Wat is het verschil tussen een refurbished of tweedehands telefoon? 0 171

verschil tussen een refurbished of tweedehands telefoon

Kies je voor een refurbished of tweedehands telefoon? Veel mensen denken dat er weinig verschil is. In beide gevallen kies je immers voor een telefoon die al eens eerder gebruikt is. Toch mag refurbished nooit vergeleken worden met een tweedehands model. Maar waarom eigenlijk niet? Wat is het verschil tussen deze twee? En welke is de beste keuze? Dat lees je in dit artikel.

Refurbished: wat is dat eigenlijk?

Wat bedoelen we eigenlijk precies met een refurbished telefoon? Refurbished betekent ook wel gereviseerd. Hiermee bedoelen we dat de telefoon in handen is geweest van een professioneel, uitvoerig is nagekeken en technisch weer als nieuw is gemaakt. Natuurlijk kan je aan de buitenkant wel zien dat deze eerder gebruikt is, maar van binnen is deze zo goed als nieuw.

Refurbished telefoons worden uitvoerig getest en moeten aan enkele criteria voldoen voordat ze op de markt verschijnen. Onderdelen die minder goed functioneren worden gerepareerd of zo nodig vervangen. Ook wordt het toestel helemaal schoongemaakt en alle data van de voorganger gewist. De telefoon wordt terug naar de fabrieksinstellingen gezet en de software is up-to-date voordat deze verkocht zal worden.

Tweedehands telefoon

Tegenwoordig zijn er heel veel mensen die voor een tweedehands mobieltje kiezen. Vaak doen ze dit omdat ze financieel enorm krap zitten of omdat hun huidige telefoon kapot is gegaan en ze snel aan een nieuwe willen komen. In dat geval struinen ze vaak het internet af naar telefoons die verkocht worden. De telefoons worden meestal wel terug naar de fabrieksinstellingen gezet, maar je hebt geen zekerheid over de staat van de telefoon. Misschien doet de persoon in kwestie deze wel met een hele goede reden weg en koop jij straks iemands anders ‘ellende’. De zekerheid dat je een goede aankoop doet, kunnen we je bij een tweedehands model nooit geven. Natuurlijk zijn er ook genoeg betrouwbare verkopers, maar het gaat ook wel eens mis.

Tweedehands telefoon

Wat is het verschil tussen refurbished en tweedehands?

Bij refurbished en tweedehands kies je altijd voor een model die al door een ander is gebruikt. Het grootste verschil is de garantie. Die heb je bij een tweedehands toestel niet. Bij refurbished juist wel. De meeste bedrijven die refurbished mobieltjes verkopen, geven 1 tot 3 jaar garantie op hun producten. Hierdoor weet je zeker dat het apparaat naar behoren werkt. Zo geniet je van meer zekerheid. Bovendien is het toestel inwendig zo goed als nieuw. Eigenlijk profiteer je dus van een nieuw toestel met een iets beschadigd hoesje. En dat tegen een veel lagere prijs! Dat is dan ook direct het grootste voordeel van een refurbished telefoon.

Het voordeel van een tweedehands toestel is dat je vaak profiteert van een veel breder aanbod. Bovendien zijn er genoeg betrouwbare verkopers die hele goede telefoons verkopen. Zo kan je voor een scherp prijsje toch aan een kwalitatief sterke nieuwe telefoon komen. Het nadeel is echter dat je de goede er wel tussenuit moet kunnen halen. Niemand kan jou vertellen of de telefoon echt naar behoren zal functioneren. Het is als een sprong in het diepe, je moet het afwachten. Ben jij bereid om dat te doen of kies je liever voor zekerheid met een refurbished telefoon? Er is geen goed of slecht. Aan jou de keus!

Previous ArticleNext Article

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Patchkast kopen? 0 19

patchkast kopen

Op zoek naar een patchkast? Bij Patchkast.com beschikken ze over een groot assortiment patchkasten en bijpassende accessoires. Een patchkast is onmisbaar voor iedere onderneming. De kast zorgt er namelijk voor dat servers en andere apparatuur beschermd worden. Het is binnen een organisatie belangrijk dat alles goed geregeld is, een patchkast is dus van groot belang. Wilt u meer lezen over de mogelijkheden van een patchkast kopen? Lees dan nu deze blog.

Patchkasten in verschillende maten

Wensen verschillen en daarom biedt Patchkast.com ook verschillende soorten patchkasten. De hoogte van een patchkast wordt aangegeven in units. Op deze manier is makkelijk te bepalen hoe hoog de kast moet zijn. Het is aan te raden om een kast met meer units aan te schafen met oog op de toekomst. Hierbij beschikken ze ook over verschillende accessoires die je hiermee kan combineren. In het assortiment vindt u onder andere de volgende patchkasten: 19 inch patchkasten, 10 inch patchkasten, mini patchkasten, server relay racks en wand patchkasten. Daarnaast worden er ook allerlei accessoires aangeboden, zodat elke patchkast goed kan functioneren in iedere onderneming.

Patchkast verschillende maten

Profiteer van de voordelen van Patchkast.com

Bent u van plan een patchkast te kopen bij Patchkast.com? Dan zijn er diverse voordelen waarvan u profiteert. Er werken specialisten die u graag adviseren over de verschillende patchkasten en daarbij voor u de beste uitkiezen. Een verkeerde patchkast kopen zal dus niet snel gebeuren. Plaats uw bestelling op werkdagen voor 16:00 en de volgende werkdag zal deze verzonden worden. Om de kwaliteit van de patchkasten te bewaken wordt ieder product gecontroleerd voordat het verzonden wordt.

Koop nu uw patchkast

Wilt u er ook voor zorgen dat het hart van uw organisatie goed klopt? Aarzel dan niet langer en koop een patchkast bij Patchkast.com. Hoe u dit doet? Bekijk snel de website van Patchkast.com en maak een keus uit de verschillende patchkasten. Heeft u hiervoor hulp nodig, dan zullen de specialisten van het Patchkast.com u te woord staan en alle nodige informatie verschaffen, die u nodig heeft om een juiste aankoop te doen. Neem dus snel contact op met Patchkast.com!

Wat is een NLP opleiding? 0 18

Wat is een NLP opleiding?

Heb je vaker gehoord van een NLP opleiding maar weet je eigenlijk niet precies wat het is? NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren. Hierin worden verschillende opleidingen en trainingen geboden. Communiceren is een belangrijk element in het leven, thuis maar ook op het werk. Niet alleen is communicatie erg belangrijk, maar ook je gehele persoonlijke ontwikkeling, je zelfverzekerdheid en je gedrag. Handig dus om eens een opleiding te volgen met jouw collega’s, zodat jullie gezamenlijk nieuwe successen kunnen behalen.

Een NLP opleiding volgen

Bij NLP-NU kun je een NLP opleiding volgen. Het is belangrijk om vooral een persoonlijke ontwikkeling te maken, die je vervolgens kunt toepassen op zakelijk gebied. Het communiceren met collega’s en klanten is namelijk erg belangrijk. Er wordt veel ingespeeld op de interactie met de groep, waardoor ook de teambuilding wordt versterkt. Je zelfvertrouwen, daadkracht, commitment en resultaten zullen groeien na deze opleiding. Dit wil toch iedereen? Je krijgt bij NLP-NU in ieder geval een persoonlijke benadering, terwijl je in groepen van 10-15 mensen komt. Je kunt er ook zeker van zijn dat je veel zult leren tijdens deze opleiding.Nadat je de opleiding hebt afgerond krijg je een gecertificeerd diploma. Mooi meegenomen toch?

Welke opleidingen zijn er?

Bij NLP-NU kun je kiezen uit verschillende mogelijkheden. Er zijn namelijk meerdaagse opleidingen beschikbaar. Zo heb je de 6-daagse opleiding, 12-daagse opleiding en 17-daagse opleiding. De 6-daagse opleiding wordt aangeraden als je zakelijk beter wilt presteren en inspireren. Maar wat kun je nou precies zakelijk met deze opleiding? Je kunt mensen sneller inschatten, je leert beter leiding geven, laat mensen boven zichzelf uitstijgen door een betere teamontwikkeling en leer effectief te worden.

Welke opleidingen zijn er?

Neem nu contact op

Weet je niet welke opleiding jij moet kiezen? Neem dan even contact met de specialisten op en zij kunnen je er meer over vertellen. De goede opleiding kiezen is namelijk wel belangrijk.

Meest populaire onderwerpen

Editor Picks