Verrassing van Samsung: de nieuwe Galaxy S20 0 305

De naam van het nieuwe toestel van Samsung komt als een volledige verrassing. Traditiegetrouw volgen de namen van de toestellen elkaar op in een opeenvolgende nummering. Niemand snapt dus waarom de Galaxy S20 ineens de opvolger wordt van het laatste toestel: de Samsung Galaxy S10. Het klinkt dus een beetje als een hoax. Echter heeft Samsung zelf ook bevestigd dat de Galaxy S20 in 2020 op de markt komt. Ben je een Samsung-fan en wil je graag alles over dit nieuwe toestel weten? Lees dan vooral verder. In dit blogartikel lichten we een tipje van de sluier op.

Waarom een Samsung Galaxy S20?

De nieuwsgierigheid ontstond door verschillende lekken op Twitter. Op 24 december kwam Twitteraar ‘Ice Universe’, die vaker als eerste updates over Samsung meldt, de naam van de Galaxy S20. Meer vertelde hij niet. Daarom dachten heel veel mensen dat dit een stunt zou zijn, maar niets is minder waar. Samsung bevestigde zelf ook dat de Samsung Galaxy S20 in 2020 op de markt komt. De reden is dat zij als telefoonfabrikant in het nieuwe decennium ook een nieuw begin willen maken. Later volgden er weer geruchten dat dit toestel toch een Galaxy S11 zou worden. Het grote publiek is er nu vrijwel zeker over dat het toestel als een Galaxy S20 wordt gelanceerd. Zelfs retailers spelen hier op in. Zelfs een beschermhoesje Samsung Galaxy S20 is al verkrijgbaar.

Galaxy S20

De specificaties

Hoe dit nieuwe toestel straks ook moge heten, de specificaties zijn geavanceerd en veelbelovend. De liefhebbers wacht straks een 108 megapixel camera en een 48 megapixel camera met 10x optische zoom. Verder krijgt het nieuwe toestel van Samsung een batterij van 5000 mAh. Hij is dus heel snel op te laden met 45W. In de Samsung Galaxy S10 was 12 GB werkgeheugen de uitgebreide keuze. De Samsung Galaxy S20 biedt dit aan als een standaard uitvoering.

Een andere ontwikkeling op de telecommarkt is dat in 2020 het 5G-netwerk wordt uitgerold door de grote providers. Zodoende gaan de geruchten dat de S20 straks ook te verbinden is met het 5G-netwerk. Dit gold overigens ook voor de S10 in Duitsland. Onze Oosterburen lopen namelijk iets voor met de uitrol van het nieuwe 5G-netwerk. Al deze nieuwe opties hebben wel een prijskaartje. Voor de Galaxy S20 betaal je straks naar verwachting 900 euro. De Galaxy S20 Plus kost om en nabij 1000 euro. Als echte liefhebber heb je dit er vast voor over. Bovendien is het toestel toch nog goedkoper dan de telefoons van grote concurrent Apple. Een ander gerucht was dat de nieuwe Samsung een flexibel scherm zou krijgen, maar deze ontwikkeling lijkt voorlopig nog niet aan de orde.

Releasedatum Samsung Galaxy S20

Nog maar een maandje wachten en dan weet de wereld (en Nederland) meer over het nieuwe paradepaardje van de Zuid-Koreaanse telefoonfabrikant. De Samsung Galaxy smartphones worden geïntroduceerd op de wereldwijde telefoonbeurs MWC op 24 februari. Daarna gaan ze in de verkoop. Veel zekerheid is er nog niet. Wel weten wij dat heel Samsung-liefhebbend Nederland in spanning afwacht. Zit jij ook op dit nieuwe toestel te wachten?

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Boodschappen online bestellen 0 24

Boodschappen online bestellen

Ben je onlangs verhuisd en naarstig op zoek naar een snelle manier om jouw voorraadkasten te vullen? Het doen van boodschappen in de dichtstbijzijnde supermarkt is leuk om alvast een beetje de omgeving te leren kennen, maar voor grote boodschappen is het verre van praktisch. Het scheelt een hoop gesjouw en gestress wanneer je je boodschappen online bestelt en gemakkelijk laat thuisbezorgen. Zeker wanneer je nog met spierpijn zit van de verhuizing, is het prettig dat het inrichten van je keukenkastjes het enige is wat je nog zelf moet doen.

Online boodschappen bestellen

Het online bestellen van boodschappen is natuurlijk niet nieuw. Veel supermarkten bieden deze service al een poosje aan. Maar een supermarkt die zich volledig online bevindt, biedt veel voordelen ten opzichte van een extra service van een fysieke supermarktketen. Ten eerste kan een online supermarkt zich volledig richten op het aanbieden van deze dienst en daardoor is de geboden service en klantvriendelijkheid veel hoger dan bij bedrijven die met meerdere taken te maken hebben. Ten tweede kunnen de kosten flink worden gedrukt omdat er minder uitgaves zijn. Zo wordt er onder meer bezuinigd op supermarktbevoorrading en kassapersoneel. Deze besparing kan worden doorberekend aan de klant, waardoor het te betalen bedrag bij het online boodschappen bestellen een stuk lager uit kan vallen dan je gewend bent. Tel daar bij op dat het sowieso voordeliger is om in bulkverpakkingen in te kopen in plaats van kleine portieverpakkingen en je rekent jezelf al helemaal rijk!

Geen kosten maken om naar de supermarkt te gaan

Als je dan toch aan het uitrekenen bent hoeveel je kunt besparen door jouw boodschappen online te bestellen, vergeet dan ook zeker niet de kosten van je eigen vervoer mee te rekenen. Als jij altijd op de fiets boodschappen doet, dan is dat natuurlijk super, maar een krat bier of een grootverpakking cola vervoeren wordt dan al erg lastig. Voor grote boodschappen pakken we toch al vrij snel de auto. Ook willen we dan graag een groter aanbod dan de lokale supermarkt heeft en rijden we dus algauw naar een supermarkt een eindje verderop. Waarschijnlijk sta je er niet bij stil, maar juist deze kleine ritjes zijn enorm slopend voor het milieu en je portemonnee, maar zeker ook voor de gezondheid van jouw auto, die alweer op de bestemming is voordat deze überhaupt is warmgedraaid. Door je boodschappen thuis te laten bezorgen, kan jouw auto lekker op de oprit blijven staan en dat scheelt een hoop geld!

Boodschappen laten bezorgen vanaf € 50,-

Je vraagt je misschien af of er geen verborgen kosten zijn bij het online bestellen van jouw boodschappen. Hoe is het immers mogelijk om zo goedkoop boodschappen te doen en deze dan ook nog een te laten thuisbezorgen? Wanneer je een bestelling vanaf € 50,- plaatst, loont het voor de online supermarkt om jouw boodschappen thuis te brengen. Daarom is er ook een minimum bestelbedrag ingesteld. Ook kan de online supermarkt vanaf een bepaald bedrag waar maken dat de boodschappen gratis worden thuisbezorgd. Zo geldt bijvoorbeeld dat de online supermarkt jouw boodschappen bezorgen gratis vanaf € 50,-. Dat lijkt misschien een flink bedrag, zeker wanneer de boodschappen online zo goedkoop zijn, maar als jij je voorraadkast volledig wil vullen dan zal je zien dat je een flink volume nodig hebt en dan is dat minimale bestelbedrag zo bij elkaar gespaard!

Scooter kopen? Zo kies je de juiste scooter voor jou! 0 31

Scooter kopen

Met een scooter door de stad cruisen op weg naar een leuk terras, het strand of naar vrienden. Zie je het al voor je? Een scooter is perfect voor kleine en grote ritjes. Nooit meer in de file staan, goedkoop in aanschaf en brandstof en ook nog eens heel trendy. Een scooter kopen heeft echt veel voordelen voor jou. Wil je een scooter kopen, maar weet je niet welke scooter het beste bij je past? Dankzij deze tips cruise jij binnenkort geheel in stijl door de stad! 

Ga je voor een benzine of elektrische scooter?

Allereerst de vraag: ga je voor een benzine scooter of liever voor een elektrische scooter? Als je voor de goedkoopste optie wil gaan, is een benzine scooter de beste optie voor jou. Bij deze scooterwinkel kun je al een nieuwe benzine scooter kopen vanaf €899. Wil je liever duurzaam reizen? Dan is een elektrische scooter meer jouw ding. Veel mensen denken dat een elektrische scooter heel duur is, maar dat valt reuze mee. Je hebt namelijk al een elektrische scooter voor €1.199. En bijkomend voordeel: je hoeft nooit meer te tanken! Scooter aan de lader als je ‘s avonds thuis komt en ‘s ochtends weer met een volle accu de weg op. 

Ga je voor merk of voor plezier?

Als je aan scooters denkt, denk je al snel aan de rode klassieker van Vespa. Maar naast de Vespa scooters zijn er nog zoveel meer opties. Zo heb je scooters van Piaggio, het bedrijf dat ook Vespa scooters maakt. Allebei mooi wat betreft design en rijcomfort. Het prijskaartje is iets minder mooi. De prijzen van scooters van o.a. Senzo en IVA zijn wat schappelijker. Gelukkig hoef je bij deze scooters niet in te leveren op rijcomfort en kwaliteit. Je betaalt gewoon wat minder voor het merk zelf. 

Maak altijd een gratis proefrit als dat kan

Als je naar scooters gaat kijken, heb je altijd wel een paar favorieten. Je kunt ze natuurlijk gewoon zo online bestellen. Tegenwoordig worden zelfs scooters (eventueel rijklaar) aan huis geleverd. Toch zou ik je aanraden om altijd even een proefritje in te plannen als dit kan. Zo kun je echt ervaren of de scooter bij je past. Misschien is de scooter die je op het oog hebt wel iets te klein voor je, bijvoorbeeld. Je weet het maar nooit.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks