RDW heeft een APK keuringsschema waarop precies te zien is wanneer een auto gekeurd moet worden. 

Hoe kun je besparen op onderhoudskosten van je auto?

Wanneer je denkt te bezuinigen op het overslaan van een onderhoudsbeurt van je auto kom je bedrogen uit. Een goed onderhouden auto (met ingevuld onderhoudsboekje) brengt meer op bij de verkoop dan een auto met achterstallig onderhoud. Daarnaast is goed onderhoud ook een nodig om de veiligheid te garanderen. Veel onderhoud kun je zelf verrichten zoals bijvoorbeeld zelf de olie controleren en bijvullen. De bandenspanning en de verlichting kun je ook makkelijk zelf controleren en wanneer deze in orde zijn verhoogt dat ook de veiligheid. Deze kleine gebreken kun je makkelijk zelf vervangen. Bij reservedelenstore.nl auto onderdelen vind je meer dan 1 miljoen merk gerelateerde onderdelen. Door gebruik te maken van merk gerelateerde onderdelen weet je zeker dat jouw onderdelen de juiste kwaliteit hebben.

Mogelijkheden voor eigen reparatie van auto’s beperkt

Auto’s worden door alle nieuwe techniek steeds minder geschikt om zelf te repareren. Dit komt door alle nieuwe elektronica en omdat de motoren van steeds meer automerken zijn voorzien van sensoren en elektronische aansturing. Toch zijn er nog onderdelen van een auto die jezelf probleemloos kunt repareren ook al hangt dit sterk af van jouw eigen technische kennis. Heeft jouw auto nog traditionele gloeilampen als verlichting dan kun je hiervan eenvoudig zelf de lampen vervangen. Dit geldt ook voor het vervangen van ruitenwisserbladen, bougies en de accu. Wanneer je deze onderdelen besteld via reservedelenstore.nl dan bespaar je veel geld. Daarnaast spaar je ook een bezoek aan de garage uit. Helaas zul je voor problemen met de auto-elektronica, het koelsysteem, de airco, de motor en de versnelling altijd naar een garage moeten. Dit kun je bij de huidige auto’s niet meer zelf herstellen.

Beter uit met merk gerelateerde onderdelen

Wanneer je zelf onderdelen gaat vervangen gebruik dan alleen merk gerelateerde onderdelen. Deze zijn het meest geschikt voor jouw auto en voldoen aan alle kwaliteitsnormen en eisen. Merk gerelateerde onderdelen kun je eenvoudig bestellen via reservedelenstore.nl. Hier vind je voor elk merk auto de juiste onderdelen.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks